Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BollePer
Maguire er ikke i nærheden af verdensklasse.
1. Mangler tempo i sit spil
2. Kan ikke styre bagkæden
3. For langsom til 1-2 pasning
4. Løber hele vejen op til midterfeltet, for at lave en pasning på 2 meter!!
5. Er slet ikke en anfører værdig!
Skrevet af Toggle
Maguire ser kun dårlig ud fordi han har lindelof ved siden af. Maguire er da om nogen ham der har fået styr på bagkæden ift den katastrofale sidste sæson
LUHG
Skrevet af Battlegoat
Sir Philip Jonas gået i stykker igen, den mand er lavet af glas...
Skrevet af Mr. Pink
Hvordan kan man forlænge med Jones? Det siger vel meget godt, hvad der er galt i klubben.

"Desuden vil jeg gerne sige, at jeg personligt tror at en dygtig manager ville kunne få en del mere ud af den trup. Ikke at den dygtige manager ville vinde titler, men i hvert fald få jer i top 4, synes nogle af jer undervurderer...."

Der er nogle herinde, der endnu ikke har accepteret, at en dygtig træner/manager, kan forvandle et hold udelukkende ud fra et tydeligt koncept, der trænes igen og igen
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af TheUnitedWay
Man skal også huske at OGS har sagt at han er tilfreds med vores midtbane. OGS har desuden haft sommervinduet til at forstærke truppen. Så nej det er ikke kun OGS skyld, men han bærer et stort ansvar og burde være fyret for længst.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af badazz
Man skal også huske at OGS har sagt at han er tilfreds med vores midtbane.

Vil de fleste managers ikke sige det, selvom de ikke er tilfredse?
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af TheUnitedWay
Ikke uopfordret. Han blev ikke spurgt til det, men sagde uopfordret at han var tilfreds.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Ego2020
Resultatet mod City har forudsigeligt nok affødt den sædvanlige diskussion om de sædvanlige emner - og den kan sikkert fortsætte en rum tid endnu - men Bolds artikel om kampen siger det egetlig meget præcist et sted nede i teksten:"Hos Manchester United var det mere beskedent med stjernestøv."

Efter Champions League sejren i 2008 gik det langsomt tilbage for United - som nydeligt illustreret af først et efterfølgende klart, og så et endnu mere klart, finalenederlag til Barcelona: Det hold United havde slået i semifinalen på vej til triumfen i 2008.
United skulle derfor have været "renoveret" allerede på det tidspunkt men blev det ikke: Ronaldo rejste sågar, og selv om Rooney forbigående brillerede i hans fravær, rakte det ikke til helt samme niveau som før. Det blev pinefuldt klart i Fergie næstsidste sæson som træner, hvor hans hold ikke kunne holde et dynamisk og fremstormende City hold bag sig i mesterskabskampen, og selv om indkøbet af Van Persie gav Fergie et mesterskab at takke af på den følgende sæson, efterlod han sig et hold, der var lige til at blive kørt væk af dagrenovationen: Rooney var stadig god, men ellers var stjernerne hastigt på vej mod enden, og de nye spillere, der var kørt ind bag dem, folk som Jones, Evans og Smalling, havde bare ikke samme klasse.

"Balladen" startede derfor allerde i Fergies sidste år - og nogle vil mene det startede allerede, da Glazers overtog magten i United: At det var deres gældsætning af klubben, der forhindrede Fergie i at foretage de nødvendige investeringer i spillertruppen. Andre siger, det ikke passer, og at der altid var penge nok til Fergie, men hvorom alting er, var det et spillermæssigt "fallitbo", Moyes overtog efter Fergie - uanset mesterskabet sæsonen før - og indkøb af Mata og Fellaini forslog som skrædder i helvede lige der.

