Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Enig mr bertelsen

Det kan man klandre OGS. Havde måske været rigtigt at skifte Greenwood og Bruno kort efter pausen, da det stod klart at de fortsat begge var off.
Synes det havde været et klogt valg at skifte til 4-4-2, med Pogba som den der skulle spille forrest og med McT og Fred som arbejdsmændene

Uanset så må vi konstatere at valgmuligheder er der ikke mange af for OGS endnu
Desværre
Skrevet af Don_Millionaire
Folk bliver ved med at skrive, at vi skal rotere noget mere, og vi skal skifte ud noget tidligere. Altså, I er godt med på, at de spillere I vil have på banen, er de selv samme, som ikke havde evnerne i den første halvsæson, og derfor er en af grundene til at vi står i den situation vi står i? Hvis de havde kvalitet nok, så var de jo selvfølgelig også blevet brugt noget mere, men vi har jo set dem fejle gang på gang.

Hvis vi skifter et halvt hold ud til næste kamp, vil jeg gerne vædde med, at vi kommer til at se det sørgelige bold, som vi så tidligere på sæsonen, og så ved vi jo godt, hvilket resultat det ender med. Den sørgelige sandhed er, at vi lige nu bliver nød til at trække store veksler på vores bedste spillere, for ellers har vi ikke en chance i top 4 ræset.

Når det er sagt, så tror jeg da også snildt de samme 11 (måske foruden Shaw) kan give os 6 point i de næste 2 kampe, og derved kan vi stå i en situation hvor det kun er nødvendigt, at få 1 point i den sidste.
Skrevet af North
Havde jeg været i Ole Gunnars sko havde jeg jo skiftet 2 spillere pr. kamp. Jeg havde ladet Ighalo spille et par kampe, ligesom jeg nok havde givet Mata en start mod fx Bournemouth eller Villa.

Tilsvarende havde jeg spillet med McT i går i stedet for Matic.

Så havde vi undgået et scenarium som nu hvor alle de bedste er trætte på samme tid.
Skrevet af Don_Millionaire
Og så havde vi med meget stor sandsynlighed heller ikke vundet alle kampene op til i går.

Du bliver ved med at nævne Mata, som om han er en spiller der har givet nogle former for nævneværdige bidrag i de seneste sæsoner, men manden kan jo end ikke løbe længere. Han er utrolig sympatisk, men det er efterhånden også det, han har at byde ind med.
Skrevet af North
Mata er en klog spiller, så jeg er sikker på han i en enkelt kamp mod elendige Bournemouth kunne have bidraget. Og så kunne man jo have taget ham ud efter 60 min hvis der var behov for A kæden.

Han kunne sagtens indgå i kombinationer med Bruno.
Skrevet af fedefynboen
Begge argumenter er for så vidt relevante, synes jeg

Hvad jo bare understreger at OGS reelt intet reelt valg har, for som Don_M er jeg helt enig i at situationen nu givet havde været en anden
Der må trækkes for store veksler på nogle spillere lige nu

Skuffelsen i går var for mig også at Pogba ikke havde hovedet rigtigt skruet på
Ikke kun ved scoringen, men i mange andre situationer burde han ha´ taget et mere seriøst ansvar
Måske OGS´s oplæg, måske Pogbas eget valg. Jeg ved det ikke

Lad os håbe at 4pladsen sikres snarest og der dikteres hvile til de som har måttet holde for
Skrevet af Don_Millionaire
Pogba havde ikke hans bedste kamp i går, men synes også man skal passe på med, at ligge for meget af skylden over på ham. Southampton sad bare rigtig godt i deres pres, og mange af vores spillere havde problemer med at håndtere det, hvilket så ender ud i, at Pogba laver den fejl der leder til det første mål. Men det kunne jo lige så godt have været Matic, der også havde utrolig mange boldtab.

Man må også bare anerkende at Southampton spillede os godt, og vi bliver nød til at blive bedre til, at kunne håndtere et højt pres. Når det så er sagt, så skulle vi jo alligvel have vundet kampen, med de kæmpe chancer vi havde, så helt skidt var det trods alt ikke.
Skrevet af Inuk.
https://www.youtube.com/watch?v=-BCv2GxizyI

Fynbo

Hvis nogen skal heade den væk så er det Matic, det kan man se på klippet. Victor Maguire har hver deres markering. Alt i alt en ufarlig situation som ikke burde resultere i en scoring.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af trannel
Det virker nu lidt fjollet at pille ved de fire forreste når det har fungeret så glimrende de seneste kampe. Han har jo trods alt skiftet ud deroppe i løbet af anden halvleg. At McT for Matic havde givet mening i en af kampene kan jeg godt tilslutte mig.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af trannel
"Hvis nogen skal heade den væk så er det Matic, det kan man se på klippet. Victor Maguire har hver deres markering. Alt i alt en ufarlig situation som ikke burde resultere i en scoring."

