Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Pindhund

I de kampe, vil vi forventeligt stille mere konservativt op, tænker jeg
I hvert fald City og de bedste hold i Europa, er fortsat så meget bedre i boldomgangen samlet set end os, at det vil være logisk at spille på kontra
Alle de hold har jo det tilfælles, at forsvaret ikke er deres styrke

Med Pool synes jeg det er anderledes, mener de vil få gevaldige problemer med vores offensive midtbane. Det lægger i givet fald op til spændende kampe

Det mest interessante er at nu er der et valg, hvad der ikke var tidligere og her er det så at OGS skal vise han har lært tilstrækkeligt
Det bliver også spændende at se
Skrevet af Toggle
Knockout kunne du så ikke blive ovre i chelsea tråden i stedet for at komme her med dit flæberi også? Nu har hver især kommet med deres synspunkter. Lapioche laver lidt fan banters. Det elsker jeg og det skal der være plads til. Trannel påpeger det som storflæberi at komme over i United tråden og begynde at tude over det. Hvorfor ikke bare holde jer ovre i chelsea tråden? I er jo alligevel det bedste hold der findes i verden her efter corona pausen med verdens bedste angriber i Abraham og så lade os kæmpe med vores latterligt dårlige midterforsvar og en middelmådig bredde på midtbanen der ikke opvejes af en pogba der gerne vil væk.
LUHG
Skrevet af Geddar , moderator
Apropos voksne, KnockOut, kan du så ikke lige gøre dig selv en tjeneste og læse dit eget indlæg igennem?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mc86
I en lang diskussion med en masse mudderkast, så Kunne jeg ikke undgå at bemærke, at Pink må være kandidat til prisen som den mest pessimistiske fan herinde. Fair nok at du har været negativ i store dele af vores dårlige periode, men at du til trods for vores virkelig gode periode, stadig tvivler på CL trods vores muligheder.. Tja..
Vi giver odds 1,33 for at vi slutter i top 4. Vi er desuden favoritter til EL titlen.. Så jeg vælger nu at have ja-hatten på..

Skrevet af Slettet(100838201910)
@Knockout
Jeg har så sandelig argumenteret for min sag. Både med de stats, jeg fik at vide, man ikke kunne bruge til noget, og med de stats, som min opponent selv benyttede. I den forbindelse fik jeg tilsyneladende fornærmet et par kammerater inde i jeres tråd - og tog derfor imod deres gode råd om at smutte ud af tråden og vaske min mund med sæbe.

Nu har vi leveret endnu en stensikker sejr i rækken af sejre, som tilsyneladende bygger på uholdbar høj effektivitet, og så skal jeg være ærlig og sige, at jeg ikke er for god til ikke at stikke lidt igen. Så er jeg trods alt heller ikke et bedre menneske. I øvrigt skal jeg ellers lige love for, at I et letantændelige, hvis der ikke skulle mere til.
Skrevet af Geddar , moderator
@Cfever

De nævnte usikkerheder er velkendte faktorer, der påvirker brugbarheden af både xG og xGA. Der er dynamikker, specifikke individuelle evner, holds villighed til at acceptere afslutninger når der er blokeringer på plads osv., der kan skabe nogle af de faktiske afvigelser vi ser.

Jeg er dog lodret uenig i dét du skriver om expected points, da der selvsagt ikke kan gives mere end tre points. Den kontrollerede sejr giver samme udbytte som når et hold køres over.

Igen, med de usikkerheder der nu er omkring xG og xGA in mente, så holder jeg fortsat på LaPioche havde fat i den lange ende, da han opfordrede til at medregne sidstnævnte når konteksten var slutplaceringen.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af KnockOut
LaPioche
Jeg tror du misforstår min post, jeg skriver som jeg gør fordi jeg fandt det kujon artig ikke at gennemfør din diskussion i det forum du påbegynde den, men måtte løbe til United tråden fordi du ikke kunne klar at "stikke kniven" ind alene?