Så ud med Moyes og ind med Van Gaal - og da "ingen" havde opdaget tingenes sande tilstand, formodede man, at hvis man bare ansatte en ny "stor" træner - og toppede holdet op i stil med indkøbet af Van Persie - var man straks tilbage, hvor man mente at høre til. Det var man så ikke, for præmissen var slet og ret forkert: Man manglede stadig at lave den total nedrivning og genfødsel, der skulle til - "at brænde hele lortet ned" som en United fan senere blomstrende udtrykte det i en blog på Oldtrafford.dk.

Det ville - eller kunne? - man så ikke lige erkende så ud med Van Gaal og ind Mourinho efter samme opskrift: Køb et par store navne eller tre og skab succes her og nu!

Det kunne Mourinho så heller ikke - og måske var det der, man ENDELIG fattede situationens alvor og ansatte Ole til den type af projekt, bloggeren efterlyste: Brænd hele lortet ned og start forfra...

Projektets start afspejler sig tydeligt i det indledende citat fra artiklen, og fortsættelsen lader sig ikke klare med penge alene - uanset at United samlet set har brugt op mod et par milliarder mindre end City, siden Fergie gik af: SÅ mange penge har ingen (uden at være sponsoreret af olimilliardærer), og med FFP på banen er der også andre forhold at tage hensyn til.
Så for United bliver det noget med et langt sejt træk, hvor man udnytter, at ungdomsafdelingen lige nu er er så leveringsdygtig, som den ikke har været siden starten af halvfemserne - og så supplere med strategiske indkøb til de pladser man ikke selv kan producere spillere til: En opbygning i stil med den Fergie lavede fra starten af halvfemserne, og indtil "Class of 92" var fuldt indfaset og etableret.

Lige nu kan United, når alle mand er fit, stille med en respektabel start ellever og en OK bænk - men det er så også det - og så snart der er skader eller sygdom, brænder lokummet, hvilket ikke kan siges meget mere smukt og præcist, end det blev i citatet

Så det her er desværre bare sådan, verden ser ud, indtil United har doblet op på sine nuværende bedste elleve og har fået elleve mere af mindst samme klasse: Målmanden behøver vi nok ikke bekymre os om, med Jordan Henderson på vej frem, og med lidt held kan vi hente yderligere seks mand i ungdomsafdelingen over de næste par år eller tre - hvilket levner et behov for mindst fire store indkøb mere.

Men indtil alt det er på plads, ser verden ud ganske som citeret - og med mindre vi lykkes med at hyre Vorhere Selv som manager, er det et projekt, som kun langsomt og trinvis lykkes over de næste år...

Uanset at der stadig er dem, der hylder den gamle strategi: Ind med en manager med et flot CV og et par stjerner eller tre - SÅ spiller vi straks med i toppen igen - tror jeg egentlig, de fleste efterhånden har læst skriften på væggen - jævnfør en af de førnævntes beklagelser over den "hær af apolgister" der ikke ønsker Ole fyret for klubbens nuværende situation.
Om Ole er manden, der kan føre United tilbage til fordums storhed, er det vel kun Vorherre der ved - men lige nu er det slet ikke der, vi er: Vi skal have talentmassen formet til førsteholdsspillere, og vi skal have identificeret de spillere, vi skal have købt oven i. Resten kommer senere: Når de to opgaver er løst.

Hvad angår det forhåndenværende projekt med at samle og forarbejde byggematerialerne på brandtomten, gør Ole det strengt taget glimrende så langt: At bygge templet bagefter er en lidt anden opgave, og hvis han ikke magter den, er det en anden sag, men lige nu ligger vi som citeret - med Ole som en glimrende formand for oprydningen...
Skrevet af Muggedreng2
Måske du bør se den video jeg linkede til i går TUW. Den giver dig et lidt andet billede af situationen.

Ole blev lovet noget helt andet end hvad han fik, da han skrev under på en permanent kontrakt. Han er med andre ord blevet ført TOTALT bag lyset af vores allesammens FANTASTISKE revisor (har svært ved at skjule et stadigt voksende had til den mand som jeg mener har kært vores klub i sænk)

Hvad fanden skal Ole gøre ??

Skal han gøre som Mourinho og strippe truppen totalt for selvtillid, eller skal han forsøge give dem i det mindste et lille boost af den i håbet om et par af dem bare ville give ham lidt igen?

