Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
-Nej, skulle jeg hælde til en udefra kommende faktor, som IKKE er fejlbehæftet, så er det at Linde, trods fejl og mangler, synes at være blandt de første på holdkortet til alle vigtige kampe.
I hvert fald spiller han og det er vel fordi han i Ole´s og i øvrigt også i Mou´s øjne er/var mindst næstbedst af klubbens cbs´s.
Eller hur?


Selvfølgelig er Linde fast mand når alle konkurrenter ligger på lazaretet. Det behøver man ingen statistik for at regne ud.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
@Duncan

Bruno Fernandes. Sporting want a deal worth around €75m. Manchester United offering players in part exchange, including Marcos Rojo, Angel Gomes and Joel Pereira. Issues with all of those options.

75m for en porto spiller o.O
Skrevet af Slettet(100838201910)
Sporting*, haha
Skrevet af Battlegoat
ja det blev det ikke bedre af :)
Skrevet af Muggedreng2
det er da klart han er dyrere at hente i midten af en sæson end hvis vi nu bare havde slået til i sommers.

Det er helt efter sædvanen at vi bliver fyldt med lort at Uniteds propagandamaskine når Woodward ikke må få penge af jøden aka Avram. Så skal vi høre Ole i næste interview at det drejer sig om den rette spiler til den rette pris ..BULLSHIT.

For øvrigt har jeg svært ved at se hvorfopr 75 mill euro er for meget for en spiller med internationalt format med tanke for hvad vi betalte for en 21 årig back

Er Bruno en forstærkning både her og nu og fremadrettet HELT SIKKERT
Har vi råd til at købe UDEN TVIVL

Gør vi det?

Helt sikkert ikke

Hvordan nogen kan mene at Woodward er en god forretningsmand skal guderne vide for han laver da ikke mange fornuftige ting i den relation.

Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes, jeg læste €60 mio. i går, så måske vi lige skal vente lidt før vi drager nogen konklusion omkring prisen.

Særligt hvis der bliver smidt en Rojo eller Joel Pereira med i handlen.

Men hvis han er den rigtige spiller, så er jeg egentlig ligeglad. Så skal han nok være pengene værd uanset.
Skrevet af DanielKi
Vi skulle angiveligt have budt omkring 50 mil. + små 10 mil. i bonusser og en enkelt spiller med i handlen.
Nyheder fra i dag, siger at united og B. Fernandes er nået til enighed omkring de personlige krav. Han skal angiveligt få i omegnen af 100.000 pund om ugen. En del kilder nævner at de forventer handlen officiel indenfor de næste par dage (mandag er fint bud) - MEN lad os nu se! Vi troede jo nærmest alle, at han kom til klubben i sommer, så jeg tror ikke på det før jeg ser ham annonceret med trøjen i hånden :o Men sikke en spiller vi kan få på holdkortet.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mht Lindelöf og statistikker, så hedder statistikken for folk der dribler forbi ham noget i stil med 1 gang på 38 kampe.
Det er ifølge dén statistik kun VVD der gør det bedre i PL.
Det er i øvrigt den statistik der ofte tages op, når kommentatorer skal fortælle hvor fortræffelig VVD er.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mht Lindelöf og statistikker, så hedder statistikken for folk der dribler forbi ham noget i stil med 1 gang på 38 kampe.
Det er ifølge dén statistik kun VVD der gør det bedre i PL.
Det er i øvrigt den statistik der ofte tages op, når kommentatorer skal fortælle hvor fortræffelig VVD er.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og jeg er heller ikke Lindelöfs største fan, men er stadig på det punkt lidt mere nøgtern end en del andre.
Skrevet af BryanFury
Muggedreng tror du du kan finde ud af at lade være med at bringe menneskers religion ind i en fodbolddebat? På forhånd tak
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, det er en flot statistik, TCG! Lindelöf er klart bedst overfor de små, hurtige driblere. Det er også derfor, jeg ikke forstår, hvorfor fx Toggle mener, han er langsom. Han er ikke Bailly-hurtig, men det er heller ikke ligefrem et svagt punkt.
Skrevet af Ego2020
Generelt set er statistikker vel bedst egnet til at tørre røv i - hvis man printer dem ud og nyttiggør dem :-)

Ellers gør de ofte mere skade end gavn ved at bilde folk ind, at de er praktisk virkelighed og ved at opføre sig som elastik i metermål: En størrelse man efter for godt befindende kan tilpasse sine forud konstruerede behov.

