Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Howson med sin sædvanlige skarpe tunge :)

Er ret vild med hans 5 ting vi lærte (tilbagevendende efter hver kamp)

https://www.youtube.com/watch?v=f_jA4RPUViI
Skrevet af Slettet(100838201910)
Er det ikke kun The Sun, der skriver, at vi vil forlænge?

Jeg tænker det giver rigtig god mening at skilles til sommer og fedt for Young hvis han kan få en sidste kontrakt i Italien til at runde karrieren af. Men vi skal ikke af med ham i januar og vi skal ikke til at forlænge med ham.

Hvis vi så reelt har tilbudt ham en forlængelse og han har takket nej, så skylder vi ham sgu næsten en tjeneste.
Skrevet af uden_benskinner
lad ashley young smutte, han vil næppe blive savnet. hans tid er klart ved at rinde ud...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af trannel
@Toggle

"Du er med på at der er tale om et leder-ansat forhold?"

Ja? Hvis jeg ikke kan udføre mit arbejde ordentligt så snakker jeg med min leder om det. Hvis det er lederen der er grunden, så snakker jeg med min leder om at de rammer han/hun sætter op er lidt svære at lykkedes under, og om vi kan finde en løsning på det. Så finder vi ud af det. Tror jeg er meget normalt praksis på arbejdspladser.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Ego2020
Bojack plejede at spille back, og lige der har vi vel ingen akutte udækkede behov på førsteholdet?
Målmænd og backs er vel sådan cirka de eneste pladser, hvor vi ikke er tyndere end en fotomodel, så mon ikke det er til U23 - som jo spiller om oprykning fra den næstbedste til den bedste række?
Måske overvejer man at sige pænt tak til Young for lang og tro tjeneste ved at lade ham smutte her i januar - og hvis man så rykker Ethan Laird op som erstatning, kommer vi til at mangle en back til U23 (hvor vi jo allerede har "hugget" Brandon Williams).
Det er selvfølgelig bare en "vild" "konspirationsterori", men det kunne vel teknisk set give mening til noget, ingen af os havde set komme...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Back for Van Gaal, men han har spillet lige så meget CB som ungdomsspiller.
Skrevet af Ego2020
Jeg mener også han spillede back på sine udlån - i alt fald i de referater jeg har set - men CB giver selvfølgelig mere mening, og hvem som helst kan vel konkurrere med Jones...

Det er ikke fri for at være en smule komisk, at CB, hvor vi havde seks mand til to pladser ved starten af sæsonen, nu er et sted, hvor vi har så meget mandskabsmangel, at vi kalder Bojack hjem.
Skrevet af Toggle
Trannel
Det giver også god mening når lederen er demokratisk eller laissez faire. Men Woodward er ren enevælde. Du skriver:
Hvis OGS bare bliver ved med at æde det lort han får serveret af Woody, så kan han ikke frikendes.
Hvis OGS er blevet lovet 5 spillere men får serveret 3 så skal OGS simpelthen ikke frikendes? Det hænger bare ikke sammen for mig.

Så skriver du således:
Hvis det er lederen der er grunden, så snakker jeg med min leder om at de rammer han/hun sætter op er lidt svære at lykkedes under, og om vi kan finde en løsning på det. Så finder vi ud af det. Tror jeg er meget normalt praksis på arbejdspladser.
Hvis rammerne Woodward har sat op ikke overholdes af Woodward selv så har OGS to muligheder. Grave sin egen grav eller æde lort.
LUHG
Skrevet af trannel
Hvis OGS ikke indikerer overfor Woodward det ikke er godt nok det han får at arbejde med, så har han da et medansvar.

Jeg er ikke enig i det sidste du skriver. Derudover mener jeg også der er væsentlige forskelle på leder/ansat forhold, afhængig af branche, arbejdsplads mv. OGS bør også beskytte sig selv. Det er Woodward der skal bedømme OGS arbejde, men det er også Woody der skal sørge for OGS har mulighederne for at lykkes. Hvis OGS ikke mener han har de muligheder må han på banen.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
.Hvis OGS ikke mener han har de muligheder må han på banen.
Ligesom mourinho var det? Og så ved vi jo godt hvordan det ender og hvorfor.
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
hvis ikke fordi det kommercielle setup i klubben kørte så velsmurt, så var woody fyret for længst for sine manglende sportslige kompetencer. det må hele verden da snart kunne se.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men David Gill udviklede sig jo fra at være CFO til at være "CEO", som forstod fodbolddelen, omend han sjældent gad betale de uhyrlige summer mange klubber krævede. Men den del var Ferguson jo ret enig i.

