Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Fynboen
Jeg aner ikke, hvordan man vil gøre med nedrykning, hvis sæsonen ikke kan spilles færdigt. Umiddelbart forestiller jeg mig dog, at det ikke rigtigt er UEFAs bord - modsat CL-kvalifikation.
Skrevet af Slettet(262004201905)
I går var der meldinger ude om, at de nederste 6 klubber (jeg mener det var de nederste i tabellen) ikke ville acceptere, at skulle spille på neutrale baner, som der har været forslag om, medmindre de var sikret forblivelse i ligaen. Forventer de seriøst, at man tilgodeser dem, og lader dem blive oppe, hvis sæsonen ikke gennemføres. For de vil tabe endnu mere, hvis de både misser 1/4 af deres TV penge for ikke at gennemføre den sidste 1/4 af kampene, ud over at de mister i omegnen af £100-150m hvis de bliver nedrykket, hvis man fryser stillingen nu, og ikke spiller med 3 ekstra hold i næste sæson.

Det er IMO et meget farligt spil for de nederste 3 (Bournemouth, Villa og Norwich) - mens det måske er lidt mere logisk for West Ham, Brighton og Watford, da de så vil være sikret overlevelse, omend de må bøde med 1/4 af deres TV-penge.

Det er godt nok et puslespil klubberne og foreningerne skal igennem, for at finde den mindst unfair mulige løsning.
Skrevet af uden_benskinner
lige nu er ingen ringere end england det hårdest ramte land i europa, derfor vil jeg blive en smule overrasket, hvis turneringen genoptages i indeværende sæson, selv om presset naturligvis vil blive voldsomt for at få turneringen gennemført.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er vanvittigt, men det ser umiddelbart ud til, at man forsøger at gøre det for tomme tribuner.

Money talks. De fleste klubber har ikke råd til at den ikke spilles færdigt.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det er jo klart, at hvis man ikke må have tilskuere på stadions i op til et år fra nu, kan man lige så godt gå i gang nu, som om 3 måneder, hvis sikkerheden for dem der trods alt er involverede i kampene er god nok.

Jeg tror først man vil acceptere en folkemængde på 30.000+, når der er en vaccine, eller antallet af målte smittede har været 0 i mindst 1 måned, og det tror jeg ikke er på plads før om tidligst 1 år.
Skrevet af fedefynboen
Jeg tror at tilladelsen gives nu, fordi man mener at tests nu er både troværdige og mulige at gennemføre for alle før hver kamp.
Man må håbe at de spillere, som er hmmm mindre begavede, også evner at holde distancen ikke mindst mellem kampene. Ellers kan det blive en ommer

Økonomien spiller naturligvis en stor rolle, på flere plan tænker jeg
Klubberne selvfølgelig, men i UK er man næppe heller i tvivl om hvor stor goodwill ude i verden fodbolden skaber. Det kan få de fleste til at fortrænge briternes historiske udbytning, af snart sagt alverdens folkeslag
Fodbold . manna for folket. Det ved selv den mest indskrænkede diktator derude.
Se bare Lukasjenko
I vore dage kan end ikke religion hamle op med spillet med den lille runde
Det ved de, politikerne. Som gerne ser lidt ro på bagsmækken og det kan lidt bold i flimmeren skaffe

Er klubberne og FA oppe på beatet, så vil de forhåbentlig forsøge at implementere lidt tilskuerlyd til kampene. Burde være muligt i vore dages digitale verden
På den led glemmer alle vi fodboldfolk trængslerne - lidt!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nå, det kunne se ud til, at Bundesligaen er den første liga, der kommer tilbage på skærmen. Er vi alle klar til at agere sofascouts? Jeg har altid følt, at vi havde for få tyskere i United.
Skrevet af Pindhunden
Jeg vil i hvert fald mene, at der er mange spillere i Bundesligaen, som passer ind i vores nuværende spilfilosofi - hurtige pasninger i længderetningen ved bolderobringer, fart, boldtempo og højt pres i perioder.

Største udfordring med indkøb i bundesligaen er, at mange tyskerne gerne vil blive, og de bedste vil næsten altid vælge Bayern. Men omvendt er det en stor liga med mange gode kandidater, så jo, jeg vil da gerne agere sofascout fra næste uge.

Vi finder nok ikke nogen i superligaen : )
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror ikke det er en prioritet til sommer, men der render da også et par stoppere rundt i Leipzig, som ikke ville være helt uinteressante. De har så ikke tysk pas, men Upamacano ville jeg fx ikke have noget imod.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er Bundesligaen på Viaplay?