Jeg ved godt, at vi lever i en statstik besat verden, og at statistik elskerne selvfølgelig vil være uenige i DET synspunkt, men det kræver jo ikke meget opslagsvirksomhed at finde eksempler på hidsige diskussioner, hvor dem, der skændes, hver især har ment at have vandtæt dokumentation for hver deres fuldstændig modsatrettede "virkelighed" baseret på hvilke statistikker, de vælger som "virkelighed" - og baseret på hvordan de vælger at læse de pågældende statsitikker.

Eller som Mark Twain formulerede det: "Der findes tre typer af løgne: Løgn, forbandet løgn og statistik".
https://www.visdomsord.dk/2011/mark-twain-om-statistik/

Men selv uden statistik er der vel et mønster i Lindes spil, hvor han er sikker nok, når vi står tilbage, og når bolden spilles langs jorden, men noget af en liability når modstanderne vender spillet, mens vi står højt, og slår en lang og høj bold frem: Når en af de der bolde har retning mod ham, ved man aldrig helt, hvad der sker i næste omgang...

Derfor skulle man måske overveje ikke at bruge ham til at dække af bagude, når vi spiller langt fremme på banen: Slabhead og Obi-Wan er meget bedre til DEN øvelse, så måske skulle man overlade den til dem - og give Linde fri til at agere "overlappende centerback" når vi angriber?

Skrevet af fedefynboen
Crazy

Tak for det indlæg. Det sætter ligesom problematikken omkring Linde i relief

Svenskeren har hele tiden haft den lidt brasilianske tilgang, at det er bedre at tappe bolden fra modstanderen, end at risikere frispark ved at buse
Derfor har han den lidt afventende måde at forsvare på, som i andre sammenhænge end ved driblinger gør hans virke lidt mere tvivlsomt. Ikke mindst i et trafikeret engelsk straffesparksfelt
Det er jo for pokker her at variationen i firebackkæden kommer ind. Lindelöfs måde at forsvare på, stiller ret store krav til makkeren i centerforsvaret og det samarbejde er endnu ikke rigtigt tilstede. Desværre
For kommer det til at virke (Maguire indser mulighederne og lader Linde være omdrejningspunkt!), åbner der sig muligheder fremadrettet

Netop her tror jeg vi har essensen i Lindekritikken. Ønsker man et monster, som fjerner truslen ved at udradere bold og modstander, så er han ikke manden. Desuden er tilgangen så forskellig fra de fleste britiske forsvare, at han behøver længere tilvænning

Heller ikke jeg opfatter ham som verdens bedste forsvarer, men som det er - Uniteds bedste. Hvis man altså ikke isoleret set fokuserer på tacklingerne

Netop her er, som tidligere sagt, min største anke mod manden
Han må og skal, med den spillestil han har, finde dirigentstokken og tage ansvar. Ikke ved at småpanikke, som mod Arsenal, men ved at spille netop det spil han er god til og ved at insistere på at de øvrige retter ind.
Han må altså være mere verbal, ganske som det er ønskeligt at De Gea også var det. Med andre ord, Maguire må tage sin fine hyre og acceptere at en anden dirigerer ham og det stiller store krav til englænderen. Måske desværre for store og så kommer makkerskabet aldrig rigtigt til at levere hvad det kunne,
Derfor ser vi heller ikke det optimale fra Lindelöf

Sagt med det in mente, at der vel kan være nogen derude, som magter begge vinkler bedre og derfor samlet er en bedre forsvarer
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lad mig lige starte med at undskylde til Trannel (som jeg mener er en af de bedre debattører herinde - muligvis fordi jeg ret ofte er enig i hans holdninger :-) )

Generelt set er statistikker vel bedst egnet til at tørre røv i - hvis man printer dem ud og nyttiggør dem :-)

Du skal undlade at bruge aviser til at tørre røv med - det kræver meget mere vask, end det lort du tørrer af med den, grundet tryksværte - jeg siger det bare :-)

Jeg nævnte kun Lindelöf statistikken, fordi Toggle nævnte en anden statistik for ham, som gav et meget dystert billede.
Jeg er selv uddannet økonom, og ved at en god økonom får statistikken til at vise præcis hvad ansøgeren beder om at få portrætteret - 2+2 bliver jo nemt 5, hvis bare man lige tillægger moms.

