Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yildis
@Uden_Benskinner:

Omvendt kan man mene, at det vil være bedst at "skyde ham af" i en af hans gode perioder, så man trods alt får lidt dollars for ham. Det er vel bedre end at vente til en af hans dårlige perioder, som formentlig ligger lige rundt om hjørnet.

Men som sagt, så synes jeg ikke, man overhovedet skal overveje at sælge, med mindre man har en erstatning i ærmet.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af UTDredarmy
Jeg ser gerne en stor sum for Martial såfremt man kan sikre et alternativ til ham. Gerne en yngre og sulten spiller alla Greenwood. Jeg tror simpelthen ikke på, at Martial nogensinde bliver United materiale, hvis man kigger på Yorke, RvP, Nistelroy, Cole mv.
Manchester United treble winning team of 1999 is the greatest football team of all time.
Skrevet af FrancescoTotti
Jeg tilslutter mig. Martial er en super god spiller, når han rammer sit super gode niveau. Jeg synes dog man har set lidt de samme tendenser som med Pogba (jeg ved ikke om det er en fransk ting ;)), lavt bundniveau, falder ud af kampene, primadonna opførsel, har svært ved at sætte sig i karakter og skabe tingene selv, især mod de små hold, forbliver negativ hvis tingene går imod ham. Derudover har han mange små skader og er ikke klar til de "små" kampe, ja, og nogle gange heller ikke de store, det har vist været nævnt før i tråden.

Jeg husker tydeligt da han startede i United, han startede godt og om sommeren var der EM, det må have været 2016, her spillede han nogle forfærdelige kampe og blev buhet ud af egne tilskuere (jeg tror måske han blev skiftet ud før pausen?) det tog ham et halvt til et helt år før han nogenlunde genfandt formen igen.
Sælg ham, hvis der findes et alternativ. Jeg tror dog Solskjaer er glad for ham og hans type hænger selvfølgelig ikke på træerne.
Skrevet af Muggedreng2
Dem der siger sådan om Martial aner ganske enkelt ikke hvad de taler om. Rashford BLEV prøvet som 9er og han stank det var der han fik tilnavnet Trashford for øvrigt.

Hvordan man kan mene at Rashford er sværere at erstatte end Martial er mig en gåde.

Martial har bevist han scorer, også uden Rashford, er der nogen med bare en anelse hukommelse så skabte vi 0 chancer de 2 måneder Martial var skadet og Rashford scorede 0 mål. Da Martial så kom tilbage røg Rashford ud på venstre wing igen og her var det han blev flyvende....MEd andre ord Rashford er intet uden Martial.

Se nu på hans stats.

34 kampe 16 kasser og 5 assists og han sparker IKKE straffe og frispark. 80 % pasning og den bedste scoringsrate pr. chance i PL.

Jamen han løber jo ikke?

WRONG ...Martial er en af de spillere der løber flest meter per kamp..

I må altså lade være med at forveksle ansigtsudtryk for hvordan folk præsterer...

Skal vi hente en spiller af Martials karakterer taler vi Kane, alt andet ville være en nedgradering og da især en Lautaro Martinez, han har da intet vist udover Italiens grænser
Skrevet af fedefynboen
Heller ikke jeg forstår ønsket om at bytte Martial ud med en anden
Så grundlæggende er jeg enig med Mugge, men måske af andre grunde

Martial passer nærmest perfekt til hurtigt fladt angrebsspil, hvad alt tyder på er en væsentlig del af strategien.
Ikke fordi jeg ikke forstår kritikken, eller skal vi sige bekymringerne om franskmanden, men jeg vil nu hævde flere af argumenterne ikke er halt dagaktuelle.
Martial havde en forfærdelig tid under Mou og det kan jeg sgu godt forstå.
Låst fast i et rigidt system, hvor både plads og aktivitet var så forudsigeligt.
Han skulle følge sin back baglæns og så i øvrigt opfinde den dybe tallerken, hver gang han fik bolden derude på linjen.
Logisk resultat. Forudsigelighed og en nem opgave for lavtstående forsvar i hovedparten af hans boldbesiddelser
Det modvirker franskmandens naturlige tendens til at lade instinktet råde, hvad i høj grad sammen med hurtighed er hans styrke. Dette afspejles også i hans måde at spille 9´er på, som klart fungerer bedst mod gode hold, som selv vil spille.