Det er vel primært Dortmund der er interessante - Haaland, som vi stadig skulle være interessrede i (omend en handel nok ikke går igennem før tidligst medio 2021), og især Sancho.

Jeg tror ikke vi kommer til at gå efter hverken Havertz eller Werner, som pt. er de mest interessante tyskere i BL, som ikke er i Bayern.
Skrevet af Pindhunden
Er faktisk heller ikke særligt lun på Werner og Havertz. Men Tah eller Upamacano er spændende, uden jeg dog mener, at en central forsvar er første prioritet.
Skrevet af BryanFury
Lapioche: Schweinsteiger er den eneste tysker der har spillet førsteholdsfodbold for United i Premier League tiden, det er alligevel rimeligt vildt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, det er alligevel lidt vildt. Nu hvor du siger det, kan jeg godt huske det var fremme dengang Schweinsteiger blev hentet til. Ærgerligt det ikke blev til mere med ham, men han var lidt af et ringvrag på det tidspunkt.
Skrevet af uden_benskinner
ron robert zeiler var tysker og united-spiller, men han fik aldrig debut på 1. holdet... så scweignsteiger er stadig den eneste tysker det trak trøjen over hovedet.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
... savner fodbold
Skrevet af uden_benskinner
jeg gætter på vi alle har stærke abstinenser, næsten så store at man ligefrem ser frem til superliga-bold uden tilskuere og med rungende tom træningskamp-atmosfære
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Når jeg ser på det, tror jeg efterhånden ikke det bliver muligt at færdiggøre PL.

Jeg ved ikke om Johnson vil melde noget ud inden, men meldingerne i dag var, at der i hvert fald ikke bliver åbnet for sport i UK før tidligst 1/6.

Jeg ved ikke hvordan holdene træner, men i DK går man først i gang i slutningen af maj, selvom der nu er blevet åbnet for det.

Hvis man fortæller at man åbner i fase to, og den melding først kommer 1/6, vil der som minimum gå 1-2 uger før kampene startes op. Selv med EL og CL og de engelske cup turneringer ude af spil, vil det være 5 uger med 2 kampe fra omkring 14/6 - så er vi henne tæt på august, før sæsonen er afsluttet, hvis UEFA dropper deres turneringer.

Hvis man kan gøre det sådan, vil spillerne have tæt på 0 ferie mellem denne og næste sæson, og afslutte denne med 2 kampe om ugen i 5 uger.

I dét scenarie vil spillerne jo skulle bruge iltapparater til boxing day og i hele jule og januar programmet, selv uden europæiske kampe. Det kunne se sjovt ud, hvis dommerne hver halve time lige blæser af, så spillere kan komme ud og få ilt, som nogle af de store NFL spillere får det under NFL kampe :)

Jeg tror ikke det kommer til at ske, selvom klubberne skulle ønske det (færdiggørelsen af denne sæson, that is).
Skrevet af Inuk.
Der var en U19/U21 EM hvor dommeren blæste af hver 30. minuts så spillerne kunne køle af midt i hedebølgen. Så det er set før.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror ikke klubberne har råd til ikke at spille den færdigt.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Hvis nu Crazy har ret i sin antagelse, hvad jeg sagtens kan følge, så må der en overenskomst til
Man U og de øvrige topklubber taber også terræn, hvis en mængde klubber går konkurs, eller blot bliver mindre kompetitive
Det er altså hjælp til selvhjælp at skillinge sammen, skulle sæsonen ikke blive færdigspillet
Håber så sandelig at den slags solidaritet finder vej til overfladen i det miljø, som ellers kæmper mod hinanden, med ikke altid fine midler
Det er nok en smule optimistisk at håbe på, men der er ingen vej uden om, tænker jeg
Spørgsmålet er om den visdom trænger igennem
FA spiller en rolle her. Lad os håbe de er opgaven voksen

Så kan de sgu konkurrere som hidtil, når hele geschäften atter er på skinnerne
Der er næppe grund til at tro at eventuelle oprykkere er stort bedre stillet, end de som må ned.
Måske Leeds? Men Brentford? Næppe!

Alle, der tænker sig bare en smule om, må være klar over at det med at hjælpe hinanden i den situation, er til alles bedste
Desværre ser vi jo i snart sagt alle andre sammenhænge, at corona bringer både det bedste og det værste frem i folk.
Håber FA og klubberne lægger vægt på førstnævnte

Det er ikke tid til neoliberalisme og grådighed
annonce
0