Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ret beset kan jeg ikke se Chelsea miste flere point.

Så lagde du ikke mærke til hvor svært Chelsea havde med at vinde hjemme over Bolton. De er begyndt at spille forkrampet, og Bolton kunne med lidt held og dommertække have fået points med sig fra den kamp. Jeg sætter min lid til Torres og Gerrard, og i mindre grad Stoke og Wigan.
Skrevet af Scouse-free
Lad os nu blot se om United er i stand til at få point mod flyvende Spurs der pt. ikke frygter en dyt.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Inuk.
Jeg sætter min lid til Torres

Torres er skadet og ude på ubestemt tid.

Nuvel, dybest set håber jeg selvfølgelig vi render med mesterskabet. Men i den nuværende situation tror jeg bare ikke rigtigt på det.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Norup
Utroligt comeback af Wigan sender Arsenal definitivt ud af mesterskabskampen! Vi har fået god hjælp i denne weekend.
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Det var godt nok et af de vildere kollaps længe set. Vi bør helt generelt sende Wigan en stor tak i denne sæson.

De tabte 10-0 til os og valgte så at slå Chelsea, Pool og Arsenal og tage point fra City på hjemmebane.

Men det ændrer jo ikke så meget. Arsenal skulle forbi to klubber på tre kampe, det var ikke sket. Vi er vanvittigt heldige, hvis vi selv kommer forbi Chelsea.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af Coppell
Jeg tror stadig at Chelsea bliver mestre.
Men HVIS miraklet skulle ske, at vi blev mestre skal vi først og fremmest takke Shitty, der giver os 6 point i de indbyrdes overtidsopgør og så tæver Chelsea to gange.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Not That Duncan
Jubelpessismen er på sin egen måde nydelig. Det er virkelig blevet moderne, at give udtryk for en drastisk undervurdering af egne muligheder. Eksempelvis fortæller det en del, at repos dybt, dybt sarkastiske "Selv om Chelsea taber resten af deres kampe, tvivler jeg på I bliver mestre. Dertil er programmet for hårdt, og det hele ser umuligt ud." en overgang blev forvekslet med et reelt standpunkt i går.

Selv om Chelsea stadig er favoritter, så vil alternativet selvfølgelig hverken være udtryk for "ufatteligt held" eller et "mirakel". Når man kan få 1,65 på et mesterskab til Chelsea (svarende til 60 procent sandsynlighed) er der næppe tale om odds i lottoniveau. Billedet er gudsketakoglov blevet forbløffende mudret her i weekenden.

Af samme årsag vil et eventuelt mesterskab til Man Utd næppe blive genstand for kirkelige overvejelser om status som et mirakel. Man må formode, at paven trods den nuværende stemning i tråden vil være lidt forbeholden mod at anerkende succes i at indhente et helt points forspring, som noget der skal beskrives som en ophævelse af fysikkens love, eller noget der alene kan forklares via guddommelig indgriben. Men det kan jo være, jeg tager fejl. Man kunne jo godt få den mistanke, at paven vil hilse en afledning fra hans eget ungdomsarbejde velkommen.

Må man i den forbindelse ønske Neville og Scholes tillykke med deres modne beslutning om - endelig - at indvie resten af verden i deres gensidige mandekærlighed. Det er befriende, at spillere i en moden alder og med fuldendte karrierer er i stand til at følge deres egne hjerter uden at skele til omverdenens normer eller sponsorers forestillinger om, hvad der appellerer til de unge og letpåvirkelige.

Nedenstående er så ømt og rørende. Specielt Scholes´s ansigtsudtryk kan ikke fortolkes som andet end, at hans liv trods alle præstationerne på banen nu endelig kan betragtes som opfyldt. Det kan godt være, de to til maj ikke får mulighed for at smide endnu en mesterskabsmedalje ned i skuffen, men hvem kan efter i går påstå, at de ikke i virkeligheden er de store vindere i denne sæson? Ikke mig. På mere end et niveau er den slags kærtegn misundelsesværdige.

http://therepublikofmanc…effect1.jpg
Skrevet af Norup
He he, stærke billeder!
Det lader til at være Neville der nyder det mest.
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Alsen_RedDevils
@NTD

Jeg følger dig tildels. Dog må man også anerkende, at ligaen har umådelig rodet i år, og storholdene har droppet point på tidspunkter og steder, der for et år siden virkede usandsynlig. Allerede da Chelsea blev udmanøvreret på 3 dødbolde mod Villa i efteråret, og da Wayne samtidig nåede sin 6. sæsonscoring med hovedet, stod det klart at sæsonen ville blive speciel. For Uniteds vedkommende er alle tidligere traditioner blevet ryddet af vejen. Vi var historisk ringe i Oktober måned, som plejer at være blandt vores stærkeste, ligesom vores normale stærke slutspurt henover Marts/April, ligeledes blev beskæmmet af nederlaget til Chelsea og pointtabet mod Blackburn.