Jeg tænker dog at Gill havde "stået i lære" ved Edwards, inden han tog over - og Woodward har nok aldrig stået i lære ved Gill, hvorfor han nu fejler så fantastisk - jeg tror ikke der er mange klubber der havde holdt ved, uden at ansætte folk ved siden eller over Woodward. Lad ham gå tilbage til den kommercielle del, og lad fodboldfaglige folk stå med ansvaret for fodbolddelen af klubben.

Hov, jeg havde vist lige glemt desertøren Peter Kenyon (som havde sværget United evig troskab, og havde udtalt at han var en lifelong United supporter, indtil Abramovic kom med en større bunke penge til ham). Men han var kun Chairman i 2 år.
Skrevet af Mr. Pink
"LoL nu kan vi ikke engang få Ashley Young til at forlænge sin aftale med et år :)"

Hvem fanden ønsker også det?

Jeg er med på, at det ser endnu mere ynkeligt ud (udefra), men han har jo være middelmådig tendenserende til det ringe gennem flere år. Han er jo ikke back. Han er ikke fløj. Han er imo ligesom Kieran Richardson. Slet ikke god nok til United
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mr. Pink
https://www.plbold.dk/nyhed/pogba-om-igen-juventus-staar-til-kapre-united-komet

Komet? Godt nok ser jeg ikke alle Unitedkampe, men man skal satme være ignorant og blind, hvis man tillader sig at kalde Chong en komet.

Ronaldo var en komet.

Rashford ligeså.

Om Chong kan udvikle sig på førsteholdet, skal være usagt, men pt har han jo spillet den ene rædderlige kamp efter den anden - måske med en enkelt undtagelse. Det er fandme ikke definitionen på en komet
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Ego2020
Det er ikke altid lige nemt at forudse, hvem der bliver til noget. For år tilbage havde vi jo både en ung David Platt og en ung Peter Beardsley i klubben uden at kunne se noget brugbart i dem. Senere gik det dem vidst meget godt - fast på landsholdet og det hele, Beardsley endda som anfører i flere år. Omvendt var der jo en vis Ravel Morrison...

Derfor skal man selvfølgelig vare sig ved at dømme deres fremtid alt for skråsikkert, men både Chong og Gomes har været lidt af en skuffelse i den her sæson, hvor de i preseason ellers lignede de to første af talenterne, der skulle spilles ind på førsteholdet - sammen med Greenwood, men han vurderedes til at være så grøn, at man skulle tage det lidt mere gelinde med ham.
Det er vel svært at hævde, at Chong og Gones ligefrem har grebet chancen med arme og ben - i en sæson hvor der ellers har været masser af chancer for de unge til at vise sig frem. Greenwood har overgået forventningerne, selv om der var mindst lige så meget hype om ham som om de to andre, og Brandon Williams har nærmest overhalet hele flokken indenom: Før forrige sæson var han kun tredjevalg på backpladsen på ungdomsholdet og han blev flyttet fra højre til venstre, fordi Ethan Laird vurderedes som så god, at Williams aldrig ville få en chance der. Nu er det så Williams der spiller på forsteholdet, og Laird der "bobler" lige under det...

Modsat har Chong bare ikke været god nok, når han har fået chancen - omend hans seneste kamp var OK - og mens Gomes lignede en million milliard på preseason, fik det hurtigt en ende, da sæsonen startede. Jeg ved ikke, hvad det er med ham - måske mangler han ydmyghed i forhold til opgaven? I alt fald er talentet uomtvisteligt, men allerede da han var seksten, udtalte han angiveligt, at han var god nok til førsteholdet - og han fik også den sidste kamp i den sæson, hvor han blev vores yngste førsteholdsspiller i historien - så måske er det med at spise brød til og holde fødderne på jorden bare svært for ham?

Da Garner blev prøvet af i den her sæson, viste han sig som sådan god nok til førsteholdet - bortset fra at han mangler noget krop, noget fysik. Så han er tilbage på andetholdet, og mon ikke vi får ham at se igen næste sæson med noget mere krop?
Det er jo sådan, det er nødt til at være: De bliver prøvet af, så vi kan se, hvad der virker, og hvad der ikke virker - og så prøver man igen, vinder og tjener sin plads på holdet. Men måske har Chong og Gomes mere har lært af Pogba: Hvis man ikke straks bliver en stjerne i United, tager man da bare til Juventus og bliver (straks) en stjerne der. Hvorefter United dukker op med en check på hundrede millioner og "beviser", at man hele tiden var så god, som man selv gik og troede...

Pogba var lidt som de to, da han røg afsted: Åbenlyst talentfuld men også med så meget at rette til, at han ikke straks skulle have den faste plads på førsteholdet, han selv syntes, han skulle have - her og nu. Bevares, Scholes skød os alle i foden ved sin mislykkede retur fra pensioneringen - ellers ville Pogba måske have fået så meget spilletid, at vi senere havde sparet de hundrede millioner, men alligevel...

