Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det forklarer jo ikke hvorfor Maguire har flere headed clearances end Linde.

Jo, for han er jo meget mere dominerende på dødbolde, hvor du netop har mulighed for at sige "vi skal have vores bedste header på deres bedste header" modsat åbent spil.

Mig bekendt skal en bold være i luften før det kan blive en luftduel, kommer de ikke generelt fra dødbolde og høje bolde ind i feltet???

At linde klare sig godt i 1 mod 1 dueller er jeg helt med på at han er god, men det er crazy´s statistik om at linde vinder alle hans luftdueller jeg reagere på, derfor videoen med linde der tydeligvis ikke kan hoppe.

Det kommer dels fra åbent spil, dels fra dødbolde. På dødbolde er det klart, at vi ikke sætter Lindelöf på deres bedste header. I åbent spil er det noget sværere for os at bestemme. Når vi spiller mod Liverpool vil vi jo heller ikke bede Rashford om at gå på Van Dijk hver gang han har chancen bare fordi det er vores bedste angriber i øjeblikket. Vi beder ham da om at finde det svageste hul i bagkæden og så ellers køre på dét.


Men forstår jeg dig korrekt, hvis du er af den opfattelse at maguire ikke gør linde bedre?

Det ved jeg faktisk ikke, om jeg synes. Spiller Lindelöf ikke meget på det samme niveau som sidste år? Det hjælper helt sikkert Lindelöf i pasningsspillet at have en anden pasningsstæk stopper ved sin side, men defensivt virker der ikke til at være den store forskel fra Chris Smalling. Udover at Maguire har færre personlige fejl.
Skrevet af Battlegoat
Det kommer dels fra åbent spil, dels fra dødbolde. På dødbolde er det klart, at vi ikke sætter Lindelöf på deres bedste header


Præcis han vinder alle andenrangs duellerne derfor er han stats om vundne luftdueller ubrugelige.

Det ved jeg faktisk ikke, om jeg synes. Spiller Lindelöf ikke meget på det samme niveau som sidste år? Det hjælper helt sikkert Lindelöf i pasningsspillet at have en anden pasningsstæk stopper ved sin side, men defensivt virker der ikke til at være den store forskel fra Chris Smalling. Udover at Maguire har færre personlige fejl
.

Linde og smalling var noget nervøst rod, ingen af dem ville tage ansvaret og styre bagkæden, hver gang bolden var på vores bane halvdel sad man med fornemmelsen af at de ville score.
Muligt at de defensive egenskaber ikke er meget bedre, men den ro maguire skaber, gør at linde kommer mere til sin ret.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Præcis han vinder alle andenrangs duellerne derfor er han stats om vundne luftdueller ubrugelige.

Såfremt de kun kom fra dødbolde kunne jeg måske til dels følge dig.
Skrevet af Muggedreng2
øhm I er med på at vi dækker zone på dødbolde ikke?

Derudover mener jeg at Maguire for at blive bedst, skal have en verbal keeper bag sig. Problemet i år er at Maguire skal dække op for Shaws total mangel på fodboldintelligens og ikke har en keeper han kan stole på. Jeg synes han gør det over al forventning.

Det er sku ikke ham der har fejlet i det forsvar i alt fald.

Wan Bissaka har haft nogle uheldige udfald, Shaw har været nå ja Shaw (Middelmådig og uintelligent taktisk) og så har De Gea i sandhed været en skygge af sig selv.

Jeg mener vi skal seriøst overveje at bruge Romero eller hente Henderson hjem fra lån før vi begynder at vi kan vurdere de 2 herrers evner som makkerpar. Men en Bruce/Pallister bliver det nok aldrig til for de 2 vedkommende

Skrevet af Mr. Pink
Romero har imo fortjent at få nogle kampe fra start - dels pga hans eget høje niveau, og dels pga DeGea har været en skygge af sig selv.

Hvor længe er Bailly væk? Han ville sammen med Maguire være bet kæmpe skridt op.

Enig med Mugge mht de to backs. Obi wan og William.

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg er enig Pink Maguire ville have det bedste med en hurtig spiller ved sin side

Det kunne også være Tuanzebe

Ved ikke Bailly har spillet på u23 i sidste uge, Tuanzebe har jeg ingen ide om hvornår er klar.
Skrevet af Slettet(100838201910)
øhm I er med på at vi dækker zone på dødbolde ikke?

Jo, og jeg er ikke vild med det. Ikke ren zone, som vi kører i hvert fald. Jeg kan langt bedre lide mand vs. mand eller i det mindste en kombination. Men der er jo stadig forskel på hvilke zoner, vi beder de forskellige spillere om at dække og Maguire dækker jo typisk den centrale zone lige foran målet, som alt andet lige er den vigtigste.

Ellers enig med dig, Mugge. Jeg tror så godt nok hele forsvaret kunne have godt af en verbal keeper - ikke bare Maguire.
Skrevet af Mr. Pink
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Den opstilling?

Der er 4 opstillinger, hvor man har antaget, at Williams er første valg til venstre back (4 back kæden er ens for alle 4).
Skrevet af TheUnitedWay
Det bliver den første eller sidste opstilling. BF er ikke kant/wing.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Inuk.
Jo, for han er jo meget mere dominerende på dødbolde, hvor du netop har mulighed for at sige "vi skal have vores bedste header på deres bedste header" modsat åbent spil.

