Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Klodike
"You know, when you play Man City in the Carabao Cup and they put their strongest team out, you know that you´re going places, because that means that they respect us". - Ole Gunnar Solskjær citeret for dette ifølge Goal.

Er jeg den eneste her, der tænker, at det er lidt nedværdigende og pinligt for en United manager at udtale sådan noget bulls***? Altså, hvad i alverden er meningen med at fyre sådan noget af, det hænger da slet ikke sammen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er til dato det mest latterlige Ole har sagt.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg mener også kommentatorerne snakkede om det.
Moyes fik, retteligt, klask for at sige, at United aspirerede til at blive så gode som City. Og nu har Solskjær gjort det samme.

Erkendt, så har jeg fremført argumentet herinde... der mangler styrring og retning, og City kunne være et sted man kiggede på for inspiration.
Men... en United manager må aldrig offentligt erkende at vi ser op til andre klubber, og da slet ikke Livetpool, City eller Leeds. En Real eller Barca kommentar kunne til nød accepteres.
Men hvis vi som klub vil være førrende, kan vi jo ikke ogfentligt erkende at vi aspirerer til at være som konkurrenter.
Skrevet af fedefynboen
"De aner ikke hvad det betyder eller hvad de kritiserer"

Åh jo trannel, der tager du fejl

Kan kun svare for mig selv, men naturligvis er jeg bevidst om at statistik er pinedød nødvendig for at danne sig et overblik over store informationsmængder
Ligeså bevidst er jeg om at for økonomer er fænomenet uundværligt.
Her handler det dog ikke om at uddrage mest mulig lære, men snarere om at indsnævre mængden af muligheder, med bundlinje eller hvad ved jeg for øje

Konklusionen drages derfor med økonomens tilgang før, hvad jeg opfatter som tilstrækkelig viden, er tilvejebragt
Som crazy siger, man kan tilpasse udkommet af viden efter eget ønske når man mener/påstår viden er tilstrækkelig og tilmed tilpasse undersøgelsesvinklen det specifikke formål. Hvorfor resultatet logisk nok bliver begrænset.
I øvrigt også hvad Egos så rammende har beskrevet.

Vi har altså at gøre med to skoler at gøre, den målrettede og den mere bredspektrede og dermed mere diffuse

Du er velkommen til at kalde os både studentikose og idiotiske, men som jeg ser det er den slags mere tjenstlig for at du kan afstive egen "viden", end for at udbrede og søge forståelse.

Måske det i virkeligheden er dig som savner overblikket, trods det faktum at du tydeligvis er en kvik fyr.
Ville ikke være unaturligt hvis man lever af at indsnævre muligheder
Skrevet af Ego2020
Hvad pålideligheden af statistik angår, rammer Crazy det spot on, så jeg citerer lige hans guldkorn - hvis nogle skulle have misset dem:

"Jeg er selv uddannet økonom, og ved at en god økonom får statistikken til at vise præcis hvad ansøgeren beder om at få portrætteret - 2+2 bliver jo nemt 5, hvis bare man lige tillægger moms."
Skrevet af TheUnitedWay
Stadig intet nyt fra transferfronten, det bliver nogle lange måneder vi går ind i, hvis der ikke snart sker noget...
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er da Bruno Fernandes rygter? Hvis vi henter ham er det ærlig talt allerede én spiller mere end jeg havde regnet med.

Jeg håber som sagt bare ikke det er ren desperation. Det skal være fordi, han er den rigtige.

-
Jeg ved ikke, om man skal tolke det citat som om Solskjær ser op til City. Men selv hvis man skal, så er det for mig at se ikke det store problem. De gør virkeligt mange ting rigtigt og det kan enhver idiot jo se.

Det absurde er at påstå, at man er på rette spor fordi City stillede op i stærkeste opstilling. Især fordi det ikke passer - de sparere flere profiler. De spillede forfanden uden angriber.
Skrevet af trannel
Vi er selvfølgelig enige om, at der ikke er noget mere pålideligt end det Fynbo har set med sin egne øjne og derfor helt nøgternt kan videreformidle til os andre. Hvad skulle vi dog gøre uden den indsigt?

