Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mkarner
Seriøst, få nu en midtbanespiller som kan skyde udefra. Ingen af dem i klubben kan det, Pogba rammer den en ud af 20 gange.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Slettet(260021200206)
Moss hjælper dælme heller ikke, tyndt frispark og mener stadig at han skulle have været vist ud for den på Greenwood som bagerste mand.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af trannel
Jeg er rimelig frustreret over det her resultat. Så det jeg har brug for er at apologisterne lige kommer på banen med et par indlæg om fremskridt, så jeg kan få det bedre igen.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mr. Pink
Dejligt jeg valgte at bruge 90 min + pause af mit liv på denne United-kamp.

Gid jeg gad lytte til mig selv.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af KPinchy
Mr. Pink. Lad være med at se kampene. du får det ikke bedre af det...
Skrevet af Muggedreng2
Husker ikke én redning fra deres målmand, som ikke har været en ren rutine redning

til gegæld ar verdes bedst betalte 0 rediger på 2 skd
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jøsses det er ringe
Skrevet af KasperK
Så er det bare at vente på Oles post match:
"Vi formår næsten at være med i kampen i 90 minutter. Det viser vi er på vej i den rigtige retning"
Looooool
Skrevet af Toggle
Det bliver ret tomt herinde når i alle stopper med at se kampene. For mit vedkommende kommer det aldrig til at ske.

Elendigt resultat men vores trup er tyndslidt og mangler kvalitet. At man sidder og sammenligner maguire med smalling er dumt. United havde på samme tidspunkt sidste sæson lukket 6mål mere ind og det var selvom vi havde 10points mere end nu. Jeg ved som sagt ikke om Ole er god nok men jeg stoler mere på Ole´s projekt end på revisorens. Vi har ikke lavet andet end lorte beslutninger siden Gill stoppede sammen med fergie.

I øvrigt lignede det ikke at der var fyldt på stadion under kampen selvom de officielle stats siger andet men fint at tilskuerne begynder at vise modstand. Modstanden vokser mod Woodward fra kamp til kamp og det passer mig fint. Spørgsmålet er så i øvrigt om en anden ikke også ville have ligeså fin succes med at tjene penge til klubben som Woodward? Betingelserne i United for at tjene penge er i hvert fald ret gode. Og dermed sagt at Woodward bare skal sættes fri.
LUHG
Skrevet af Slettet(260021200206)
Jeg tror jeg laver et druk spil næste gang de spiller, så får jeg i det mindste noget ud af de mange timer man bruger på selvafstraffelse.

Jeg tænker følgende:

En slurk hver gang Matic ikke spiller bolden fremad.
Et shot hver gang James ikke får noget ud af et godt løb.
En hel GT hvis ObiWan faktisk rammer nogen med et indlæg.
En Rom hver gang Lindeløf laver en hjerneblødning.
Og et glas bobler hver gang jeg ender med at råbe diverse skældsord efter Lingard.

Andre forslag

Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af uden_benskinner
hvis solskjær overlever denne her, en kamp hvor mere end halvdelen af tilskuerne er udvandret fra old trafford inden slutfløjt, så blir jeg overrasket. det vi så i dag må være det absolutte lavpunkt i uniteds nyere historie, og det må selvfølgelig få konsekvenser af den ene eller anden art, ellers er klubben jo til grin for hele verden.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af trannel
@toggle

Ole har jo ikke noget projekt uafhængigt af Woodward. Så at du stoler mere på Oles projekt end Woodward er ikke rigtig en meningsfuld sætning. Woodwards projekt betinger Oles projekt. Jeg er ikke tvivl om Ole har hjertet på rette sted, ligesom jeg heller ikke er i tvivl om det har Woodward ikke.

Ole har dog ikke formatet til at være United træner. Vi har aldrig været så ringe i PL som nu. Hans seneste udtalelser er helt væk. Han er langt fra det største problem, men en del af løsningen er han heller ikke. En svagpisser af rang der har fået et job der er større end ham og derfor ikke tør kalde bullshit på den måde parasitterne og Woodward driver klubben.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af cabra.
Bund en øl hver gang Martial pisser en stor chance væk. Det giver godt i promille-regnskabet.
Skrevet af KasperK
Fornuftigt, landskinke.
Man kan sgu lige så godt bruge nedturen på at få etableret et alkoholmisbrug.

