Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Røret
Jeg er slet ikke uenig. Men hvis det her er hans off periode niveau, så kan jeg godt unde ham nogle ekstra chancer for forhåbentlig at genfinde formen fra før skaden.
Skrevet af Mkarner
James skal stoppe det egotrip, han har haft en alt for stor tendens til at skyde selv efter hans flotte mål i starten, han bør da klart aflevere på tværs.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Don_Millionaire
"Pereira coming on for Bruno has to be the worst substitution in football history."
Skrevet af Mr. Pink
Pereira spiller da ikke?

Seriøst? Har han rørt bolden?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af uden_benskinner
pereira er fuldstændig ghosted, som om han ikke længere spiller for klubben..
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af han_solo
Norwich kampen og den sidste halve time i dag, får mig virkelig til at ruste i bukserne over tanken om en skade til Bruno.

Hold nu op hvor er forskellen i niveaue fra start 11´eren til bænken dog stor.
UTD
Skrevet af Slettet(591633201312)
Fuldstændig enig - frygter specielt ugen hvor vi spiller både d 13., 15. og 18. Selv hvis vi undgår skader skal vores pt. stærke start 11´er stadig sikre en sikker føring hver gang inden b-kæden sendes ind
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg synes meget afhænger af positionerne. Wings er vi tyndt besat, det er kun Greenwood og Rash som har klasse nok. På den centrale midtbane har vi egentlig en ok bredde; Pogba, Matic, McT og Fred. Til gengæld er Bruno Fernandes umulig at erstatte som den offensive playmaker.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Don_Millionaire
Foruden Sancho, så vil Grealish give rigtig god mening. Dermed vil vi have en ekstra mand til frontkæden, hvilket er virkelig essentielt, og vi ville have en gardering for Bruno. Hvis vi får de to spillere ind, er jeg sikker på vi går en stor sæson i møde.
Skrevet af Battlegoat
Jeg kan godt lide fred, men det bare virkelig tydelig hvor meget klasse der er fra Ham og mct også op til Bruno og pogs. Så ser gerne midten bliver forstærket med en ekstra mand, også kan man jo så vudere hvem der er i overskud efter det.

Også stadig sancho
Skrevet af Mr. Pink
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Grønne
Jeg synes der var en snak herinde om Greenwood ikke var særlig hurtig eller så særlig
hurtig ud? Jeg kan ik lige huske det præcist, men jeg skal da love for han havde fart i støvlerne under den kontra og det var endda med bolden - og ikke uden. Jeg var sgu imponeret over den fart han viste
Skrevet af Pindhunden
Grønne: Jeg tror, at det var mig, der bragte det på banen, fordi jeg havde set en artikel, hvor Greenwood var noteret for truppens højeste topfart i en kamp i 2020.

Det overraskede mig, fordi jeg havde set ham som en lidt langsom offensiv spiller. Jeg tror, at jeg blev snydt af hans lidt gyngende, rokkende bevægelser. Samtidig er han en spiller, som oftest modtager bolden i fødderne og sjældent løber dybt uden bold. Derfor ser man nok ikke topfarten så tit.

3-0 målet i går viste hans rigtigt fine fart, og når han så i fart kan lægge sådan en aflevering, så er det høj klasse.

Han har brugt coronapausen i styrketræningslokalet, så nu har han ikke mange svagheder tilbage. Jeg tror også godt, at han nu kunne spille 9´er og gøre det godt. Fedt fedt!
Skrevet af Grønne
Arh, ja okay - kunne som sagt heller ikke huske i hvilken sammenhæng, det blev bragt op.
Jeg blev selv overrasket over, han så så hurtig ud igår ved 3-0 målet. Det var sgu imponerende uden lige.

Lad os håbe Leicester eller Chelsea taber point i dag. Tror godt Everton kan slå Leicester, men tvivler på om West Ham kan drille Chelsea.
Skrevet af Mr. Pink
Kontramålet er intet mindre end fantastisk! Er pjattet med det hele - også at Rashford tager spurten. Dejligt bat afleveringen falder, og han ikke laver en James
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Inuk.
Det er lige før det 3. mål er bedre end viagra :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Vince71
men tvivler på om West Ham kan drille Chelsea.

West ham vandt sidste kamp 1-0. En klassisk Chelsea kamp hvor vi har alt spillet og chancer, hvorefter vores forsvar falder i søvn igen igen. Det er faktisk ofte disse type kampe hvor vi smider point. Ville ikke overraske mig hvis det skete igen.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Synes næsten det er synd Ighalo kun får chancen med b-kæden bag sig....kunne man forestille sig han startede inde på lørdag med Martial på venstre kant og Rash lige fik et kort wake-up call på bænken?
Skrevet af uden_benskinner
ang. ighalo så ser han faktisk langt skarpere ud end rashford pt, som virker til at være gået lidt i dvale desværre. jeg synes ighalo har gjort det fornemt og håber solskjær viser ham yderligere tillid i de næste kampe.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Pindhunden
Jeg sad og storsmilede ved det tredje mål. Det er virkeligt længe siden, at jeg har gjort det under en af vores kampe. Alt fra Maguire, der slår Duffy og en anden i hovedstødsduellen, og Matic´ sydamerikanske volleyaflevering til Greenwoods sukkeraflevering og Fernandes monsterspurt og flugter, som ikke efterlod nogen som helst tvivl om, at bolden ville ende i nettet.

Hvad angår Rashford, så virker til, at Solskjær forsøger at spille ham i form. Måske skal han bare score det første mål, før han finder roen igen. Men jeg tror også godt, at han kunne bruge en plads på bænken - og måske komme ind den sidste halve time i en kamp, hvor der er mere plads.
annonce
0