Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Not That Duncan
Rafaels valg på banen understreger tit og ofte hans unge alder. Morten Bruun havde en fin pointe, da han undrede sig over, at Uniteds højre back pludselig havde forvildet sig op på den offensive, centrale midtbane i jagten på bolden. Den slags entusiasme er måske sympatisk nok, men sgu ikke når det skævvrider hele organisationen på holdet. Og forsøget på at sparke bolden væk ved målet var en deprimerende parallel til Roberto Carlos under VM98.

Når det er sagt, så er han ung og kan stadig lære. Og hvis det ikke er tilfældet må man jo gøre som i B-film fra 80erne og overføre Gary Nevilles overlegne fodboldhjerne til en ny, ung krop. De skal bare drikke noget flagermusjuice, holde i hver sin ende af en heksedoktors abekranie og så ellers vente tålmodigt på, at lynet slår ned. Det burde kunne lade sig gøre. Specielt med de nuværende mængder af islandsk vulkanaske.

Derudover kunne jeg godt lide MOTDs typisk underspillede tilgang, hvor det både var "det vigtigste straffespark Giggs, nogensinde har taget" og "den vigtigste kamp i Harry Redknapps karriere". Man skulle næsten tro, det var Sky.
Skrevet af Cabra
Du må selv tage ansvar for din undren, ikke mig.

Kan du ikke stoppe det, der Feng shui ting, du har gang i.

Det er trods alt et debatforum, Inuk.

Du skriver at Tottenham ikke ville være tilfreds med et enkelt point på OT. Why?

Du skriver at Welbek har dobbelt så meget talent som den unge Inter-spiiler. Why?
Skrevet af Coppell
Hehe, Dunc, ja jeg tænkte osse på et straffespark i Moskva bla....
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Geddar , moderator
Hold nu op, Cabra. Welbeck ville jo være fast mand på samtlige hold udenfor top 4! Det er jo tydeligt for enhver!!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvorfor bliver folk ved med at tale Liverpools chancer mod Chelsea så meget ned, at det nu er nemmere at vinde på Anfield, end det er at vinde på Stadium of Light??

Liverpool vil have mere selvtillid, hvis de vinder torsdag, og jeg er ret sikker på, at Benietz har så meget stolthed, at han gerne vil slutte sæsonen ordentligt af. Derudover vil det jo også betyde en del i forhold til næste sæson, at de får en sejr over et af de andre big four hold.

Ja, Chelsea er favorit til den kamp, men jeg vil ikke afskrive Liverpool endnu. Vi skal selvfølgelig også selv vinde mod Sunderland, som kan blive svært nok. Men jeg mener helt sikkert chancerne for points til liverpool er større end chancerne for points til Sunderland.
Skrevet af Razz
Den gode Rafaels røde hjerte er der nu ikke noget i vejen med, da Nani gør Rafaels fejl betydningsløs

http://therepublikofmanc…tal-at-2-1/Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Scotty
Den sædvanlige (og efterhånden yderst trættende) gang antijinx, Crazy Gang.

Jeg tror ikke noget hold vil have ro i sindet, velvidende at de skal vinde på Anfield for at holde mesterskabsdrømmen i live. Torres eller ej..
Skrevet af Razz
Tjah min pessimisme hænger jeg nu mest op på det faktum, at United skal have 6 point i de sidste 2 kampe.

Når man ser tilbage på sæsonen, så står kampen mod Blackburn for mig som et moment, hvor CL blev prioriteret over PL og det er ret trist.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Coppell
Min skepsis er skam ægte nok. Liverpool er under par i år, vil have trætte ben og fokus andre steder, hvis de går videre torsdag. Objektivt set har du ret, det er ikke en rar kamp på Anfield, men jeg tror et veludhvilet Chelsea hold vinder.

Hehe, Razz. Rafael er selvfølgelig glad for, at hans fejl ikke kostede kampen. Jeg håber stadig han bliver en succes. Men the jury´s still out on that one....
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes Rafael har vist et kæmpe potentiale. Han har flere gange holdt verdensstjerner fra fadet i vigtige kampe, og gjorde det også med Bale i lørdags.
Han har stadig nogle fejl som mere spilletid/rutine vil rette op på. Han er imo både god defensivt og offensivt. Jeg tror han bliver blandt verdens bedste på positionen, når han lige får rettet de små detaljer, som har kostet dyrt i nogle af de seneste kampe.
Skrevet af gandalf
Et godt råd inden I rejser til Sunderland: Sørg for at jeres fans ikke medbringer badebolde. Det kan være fatalt.

Taler af bitter erfaring...:-P
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
Skrevet af Inuk.
Du skriver at Tottenham ikke ville være tilfreds med et enkelt point på OT. Why?

Ja. Og hvad så?

Du skriver at Welbek har dobbelt så meget talent som den unge Inter-spiiler. Why?

Ja. Og hvad så?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Cabra
Ér du på stoffer? Eller er den grønne te blevet lidt for meget for dig?

Har du lyst til at argumentere? Modargumenterne er du blevet præsenteret for, skulle det være en nødvendighed at få dem igen, gør jeg gerne det.
Skrevet af Slettet(262004201905)
irrelevant!!
Skrevet af Mr. Pink
"Den gode Rafaels røde hjerte er der nu ikke noget i vejen med, da Nani gør Rafaels fejl betydningsløs"

Lagde godt mærke til hans reaktion i lørdags - den viser med al tydelighed to ting: Han var klar over, at han havde fejlet, og at hans hjerte banker for de røde djævle.

Ja, han kan vel gå hen at blive een af de bedste backs i verden. Lad os håbe
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Inuk.
Jeg er skam ikke på stoffer. Men man skulle da tro du selv er når du ikke kan skelne mellem jokes og seriøs snak.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Cabra
Du skriver:
Hvis uafgjordt holder til slutningen af kampen så tør jeg slet ikke tænke hvad der kan ske når begge hold begynder at satse hele butikken.

Det er svært at se joken.
Skrevet af Not That Duncan
Rafael har da et fantastisk potentiale til at blive en vaskeægte moderne angrebsback. Han kan jo allerede alle de svære ting, som man vanskeligt kan lære. Han mangler dog stadig de grundlæggende ting omkring positionering, valg af handlinger (lad nu være med at gå 100 procent efter bolden HVER gang) og det med at forsvare som en samlet enhed.

Den slags kan dog godt læres og han har da alletiders mulighed for at trække på en absolut kapacitet. Det skal han dog også, ellers ender han bare som en Johnson som er glimrende frem ad banen, men ikke har den fjerneste ide om, hvad man skal foretage sig, når man ikke har bolden.
Skrevet af Inuk.
Kig under reglerne.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Not That Duncan
Så kom dog videre, Cabra.

Han gider ikke diskutere med dig. Det er ikke en menneskeret.
annonce
0