Det der igen viser sig som det studentikose og helt tåbelige er du igen ikke har fattet hvad det handler om er følgende:

"en god økonom får statistikken til at vise præcis hvad ansøgeren beder om"

Pålideligheden du her stiller spørgsmålstegn ved er ikke din mængde data, men derimod formidleren af din mængde data, eller bearbejdelsen hvor det måske manipuleres med variable eller ikke følges gængse matematiske regler.

Jeg forstår godt dig og Fynbo er bange for det I ikke forstår. Det er meget normalt. Alene dit forsøg med opgørelse af trofæer, eller hvad fanden det var for noget, gør at mine tæer stadig ikke har rettet sig helt ud endnu. Det farlige er dog ikke at være bevidst om sine egne begrænsninger.

Alt empiri skal bearbejdes for at skabe overblik, og der ligger den, bearbejdning der foregår i Fynbos hoved, ret langt nede på min liste af valide kilder. Jeg skal undlade at nævne nærme om hvorfor, men det burde være ret åbenlyst med de indlæg der kommer fra den kant.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af TheUnitedWay
Pioche: BF er helt sikkert en god signing. Han kan komme med kreativitet til midtbanen, og kan spille både som 8´er og 10´er. Det er spørgsmålet om det er nok da vi også mangler en 6er og en 9er, men det er bedre end ingenting, det er helt sikkert!
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Ego2020
Og Trannel håndterer altid den notorisk forræderiske og upålidelige statistik så fuldstændigt objektivt og faktuelt korrekt, at "upålidelige" mennesker som Fynboen og andre bare skal klappe i og gå hjem med deres langt mere "subjektive" holdninger: Er det ikke det, du siger.
MENER du virkelig selv, at dine holdninger er mindre subjektive end holdningerne hos dem, du ikke bryder dig om???
Skrevet af trannel
Næh. Jeg kvalificerer bare min mening med argumenter, som langt de fleste gør. Det er noget hverken dig eller Fynbo endnu har formået. Det er nærmest en bedrift, at kunne have skrevet så mange indlæg og have så mange meninger uden bare én gang at komme tæt på noget der minder om Toulmins argumentationsmodel.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Ego2020
Ja, der røg enhver påstand om "objektivitet" vel også lige ned i afløbet...
Skrevet af trannel
I forhold til hvad? Det er ikke et holdningsspørgmål om i fremfører belæg for jeres holdninger. Det er en simpel konstatering at det gør I ikke. Opsummeret flot i Fynbos standardfrase når hans vrøvl udfordres - "hver fugl pipper med dit næb".
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af trannel
Det er jo jer der indtager det ekstreme synspunkt og mener statistik ikke kan bruges til noget overhovedet. Når nogen så modstrider jeres synspunkt så skydes vi i skoen at vi vil sætte alt fodbold på formel.

Det mener ingen af os. Men det er et værktøj og redskab til at hjælpe med at forstå hvad der foregår. Bruger vi det ikke så kan alt jo stå uimodsagt. For så kan jeg i bedste Fynbo stil fremstille et eller andet vanvittigt såsom: Jeg synes City spiller kontrabold og overlader initiativ til modstanderen. Det er generelt sådan Pep vil spille med sine hold.

Det kan ikke modbevises uden brug af statistik som helt objektivt og ukontroversielt kan tilbagevise påstanden.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Yildis
For så kan jeg i bedste Fynbo stil fremstille et eller andet vanvittigt såsom: Jeg synes City spiller kontrabold og overlader initiativ til modstanderen. Det er generelt sådan Pep vil spille med sine hold.

Det kan ikke modbevises uden brug af statistik som helt objektivt og ukontroversielt kan tilbagevise påstanden.


Jeg har ikke lige fulgt med i debatten her, men jeg synes, jeg kan genkende diskussionen fra tidligere...

Generelt vil jeg sige, at hvis man debatterer med det formål at få ret, så må påstande naturligvis modbevises og tilbagevises ved hjælp af tal og statistikker.

Hvis man derimod debatterer med det formål at give sine meninger og holdninger til kende samt at få udvidet sin horisont, så er statistikker ikke altid så anvendelige. Der kan betragtninger og egne eller andres analyser være mindst lige så gode at bringe i spil i debatten. Der bør man naturligvis have en passende ydmyghed med i sin debatstil og ikke være for skråsikker i sine betragtninger.

