Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
lask er i øvrigt en fin lodtrækning...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
Fin lodtrækning er en underdrivelse. Vi kunne vel ikke have fået en bedre lodtrækning?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, ikke hvis man som dansker også håber lidt på at FCK kan avancere samtidig.

I øvrigt enormt heldigt når man ser på vores program, der ligger omkring EL-kampene - det havde jeg ikke gjort i går, da jeg skrev, at jeg egentlig var ligeglad med et godt eller dårligt hold. Før, mellem og efter EL-kampene spiller vi mod City, Spurs og Sheffield. Det ville trods alt ikke være helt dumt at spare et par spillere i midtugen til den slags opgør.
Skrevet af Toggle
Leicester med nederlag i går og så vil det være rart hvis chelsea lige kan ødelægge det lidt for sig selv idag så er 3. pladsen også indenfor rækkevidde. Sandsynligt, ikke ret meget men der er sket vildere ting end at vi indhenter begge over os.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg vil gerne lige se os slå Everton før jeg melder noget ud om nogen tredjeplads. Er ret nervøs for at vi smider point her.
Skrevet af trannel
Ja, det lugter af pointtab.

OGS bør også tage konsekvensen nu med James og få Greenwood ind i stedet. Han er stadig meget rå Greenwood, men man sidder alligevel med fornemmelsen af han scorer, hvis muligheden byder sig. Man kan ikke sige det samme om James.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altid rart at vide, at Liverpool stadig er i stand til at tabe fodboldkampe.

Og så blev det jo faktisk til et pointtab til Chelsea, selvom de lykkedes med at få en uafgjort til sidst. Når Chelsea dummer sig, plejer vi at følge trop, så nu er jeg da først nervøs for i morgen.
Skrevet af Don_Millionaire
Fint at Liverpool ikke går ubesejret igennem. Det ville blive en ulidelig oplevelse at skulle høre på deres fans.

Forhåbentlig bliver de også sparket ud af Atleti i CL.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu stikker jeg muligvis hånden i en hvepserede, men det havde sgu også været latterligt hvis de var gået ubesejret igennem sæsonen med så mange bløde præstationer. De har vundet et hav af kampe, hvor de egentlig har været skidt kørende, men så lige sat den i sjette gear de sidste 10-15 min. Vindermentalitet, I know, og det kan man komme langt på - hvad de øjensynligt også er i og med de vinder ligaen suverænt. Men jeg synes ikke det er blandt de bedste hold i PL-æraen som deres pointtotal jo ellers indikerer.
Skrevet af Slettet(260021200206)
@Lapioche

Jeg synes faktisk det er et af de absolut bedste hold i pl historien, altså som hold, ikke spiller for spiller. ene alene af den grund at midtbanen er uden stjerner og ingen af dem vil være store pl legender når vi ser tilbage om tyve år. Salah, Mane, Firmino, Van Dijk, de to backs og Allison vil nok være men ikke midtbanen.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Don_Millionaire
Jan Mølby: "Man kan kun slå Liverpool, hvis nogle af deres spillere har en dårlig kamp". Åh gud, hvordan kan den mand få lov til at sidde i det studie? Det er jo næsten værre end Schmeichel.
Skrevet af Geddar , moderator
"Men jeg synes ikke det er blandt de bedste hold i PL-æraen som deres pointtotal jo ellers indikerer."

For real? At de er ikke engang skulle være BLANDT de bedste er jo vanvittigt dumt. Vi kan da blive enige om at der har været mange sejre de har måtte slide hjem, men det samme har man da set i nogle af Fergusons store sæsoner, og det var bestemt også tilfældet for Arsenal i 03/04. Det eneste hold der for mig kan konkurrere med det her hold var Pep´s City. Og på toppen var det ikke lige så komplet som det her Liverpool-hold.

Når det er sagt er jeg selvfølgelig ret begejstret for nederlaget i dag!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jah, joh, jeg tog måske munden for fuld midt i min egen opstemthed. Defensivt er de jo trods alt helt absurd stærke.
Skrevet af miks
Pogba er væk til sommer.
Skrevet af Mathews
Men jeg synes ikke det er blandt de bedste hold i PL-æraen som deres pointtotal jo ellers indikerer.

Nej det´ klart, back-to-back Champions League finaler og en PRL-sæson, sandsynligvis to, med flere point end hvad United nogensinde har formået at skrabe sammen.
Skrevet af Toggle
Jeg gætter på at corona virus stopper deres jagt på det engelske mesterskab. At liverpool skal vinde PL er ikke meant to be
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej det´ klart, back-to-back Champions League finaler og en PRL-sæson, sandsynligvis to, med flere point end hvad United nogensinde har formået at skrabe sammen.

Det her handler ikke om United, makker. Chelsea havde et absurd hold i 05/06, Arsenal har haft flere gode hold, men selvfølgelig især The Invicbles, City har et godt hold, som i min verden er mere komplet.

Jeg er med på, at pointtotalen er historisk høj. Læste du overhovedet det stykke, du citererer?
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, det hold der scorer det højeste antal point må selvfølgelig også være historiens bedste. Det giver perfekt mening...
Skrevet af Geddar , moderator
@LaPioche

City mere komplette? Den har jeg svært ved at følge. Jeg ser dem i højere grad som specialister, hvor Liverpool er stærke i flere spilformer, offensivt såvel som defensivt. Intet hold i ligaens historie har dog været i nærheden af City når det gælder det etablerede angrebsspil.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(100838201910)
Og hvis vi endelig skal snakke United også, så havde de fx ikke bare back-to-back, men 3 CL-finaler på 4 år fra 07/08 til 10/11. I samme periode høstede man 3 mesterskaber.

99-holdet vandt som bekendt The Treble og Liverpool har på nuværende tidspunkt tabt lige så mange kampe som det hold gjorde dengang i løbet af hele sæsonen - og vi har altså stadig nogle måneder tilbage endnu for Liverpools vedkommende.

Pointhøsten er dybt imponerende, men der er altså relativ skrap konkurrence i toppen af de bedste hold i PL-æraen.
annonce
0