Analysen fra flere synes at være at vi har behov for en bedre decideret 9´er, til især de kampe Martial har størst problemer med. Og at Martial derfor skal spille fløj i stedet. Her vil han måske overflødiggøres i konkurrencen med Rashford
Det mener jeg bestemt ikke er tilfældet
Vi har set et ganske anderledes humør hos Martial i snart lang tid og de negative meter han løber, løber han med entusiasme. Helt modsat Moutiden. De meter er i øvrigt mange nu, her står han på ingen måde tilbage for Rashford nu
Jeg synes vi skal tænke på hvad gør mest ondt på en given mostander og for mig er der ingen tvivl. Hyppige pladsskifter blandt de forreste, både Rashford og Martial og disses erstatninger
Ville det gøre en eventuel Kane overflødig. På ingen måde. Denne har i Tottenham vist at han fint indgår i et angreb med to "anarkistiske" fløje

Så nej, jeg synes ikke Martial skal sælges. Han skal opmuntres ved at føle at netop hans færdigheder er hvad United behøver. Blot skal både han og Rashford overtales til at fravige begges bedste udgangspunkt i venstre og deles om at dække højresiden også.
De tendenser vi så under Mou, når dette blev afprøvet, er efter min mening ikke længere tilstede for nogen af dem. Der er en helt anden gejst og villighed nu
Mon ikke de begge vil kunne vise sig farlige også fra højre under de omstændigheder
Jeg tror det og frem for alt vil det gøre forsvarsarbejdet vanskeligere for vore modstandere.

Jeg savner lidt, når jeg hører den ene eller den anden foreslået, at vedkommendes kvaliteter argumenteres i forhold til de øvrige vi har og til den spillestil holdet har.
Plan B synes klar med Ighalo. Der mangler dog efter min mening stadig den tredje førstevalgsangriber, som kunne være Kane. Han er ikke kun målscorer, men har også øje for sine kolleger fremme
Skrevet af Toggle
Martial har bevist han scorer, også uden Rashford, er der nogen med bare en anelse hukommelse så skabte vi 0 chancer de 2 måneder Martial var skadet og Rashford scorede 0 mål. Da Martial så kom tilbage røg Rashford ud på venstre wing igen og her var det han blev flyvende....MEd andre ord Rashford er intet uden Martial.

Det er jo ikke rigtigt hvad du her påstår mugge. Martial var skadet med en forstrækning i låret i september og starten af oktober. I denne periode spillede united 7 kampe. Heraf blev rashford noteret for et sejrsmål i kampen mod leicester og en assist mod arsenal og så var han i øvrigt selv småskadet i 2-3 af kampene i samme periode som martial var skadet.
Til gengæld er jeg faktisk også ret begejstret for martial.
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Martial ser ud til at trives under Solskjær, så hvorfor i alverden vi skulle sælge ham nu, hvor han endelig lever op til sit potentiale, er for mig at se en gåde. Lad os nu holde på den stamme af spillere, der viser at de har niveau, og skulle det så ske at der viser sig at være en bedre mulighed end Martial, så kan vi altid slå til, men at der skulle være det nu kan jeg ikke rigtig se. Kane rygterne tror jeg hvert fald slet ikke på, medmindre Mourinho har brug for nogle midler til at lave en genopbygning af truppen, men selv der, giver det ingen mening at sælge en af verdens bedste angribere.

Lad os få Sancho og en midtbanespiller til sommer (eller hvornår det bliver), og så må vi se hvad det ellers kan blive til derefter.

Skrevet af Mc86
WRONG ...Martial er en af de spillere der løber flest meter per kamp..