Anyway - jeg er som sagt ikke Lindelöfs største fan, men synes bare der skal lidt nuancer i den her debat.
Jeg prøver faktisk også at være nuanceret i Solskjær debatten (måske lidt mindre i Woodward debatten, som jeg tror vi alle er ret enige i - han er Uniteds største sportslige clusterfuck lige nu).
Og jeg har jo aldrig postuleret, at han skulle fyre Solskjær lige nu. Jeg har bare postuleret, at der er andre derude, jeg absolut mener er bedre muligheder fra juni af (også folk der lige her og nu ikke har noget job - Pochettino ville være mit bedste bud).
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ehhh, jeg tvivler på, at vores forsvar ville blive bedre med Lindelof som dirigenten, Fynbo. Hans gennembrud hos Benfica og på det svenske landshold var begge med et bundsolid, rutineret stopper og dirigent ved sin side.

Desuden, er ansvar ikke bare noget, man tager? Altså, forstå mig ret, man skal selvfølgelig ikke gå på tværs af aftaler og sådan, men hvis man føler, man har noget at bidrage med til de andre på holdet, er det så ikke bare at råbe op?

Jeg går ikke ud fra, at Maguire er blevet anfører fordi han ville se godt ud på de store bannere foran fanshoppen på Old Trafford. Det er da fordi Solskjær med det samme har set en lederskikkelse. At han så stadig kan og skal vokse meget som leder er en anden sag.
Skrevet af Ego2020
Man bør ganske rigtig udskrive enkeltsidigt og vende sværten den rigtige vej :-)

Mens det problem således lader sig løse, bliver det muligvis svært at få printeren til at akceptere behageligt blødt papir...
Skrevet af trannel
Problemet med Fynbos og Egos kritik af fænomenet statistisk er at det så studentikost så man tager sig til hovedet. De aner ikke hvad det betyder eller hvad de kritiserer.

F.eks det her:

"NB! Kunne du fremtrylle en statistik, som ta´r højde for alle relevante forhold, så bøjer jeg mig i støvet, skulle den pege på noget andet end hvad jeg opfatter"

Rendyrket idioti.

Angående rosen og kritikken af forsvarsspillere er det dog lidt sjovt at se Toggle lancere et angreb på Lindeløf og i samme ombæring rose Williams. Williams sælger hele holdet i første halvleg og vi er en lang tå fra Wan-Bissaka fra at have en situation hvor to Norwich spillere er helt alene igennem med DDG. Ekstremt urutineret og en gigantisk fejl. Med afstand den største fejl i kampen. Som han ellers slap ret godt fra, men en kæmpe ridse i lakken.


@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Muggedreng2
Muggedreng tror du du kan finde ud af at lade være med at bringe menneskers religion ind i en fodbolddebat? På forhånd tak

Kunne du forsøge lade være at være så berøringsangst. Det har intet med religion at gøre men alt med folket. Det er jo ingen hemmelighed at Jøderne tilbage i middelalderen allerede blev forfulgt da de blev anklaget helt uretmæssigt for at stå bag en brand der kostede rigtigt mange menneskeliv.

Det betød at de fik forbud med at drive erhverv som fiskeri, landbrug, tøjproduktion osv osv osv osv. Eneste der så var tilbage var at handle med penge. Derfor blev de rigtgt rigtigt gode til at tjene penge på ? Rigigt gættet PENGE

Altså har mit udsagn intet med religionen men mere det faktum at de er ret gode til det der med finanser


Du skal lære at spise salt til før du dømmer om andre dømmer
Skrevet af BryanFury
Er du helt fra den? Hvad fanden har jødernes historie med fodbold at Gøre kan man undre sig.
annonce
0