Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mkarner
Fernandes har også været noget sløj i dag, haft nogle gode momenter, men ikke været ligeså god som i de andre kampe.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Don_Millionaire
Puha. Det kan sgu godt ligne vi skal ud i straffe.
Skrevet af uden_benskinner
det er lidt småironisk at de spillere som blev sparet og kom ind sent, nu må spille næsten en hel kamp pga ineffektivitet over hele linjen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
vores bredde spillere er bare for ringe
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, vi har da fået bekræftet, at vores bredde spillere ikke er gode nok til, at kvæle sådan en kamp.

Det er dog nok ikke den hårdeste kamp at komme ind i her til slut, så tror man skal passe på med at overdrive de ekstra minutter Pogba og Co. får i benene.
Skrevet af Pindhunden
Det er godt nok mystisk, at Williams ser så skidt ud på højre back, hvilket ellers burde være hans naturlige favorit.
Skrevet af uden_benskinner
denne her kamp beviser bare at der er laaang vej endnu, inden united kommer helt op i toppen af tabellen desværre.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af YouKnowIt
Haha, hold kæft et kludemål. Men det var sgu da dejligt.
Skrevet af Don_Millionaire
Shit, det var forløsende!
Skrevet af uden_benskinner
maguire, ikke noget smukt mål men tak tusind tak, så united forhåbentlig ikke skal ud og dumme sig i en evt. straffesparkkonkurrence.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af YouKnowIt
Avancement. Meget mere kan der umiddelbart ikke tages med fra den kamp, men fuck det.

Forhåbentlig bliver spillet lidt bedre i Brighton på tirsdag.
Skrevet af uden_benskinner
united stillede jo med et amputeret "b-hold", men selv da a-kæden kom på banen så det stadig ikke synderligt effektivt ud. efter wolverhampton desværre sejrede, så skal kampen mod brighton simpelthen vindes uden slinger i valsen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Pindhunden
Fernandes så ud som om, at han godt kunne bruge en pause. Han lægger så meget energi i alle aktioner, og i dag var der for meget skidt i mellem. Alene hans 5-6 skud fra kanten af feltet sagde alt. Kun det ene var godt, alle andre langt over mål. Han plejer at være utroligt god til at ramme mål eller meget tæt på mål.

Rashfords afslutninger var også helt til rotterne, men der er gode forhåbninger om, at han kan genfinde sin form indenfor en måneds tid. Greenwood spillede lidt for sikker til min smag i dag. Jeg havde hellere set ham forsøge med nogle skud, men han lignende en, der gav bolden til spillede højere oppe i hierarkiet.

Martial ser til gengæld rigtigt god ud lige nu, og Pogba gør utroligt meget rigtigt, selvom han nok mangler en smule tempo. Maguire tager ansvar, hvilket altid er fedt.

Lingard er der nok ingen, der forsvarer længere. Han må ud, selvom han selvfølgelig også skal have chancen for at spille mere end en kamp efter coronapausen.
Skrevet af uden_benskinner
lingard er historien om en fodboldsspiller i sin bedste alder, der tabte først sutten og dernæst fokus og begyndte at spille som et anonymt spøgelse. og kun fordi han har været i united i evigheder, holder solskjær stadig hånden over ham, hvorfor må guderne vide.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://www.theguardian.com/football/blog/2020/jun/27/jesse-lingard-flashes-powers-faded-manchester-united-norwich

Fin artikel om Jesse Lingard. Solskjær havde rost ham op for træningsindsatsen efter corona, og jeg nåede selv at blive lidt begejstret over et par vellykkede driblinger i kampens indledning.

Desværre blev det til endnu en total tam præstation, hvor der simpelthen ikke er nok, der lykkes for ham. For hans egen karrieres skyld, må vi næsten håbe, at han får mulighed for at skifte til en anden klub til sommer. Der skal noget af et comeback til, hvis han skal tilbage i startopstillingen her.
Skrevet af uden_benskinner
jesse lingard har ikke scoret siden den 22. december 2018. havde han været forsvarsspiller, så havde ingen bemærket noget, men som offensiv midtbane spiller må det siges at være en trist scorings-deroute der er til at føle på. jeg håber også, for hans egen skyld, at han skifter klub efter denne sæson og får lidt af sin gamle gnist tilbage.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det må være i PL eller noget i den dur, ikke? Han har jo scoret siden - formentlig i både EL og cupturneringerne i denne sæson alene.
Skrevet af uden_benskinner
jeg er naturligvis ikke 100 procent sikker, men jeg kan ganske enkelt komme i tanke om bare ét mål lingard skulle have scoret i 2019... og her i 2020. hvis nogle er vidende om andet, så byd endelig ind.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
Han scorede vidst mod Tranmere i starten af året.

Jeg forstår egentlig ikke behovet for at gøre så meget ud af hans præstation. Lingard er en spiller, der ikke er god nok nu, og han har velsagtens aldrig været det. Solskjær var barmhjertig , at give ham en chance, men mon ikke også det var den sidste af slagsen, inden han ryger videre.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tranmere i FA Cuppen, Astana i EL.

Nu slog jeg det lige op og i Januar 19 scorede han (selvfølgelig) også mod Arsenal i FA Cuppen.

Men ellers er jeg i øvrigt enig med Don M. Jeg tror han er væk indenfor den nærmeste fremtid.
annonce
0