Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
Ærgerligt med Chelsea. De virker stærke!

Tænk hvis Klopp var havnet i United.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af TheUnitedWay
Ja det er træls med Chelsea, men det er stadig point at spille om, desuden må ikke glemme at vi har EL som en mulighed for CL-kval.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er bare så mange ting, der kan gå galt i en knockout-turnering, så det er ikke noget, jeg nogensinde ville turde satse på, må jeg indrømme.

Man kan sige, at det ikke ændrer så meget for os. Vi skal stadigvæk ud og vinde nogle fodboldkampe. Det eneste jeg kan frygte er, at det kan være et slag for moralen, fordi det kan være svært at få øje på, hvor Chelsea nu skal sætte point til henne.
Skrevet af TheUnitedWay
Jo jo jeg mener heller ikke at vi skal satse alt på EL, jeg siger bare at det trods alt er en mulighed at vi vinder EL :)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Haha, nej, nej, jeg tror vi er enige. I og med det er lavet om en mini-turnering i slutningen af sæsonen er det også svært at prioritere det ene over det andet.
Skrevet af Grønne
Jeg tror, det er Leicester der ender med at komme udenfor top 4. De har virkelig ikke spillet særlig godt lige op til corona krisen og efter vi er kommet igang med PL igen - i hvert fald ikke hvis man kigger på deres resultater.

Leicester har Everton, Arsenal, Tottenham og så os selv i sidste spillerunde. De har også Sheffield tilbage, men med den omgang fodbold de har vidst på de seneste, så ville jeg nok satse mine penge på en Leicester sejr.

Jeg synes, der er håb om top 4 stadig. Kan godt være jeg er optimistisk, men Leicester har set sløve ud, så jeg tror bund ærligt de sagtens kan havne uden for top 4.
Skrevet af Vince71
Ahh rolig nu. Vi har trods alt stadig Liverpool og Wolves som vist er rimelig gode. Og så har Chelsea jo også vist mange gange før at de kan gå ud og spille en fremragende kamp som i går og så dernæst tabe til et hold man ikke bør tabe til. Vi har faktisk haft det svært i netop disse kampe af en eller anden grund. Vi skal nok smide point..
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, I skal da helt sikkert nok smide point, men med det forspring der er, og det antal kampe der skal spilles, så kræver det næsten at vi vinder ud. Det tror jeg der er mange af os der har svært ved at se.

Leicester må være det bedste bud på et hold der kan indhentes.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Vince
Selvfølgelig kan I tabe point til hold under jer i tabellen - men det kan vi så sandelig også. Det er lidt dér, den ligger. Sandsynligheden for, at I sætter point til mod Brighton eller lignende, er jo ikke større, end at vi gør det.

Derfor ser det lidt sort ud, selvom det selvfølgelig ikke er ovre endnu. Og som nævnt ændrer det ikke opgave for vores hold. Vi skal stadig ud og vinde en hulens masse point.
Skrevet af Elmbaek
Dertil kommer hele usikkerheden med skader til nøglepersoner i en periode med mange kampe og måske uden den nødvendige tid til fitness opbygning. Skader til Bruno, Martial, AWB, Maguire - så kan vi pludselig tabe til alle. Samme gælder for Chelsea og Leicester. Squad management bliver vigtig for også at være stærke de tre sidste kampe
Skrevet af Slettet(591633201312)
Begynder desværre også at få en irriterende fornemmelse med Wolves som har en "nem" kamp i morgen når vi spiller FA cup....i de sidste 7 PL kampe er det kun Spurs der har kunnet score mod dem (Wolves vandt iøvrigt kampen alligevel)
Skrevet af Vince71
@LaPioche
Jojo men jeg synes dog i har været bedre spillende end os i noget tid nu. I virker trods alt til at have fundet noget stabilitet i jeres spil, specielt efter Bruno.

Vi har været utrolig ustabile hele vejen igennem og man kan da kun håbe at de sidste par kampe er tegn på bedre tider. Men selv efter fremragende kampe som den i går har vi smidt det væk kampen efter igen og igen. Hvilket også betyder at jeg på ingen måde sidder med en fornemmelse af at vi absolut slår West Ham næste kamp. Dem tabte vi i øvrigt også til sidst vi spillede.
Skrevet af uden_benskinner
kan united bare holde 5. pladsen så er jeg ganske godt tilfreds faktisk. det er faktisk rart at læse, at liverpools mesterskab gør "ondt" på solskjær, det fortæller at der er en stor og forhåbentlig ægte ærgerrighed stadig for at tage kampen op med ærkerivalerne.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Så må Solskjaer vinde Europa League og FA Cuppen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Pindhunden
Så vandt Wolves igen 1-0. Solidt- og meget lidt betryggende.
Skrevet af Slettet(100838201910)
De får godt nok høstet nogle point, Wolves. Det er lidt noget lort for os.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Heldigvis har de nogle halvsvære kampe her til sidst. Arsenal, Sheffield (som dog ser tamme ud efter corona), Everton, Burnley, Palace og endelig Chelsea.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ingen Angel Gomes i truppen i dag. Han er væk efter denne sæson, tør jeg godt sige.
Skrevet af Don_Millionaire
Bliver spændende at se hvilket niveau vi kommer til at ligge på i dag med alle udskiftningerne. Betryggende at Bruno og Maguire starter, så vi har lidt klasse i begge ender.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lingard har faktisk fået en fin start
annonce
0