Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
gomes i stedet for james, tja det er måske okay.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mourinho havde haft 5 transfervinduer. Så skulle vi bare have givet ham 3 mere, så ville vi være lige så gode som Liverpool
Skrevet af uden_benskinner
ingen af de nuværende spillere var nogensinde kommet på sir alex fergusons start-11´er for 10 år siden... måske de gea, men resten...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(152148200712)
Nu var det mere skrevet sådan at måske skulle OGS have nogle flere transfervinduer før man også smider ham på porten og starter på ny.
Skrevet af Slettet(262004201905)
@Pioche:
Pogba var blevet rådet til en operation af Uniteds lægestab i december eller november, da han var ved at komme sig. Han fik en second oppinion af egen læge og droppede det. Nu har han så valgt at få en alligevel efter at have haft smerter i de to kampe han nåede.
Skrevet af uden_benskinner
rashford stopper blødningen, men returopgøret er allerede ligegyldigt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Flotte, flotte hjørnespark
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
@kanmandet:
Det ville give mening, hvis man kunne se perspektiver i spillet der kan arbejdes videre på. Det er jeg ret sikker på man kunne i Liverpool.
Jeg er normalt modstander af at afskedige managers for hurtigt, og havde egentlig gerne set van Gaal fik den sidste sæson i hans kontrakt, selvom spillet var enormt kedeligt at se på. Men havde lige vundet FA cuppen, og der var fremskridt på nogle parametre, og der var en meget klar plan for spillet.
Jeg tror godt han med en sæson ekstra kunne have lagt et bedre fundament for næste manager.
Mourinho var et helt forkert valg til United - han skaffede titler, men efterlod klubben i ringere forfatning end da han kom. Og man vidste at spillet kun sjældent ville være underholdende. Det gik helt galt i 3. sæson, og solskjær blev ansat for at stoppe blødningen.
Det gjorde han fint, men så traf man endnu en dum beslutning og ansatte sin humørspreder som egentlig manager.

Jeg tror desværre ikke længere på der kommer ændringer i ledelsen så længe Woodward sidder der, så det bedste jeg kan håbe på, er en god manager.
Liverpool er jo ikke kun havnet hvor de er grundet Klopp. Efter Fenway Sports Group har overtaget, er det kun gået 1 vej - bl.a. fordi de har ansat en kompetent sportslig ledelse og struktur.
Skrevet af Mr. Pink
Flot spil af 500 mio kr manden. Mister bolden på et flot sted på banen
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af uden_benskinner
lad os indrømme det: klubben mangler en solid ryggrad, både på og udenfor banen. det er der vi er.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af trannel
Beskæmmende indsats. Dem er desværre en del flere af end de godkendte.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Inuk.
Det værste er at Ole blev sat til vægs af sit eget foretrukne våben, kontraspillet.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mr. Pink
Det værste er, at United havde, hvad 2 chancer?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af uden_benskinner
lige et spørgsmål: hvem er egentlig lederen på holdet..? de gea, lindeløf, rashford..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Lindelof til hver en tid. Du kan se hvordan han køligt bevarer overblikket når situationerne spidser til. Du kan se hvordan han roligt dirigerer rundt med sine medspillere og derved bare løfter dem et niveau eller to. Og du ser tydeligt hvordan han deler skideballer ud til dem der ikke ofrer sig. Du ser klart hvordan han går først ind i tacklingerne og det gør ondt på modstanderne så de trækker sig næste gang de ser at det er Lindelöf der står foran. Han er frygtet og respekteret bland modspillere og medspillere næsten på samme niveau som Keane i sin tid.
Lindelöf er virkelig en verdensklasse forsvarsspiller og med en klasse spiller ved siden af sig i stedet for de uduelige maguire og Jones så ville det jo være clean sheets efter clean sheets.
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
united skal ud og finde en oplagt leder til hver kæde. hvis det skal rykke bare lidt inde på banen. og med leder mener jeg spillere som tør råbe de andre op og gå forrest uanset hvad. den type spillere er desværre fuldstændigt fraværende på det nuværende hold.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Klodike
Nu ser jeg ikke alle United kampe, men ville egentlig spørge jer United fans hvad I tænker om De Gea? I sine bedste sæsoner kunne han vel redde jer 10-15 point pr sæson, men sådan som han har spillet siden VM 18, som Mikkel Bischoff så fint nævner, er han så ikke nærmere en målmand, som man eventuelt kunne overveje at skifte ud eller i hvert fald hente en direkte konkurrent til at presse ham? Det er godt nok mange fejl han er begyndt at lave.
Derudover forstår jeg ikke rigtigt de United fans der siger at ingen managere ville kunne gøre det godt med jeres nuværende trup. Jovist, den oser ikke ligefrem af klasse, men er det ikke Solskjær der har formet denne trup som han har, da han fik solgt nogle rutinerede spillere og troede han bare kunne hive nogle unge op og helt nostalgisk tro at man havde det nye Class of 92? Desuden vil jeg gerne sige, at jeg personligt tror at en dygtig manager ville kunne få en del mere ud af den trup. Ikke at den dygtige manager ville vinde titler, men i hvert fald få jer i top 4, synes nogle af jer undervurderer betydningen af en stærk frontfigur i en manager. Husk nu, I er "kun" 5 point fra en top 4 plads, og jeg føler mig mere end sikker på at en Klopp, Simeone, Guardiola eller Pochettino godt kunne have indhentet de point udelukkende på baggrund af den tro og boost de vil kunne give spillerne, fansene og ledelsen. Og selvfølgelig også det spillemæssige koncept, som nærmest er ikke-eksisterende hos Ole Gunnar Solskjær. Hvad tænker I? :-)
Skrevet af #GGMU!
Jeg tænker han er en fremragende målmand, som nok bare er blevet alt for sikker som 1. Målmand.. han spiller nok mest af navn end form. Lidt ligesom Lingaard... Der skal være sund konkurrence på alle pladser i en topklub, alle skal kæmpe på lige fod. Præstere du så ikke, så skal reserven have chancen og muligheden for at få chancen fra start.. det virker bare ikke til, at det er sådan i United for tiden :-(
Skrevet af Inuk.
Det tragikomiske er at Romero, jeg ved ikke hvor mange gange, havde et clean sheet i forrige kamp.

Men ja, når en svag sæsonafslutning belønnes med en ny kontrakt så kan man da forvente mere af den slags præstationer.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af sigurdn
Klondike

Helt enig. Selvfølgelig ville det nok være svært for en træner at få Man U op på et niveau, så de kunne vinde PL, da der i truppen ikke er samme superstjerne kvalitet som f.eks. De Bruyne eller Sadio Mane, som giver City og Liverpool de sidste 10% der gør dem meget bedre en alle andre. Men synes netop at det er tydligt hvor dårlig forfatning selve setup´et i Man U er i når man både ser spillere som Smalling og Lukaku der skifter klup og lige pludselig faktisk bliver gode, og ser en spiller som Maguire som rent faktisk spillede godt i Leicester der rykker til Man U og bliver middelmådig. Tænker netop at det viser at Man U ikke udnytter spillernes potentiale. Og tror med den rigtige træner ville det kunne blive ændret på i hvert fald så man kunne komme nummer 3 i PL nemt. Pogba, Maguire, De Gea og Rashford, er efter min mening stadig verdensklasse spillere, det er bare kun 1 af dem der tilnærmelsesvis udnytter deres potentiale pt.
Liverpool FC
annonce
0