OLE ER SKU IKKE TILFREDS MED SIT HOLD OG SLET IKKE DEN TRUP HAN HAR...kan han gå ud offentligt og sige det ...nej ikke rigtigt vel
Skrevet af Muggedreng2
@Ego

Nu du er så glad for Ole så forklar mig venligst ideen med at starte Lingard på midten og Jones i midterforsvaret sammen med Lindelöf?

Jeg er også nysgerrig efter at høre ideen med at smide Gomes for løverne i en kamp hvor vi er spillet ud af brættet, medmindre der var for at smide ham for løverne

Fortæl mig også planen med at holde Lingard på banen i 45 minutter når det skreg til HIMLEN at vi blev totalt rundbarberet af netop samme årsag..

I samme forbindelse hvorfor vi bliver ved at forlænge og forbedre kontrakter med spillere som SLET IKKE har leveret noget der bare minder om acceptable præstationer

Det giver da ikke et billede af en person i en "kontrolleret" oprydning
Skrevet af Slettet(100838201910)
Enig med Mugge for en gangs skyld... tror jeg da.

En manager kunne selvfølgelig godt gå ud og styrke sit eget mandat som Mourinho forsøgte, og skose sin trup før, under og efter transfervinduet.

Solskjær nøjedes med at sige før og under vinduet, at der var brug for forstærkninger. I det øjeblik vinduet var lukket, gik han over til en anden strategi og forsøgte at få det bedste ud af en skidt situation og tale noget selvtillid ind i de spillere, han rent faktisk havde mulighed for at sætte på banen.

Jeg tror godt vi på nuværende tidspunkt kan sige, at Solskjær ikke er nogen stor manager. Men jeg tvivler på vi ville blive mere end bare 5% bedre med en ny manager - honeymoon period undtaget. Det kan godt være Solskjær slog tilbage mod Van Persie den anden dag omkring sit smil, men ellers rammer Van Persie jo hovedet på sømmet, når han siger, at vi ikke har midtbanespillere, der kan finde vores angribere, når de tager deres løb. Først McTominay og på det seneste Fred viser noget hjerte og vilje - og det er der helt sikkert også brug for i en trup og det skal vi have plads til (omend det måske er fjollet at bruge 50 mio. pund på det). Men ingen af dem har et teknisk niveau som lader dem slå de bolde, vi har brug for. Pogba kan - til tider - men så afhængige må vi jo ikke være af én spiller.

Det her hold skal forstærkes på markedet først og fremmest. Jeg ser ikke ret mange lavthængende frugter for en ny manager, så han lynhurtigt ville kunne forbedre holdet markant.

Jeg ville ikke have det voldsomt stramt med fx at gå efter Pochettino fra sommer af, men jeg må indrømme, at den optimale timeline for mig hedder at give Solskjær et par vinduer mere til at få købt de rigtige spillere, og så derefter få en ny træner ind når materialet er på plads. Jeg har ikke ret meget tiltro til, at Pochettino kan bygge en trup op uden en sportsdirektør ved sin side. Woodward + Pochettino sammen ved roret gør mig ikke voldsomt selvsikker med vores nuværende trup in mente.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu du er så glad for Ole så forklar mig venligst ideen med at starte Lingard på midten og Jones i midterforsvaret sammen med Lindelöf?

Hvad var alternativet her? Maguire, Rojo, Tuanzebe var alle ude med skader.

