Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Når det er sagt kan man jo fordreje alt hvis man ønsker det, jeg kunne hvis jeg ville nok finde stats der ville kunne bruges som argument for lindeløf eller lingaard har noget at gør som starter på et united hold, men den tror ingen af os vel på

Øhh, hvad?
Skrevet af KnockOut
hvad forstod du ikke i den del ? Måske læser jeg mig blind på det :(
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, du hopper ind i en debat, der udsprang af en diskussion om Lindelöf, hvor den ene lejr (mig, bl.a.) forsvarede ham og den anden lejr kritiserede ham. Nu siger du, at uanset hvilken statistik nogen måtte hive op af lommen, så kan vi alle blive enige om, at han ikke er startermateriale?

Hvis vi snakker de sidste 12 måneder, så bliver det nok svært at finde en statistik, der taler Jesse Lingards sag - det med giver jeg dig.
Skrevet af Inuk.
Jeg gætter på trannel er født i stjernetegnet tvilling.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af trannel
Hehe, det er forkert, men hvis du synes det er rigtigt, så er det rigtigt, fordi du synes det er rigtigt. #Fynbologik
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af KnockOut
Så må jeg undskylde jeg har ikke tolket det som du syndes lindeløf var god nok, nærmere det mindst dårlig valg blandt det i har i dag (mag) undladt da for spinkel grundlag/tid til at dømme ham på i nu. Men skulle høre fra united folk at lindeløf skulle være god nok til united start 11 på lang sigt er mig en overaskelse.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af TheUnitedWay
Lindeløf kommer til at se bedre ud når vi har en ordentlig defensiv midtbanespiller. Hvor lang tid det tager er det store spørgsmål.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Toggle
Statistisk er sandsynligheden for at du er tvilling ca 8 procent. Men da dit navn starter med T og der er to stjerner der starter med T stiger din sandsynlighed for at være tvilling til 50 procent af den simple årsag at jeg siger det. Og hvis du ikke er tvilling kan jeg til nøds gå med til at du er tyr.
LUHG
Skrevet af Toggle
TUW
Lindelof kommer ikke til at se bedre ud pga de personlige fejl han laver kamp efter kamp.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
@KnockOut
Det er også lidt et andet spørgsmål. Lang sigt hvordan? Vinde ligaen?
Skrevet af Inuk.
Bare et gæt :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Ego2020
Sandheden handler i sidste ende om god eller ond vilje - om hvad der er i det enkelte menneske: Hvis man allerede har besluttet sig for, at solen står op i vest og går ned i øst, har mennesker det med at lukke deres sind om den "sandhed", de således har besluttet sig for. Derfor læser de nye informationer, så de passer med den "sandhed", de allerede har skabt sig - og får de en hel smørrebrødseddel med "modbevis" udvælger de målretet en eller anden detalje, de mener at kunne bruge til at afvise modbeviserne: Det at beskytte egne forudfattede meninger bliver nemt det helligste af alt helligt. Sandheden er kun tilgængelig for dem, der tør finde den, og statistik er kun et redskab: En kniv er også kun et redskab. Den kan man bruge til at skrælle æbler med, inden man spiser dem - eller til at stikke folk ned.

Man kunne skrive tykke bøger om den særhed ved mennesker, og tilføje psykologiske forklaringer på, hvorfor menneskene opfører sig, som de gør. Det gider jeg så ikke, og den bog, jeg har på vej ud, er heller ikke specielt tyk, men sære DET er menneskene...
Skrevet af TheUnitedWay
Toggle: Jeg er nu ret sikker på at hele firebackkæden kommer til at se bedre ud, også Lindeløf. På længere sigt kan Garner vise sig at være den defensive midtbanespiller, men nu og her mangler vi en der kan gå direkte i startopstillingen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Cfever
@Toggle

Jeg er vild med dine kommentarer.

@Ego

Hvis man tolker data og statistik ud fra et forkert synspunkt kan det påvises, det er rimelig meget ideen med det... Det er en ret syret argumentation du er ude i ift at afvise statistikker.
We know what we are
Skrevet af Muggedreng2
Der har været en del rygter om Soumare ved dog ikke hvor valide de rygter har været.

Nogen der kender ham?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kender ham ikke indgående, men det jeg kan læse om ham, virker det til, at han er lidt af en rugbrødsmotor. Og det synes jeg, vi har rigeligt af.

Jeg synes, vi mangler boldspillere med teknik og overblik. Spillere der kan løbe solen sort og arbejde uden bold har vi 4-5 stykker af allerede.

Jeg er mere lun på ham Donny van de Beek fra den anden dag. Han har godt nok udtalt, at han ikke skifter i januar, men jeg kan også sagtens vente til sommer, hvis det skal komme an på det.

(I øvrigt et fedt navn. Hvis vi får ham, kommer jeg kun til at kalde ham Don)

Skrevet af Inuk.
Skriniar?

Man får jo helt ondt af fynboen hvis det viser sig at være rigtigt.

Er i øvrigt helt med på Don.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Skriniar? Det lyder alt for godt til at være sandt. Hvad er det for et rygte?
Skrevet af Mr. Pink
Meget gerne Hr Don! Lige sådan en spiller, der mangler ved siden af McT!!
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af fedefynboen
Fuldstændigt enig LaPioche

Netop teknik og overblik er hvad savnes
Midtbanen har i lang tid ikke evnet at linke up til de forreste og det er for mig det største problem vi har og hvad får mange til at synes der ingen plan er.
Vi har Lingard, Pereira som ikke har evnerne. Mata havde, men er passé og har i øvrigt altid savnet fart. Gomes er fysisk endnu ikke "køreklar" og de vi skilte os af med (Herrera og Fellaini) kunne heller ikke den del af spillet
Dog synes jeg, at da fart synes at være en del den fremtidige strategi, at det også må inkluderes i hvad en kommende spiller skal kunne

Van de Beek er for mig et helt rigtigt valg
Han har teknikken og relationerne fra den hollandske skole. Han er arbejdsom og ganske hurtig. Og så scorer han mål.
Alder perfekt og sulten må formodes at være i top

Jeg så gerne også at vi fandt en 9´er med mere præsens end Martial. Ikke et hovedstødsmonster, men en hurtig, aggressiv type som også relationelt har kompetencer.
Jeg misunder lidt Pool. De fleste hylder deres fløje, men jeg er nu mest imponeret af Firmino, som er netop den type spiller jeg synes vi savner fremme.
Han skaffer plads til fløjene med sine løb, scorer mål - også de grimme - og så har han blikket for kollegerne fremme og gør dem endnu bedre.
Kommer tit til at tænke på Lou Macari, når jeg ser Firmino. Mange husker ham næppe, men han var den falske 9´er, før det fænomen blev kendt. Som Firmino også arbejdsom
annonce
0