Jeg er fuldstændig ligeglad med selv diskussionen for jeg finder den kedelig og intet med mig at gøre, jeg er ret ligeglad om noget er fortjente eller ikke fortjente vinder man har man vundet og det er hvad der tæller hos mig.

Jeg syndes United gør det skide godt pt og det skal de være stolte af, i min verden får i point fordi i er beder hvor det tæller (de 2 felter) og nogen af jeres spiller har lagt meget oven på i kvalitet.

jeg tror helt sikker på jer til næste sæson som en faktor i top 3-4 lige som jeg tror på Liverpool, City og Chelsea.

nå igen det var bare min irritation over den her normale gode debattør syndes han skulle bruge hjælp for at lave lidt friendly banter.

Resten af min post var ikke til dig men til en debattør som meget længe har fundet sig i udkanten af min radar for folk der bare lukker lort ud.

Geddar
Altid dejlig at Smagsdommerne lige rundt om hjørnet.

Toggle
Din post forstår jeg ikke andet end halvdelen af, noget med jeg skal pisse over i den anden tråd den del fanger jeg, men alt det med Chelsea og Corona og spiller må jeg lige melde pas på?, er det noget du har læst som en eller anden Chelsea fan har sagt?, som jeg skal stå på mål til eller?

Er ret sikker på det eneste jeg nogensinde har sagt om United forsvar var vdr lindeløf som jeg ikke ser til at være god nok som fast starter hos et tophold som United, der imod ville Wan-Bissaka og Harry Maguire da sagtens gå lige ind i start opstilling hos Chelsea for det er da om noget en hullet si hos os.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af FrancescoTotti
Jeg kan simpelthen ikke se hvem der skal udfordre os i Europa League sådan som vi spiller i øjeblikket. Jeg synes man burde stille i allerstærkeste opstilling og forsøge at vinde turneringen som jo bekendt giver adgang til CL næsten sæson. Der er selvfølgelig nogle hold jeg ikke kender, men fra de stærkeste ligaer, er det kun Roma og Sevilla der er okay.
Skrevet af Alcodk
Det afhænger vel lidt af, hvornår næste sæson starter, er vi i champions league via ligaen, er det bedre og give de bedste spillere pause, i stedet for, at gå fuldt efter EL, så vi ikke er trætte allerede, når næste sæson starter, selvfølgelig skal vi ikke sende et b hold på banen.
Skrevet af fedefynboen
Det synes jeg er et fremragende argument

Der er selvfølgelig muligheden for at OGS kan overgå Mou i dennes og nordmandens første hele sæson, med sejre i både FA cup og EL
Mener dog også at processen, hvilen og det lange perspektiv bør prioriteres

Det er i PL succesen grundlægges og her må næste sæson vægtes foran alt andet også i min optik
Man kan blive for grådig og det tror jeg Solskjær har for øje
Skrevet af Don_Millionaire
What? Man skal sgu da gå efter de titler der er mulige. Jo flere pokaler vores unge spillere kan komme til at løfte, des mere vil det gavne deres karriere. Vinder dna skabes altså ikke vha. proces, og der skal nogle titler på bordet, så vores spillere ved hvad det drejer sig om, når de forhåbentlig kommer til at stå i de helt store kampe og perioder af deres karrierer.

Hvis vi vægter processen højere end titlerne ender vi som Spurs under Poch.
Skrevet af Grønne
Fynbo,

Jeg må tilstå, jeg er dybt uenig. Selvfølgelig skal hver en turnering vi er med i, spilles som om den skal vindes. Vi er alt andet lige favoritter til EL, så det vil være fjollet ikke at gå efter den pokal - vi er også godt med i FA cup, som jeg tror, at vi godt kan vinde - det er måske for optimistisk, men det tillader jeg mig at være med det spil, der er blevet leveret det seneste stykke tid.
Skrevet af uden_benskinner
efter tilgangen af fernandes, og den vindermentalitet han har tilført stemningen i truppen, så synes jeg klart at solskjær skal gå all-in på både europa league og fa-cuppen - naturligvis stadig med blikket stift rettet på at hente 4. pladsen i ligaen. truppen virker selvsikker og i god form, så det ville være trist at se solskjær stille med b-kæden til henholdsvis europa league og fa-cup. skulle solskjær vinde bare ét af disse trofæer, så må sæsonen vel næsten betegnes som relativt "vellykket".
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Jeg kan selvfølgelig ikke være uenig i at United skal forsøge at vinde hvad der er muligt, herunder også de to nævnte pokaler
Vi kan jo fortsat også snuble i forsøget på at nå CL i PL, hvad vil gøre de andre (især EL) så meget mere attraktive