Da ikke når du påstår at deres bedste header ligger sig op af Lindeløf, samt at Maguire ikke dækker 1 mod 1, men pladsen lige foran målet.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Da ikke når du påstår at deres bedste header ligger sig op af Lindeløf, samt at Maguire ikke dækker 1 mod 1, men pladsen lige foran målet.

Nu blander du åbent spil og dødbolde sammen.

Vi kan vel godt forestille os en situation, hvor eksempelvis Troy Deeney udser sig Lindelöf som det svage punkt i forsvaret, og derfor søger dueller mod ham eksempelvis i indlægssituationer samtidig med at Maguire er dominerende på dødbolde. At dække zone handler jo meget om at angribe bolden snarere end manden og når Maguire dækker den zone, hvor de fleste gerne vil sparke hjørnesparket hen, kommer han til at have mange "headed clearances".

Lad os vende den om. Vi spiller mod Liverpool på søndag. Hvem tror vi umiddelbart, kommer til at have flest at de her "headed clearances" for Liverpool? Mit gæt er på Van Dijk. Ville du bede Rashford og Martial om at udfordre Van Dijk? Eller ville du bede dem udfordre rummet omkring Arnold og Gomez? Jeg ville gøre det sidste. Ville vi så efter kampen sige, at Gomez og Arnold fik "andenrangsdueller" fordi Van Dijk havde flest clearinger med hovedet?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mon ikke Bruno Fernandes er tiltænkt som en erstatning for Paul Pogba? Der er selvfølgelig nogle måneder, hvor de eventuelt skulle spille sammen når Pogba ellers er blevet sin skade kvit, men at inkludere dem begge i alle 4 tænkelige scenarier virker lidt underligt for mig. Det er ikke dét, Solskjær har på tegnebrættet, tror jeg.
Skrevet af Inuk.
Det er vel underordnet om det er åbent spil eller dødbolde. Som angriber søger du vel den svage stopper, mens din angrebsmakker søger at obstruere den stærke stopper. Eller hur?

Mod Liverpool ville jeg bare fortsætte taktikken med de hurtige flade indlæg, det har vi jo været gode til.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Inuk
Nej, der er forskel på om det er dødbolde eller åbent spil i min optik, som jeg har redegjort for ovenfor. Du kan i langt højere grad påvirke dine match-ups på dødbolde, mens det i åbent spil i højere grad er op til angriberen at vælge.

At du hellere vil have flade indlæg er til gengæld underordnet for vores diskussion.

--
Portugisiske meldinger skal man altid være varsom omkring. Der har dog været talt en del om €60 mio. + €10 mio. i add-ons her til morgen. Til gengæld snakker man nu også om at inkludere Andreas Pereira i handlen. Det ville fanme være dumt. Det styrker os naturligvis på kvaliteten men efterlader os akkurat lige så svagt på kvantiteten. Vi har lige så meget brug for bredde som spillere af højere kvalitet.
Skrevet af Pindhunden
Jeg ved godt, at Sanchez- handlen endte som en slags byttehandel, men som hovedregel er byttehandler mest spekulationer i medier. Når der kommer til stykket, kan der være svært at få alle ender til at passe sammen i en byttehandel.
Det ender med at blive 31. Januar, før den Bruno-handel bliver offentliggjort. Woodward må simpelthen fejle grumt, når han sidder i et forhandlingslokale. Få den nu på plads!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Helt sikkert, Pindhunden. I det her tilfælde vil Sporting gerne låne en spiller (den del fik jeg ikke lige med), så der forestiller jeg mig, at det er lidt nemmere at få det hele til at gå op i en højere enhed.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Seneste rygte fra TalkSport (så må man jo tage det som man vil) er at man forhandler for lukkede døre med en repræsentant for Pochettino (da Woodward ikke kan ses med Pochettino, og han ikke har nogen agent).

Hvis der er hold i rygtet, skulle Poch kræve, at han først starter til sommer, at der ansættes en sportsdirektør, som ikke er Woodward, og at Woodward ikke blander sig i det sportslige i United, og at der bliver penge til handler.

Jeg håber godt nok det sker, og skulle det bære vand, viser det også, at Pochettino godt ved hvad der lige pt. er mest galt i United.
Skrevet af Inuk.
Nej, der er forskel på om det er dødbolde eller åbent spil i min optik, som jeg har redegjort for ovenfor.

Men derfor kan et hold da stadigvæk bruge samme taktik hvad enten de angriber i åbent spil eller har fået en dødboldchance.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Crazy

"Jeg håber godt nok det sker, og skulle det bære vand, viser det også, at Pochettino godt ved hvad der lige pt. er mest galt i United."

Det er jeg nu overbevist om at OGS også gør og jeg er lidt bange for at netop kravet om sportsdirektør medfører at eventuel interesse for Poch kølnes gevaldigt
Selv om han tydeligvis ikke dur til det, VIL revisoren givet stå fast på ønsket om at skabe sig et navn på andre fronter end blot at tjene penge.
Med andre ord, så længe Glazers lader ham blive i den illusion, vil der ikke ske noget på sportsdirektørfronten. De ønsker fortsat at lade ham tjene til golfkøller og boblevand, De har aldrig vist andet.

Så kan alle der ved lidt om fodbold skrige til himlen. Money talks og ejere har hånds- halsret over begivenhederne
Man kan mene hvad man vil om OGS og hans eventuelle evner, mod det her kæmper selv guderne forgæves

Sygen stikker dybt i vores elskede klub
annonce
0