Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pindhunden
Fernandes virker til at få alle op i gear, ikke mindst mentalt. Der er grin, attitude og råb. Og ja, fedt at se bænken og specifikt Martial ved det sidste mål. Det har jo manglet hos alle i lang tid.

Og så er det jo bare som at spille med 11 mænd igen, efter at Pereira og Lingard har været statister i et års tid.
I dag spiller Fernandes ikke specielt godt, men han tager mange aggressive løb, råber på bolden og tilbyder sig. Lingard gør jo alt for at gemme sig. Det gør en massiv forskel.

Uden at blive euforisk så er det også godt at se, at Ole virker til at kunne få holdet til at fungere i både 3-5-2 og 4-3-3. Der mangler stadig en del offensive mønstre, når vi har bolden mod et lavt stående forsvar. Men vi kan da håbe, at der arbejdes med dem.

Sidste observation: James spillede nærmest bedst i de minutter, hvor han var angriber til sidst. Han er bedre til at udnytte sin fart fra centralt hold. Og jeg ved godt, at City efterlod plads til sidst, men alligevel. Det er en fin mulighed at have sidst i kampene.
Skrevet af Don_Millionaire
James er nemlig rigtig god i de situationer. Det har været tydeligt, at han har fået for mange kampe i denne sæson, når man tænker på hvilket niveau han kom fra, men hvis vi som forventet får forstærket vores højrekant til sommer, så vil han blive en værdifuld rotationsspiller som helt sikkert vil kunne dræne ethvert hold, når han kommer på banen sent i kampene. Han ligner stadig et solidt indkøb.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fernandes har været rigtig god - uden tvivl. Men inden vi tilskriver ham sejren og en transformation af holdet op til kampen i går, så er I med på, at vi også slog City og mange af de andre tophold inden han kom til, ikke?

Det er især i kampene mod holdene fra 7-20, at han kan og skal forbedre os.
Skrevet af Toggle
LUHG
Skrevet af TheUnitedWay
La Pioche: BF har allerede forbedret os imod de små. Nu mangler vi Sancho på højre wing og så Neves til at sikre midtbanen. I så fald ville vi kunne stille sådan her op næste sæson:

DDG
AWB-Linde-Maguire-Shaw
Neves
McT-BF
Sancho-Martial-Rashford

Så ville vi virkelig være svære at bide skeer med :)

Jeg forventer i øvrigt at Pogba bliver solgt, hvilket nok også er nødvendigt hvis vi skal hente de to.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jo, det har han da, men det er måske lige tidligt nok at fælde dom. Bailly lignede også en af ligaens bedste stoppere i begyndelsen.
Skrevet af Yildis
Hvis der er én ting, der er sikkert, så er det, at formen hos Manchester Uniteds spillere længe har været dynamisk. Der er immervæk langt fra top - til bundform hos De Gea. Hos Shaw. Hos Martial. Hos Lindelöf. Hos Bailly. Og i særdeleshed hos Pogba. De kan alle være world-beatere den ene uge og være helt væk i den næste.

Bruno Fernandes ser bestemt spændende ud, men vi bliver simpelthen nødt til at se ham lidt mere an, inden vi laver de her sammenligninger med Scholes og Cantona, som jeg læser rundt omkring (ikke herinde). Typer som Maguire og Wan-Bissaka virker mere konstante, synes jeg, og Fred synes måske også at være blevet det, efter en svær første sæson, hvor jeg klart ville have haft ham i den anden kategori. Jeg håber, Bruno Fernandes er én, der også rammer 80-90% på sine dårlige dage, men det er endnu for tidligt at sige.

Nu slog vi City i går. Så skal det lige passe, at vi smider points mod et formsvagt Spurs på søndag og/eller i april mod Brighton, Bournemouth, Villa eller Southampton. Og så kan det jo ret beset være ligemeget. Ligegyldigt hvor rød Manchester så er.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af TheUnitedWay
Måske skrev jeg så det kunne misforstås. Det foreløbige indtryk af BF er at han forbedrer os imod de små hold.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af fedefynboen
Angående midterforsvaret, så synes jeg der er et element som let kan overses

Kritikken af Linde har længe været stor og overvejende med rette
Jeg havde virkeligt håbet at han kun steppe mere op end set, især ved høje indlæg og måske mest interessant, i forhold til at bidrage til opspillet. Det ene er fortsat problematisk og det andet er nærmest blevet dårligere

