Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Grønne
Lingard, Andreas og Rojo skal væk i det kommende vindue. Det er alt andet lige muligt at skære de tre fra i det kommende vindue. Jeg så også gerne Alexis blive solgt, men min mavefornemmelse siger han nok muligvis bliver lejet ud igen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Chelsea i semi-finalen.

Der var jo kun svære opgør tilbage, men om ikke andet er Solskjær da 3 for 3 mod Chelsea i denne sæson og jeg mener kun, vi har lukket ét mål ind i de 3 kampe.
Skrevet af FrancescoTotti
Har vi bredde nok til at sælge to af vores midtbanespillere? De er ringe, enig, men hvem skulle tage over?
Skrevet af Grønne
Ja, det synes jeg vi har. Lige nu er der Bruno, Mata, Pogba, Matic, Fred og Scotty. Og "hvis" der bliver hentet endnu en midtbanespiller i det kommende vindue, så er der 7 midtbanefolk uden Lingard og Andreas. Jeg tror ikke Pogba smutter + der løber en James Garner rundt, som godt kunne få nogle kampe, i hvert fald som indskifter, i den kommende sæson, tænker jeg.

Skrevet af Don_Millionaire
Vi har jo været rigtige gode mod Chelsea de sidste mange gange, men man begynder også snart at have det sådan, at på et tidspunkt må den stime vinde. En spændende kamp bliver det da, men lige nu må det være den mindst vigtige turnering.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Man tænker selvfølgelig, at det ikke kan blive ved med at gå. Og det kunne lige passe, at vi slår Chelsea 3 gange på en sæson, men alligevel ender bag dem i ligaen og i øvrigt taber til dem i FA Cup Semi-finalen.

Nå, Brighton I morgen. De er svære at spille imod, og en lav blok er vores kryptonit, så vi skal passe på ikke at snuble. Men der skal simpelthen 3 point på tavlen.
Skrevet af Muggedreng2
Det kommer godt nok an på hvilket hold Ole sender på banen.

Vi så jo at selv Bruno kommer til kort når han får så middelmådige spillere omkring sig som han havde i lørdags, der var ganske enkelt ingen at spille bolden til og med.

Måske får det nogen (jeg ved jeg har høje forhåbninger men forsøger alligevel) til at tænke om det var det her Pogba har lidt under i de sidste 2 sæsoner :) ?

Man kan være verdens bedste fodboldspiller og det betyder ikke en hat hvis der ikke er nogle der kan hjælpe med at danse..

Det sagt så må Mata og Lingard sku da snart have spillet deres sidste kampe, ligesom jeg synes det var TYDELIGT at hverken McT eller Fred er de world beaters nogle forsøger tale dem op til at være.

Anyways så tager jeg altså hellere top4 end FA CUP trofæet fordi jeg tror på det har kæmpe betydning for vores transfers og om vi kan lukke lidt af hullet til dem foran os.
Skrevet af Pindhunden
Muggedreng2, du taler stadig om top 4. Jeg synes, at vi skal være glade for at blive 5´er og så håbe på, at CAS ikke benåder City. Wolves kan sagtens få rigtigt mange point, og jeg stoler stadig ikke på vores hold til, at vi bare kan forvente 3 point i alle de resterende kampe.

Det er svært lige nu, fordi vi åbenbart falder ret meget i niveau med reserverne. Men det burde Wolves også gøre, så der er ingen undskyldninger.

Fred er ingen World beater, men han ligner en spiller der skal bruge en del kampe i træk for at finde sin form og ikke mindst sit touch, som kan være rystende dårligt til tider. Han var bedst tidligt på året, hvor vi var tvunget til at spille alle kampe med ham.

Chelsea ser altså ret gode ud, så jeg er ikke tryg ved den semifinale. Kampen mod Brighton skal vindes, men de er ikke så nemme at bryde ned, og så får jeg grå hår i hovedet over Duffy efter alle landskampene mod Irland. Han er nok den eneste i ligaen, som er stærkere i hobedstødsduellerne end Maguire.
Skrevet af Don_Millionaire
Det sagt så må Mata og Lingard sku da snart have spillet deres sidste kampe, ligesom jeg synes det var TYDELIGT at hverken McT eller Fred er de world beaters nogle forsøger tale dem op til at være.


Det må være oppe i dit eget hoved du har hørt det, for jeg har ikke set, at der er nogle herinde, der har hævdet, at de er world beaters.
Skrevet af BryanFury
Vi så jo at selv Bruno kommer til kort når han får så middelmådige spillere omkring sig som han havde i lørdags, der var ganske enkelt ingen at spille bolden til og med.Mistede han ikke bolden 39 gange? At medspillerne er ringe betyder jo ikke man behøver smide den væk konstant.
Skrevet af Battlegoat
Der er forskel på at smide den væk og forsøge at skabe noget
Skrevet af Inuk.
Jeg tager da hellere FA Cuppen og Europa League fremfor en top 4 placering. Flere pokaler i pokalsamlingen tak.

Når vi er kommet af med dødvægten og erstattet dem med klassespillere kan vi snakke om at udfordre mestrene.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Bruno havde ikke hans bedste kamp, men det var alligevel ham der skabte alle de farlige situationer, og det var ham der lavede den geniale aflevering, der endte ud i et rødt kort.

Hvis det er ham på en dårlig dag, så tror jeg nu nok vi overlever. Ellers godt forsøgt, Brian.
Skrevet af uden_benskinner
bruno havde en off-day men til trods for det var han her, der og allevegne, og viste den energi der skal til for at få de andre op i gear osse. så selv når bruno spiller "dårligt", så er han immervæk stadig én af uniteds mest aktive og dynamiske spillere.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Grønne
Så er det matchday! Forventer en svær kamp mod Brighton, men jeg tror på en kneben 2-0 eller 2-1 sejr,

GGMU
Skrevet af Mr. Pink
"så selv når bruno spiller "dårligt", så er han immervæk stadig én af uniteds mest aktive og dynamiske spillere."

Og det er præcis det, der kendetegner en klassespiller.

Rammer man ikke sit høje niveau eller dit topniveau, så finder man alternativer i sit spil
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af North
Mon ikke vi stiller således op i aften

De Gea
AWB - Lindelöf - Maguire - Shaw
Matic - Pogba
Greenwood - Bruno - Rashford
Martial

Jeg er reelt kun i tvivl om Greenwood, men alternativerne er ikke just sexede
Skrevet af Grønne
Jeg vil i hvert fald rulle øjne, hvis Lingard eller James starter fremfor Greenwood
Skrevet af TheUnitedWay
Greenwood er klart bedst på højrefløjen, så andet vil være dumt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Don_Millionaire
Greenwood er også bare stadig meget ung, så det vil dog ikke undre, hvis han ikke starter inde. Når det er sagt, vil jeg dog også foretrække at han starter denne, og så kan han starte ude i den næste kamp, som nok er mere overkommelig.

Ellers er jeg ret enig i den foreslåede startopstilling. Man kan argumentere for, at det nok snart vil være en god ide at få sparet Bruno, Maguire og Shaw, da det er et ret heftigt program vi skal igennem, og de har spillet rigtig meget, men aftenens kamp er nok ikke den rette. Hvis der er en af dem der skal spares må det nok blive Shaw, da de 2 andre simpelthen er uundværlige til en svær udekamp.
annonce
0