Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Meget enig i alle 3 betragtninger

Mener dog ikke at det fine udsagn fra OGS nødvendigvis holder vand
For det antydes at Ighalo bevæger sig rigtigt og derved skaffer plads, hvad jeg bestemt mener er en overdrivelse. Det er i mine øjne den fysiske presens, som skaffer ham (og andre) plads. Måske en lidt hård bedømmelse, al den stund han knapt kender sine holdkammerater endnu.

Har før agiteret for vores behov for den presens i feltet, som dog også kan findes hos mindre, mere bevægelige spillere. Andy Cole var i sin tid et godt eksempel, som Aguero er det nu. Og som en Timo Werner vil være det
Martial har lagt på i forhold til positionering i feltet. Han timer sine løb bedre nu, hvad bl.a har medført et par fine hovedstødsmål. Men han kommer aldrig til at søge kontakten for at skabe plads til hverken sig selv eller sine kolleger fremme.

Kunne vi finde en aggressiv type, der løber ind i alt og samtidig qua teknik og overblik gør de andre farligere, mener jeg det er hvad vi skal satse på

Ang. Ighalo mener jeg han skal fortsætte uanset hvad. Som plan B virker han brugbar og truppen er jo også tynd fremme. På et eller andet tidspunkt skal der også dér lægges til, så hvorfor ikke nu?
Køber vi, hvad jeg håber, den helt rigtige, så vil det vel også være sandsynligt at Ighalo vil være indforstået med en sub-rolle
Skrevet af Toggle
Hvis vi får mulighed for at hente kane er det jo en no brainer.
Kane, sancho, koulibaly og Ruben neves. Ud med Phil Jones, Perreira, lingard og evt pogboom
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Toggle

Ja Kane ville bestemt kunne bruges
Men, er den snak ikke frit efter boulevardpressen?
Skulle han dog være misfornøjet med Mous Tottenham, så synes jeg det giver fin mening.
Men den klovn holder vel ikke længe?
Skrevet af Slettet(591633201312)
Et front trekløver med kane-sancho-rashford og martial / greenwood som back-up kombineret med en pogba der på sådant et potentielt medgangs hold kunne fungere på midten med Bruno og McT :-) det bliver sgu nok ved drømmen
Skrevet af miks
Ighalo fylder i hvert fald mere end Greenwood som virker som om ham ville have godt af sæson i en anden klub, måske i Holland eller mindre Spansk klub.
Skrevet af Slettet(100838201910)
What? Hvorfor skulle vi leje en spiller ud, der i februar allerede har scoret 11 mål i marts i sin gennembrudssæson? Det er om muligt dummere end dengang eksperter påstod at Rashford skulle lejes ud selvom han spillede flest kampe i klubben af alle spillere.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Fynboen
Jeg tror ikke Solskjær mener, at Ighalo bevæger sig bedre. Jeg tror han mener, at han placerer sig bedre. Står du inde i boksen på det rigtige tidspunkt scorer du bare flere mål end Rashford og Martial, der har tendens til at drible rundt omkring feltet i stedet. Hvis Martial skal være vores 9´er på lang sigt, skal han turde stå inde i feltet og vente på en chance.

Henover efterårssæsonen har vi især set James slå enormt mange bolde ind i feltet uden modtager på. Det er selvfølgelig dels ikke så skarpt af James, men der skulle også have været en 9´er i boksen til et tap-in.
Skrevet af miks
5 mål i PL og masser af løben rundt med hovedet under armen. Han er god men mangler en del for at spille ret meget mere end det han har gjort. Med Ighalo´s præstationer vil jeg tro han får endnu mindre.
Skrevet af Don_Millionaire
Han er 18 år og får præcis det antal kampe han har brug for nu og her. Hvis du ikke synes han gør det godt nok, så skal du sætte dine forventninger ned i forhold til hvad en spiller i den alder skal kunne på det her tidspunkt.

At leje ham ud til en spansk eller hollandsk klub ville være idioti nu hvor vi rent faktisk bruger ham i vigtige kampe.
Skrevet af Don_Millionaire
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medier-pl-klubber-jagter-genrejst-smalling/

Ikke de mest troværdige medier, men det ville give god mening, at han er i høj kurs, og fantastisk hvis vi kan få en god sum for ham.
Skrevet af uden_benskinner
mentalt har jeg for længst sagt farvel til smalling, det var som om han mistede motivationen - og selvtilliden - til sidst. så han skal klart videre.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af TheUnitedWay
Vi har for mange stoppere, så det giver god mening at sige farvel til Smalling. Eneste minus er at Jones og Bailey ofte er skadet.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Don_Millionaire
Det ser ud til vores møde med Spurs i næste uge er perfekt planlagt. De er helt vanvittigt dårlige, og hvis de som forventet taber i dag, og får stryg i midtugen, er det et slagent hold der går på banen næste søndag.

Det er mere kampen i morgen jeg er nervøs for, og hvis vi kan værre et point rigere derefter, er jeg fint tilfreds.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Det kan hurtigt vende, et enkelt mål til spurs nu og vi er på 8. pladsen med et nederlag i morgen og nu også med arsenal tæt på....synes simpelthen der er for mange om buddet til den 5. plads som jo også kun måske giver CL
Skrevet af Mc86
Ja der er i øjeblikket mange om buddet, men jeg tror bestemt på at vi kan få den fjerdeplads. Særligt med vores form og vores kampprogram i mente.
Særligt også med spillere på vej retur fra skader..
Vi har efter i morgen et ganske overkommeligt slutprogram, og jeg tror faktisk ikke Chelsea får flere point end os i morgen.

Hvis Leicester ikke får gang i noget, så tror jeg faktisk også at de kan indhentes.. De har et svært program, og har jo kun hentet 1 sejr i de foregående 7 PL kampe..
Skrevet af Slettet(591633201312)
Ja i teorien kan vores sidste runde kamp mod dem blive en kamp om 3. pladsen....og omvendt kan vi også stadig være på 7. pladsen med alle vores torsdags kampe
Skrevet af Don_Millionaire
Men hvor mange er der egentlig om buddet?

For mig at se, er Spurs og Arsenal ude. Spurs fordi de er elendige, og har for mange skader, og Arsenal fordi de har et for svært program. Så står vi tilbage med Chelsea og Wolves. Wolves har et svært slutprogram, for dem, da de møder mange af de små hold, og de er ikke de bedste til at skabe kampene. Derudover er de med i EL, og mon ikke de lægger alle æggene i den kurv, hvis de går en runde videre. Chelsea har en god margin ned til os, men er også ramt af mange skader og dårlig form. De ligner dog det bedste bud på top 4.

Jeg tror vi ender 5´er med Chelsea lige over os og Wolves lige efter. Så må vi håbe at den placering giver CL.
Skrevet af Toggle
Jeg tror vi ender 3er.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er akkurat som i sidste sæson en topplacering til salg. Dels er Leicester begyndt at smide mange point og dels er Chelsea blevet hårdt ramt af skader, og det kan ses.

Spørgsmålet er dog - akkurat som i sidste sæson - om vi er stabile nok selv til at slå kapital af det. Jeg kan godt tvivle, men vi ser da bedre ud end Leicester, Chelsea, Spurs og Arsenal lige nu og her. Så er det så ikke til at vide hvor længe dét holder.
Skrevet af uden_benskinner
sådan som sidste sæson formede sig til sidst, hvor united jo nærmest smed alting på gulvet, så tør jeg ikke spå om noget som helst i år... til trods for at fernandes-effekten er ret så betragtelig.
gik i seng efter første halvleg
annonce
0