Hvad årsagen er ved jeg ikke, men måske selvtillid - i hvert fald i forhold til fremspillet.
Men dér hvor han trods alt har bidraget stort, er i forhold til samarbejdet med Maguire
Sidstnævnte er klart bedst med Linde ved sin side og de samarbejdsvanskeligheder de to havde indledningsvis synes at være borte. I går var det Linde, som i et par tilfælde reddede Maguires røv, men oftest har det dog været omvendt.
De synes i høj grad indstillet på at hjælpe hinanden, som alle gode CB makkerpar gør

Vi må forstå at svenskeren aldrig bliver et tacklemonster, eller for den sags skyld et hovedstødsditto, men kan han give Maguire den ro, som også denne har brug for, er det nu ikke så skidt endda.
Som det er nu, ligner det meget arbejdsfordelingen på det svenske landshold og det skulle jeg mene er en positiv udvikling
Linde fungerer normalt bedst mod de gode hold (og i Europa) og Maguire er mest dominerende mod Premier Leagues tonserhold.

Jeg havde sgu håbet på mere fra svenskeren, men som det er nu mener jeg ikke der er behov for tilføjelser i centerforsvaret
Endnu en midtbanespiller og en angriber/fløj må være hovedmålet for sommerens indkøb
Det skal selvfølgelig forstås som at Pogba er væk. Er han det ikke og er han indstillet på at spille for holdet, er midtbanen nu også OK allerede nu
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg er meget enig omkring makkerskabet mellem Linde og Maguire. Jeg er dog uenig i hvorvidt et salg af Pogba afgør indkøb til midtbanen. Lige for tiden har vi kun Matic som defensiv midtbanespiller, og det er altså for lidt. Det er bemærkelsesværdigt at de kampe hvor han har spillet så har forsvaret også set bedre ud. Jeg ser derfor et behov for at hente en dygtig defensiv midtbanespiller, uanset om Pogba bliver solgt, eller ej.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Muggedreng2
Enig vi sagde farvel til 2 "start" 11ere i Ander og Fellaini, uden at vi bragte nye folk ind.

Her er Bruno så nu kommet til og pt. ligner det jeg kan sige "hvad sagde jeg :)"...

Anyways så mener jeg helt seriøst at BF og Pogba kunne være et helt afsindigt makkerpar på en omvendt trekant som jeg tidligere har skrevet med 2 offensive og kun 1 "holding" midtermand. Det kunne godt være McT der overtog den rolle eller en Neves ...

Med 2 tilføjelser af den kaliber som Neves, Sancho, kan vi hvis vi holder på Pogs efter min bedste overbevisning spille med om titlerne igen

Skrevet af fedefynboen
UnitedWay

McT er vel også at regne som defensiv midt eller?
Jeg er med på at hans arbejdsradius er større end hvad man typisk ser for en 6´er, men jeg mener nu at han er aldeles brugbar

Vi må påregne at Matic ikke er for fremtiden, selv om han gør det gør lige nu
Der er, så vidt vides, snak om at forlænge med ham. Det finder jeg fornuftigt hvis det er for bare 1 år. I næste sæson må interessen så samle sig om at finde en relevant og fremtidsholdbar 6´er

Spøjst i øvrigt at netop Matic er en af de, som er blomstret mest op uden den fallerede buschaufførs håbløst oldnordiske spændetrøje.
Men der er mange, som har oppet sig gevaldigt den seneste tid
Netop et af kendetegnene for en god manager, at det bevæger sig den vej
Vel derfor også en af grundene til at Ole-raus koret holder sig i ro pt.

Skrevet af fedefynboen
Mugge

Det der med at det var tåbeligt med to salg og ingen erstatninger til midtbanen sidste sommer, tror jeg alle kan enes om
Det der hersker tvivl om er årsagen

Var det sløv scouting? Måske pga. utydelig strategi?
Var det utidig indblanding fra den for ejerne bundlinjeinteresserede revisor?
Var det OGS, som enten fandt det unødvendigt måske pga. lidt for stor tiltro til akademispillerne. Eller måske fordi der var en tanke om først at sikre en teamspirit som holder, før for mange hentes ind?

