Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pindhunden
Jeg vil også gerne have Maguire med til at stække Duffy på dødbolde.
Det er en af de sværeste kampe, og Brighton plejer at stå meget lavt med bagkæden. Hvis de gør det, er James ikke den rette spiller. Og Lingard er aldrig den rette spiller. Så ja, lige i denne kampe håber vi på Greenwood i en lidt mere selvisk udgave end sidst. Fernandes er selvsagt også vigtig, så han må også hvile senere.
Udover at vinde håber jeg meget på en forbedring hos Rashford, som mangler overskud til at levere et godt slutprodukt. Han har aldrig været den meste kliniske angriber, men før sin skade var han bare så god og fuld af selvtillid, at han alligevel scorede mål.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ser ud til at være bekræftet, at Angel Gomes forlader os på en fri transfer.

Fra hans perspektiv synes jeg, det er svært at argumentere imod, at det skulle være den rette beslutning. Han får simpelthen ikke nok spilletid. Og det er til trods for, at Andreas Pereira og Lingard, som han formentlig ville skulle konkurrere med, konstant bliver talt om som nogle af vores dårligste spillere.

Jeg har sagt det før, men enten er han simpelthen dårligere end dem, og så er det vist meget fint, at tage et skridt ned til en mindre klub, eller også er vores trænere blinde for hans talent, og så er han sgu nok også nødt til at skifte væk. På bundlinjen står uanset hvad, at han ikke får nok spilletid, og der skal formentlig et klubskifte til at rode bod på dét.
Skrevet af Pindhunden
Mht Gomes er jeg nok mest skuffet over, at vi ikke har fået ham lejet ud, så han kunne have spillet et års fast seniorfodbold, før vi vurderer hans fremtid. Men muligvis har han ikke været interesseret i det, når han har kunnet se holdkammerater fra sin ungdomstid få en del spilletid uden et lejemål.
Men for en del spillere er det bare nødvendigt at gå et niveau ned, før de kan gå et niveau op. Og hvis han i sit eget hoved har været for stor til at indse det, så er der ikke noget at gøre.
Men ja, der ville være helt vildt ærgerligt, hvis han bliver er hit i en anden PL-klub.
Skrevet af Don_Millionaire
Tænker at det må være fordi han simpelthen ikke har niveauet, for Greenwood har jo bevist, at er du god nok, så har alder ingen betydning. Tvivler stærkt på at der er tale om en ny Pogba, eller bare noget der ligner.
Skrevet af Inuk.
Det er jo Woodward i en nøddeskal. Om et par uger vil Solskjaer fortælle at man har forlænget kontakterne med Lingard og Pereira med en klækkelig lønforhøjelse til dem begge.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
Mht Gomes er jeg nok mest skuffet over, at vi ikke har fået ham lejet ud, så han kunne have spillet et års fast seniorfodbold.

yep det så jeg os helst, og det jo heller ikke fordi de ikke vil forlænge med ham, som OGS også har sagt på de sidste 2-3 pressemøder.
Skrevet af Don_Millionaire
Virkelig lækkert at vi langt om længe har en klar og tydelig start 11´er. Første gang meget længe jeg glæder mig til hver kamp, selvom det selvfølgelig havde hjulpet med lidt bedre atmosfære.
Skrevet af YouKnowIt
Ærgerligt, at Brunos forsøg ikke lige kunne snige sig ind på den rigtige side af stolpen. Den havde fortjent bedre.
Skrevet af Battlegoat
sådan kanon start
Skrevet af YouKnowIt
Smukt Greenwood!
Skrevet af North
Nasty mr. Greenwood... Really nasty but lovely!
Skrevet af Don_Millionaire
Fed start! Så lækkert at vi bare gå ud og dominerer sådan en kamp.

Greenwood du er ren klasse!!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Sjålålå! Kæft, hvor er han sej den knægt
Skrevet af Don_Millionaire
Tror virkelig det har været godt for Greenwood at det er Ole vi har som træner lige nu. Han bliver virkelig stor ham her.
Skrevet af Inuk.
Klasse kasse!
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
er jeg den eneste der er nød til at slå det her falske tilskuer lyd fra?
Skrevet af Battlegoat
Så kom dem ind for bruno :D
Skrevet af Inuk.
Klasse kasse igen!
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Åh, åh. Der skal måles
Skrevet af Don_Millionaire
Haha. Vi dominerer dem jo fuldstændig.

Håber virkelig Rashford kommer på tavlen.
annonce
0