Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Nogen der følger Uniteds podcasts ?

Her er linket hvor Scholes og Rashford skal vælge spillere de hver især har spillet med. Altså SCholes skal vælge nogle Rashford har spillet med og omvendt. Det har Scholes godt nok svært ved :))))

For øvrigt som en anden fodnote har Rashford på eget initiativ indsamlet mere end 20 mill pund til NHS i charity arbejde...der er bare tider hvor man er mere stolt end andre over at være fan af denne klub, fandme godt gået af så ung en knægt.

https://www.youtube.com/watch?v=pnb2nfHPoiY

Skrevet af Toggle
Er der en af jer der har fulgt u23 holdet og de andre ungdomshold i denne sæson som kan give et overblik over Hannibal mejbri. Har lige været igennem en artikel hvor han udråbes til at være et større talent end greenwood
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
Hannibal Mejbri kom til os fra Monaco for 1 år siden. Han var 16 og var vel jagtet at stort set samtlige klubber i Europe også Barca, Bayern, Real, Ajax osv osv osv...

Tænker også hans pris på 10 mill euro fortæller meget om hans talent (75 mill for en 16 årig er stadigt en del)

Han valgte os og muligheden for Premier League måske fordi han mener det er her han havde størst chance for at få "chancen"...

Som type minder han slet ikke om Greenwood, han er mere en type som en blanding af Mata og Bruno Fernandes bare på speed.

Han skulle have spillet u18 men har som Greenwood fået chancen på en "ældre" årgang og har sat imponeret voldsomt her...

Det som bliver hans store udfordring er fysikken, fordi han er klejn rent fysisk lidt ligesom Angel Gomes og Chong

En mega spændende spiller som meget vel kan blive the next big shiat..

Voldsomt godt overblik, en afsindig teknik og hurtighed er nok det jeg vil putte på ham.
Skrevet af Toggle
Jo jeg har det også lidt stramt med at sammenligne talentets størrelse og greenwood og mejbri spiller vel ikke engang samme position hvorfor det giver endnu mindre mening. Men hvis han på sin position er ligeså stort et talent som greenwood er på sin så glæder jeg mig til at se ham i aktion.

I øvrigt lidt ekstra info (kopieret fra OT) ift den 3km tid McTominay satte forleden:
Hvis man skal sammenligne United-spillerens tid med nogle professionelle løbere, kan det blandt andet nævnes, at den officielle rekord på en fem kilometer rute i Storbritannien i år indtil videre lyder på 13:08 minutter.
Ydermere har kun 27 britiske løbere i 2020 officielt løbet hurtigere end den tid, McTominay slog op forleden.

Derudover udtaler McTominay i manutd podcast at han forsøger at gøre nogle af de samme ting som Ronaldo ift fysisk og psykisk træning. Jeg har i to år sagt det, men McTominay er en kommende kaptajn. Han er lige præcis alt det vi ønsker vores spillere skal være og gøre
LUHG
Skrevet af BryanFury
Jeres nuværende kaptajn havde fusket med hans løbetal for et par uger siden, det samme havde Ross Barkley fra Chelsea, så måske man skal tage de der tal med et Gran salt.
Skrevet af FrancescoTotti
@BryanFury
Det skal vi vist lige have nogle beviser på, når det kommer fra dig.
Skrevet af BryanFury
Kan du da ikke selv finde ude at bruge google eller hvad?
Skrevet af JohnHenry
Kan du da ikke selv finde ude at bruge google eller hvad?

Jeg kan godt finde ud af at bruge google, men kan ikke finde det. Kan du hjælpe?
Skrevet af Mc86
@Bryan Fury

Hvor er det lige du ser, at han har fusket med løbetallene.? At reposte en løberute/tid, er vel næppe at fuske med tallene..
Skrevet af Toggle
Hvorfor skulle det ikke være sandt at McTominay har løbet i den tid? Hvad får han ud af at fuske med tallene?
LUHG
Skrevet af BryanFury
Okay “fuske” var måske et forkert ordvalg. Han har sandt nok repostet en gammel løbetur men han har lagt det op som om det var noget han lige havde gjort, det er da lidt at fuske med dataen.


Derfra og til at tolke mctominay lyver er måske også lidt at strække den,
Men siden Ross barkley og andre åbenbart også har løjet om deres data kunne det tænkes det er en måde at få lidt af den glory og påskønnelse de nok allesammen mangler helt vildt lige pt.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nøj hvor er det agurketider. Sidste 8 posts i tråden omhandler troværdigheden af en twitterpost om en 5k løbetur, som ikke engang lyder voldsomt imponerende ift. eliteløbere.
Rasmus Henning lavede for nogle år siden sit eget DHL hold, hvor den blev gennemført i tiden 1.21.21 (16.11 min per 5K - i et større mylder af mennesker).
Han skulle efter sigende også have stillet op for sig selv et år, og løbet de 25K på 1.17, men det kunne jeg ikke lige finde data på.

Faktum er, at de fleste fodboldspillere i dag er bygget som mellemdistanceløbere, og derfor som regel har evnerne til at løbe mellemdistancer ret hurtigt.

Så i øvrigt en post af Mejbri i dag - sådan en Corona, hvordan fordriver jeg tiden post.
Hans frisure ligner en blanding af Fellaini og Chong. Evnerne kunne man ikke bedømme ud fra den video, og der går vel også 1-2 år før han får 1. holdsdebut, og 1-2 år mere, før man rigtigt kan bedømme ham.
Skrevet af Lynild
Hahaha, Crazy, straight talk. De kan stikke den agurk lige op!