Selvfølgelig er det ikke et mirakel, hvis United ender øverst skamlen, men det er bemærkelsesværdigt alene af den grund, at såfremt en titel kommer i hus, så bliver det sandsynligvis med den nette sum af 85 point - det er ikke set lavere siden 2002-2003 sæsonen, hvor Newcastle i øvrigt sluttede på tredjepladsen. Inden sæsonen var mantraen, at 4 nederlag var tåleligt og så slut. United har tabt 7 i indeværende sæson og herunder 2 til Chelsea. Det er muligvis ikke et mirakel, hvis titlen ender på OT, men det er bemærkelsesværdigt.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Not That Duncan
Må man i øvrigt anbefale at ledsage billederne med "Take my breath away" kørende i baggrunden. Hvis man lukker øjnene og koncentrerer sig rigtigt godt, er det som at være der selv. Man kan nærmest mærke tiden gå i stå, Garys fingre stryge ømt, men bestemt gennem håret, den gensidige bevægelse ind mod hinanden, kulminerende med smagen af den salte sved på de bløde læber. Hvis Arsenal er FODBOLDEN, så er Man Utd KÆRLIGHEDEN.

Jeg forholder mig i øvrigt alene til sandsynligheden for et mesterskab her med tre kampe tilbage. Alt det der med mønstre i forhold til tidligere sæsoner er en lidt anden diskussion.
Skrevet af Not That Duncan
(Hvis den ikke kan ændre stemningen i tråden, er der virkelig ingenting, der kan)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kunne du ikke have forestillet dig de to komme springende hen mod hinanden i slowmotion til tonerne af "(I´ve Had) The Time of My Life" ;)

Billedet var i øvrigt også i en af de danske aviser i dag.

Men hvor bliver din transferliste forøvrigt af. Kunne man ikke forestille sig, at Fergie vil være fuldstændig tilfreds med truppen, hvis vi bliver mestre??
Vi skal have Messi, CRonaldo, Essien, Torres, Målmand, di Maria, Benzema, Lampard og Gerrard. Det kræver selvfølgelig en bunke oliemilioner og en fandens god hypnotisør, men så kan det vel også lade sig gøre ;)
Skrevet af repos
Hehe, Duncan. Selv Razz virkede til at tage min kommentar for pålydende, men det kan selvfølgelig skyldes rødvinen, men mon ikke der trods alt var tale om en fiks tilbagemelding.

Man skulle tro I lå til akut nedrykning, og mirakelkommentarerne er guldkorn. At man får det til at ligne en umulighed, at Chelsea sætter points til på Anfield, er stærke sager.

Skal man endelig tale mirakler, så bør man vel smutte en tur forbi Randerstråden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Ill
Det ER en umulighed for Chelsea, at smide point på Anfield.
Færdig, basta.

Vi er derude, hvor vi ved at Liverpool gerne dropper ambitioner om en CL-givende fjerdeplads for at gøre Chelsea til mestre. Og ja, det ved vi, for sådan er det!
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Not That Duncan
Der bliver ingen transferbonanza i år (eller nogensinde igen). Ingen bør frivilligt sætte sit mentale helbred på spil for den slags.

Derudover er der jo også VM!
Skrevet af Slettet(262004201905)
VM giver da bare endnu flere spekulationer. Især omkring vildt dyre signinger af middelmådige spillere, der har spillet en god kamp til VM.
Skrevet af Coppell
VM giver gode muligheder for indkøb i Karel Poborsky-kategorien. Skønt.

Torres ude for resten af sæsonen. Nu kræver det i sandhed et MIRAKEL på Anfield. I øvrigt kunne jeg - født pessimist af Guds nåde - snildt se os selv smide point mod Spurs, hvis denne uges kampe skal tillægges nogen som helst betydning i den henseende.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Inuk.
Luka Modric i storform vs. Gary "I´ve hungered for your touch" Neville.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Not That Duncan
Spurs har ikke en chance mod KÆRLIGHEDEN.

Garys problem er vel primært, at nu vil de allesammen have et efter scoringer. Med lidt held får han brug for ekstra læbepomade.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Puuuuhaaaaaaa. Tottenahm er ikke nær så stærke ude, som de er hjemme. Jeg tror godt vi kan slå dem, og jeg torr faktisk godt Chelsea kan smide points mod enten Wigan eller Stoke. Selvom Ancelotti siger, at de ikke har nerver på, er de sidste par kampe vel et bevis for det modsatte. Så det er vel mest af alt op til, om vi selv kan score flere mål en vores modstandere i hver af de sidste 3 kampe.
I øvrigt har Liverpool da stadig noget at spille for. Pt. er de jo ikke kvalificeret til EL, så de skal altså hente flere points end Villa, eller selv vinde EL, hvis de vil i næste sæsons EL.
annonce
0