Hvor har du den statistik fra.?
Ifølge statistik for sidste sæson var det kun Bailly og DDG som løb mindre pr. kamp..
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ser en Martial, der så meget spændende ud under Van Gaal, stagnerede totalt under Mourinho og som nu igen vokser under Solskjær. Jeg støtter alle dage op om spillere til at supplere ham eller konkurrere med ham, men jeg synes det ville være tåbeligt at sælge ham.
Skrevet af Inuk.
23 kampe i PL som spids, 11 mål.

Er det virkelig hvad folk forventer af vores 9´er?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af trannel
Accepten af stadig mere middelmådighed har været en gradvis proces. Vi skal bare tilbage til januar, hvor Martial leverede pinlige indsatser. Fem gode kampe senere og alt er godt. Nogen gange skulle man tro flere har hukommelse som en guldfisk.

Martial skal hæve dit bundniveau markant. Derudover oser han af luksusspiller. Fremragende i medgang. Usynlig i modgang.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
Tror I ikke det ender med at man starter turnering op til maj og spiller alle kampe uden tilskuere?
LUHG
Skrevet af TheUnitedWay
Det vil være det ideelle, hvis det er muligt så gør man helt sikkert.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af fedefynboen
"Tror I ikke det ender med at man starter turnering op til maj og spiller alle kampe uden tilskuere?"

Toggle jeg tror det afhænger af om man kan se en stagnation, eller helst tilbagegang i coronasmitten. Med UK´s hidtil noget valne tilgang til risikoen, er der desværre nok grund til at tro at smitten vil brede sig kraftigt også i UK den nærmeste tid
De fleste klubber vil formentlig vægre sig ved at risikere deres spilleres helbred, hvad FA ikke kan sidde overhørig
Kunne man forestille sig at testfaciliteterne bliver så let tilgængelige, at samtlige spillere og dommere før hver kamp kan erklæres smittefri, så vil det være en oplagt mulighed.

Men også den løsning kalder på alternativ tilgang til næste sæson
Skal den starte medio august som vanligt, må spillerne i så fald enten undvære ferie eller klubberne må starte sæsonen op uden den gængse opstartsfase
Er betingelserne lige for alle, er det sidste nok en spiselig mulighed
Skrevet af Toggle
Men alt efter situationen og som jeg forstår det så er verden også mere eller mindre lukket ned sommeren over - OL ser ud til at blive rykket også - og hvad bliver der så for os allesammen af ferie i det hele taget? Så man kan vel sagtens forestille sig et par ugers fri i august og måske så udsætte turneringsstart et par uger, men vi kan jo også risikere at det her bliver noget langvarigt.
LUHG
Skrevet af Battlegoat
Accepten af stadig mere middelmådighed har været en gradvis proces. Vi skal bare tilbage til januar, hvor Martial leverede pinlige indsatser. Fem gode kampe senere og alt er godt. Nogen gange skulle man tro flere har hukommelse som en guldfisk.

Martial skal hæve dit bundniveau markant. Derudover oser han af luksusspiller. Fremragende i medgang. Usynlig i modgang.


Af en som har pivet over hvor ringe vores midtbane har været siden herrera smuttede, burde det ikke være så svært at forstå hvorfor han ikke har haft det let.
Skrevet af trannel
Martial har aldrig selv gået forrest. Det er bestemt en faktor at spillerne rundt omkring ham har tvivlende kvalitet, han har bare heller ikke selv overbevist. Er han overhovedet blevet bedre siden vi købte ham? Jeg har svært ved at se det.

Han har sin kæmpe fanskare blandt United fans og det er fint nok, men måske Martial også ofte er en del af problemet fremfor løsningen?

Jeg argumenter ikke for vi nødvendigvis skal af med Martial, men får vi et super tilbud skal det da overvejes. Martial når han er bedst vil være et tab, men det er han bare for sjældent.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af TheUnitedWay
Hvis Martial skal være god så kræver det selvfølgelig at han får den nødvendige service fra midtbanen, og backs. Det har knebet, men er allerede blevet markant bedre siden Bruno er kommet til. Nu har vi ovenikøbet et brugbart alternativ i Ighalo, så jeg tror nok Martial vil præstere pænt fremadrettet.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af FrancescoTotti
Kortene er spillet og der er gode argumenter både for og imod Martial.
Det største problem for mig, er når United spiller mod hold der forsvarer sig med 11 mand inde i feltet, noget vi ikke har kunnet bryde op i 3-4 sæsoner. Når det forsvarende hold så har scoret på deres ene chance eller måske begge chancer, har vi haft et endnu større problem, som vi ikke har løst. Martial har aldrig vist sig nyttig i de her situationer. Martials rolle er at være kreativ og score mål og det har han ikke formået.