Kan især godt lide Furys retræte: "Der var nogen engang der løj, så er det da nærliggende at tro McT også løj". Yes, all men are rapists, straight up.
Skrevet af BryanFury
Skrevet af Slettet(100838201910)
UEFA har jo foreslået, at man fordeler CL-pladserne i de nationale ligaer efter et point-per-kamp snit. Det er jo nok den mest fair løsning, hvis sæsonen ikke kan spilles færdigt, men for vores vedkommende betyder det, at vi havner udenfor top-4 igen. Det kan selvfølgelig være, at City fortsat er i karantæne til næste sæson og at vi så får deres plads - men jeg ved ikke, om man regner med afklaring inden da.

Fabrizio Romano som er en af de mest troværdige transferguruer skriver, at vi er fuldstændig skudt i Jadon Sancho. Det gør mig glad.

Derudover siger han om Lingard: "I think when a player goes with Mino Raiola, it´s because he wants to change clubs."
Det er der nok en hel del sandhed i, og Lingard ville sikkert også have godt af luftforandringer.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Umiddelbart lyder det fair at beregne placering ud fra point per kamp
Men det er dog det samme som den aktuelle stilling, kun med den forskel at ikke alle hold har spillet lige mange kampe
For os er der ingen forskel da hverken Arsenal eller Sheffield kan opnå samme gennemsnit
Helt anderledes er det i bunden, hvor 3 hold har samme koefficient.
Hvem skal rykke ned i så fald?
West Ham, Watford eller Bournemouth?

Der må altså andre ting i spil. Målscore kunne være et svar, men det ændrer ikke på nogen stilling. Mere rimeligt ville vel være at indkalkulere modstanderne i de resterende kampe og disses koefficient.
Det er en større omgang jeg ikke orker at kalkulere, men isoleret for United vil det nok ikke være så skidt endda

Uanset er det et dilemma og man må sige at UEFA ikke hjælper stort, med tanke på at de først truer og siden anbefaler dette.
Frankrig og vel også Holland synes endegyldigt at ha´ droppet at færdigspille sæsonen og England har det modsatte synspunkt som vi også har det i DK
Indtil nu i al fald

Ingen ved jo heller om de respektive ligaer i næste sæson, ja tilmed UEFAs næste turneringer kan komme i gang til vanlig tid, eller noget der bare ligner
Spillerferier kan aflyses, javel. Men er det nok? Jeg tvivler

For UEFA er der diverse kvalifikationer til de to turneringer, som hænger i en meget tynd tråd, måske med undtagelse af hold fra Hviderusland
Tror ikke selv på at igangværende turneringer kan færdigspilles i tide til at nå det hele. I hvert fald vil det blive et meget kompakt program, som helt klart tilgodeser de rige klubber med store trupper

Der er nok ikke nogen vej uden om at forkorte næste sæsons turneringer på en eller anden facon, hvis fairness skal prioriteres. Det koster på bundlinjen og mange klubber, især i England, vil knække halsen på den løsning
Måske en dårlig joke men coronakrisen har tvunget fodboldfolket til at vælge mellem pest og kolera.
Lur mig om ikke UEFA og FA tvinges til at vælge den løsning, som gavner de rigeste klubber. Survival of the fittest har dog ikke at gøre med fairness og solidaritet

Og hvor er fodbolden så?
Vi ser herhjemme at solidaritet er svaret, men også at stærke kræfter, som forårskåde heste, kradser i gruset for at komme i gang og pleje deres egen lille dagsorden, uden stor tanke for alle andre
Der er plads til nytænkning og det er bestemt ikke FA´s stærkeste side.
Eller UEFAs for den sags skyld

Men hold nu op hvor man savner en ordentlig kamp på flimmerkassen
Skrevet af kryger1991
For os er der ingen forskel da hverken Arsenal eller Sheffield kan opnå samme gennemsnit
Helt anderledes er det i bunden, hvor 3 hold har samme koefficient.
Hvem skal rykke ned i så fald?
West Ham, Watford eller Bournemouth?


Mht. til nedrykning som reelt set er det vigtigste (grundet det er den største økonomisk præmie I forskellen mellem PRL vs CC.
Personligt synes jeg ligaen, (hvis vi antager ingen kampe spilles mere) skal afgøres ved point gennemsnit, men med det forbehold at der kun gives oprykninger.
Det vil sige næste sæsons PRL vil være med 23 hold og derefter 6 nedrykkere.

Ovenstående løsning synes jeg vil være mest fair, da du selv skriver at en skrivebordsnedrykning mellem West ham, Watford og Bournemouth vil være ekstremt unfair ligegyldig hvem der rykker ned af dem.
winning
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men selvom det er en mindre unfair løsning, er det jo langt fra sikkert, at det er en mulighed. skal klubberne til at spille 44 kampe i stedet for 38 kampe alene i ligaen, som muligvis starter senere, og som muligvis går på hold i en 2 fase af Corona pandemien, vil der jo være endnu mere pres på klubberne og bredden.

Mindst unfair scenarie vil være at færdigspille denne sæson, og skære i næste sæsons struktur - imo også den bedste løsning, hvis den overhovedet kan lade sig gøre.
Skrevet af fedefynboen
Jeg er meget enig i at det sportsligt vil være det bedste at færdiggøre indeværende sæson, Crazy
Så måde FA rykke lidt sammen, bruge hovederne og finde en gangbar løsning for næste sæson.
Og forsøge at kompensere "de små" skal ligaens jævnbyrdighed bare nogenlunde bevares
Hvad jeg mener, må være i alles interesse
annonce
0