Det ville bestemt være at foretrække, om vi kunne beholde de to, og sådan som klubben satser på sin ungdom, giver det nul og nada mening, hvis de hævder, de er nødt til at rejse for at få deres chance, men hvis de rejser, håber jeg IKKE, vi ender med at bekræfte et mønster ved at købe dem dyrt tilbage senere: En enkelt "Pogba" har tydeligvis allerede skabt lidt for meget precedens - tre vil være en katastrofe...
Skrevet af trannel
"Ligesom mourinho var det? Og så ved vi jo godt hvordan det ender og hvorfor."

Nu kan man godt være lidt mindre konfrontatorisk end Mourinho og lidt mere diplomatisk. Men det er jo OGS røv der hænger i klaskehøjde, når Woody ikke magter at gøre sit arbejde. OGS skal også selv positionere sig som en magtpol i klubben, ellers går de tjo galt. Det kan sagtens være OGS gør det, det ved vi ikke ret meget om. Jeg tvivler bare på han er stærk nok.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Ego2020
Magtkampe i klubben er vel ikke lige det, vi har mest brug for?

Jævnfør det link, Mugge delte forleden, er der vel al mulig grund til at tro, at Ole sagtens kunne være lettere indebrændt over ikke at have fået det antal spillere, han fra start blev lovet - og især hvis han i sommers ryddede ud i truppen ud fra en formodning om, at tilstrækkeligt med nye spillere ville blive hentet ind - men ville det hjælpe noget at hidse sig op over det? Er han ikke bare nødt til at erkende, at Woodward, er Woodward, er Woodward - og at han ikke lige pludselig bliver latterligt effektiv på transfermarkedet, bare fordi der kommer en ny manager i klubben - og så leve med det: Få det bedste ud af det? Hvornår har manageren nogensinde kunnet fyre nogen i ledelsen?

Omvendt var livet måske også nemmere for Woodward, dengang han bare kunne hive "hvem som helst", han lige fandt et "godt tilbud" på, hjem til klubben, og så spillede manageren med den samling "godtkøbskram", vi derved fik samlet os - mens han nu har en manager, der kun vil have spillere med langsigtet potentiale i klubben. DET er selvfølgelig en fornuftig tankegang - også selv om den på den korte bane koster på spillet og resultaterne - men derved bliver Woodward for alvor udfordret på sine kompetencer.
Det var derfor en form for positiv overraskelse, at vi i sommers kunne få hele tre (!) velvalgte nye spillere til holdet - og nul "skrammel": Mere af den slags tak :-)

Imidlertid forslår tre mand som skrædder i helvede i vores nuværende situation, så vi har brug for at Woodward "tryller" i et par vinduer mere - og at Ole vedblivende finder de helt rigtige spillere til holdet (og siger pænt nej tak til "håndværkertilbud"): Mon ikke den nødvendige dynamik mellem de to bedst opretholdes ved gensidig imødekommenhed, fremfor at nogen "markerer sig" og kæmper mod andre?
Jeg siger ikke, at alt er godt i United - langt fra - men så langt har det set ud som om, Ole og Woodward har udvist fornøden respekt for hinanden, og det er vel tvivlsomt, om noget bliver bedre ved, at de holder op med det og begynder at slås i stedet?
Uanset hvem, der så måtte være "klaphatten" i det spil, må de vel bare hver især prøve at få det bedste ud af den anden - og af samspilet mellem de to?

Skrevet af trannel
Nu er Mourinho-tilgangen jo en magtkamp. Det skal OGS selvfølgelig ikke. Men enhver med en lille kendskab til United (Som OGS også har) ved da, at når Woodward lover noget, kan man være sikker på det ikke holder. Fool me once shame on you. Fool me twice shame on me.

En manager skal netop ikke bare leve med hvad han får, han skal gennem sin position i klubben øve den indflydelse det er muligt. Jeg frygter OGS er lidt for glad for jobbet til han tør gøre det store væsen af sig og det var også det Woodward regnede med ved at ansætte ham. Han skulle ikke nyde noget af at have en ny manager der hudfletter ham.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Ego2020
Ja, kun dem, der ikke kender Woodward, stoler vel på hans løfter...
Skrevet af Inuk.
men både Chong og Gomes har været lidt af en skuffelse i den her sæson,

Jeg ved ikke hvordan Gomes har skuffet. Han var væk i 3 måneder og er først ved at komme i gear. Men okey, når man som Gomes ligner et tusindårstalent sammenlignet med Lingard, som af uransagelige årsager altid spiller, så er det da skuffende Gomes ikke har taget ligaen med storm.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0