Faktum er vel at ingen af os ved det, selv om mange for længst har udnævnt de/den skyldige.
Realiteten er nu at da teamspirit i bedste Unitedstil atter er tilstede, så må eventuel tilbageholdenhed være en saga blot
Det er nu op til scouts at finde spillere, som både matcher holdets behov og ikke mindst holdets ånd.
Skrevet af Don_Millionaire
Synes efterhånden Fred spiller så godt, at vi sagtens kan regne med ham på den position, og ser ingen grund til at hente en defensiv midtbanespiller. Det er mere en offensiv spiller vi skal kigge efter, når vi som forventet skiller os af med Pogba.

Ellers må prioriteterne være en højrekant, hvor vi jo alle drømmer om Sancho, og en ekstra angriber. Hvem angriberen skal være har jeg ingen bud på, medmindre vi skyder hele transferbudgettet efter Sancho og evt. Grealish, så virker det oplagt at forlænge med Ighalo.

Spændende bliver det i hvert fald, og med den nuværende formkurve, er det svært ikke at være optimistisk forud for næste sæson. Det kan selvfølgelig hurtigt blive ødelagt af elendige præstationer, men det ligner bare at der omsider er en rygrad på det her hold.
Skrevet af trannel
Inden vi gejler os alt for meget op, så er I godt med på at United på nuværende tidspunkt i ligaen ikke er set dårligere, ikke? Så inden vi udråber alle mulige spillere til at være gode nok fordi vi har sat en fin stime sammen, så hav lige det in mente.

Midterforsvaret, midtbanen og offensiven mangler alle minimum en investering i Bruno størrelsesordenen før at det batter noget. Og det gør det især fordi der igen skal sendes ligegyldigt fyld væk til sommer.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Pindhunden
Vi har forlænget med Chong. Lad os håbe, at han ikke er for dyr, og at ideen er et lejemål, for han er ubrugelig at have i truppen lige nu. Måske kan et års spilletid på lavere niveau hjælpe ham- og om ikke andet gøre ham god nok til at sælge for et ok beløb.
Skrevet af Don_Millionaire
@trannel

Alle er klar over vores nuværende placering, og det bliver jo endevendt på ugentlig basis. Derfor kan man dog stadig godt se tegningen til noget godt, og fuldstændig at negligere de sidste 10 kæmpe, kan jeg ikke helt se hvorfor man skal. Hvis vi fortsætter den nuværende stime, og bærer det over i den nye sæson, er det svært ikke at være optimistisk. Det er selvfølgelig med det forbehold, at der ligeså hurtigt kan komme dårlige resultater, men personligt ser jeg kun det her fortsætte, og sådan tror jeg vi er mange der har det.
Skrevet af trannel
Det var da dejligt optimistisk. Jeg tillader mig nok at være en smule mere pessimistisk. Udekampen mod Everton var ikke god, omend resultat ikke var katastrofalt. Men det hjælper da unægteligt at OGS er vågnet op og har indset Andreas og Lingard skal langt væk fra spilletid.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af uden_benskinner
trannel, jeg er faktisk enig i at united langt fra er klædt på til at kunne færdes hjemmevant - og elegant - i top-4. bruno er kommet med noget energi og opfindsomhed, som spreder sig som ringe i vandet, men der mangler stadig 2 eller 3 klasse-signings før united kan begynde at udfordre liverpool og city på et markant højere niveau.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Pindhund

Jeg tænker også det må være planen
Og så tillige at sende et signal. Arbejder du for sagen og er du en af vore egne, så er der chancer. I Chongs tilfælde kan man sige han allerede har fået mange. Men man kan også betragte de han har fået samlet som bare én, da han jo tydeligvis ikke har været klar til det.
Det kan han jo blive, hvis...?
Og andre kan se på Chong og tænke. Jeg får også chancen, bare jeg klør på

For ham, som for Lingard og Pereira m.fl gælder at OGS har haft brug for dem. Var de ikke blevet brugt, må vi - synes jeg - gå ud fra at de mere relevante emner ville være slidte på nuværende tidspunkt og vi ville måske ha´ lignet Pool mere nu
Var der en lære, som OGS kunne drage sidste år, så må det være at rovdrift på spillere, selv i en smal trup, ikke er en farbar vej
annonce
0