Jeg tænker, at man sagtens kan argumentere imod ovenstående udsagn med City som eksempel UDEN at bruge tal og statistikker. Bare ud fra "jeg synes" og "jeg har set, at..." Men du har ret i, at tal og statistikker må i spil, hvis man går efter entydigt at have ret og bevise/modbevise/overbevise andre. Jeg er bare ikke sikker på, det er grunden til, at alle er her.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
Du er en fornuftig mand Yildis
Lad os håbe det smitter
Skrevet af trannel
@Yildis

Det handler ikke om at få ret. Det handler om ikke at lukke ting ud i øst og vest.

Det handler om at kvalificere sin mening. Man kan lige netop ikke blive klogere og udvide sin horisont, hvis man møder verden med "jamen jeg synes altså noget andet". Så er man netop immun overfor de ting du påpeger. Der er intet empirisk du kan konfrontere Fynbo med, der kan få ham til at skifte mening, hvis det strider mod hans oprindelige holdning og han har besluttet sig for det er anderledes.

Det nytter da ikke nu jeg påstår Lindeløf bliver afdriblet hver kamp, når det sort på hvidt ikke forholder sig sådan. Den information blev jeg overrasket over fordi jeg troede det skete langt oftere. Så undersøger jeg det nærmere og finder ud af, at selvom det er i den gode ende, så er det faktisk ret normalt med få afdriblinger. Spillet er mere bygget op omkring man bliver spillet tynd fremfor at angribere decideret afdribler deres direkte modstander. Men på den baggrund må jeg da revidere min opfattelse. Jeg har nu lært to ting. Lindeløf bliver ikke afdriblet nær så meget som jeg troede. Generelt bliver midterforsvar ikke afdriblet meget, så det siger ikke alverden. Derfor har langt de fleste lave antal afdriblinger pr. kamp.

Du kan sagtens argumentere mod City udsagnet på den måde du gør. Det er bare enormt dårlig argumentation.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
Jeg er helt enig trannel. Jeg var også en smule overrasket over at det ikke var oftere at lindelof var blevet overdriblet. Dog vidste jeg godt i forvejen at midterforsvarer sjældent bliver overdriblet ganske simpelt af den årsag at de har nemmere betingelser for at gøre pladsen mindre for angriberne.

Ift statistik snakken så bliver jeg bare nødt til at inddrage Billy beans moneyball koncept som efterhånden er vidt og bredt inddraget i alle professionelle fodboldklubber i hele Europa. Mange fodbold handler baseres ud fra statistikker. At man ikke vil anerkende det er jo bare en form for ignorance. Og netop derfor er statistik jo vigtigt. Jeg er dog klar over at der også skal mavefornemmelse til.
LUHG
Skrevet af Toggle
Sporting Lisbon boss Silas has admitted he "can´t guarantee" Bruno Fernandes will be available to face Benfica next week amid links to Manchester United.

Speaking after a 3-1 win over Setubal, Silas said: “I can’t guarantee any of these things because I don’t know. Bruno is a huge player and all players like him have a lot of market. I don’t like to think about it, but I’ll be thinking of alternatives in case Bruno leaves. I hope it doesn’t happen, but we have to start thinking that”.

Det kunne godt tyde på at det ender lykkeligt
LUHG
Skrevet af KnockOut
Haha som altid ego og fynbo i kampen mod statistik, da det ikke rigtig passer sammen med selv opfundet påstande og usaglig "sandheder" ego er jo taget i flere gange at lyve når det kommer til simple på stande skal vi vel bare tilbage til snak om udlændinge / Brexit snakken da han igen præsenteret for fakta/stats kom med sø forklaringer og ellers stak han af, og hvad med hans fine trofæ snak der også var nem at modbevise som løgn latin og følelser, ang fynbo har han det her gamlemands syndrom at man ikke kan tage fejl og vil forsvare sine udsagn til graven lige meget hvor dumme og utroværdig det er måtte være, ikke mindst ved at fornægte statistik på lige fod med relegion, hint hint en ting er virkelighed den anden er bare løgn, men ved godt hvilken af dem du tror passer.

Når det er sagt kan man jo fordreje alt hvis man ønsker det, jeg kunne hvis jeg ville nok finde stats der ville kunne bruges som argument for lindeløf eller lingaard har noget at gør som starter på et united hold, men den tror ingen af os vel på
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
annonce
0