Men jeg ser bare for mig et scenarie, hvor spillerne er fysisk og mentalt slidte, når næste sæson begynder.
Truppen er fortsat meget smal hvad kvalitet angår og vi risikerer at miste så meget tærren i starten af næste sæson, at titlen allerede dér reelt er ude af syne
DET ville være rigtigt skidt for både mentaliteten og holdets udvikling, tænker jeg

Proces er måske for mange et fyord, men er vel selve essensen af udvikling?
Havde vi Citys brede mandskab, ville situationen være en anden, det vil end ikke 2 nye klassespillere nu her rigtigt råde bod på. Der skal yderligere et par vinduer til, mindst
Skrevet af Elmbaek
Så satse fuldt på alle tre turneringer og potentielt med en uge til opstart af ny sæson? Det kommer nok an på til og afgange, men har svært ved at forestille mig at man satser på stærkeste opstilling i UEFA regi, hvis der har været behov for stærkeste opstilling i PL og evt. FA cup finale. Uagtet det, så går man naturligvis efter at vinde det hele.

Enig Fynbo
Skrevet af FrancescoTotti
Det virker meget fornuftigt at se ligaen an, ender man på en 5. plads, synes jeg dog det virker fjollet ikke at satse fuldt ud på Europa League. Champions League fodbold er meget vigtig for Manchester United, både som brand, den måde man ser sig selv på og for spillerne, både de nuværende og de tilgange man ønsker. Mental træthed i starten af næste sæson er en chance man må tage hvis det betyder CL fodbold, der er også andre hold der skal spille europæisk fodbold.
Skrevet af Inuk.
Men jeg ser bare for mig et scenarie, hvor spillerne er fysisk og mentalt slidte, når næste sæson begynder.
Truppen er fortsat meget smal hvad kvalitet angår og vi risikerer at miste så meget tærren i starten af næste sæson, at titlen allerede dér reelt er ude af syne
DET ville være rigtigt skidt for både mentaliteten og holdets udvikling, tænker jeg


Derfor giver det jo god mening at satse på cupturneringerne fremfor et langt PL marathon på 38 kampe. FA Cuppen er hvad? 8-9 kampe der skal vindes? CL/Europa League 12 kampe?

Jeg tror ikke det var tilfældigt Ferguson i 05-06 satsede på liga cuppen midt i en periode hvor han var ved at udskifte de bærende spillere i truppen med yngre kræfter.

Et helt andet argument at vi simpelthen ikke kan lade Liverpool stikke af med hensyn til pokalregnskabet. Så for mig at se skal vi selvfølgelig holde trit når nu de rent faktisk er begyndt at hente en pokal pr. sæson.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af TheUnitedWay
HVIS vi kvalificerer os via ligaen, så skal der roteres i EL og FA-cuppen.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af fedefynboen
Enig FransescoTotti

Heldigvis er der fortsat tid til at vente med at tænke på EL
Men den kan, som du siger, være meget vigtig til den tid

Før den tid vil vi formentlig gå all in på PL og så er der jo Chelsea i FA cup i næste uge.
Scenariet kan sagtens blive at alle de bedste bruges i hver kamp, lige til beslutningen om EL skal træffes
Skal de så tilmed spille EL, så har vi balladen

En spiller som Maguire trænger i den grad til lidt hvile og der er andre
Skrevet af Grønne
Chelsea taber 3-0 til Sheffield i dag - lækkert!
annonce
0