Her er et par tweets fra i aften, man kan tænke lidt over:
"Trent Alexander-Arnold has assisted as many PL goals since the start of November as Luke Shaw has in his career".
"12 - Since Ole Gunnar Solskjær was made permanent manager in March, Manchester United have lost more Premier League games (12) than they have won (11). Nosedive".

Godnat!
Skrevet af Slettet(300654210904)
Toggle @

Dumt at sammenligne Smalling med Maguire? Man må da godt være uenig og synes at Maguire er Smalling overlegen, alle pengene værd og virkelig har styrket forsvaret, men jeg kan absolut ikke se det dumme i modsatte synspunkt og jeg sidder ikke og tænker mindre at United da godt kunne bruge en dominerende forsvarsspiller end jeg gjorde sidste sæson.

Der er lukket 6 flere mål ind, men synes du virkelig det er det eneste parameter der er at vurdere på? Leicester lukker også færre mål ind end sidste sæson, hvad skal vi så udlede af det? Det har ikke noget at sige at Mourinho blev så fornærmet over transfervinduet, at han gik i sabotage-mode og han fx både prøvede Mctominay og Herrera i forsvaret med 5 indkasserede mål til følge? Det virker meget lidt nuanceret kun at fokusere på antal indkasserede mål, især når de første 4 måneder var rendyrket sabotage fra Mourinho. Og jeg har i øvrigt aldrig påstået, at United ikke trængte til en forsvarsspiller. Men at man måske ikke skal betale 80 millioner pund for en der ikke er en markant forstærkning, ligesom jeg heller ikke mener man skal betale 80 millioner pund for en Callum Wilson, fordi der mangler en angriber.

Og det virker lidt malplaceret og sidde her, efter dagens præstation, der highligter så mange problemer i klubben, at fokusere så meget på Maguire eller andre enkelt spillere for den sags skyld. Det skulle da absolut ikke forstås sådan, at at det hele er hans skyld, blot at jeg stadig ikke er med på bølgen om at sommerens vindue var et godt et af slagsen, men måske en videreførelse af de sidste års tendens til dyre indkøb, der ikke gør holdet nævneværdigt bedre, efter jeg igen synes hans så sløj og langsom ud i forbindelse med et mål, som helt sikkert havde affødt stærke reaktioner hvis det var Lindelof. Men det afføder åbenbart også stærke reaktioner, at sætte spørgsmålstegn ved om det var fornuftigt købmandskab at betale 80 millioner pund for Maguire.
Skrevet af Inuk.
80mio£ for Maguire er slet ikke nok. Der mangler stadigvæk +100mio£ for at købe Kasper Schmeichel fri. Maguire alene kan ikke løse et hullet forsvar der består af 4 markspillere og 1 målmand.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Nej Tommy. Maguire er ikke 80mio værd. Han ikke 40mio værd. Det er der imo ingen spillere der er. Men når vi alligevel er ude i de der beløb så kan det hele sgu være ligegyldigt imo. Det er fløjtende ligegyldigt om en spiller koster 50 eller 70mio. Det er vist kun Woodward der ikke synes det i dette transfer vindue. Vi er United og alle sælgende klubber kan se hvilken krise vi er i og hvor desperate vi er for at hente ny kvalitet ind og ikke mindst hvor fed pengepungen er. Så forvent at priserne fortsætter i samme leje for os for gode, ikke verdensklasse spillere. Det er den virkelighed vi må acceptere. Den virkelighed har Woodward selv været med til at skabe med de 9mia han har pjattet væk de sidste mange år.
LUHG
Skrevet af TheUnitedWay
Endnu en fremragende kamp imod et af de mindre hold. Man må bare rose OGS taktiske evner!
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af uden_benskinner
det er i det mindste befriende at vide, at den engelske presse nu begynder at fokusere på woodward/glazers lige så meget som de gør på solskjær. men glazers og woodward hænger vel sammen som ærtehalm kunne man frygte, og derfor sker der ikke noget afgørende, før klubben får helt nye ejere, det er min største bekymring nu.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(260021200206)
Cabra, glimrende forslag, den ryger på listen.

KasperK

Jeg kan virkelig ikke se nogen anden måde at komme igennem den her sæson på, alkohol er jo både årsag og løsning på alle livets problemer, måske det også er løsningen på vores nosseløse indsatser på banen.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
annonce
0