United har kæmpet sig op på en 5. plads i indeværende sæson, de sidste par sæsoner har det også været skidt og der er ingen der skal fortælle mig at Martial har været eneste lyspunkt. Er det managerens skyld? Er det midtbanens skyld? Nej. Martial skal score mål, det gør han ikke. Man kan så pege på højre kant og sige at den er endnu ringere besat og hvorfor scorer højre kant ikke bare mål? Men der er forventninger til en mand som er købt dyrt i Monaco og har vundet golden boy. Forventninger der ikke er blevet indfriet, synes jeg.

Når det er sagt, ser jeg også hellere køb af en god højre kant og endnu en kreativ offensiv midt. Vi skal score flere mål og lave flere chancer.
Skrevet af Yildis
@Muggedreng:

Hvordan man kan mene at Rashford er sværere at erstatte end Martial er mig en gåde.


Og det er mig en gåde, hvordan man kan mene det modsatte. Jeg er enig i, at Rashford havde en sløj periode, da han spillede som 9´er i Martials fravær. Men siden han kom ud på fløjen, så han voldsom ud med 10 mål i 10 kampe eller sådan noget. Nogle tal, som Martial er langt fra. Og jeg læser det, som om du mener, at Rashfords bedre form skyldes samspillet med Martial. Og der mener jeg, at det snarere skyldes, at han har fået en position, hvor han ikke skal spille så meget med ryggen mod målet.

Rashford er til gengæld - i mine øjne - komplet uerstattelig. Dels grundet sine evner på banen, og dels grundet sin historie og baggrund i akademiet. På samme måde som McTominay, Greenwood, Williams m.fl., der ER United, frem for en fransk luksusspiller, som sjældent går forrest, når det er svært.

@Fede Fynbo:

Så nej, jeg synes ikke Martial skal sælges. Han skal opmuntres ved at føle at netop hans færdigheder er hvad United behøver. Blot skal både han og Rashford overtales til at fravige begges bedste udgangspunkt i venstre og deles om at dække højresiden også.


Jeg er enig i dit første udsagn om, at Martial skal opmuntres og føle sig værdifuld, hvis han skal præstere optimalt. Det er jo dét, han gør. Som da han kom til klubben og fik nr. 9 på ryggen og bar holdets offensiv i dén sæson. Dernæst mødte han modstand, Zlatan fik hans nummer, og Martial gemte sig og blev fuldt fortjent også sorteret fra til Frankrigs VM-trup. I mine øjne kan United godt gøre god brug af Martial, men vi bør være opmærksomme på dette skrøbelige mentale element, for vi KAN ikke bruge ham som super-sub. Det egner hans psyke sig slet ikke til, som jeg ser det.

Dit andet udsagn er jeg mindre enig i. Rashford er bedst i venstre, enig så langt. Til gengæld mener jeg, at Martial er bedst centralt, da han bliver for forudsigelig på kanten, mens hans afslutninger netop er hans store force. Jeg har også set dem begge spille i højresiden, og her må jeg sige, at det ikke har fungeret for nogen af dem. Jeg synes, som jeg også har nævnt før, at Rashford bør blive i venstrerollen og finpudse den yderligere, frem for at flytte ham rundt i det omfang, han er blevet det indtil nu. Og Martial bør blive i klubben i det omfang, at man satser på ham som 9´er med Ighalo eller en tilsvarende spiller som backup og i stedet styrker sig på højrekanten eksempelvis. Jeg mener i hvert fald ikke, at hverken Rashford eller Martial skal (mis)bruges mere i højresiden.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce
0