Skulle han have hevet Dishon Bernard op fra U23´erne i stedet?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Masser af transferrygter i dag. Primært omkring Ashley Young, men jeg faldt lige over denne fra Mark Ogden fra ESPN. Han siger, vi overvejer at rykke på Danny Van den Beek fra Ajax. Jeg kender på ingen måde spilleren nærgående, men med tanke på hvad jeg skrev ovenfor, så har enhver midtbanespiller, der er skolet i Ajax´ system min interesse.

https://www.espn.co.uk/football/soccer-transfers/story/4029286/man-united-consider-move-for-ajaxs-van-de-beek-sources

EDIT: Og det navn gik jeg da så fuldstændigt galt af. *Donny van de Beek.
Skrevet af Battlegoat
Hvad var alternativet her? Maguire, Rojo, Tuanzebe var alle ude med skader


Så bliver det da spændende på lørdag når vi stiller til start med 1cb - Lindelof - oh joy
Skrevet af TheUnitedWay
Fint nok med Donny, men jeg tror ikke man skal forvente mere end hvad McT kan. Det er udelukkende en breddespiller.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af TheUnitedWay
Mugge: Man kan vel godt sige at man kunne bruge en spiller eller to til midtbanen. Alle kan jo se at bredden er papirtynd. Og igen han blev ikke spurgt til det, men sagde helt uopfordret at han var godt tilfreds med vores nuværende midtbane. Hvis det er for at indgyde selvtillid, så fremstår det mere som komiske Ali.

Og bare lige for god ordens skyld, Woodward burde også fyres.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Ego2020
@ Mugge

Jeg tjekkede faktisk linket - og skrev i en af trådene her, at det gav pokkers god mening for mig, for hvorfor fanden skulle vi ellers starte sæsonen uden en ordentlig midtbane...

Så Ole blev "røvpulet" af Woodward - ganske som andre før ham - og dispositionerne mod City afspejlede slet og ret, at vi ikke havde så voldsomt meget andet at skyde med den dag :-(

Hvad Gomes angår, tænker jeg, at han er kommet ind i varmen igen, forbi der er kommet skred i kontraktforhandlingerne. Men det er selvfølgelig bare et gæt :-)

Hvad bedømmelsen af Ole angår, skal man vel være Vorherre Selv for på nuværende tidspunkt endeligt at afgøre, om han kan blive en langsigtet succes - det er jeg så lige knap, så jeg foretrækker at nøjes med at vurdere ham på det, der skal leveres, før vi har et hold, der for alvor kan spille med om det sjove: Indkøb og udvikling og indslusning af talenter - og begge dele er håndteret så godt, at det er svært at se andre gøre det bedre. Rashford har han jo også fået i fremdrift igen, efter at han gik noget i stå under Mourinho.

Så ja: Jeg synes, Ole har gjort det godt så langt, men det skyldes ene og alene, at jeg indskrænker mig til at vurdere ham på grundlag af realistiske kriterier - og så langt som han kan vurderes ud fra de fakta, vi har på bordet i skrivende stund.

Resten overlader jeg til Vorherre at vide..
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Battlegoat
Jep. Jeg ved ikke med Tuanzebe og Rojo, men Ole har allerede bekræftet, at Maguire ikke bliver klar.

Jeg har kun set highlights fra i går, men blev Jones alvorligt skadet? Ellers ville jeg næsten gætte på, at han får genvalg. Det burde i hvert fald være lige tidligt nok for Bailly og han skal for Guds skyld ikke hastes tilbage med den historik.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@TUW
Virkelig? Det lyder godt nok lidt skuffende. Jeg havde indtryk af, at det var en dygtig pasningsspiller med målnæse. McTominay er ikke rigtigt nogen af delene i min optik. Til gengæld en dygtig boldvinder.
Skrevet af Klodike
Dit indtryk passer også. Ved ikke hvor TUW har det fra med at man ikke skal forvente mere fra Van de Beek end en McTominay, ser en del Ajax kampe og Van de beek er en stærk boks til boks spiller med målnæse plus hårdt defensivt arbejde, dog er han mere til den offensive del af banen. En rigtig fighter, der også har teknikken i orden. Han ville gå direkte ind på jeres midtbane.

Edit: Se evt denne video med alle hans mål og assist fra sidste sæson for Ajax. Her falder det i øjnene, at han scorer mål på Juventus Stadium og White Hart Lane og assisterer derudover på Allianz Arena og Bernabeu i CL-sammenhæng.

https://m.youtube.com/watch?v=KoU4-_uvhCs
annonce
0