Ja, Maguire gør det glimrende i sin opdækning af Wan-Bissaka. Bare ikke godt nok fra Maguire igen.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Pindhunden
Jeg gad godt at se en taktisk analyse af, hvorfor Southampton lykkedes så godt med pres og bolfbesiddelse mod os i går. Man sad lidt med samme fornemmelse, som når vi møder City, men hvor Saints forsvarede bedre mod omstillinger (til genfæld var de ikke helt så farlige som city).
I deres egen boldbesiddelse så det ud som, at de stillede sig meget bredt med midtbanespillerne, så vores centrale akse hele tiden blev trukket ud mod siderne, og så brugte de deres centrale angribere som bander i rigtigt veltimet trekantsspil. Vi kom slet ikke tæt på dem, og når vi endeligt erobrede bolden, var det i ugunstige situationer bredt i banen langt fra deres mål.

Defensivt var Saints´ pres det bedste jeg har set efter coronapausen. De fik virkeligt stoppet distributionen fra Matic, Pogba og forsvaret op til de forreste fire. De skubbede så højt op, at jeg hele tiden tænkte, at de da måtte kunne finde noget rum højere oppe i banen. Men det var svært at se på tv, om løbene og rummene var der.

Martial spillede faktisk virkeligt godt, men i sådan en kamp ville Ighalo måske have hjulpet os, fordi vi kunne have lagt den langt i brystet på ham og så have spillet derfra.

Vores hold så bekymrende trætte ud, men jeg tror heller ikke, at de næste hold kan smadre vores opspil i samme grad.
Skrevet af fedefynboen
enig også her Don_M
Southampton gjorde det godt. Ingen tvivl om det
De var faktisk et fint bekendtskab, hvad lover godt for dem
Tænker at en vis dansker begår en fejl, hvis han forlader det setup
Skrevet af North
I forhold til det høje pres som vi håndterede dårligt så er det tit svært at observere på TV hvad der er årsag til at vi ikke kunne spille os ud af det.

Det man kunne se, var at vi skubbede backs op i banen, og det samme med Bruno og ofte også Pogba. Det betød at der centralt i banen ofte var helt tomt. Det vil sige, at Maguire og Lindeløf var tvunget til at lave afleveringer frem i banen og 35-50 m. i stedet for at finde en mellemstation 20 m. fremme i banen.

Det virkede som om midtbanen ikke fik gjort sig synlig nok for vores bagkæde i opspillet. Med andre ord mangler der lidt spilmønstre til at håndtere de situationer
Skrevet af Grønne
North,
Jeg er komplet uenig i den analyse. Matic lå tit imellem Maguire og Lindelof, hvis ikke han lå lige foran dem. Pogba var også tit nede og ligge foran dem og hente bolden omkring cirklen.
Skrevet af fedefynboen
Tror hovedårsagen til at Southampton lykkedes så godt var vores egen mangel på intensitet i presset
Netop det har i kampene forud holdt de andre i et skruestik
Den gik ikke i går, Southampton kunne forholdsvis let spille frem til midtbane og angreb, hvor Ings var dygtig til at falde ned og tage del i deres trekanter

Om det så var OGS, som gav den forholdsordre af forsigtighedsgrunde vides ikke
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der bliver jo begået et hav af fejl i den sekvens. De Gea er for passiv, Matic glemmer at heade og Lindelof kommer (efter en stort set perfekt kamp) til at stå på den forkerte side af ham Akinfenwa jr. inde på stregen. Maguire kunne man også håbe på mere fra.

Jeg er efterhånden kommet dertil, hvor jeg ikke rigtigt gider finde syndere for sådan en aktion. Vores problem i kampen i går er, at vi ikke får den lukket til 3-1. Jeg ved ikke, om det ligefrem er angribernes skyld, for vi skabte markant mindre end vi plejede, men jeg hvis jeg var OGS, ville jeg nok lægge mit fokus på dét snarere end hvem der begik en fejl i det 97. minut i en kamp midt i et tætpakket program.

Men så er vores situation altså heller ikke værre. Chelsea og Leicester ser ud til at være mindst lige så matte i sokkerne, og de har altså nogle svære kampe foran sig. Og skulle de komme helskindet igennem det begge to, så kan vi heldigvis stadig selv afgøre det i sidste runde mod Leicester. Med lidt held har vi sågar hentet deres målscore og kan nøjes med uafgjort.

Skrevet af Inuk.
Men så er vores situation altså heller ikke værre. Chelsea og Leicester ser ud til at være mindst lige så matte i sokkerne, og de har altså nogle svære kampe foran sig. Og skulle de komme helskindet igennem det begge to, så kan vi heldigvis stadig selv afgøre det i sidste runde mod Leicester. Med lidt held har vi sågar hentet deres målscore og kan nøjes med uafgjort.


Vi har bare set det så mange gange før at vi smider point når det gælder. Igår var chancen for at bryde den onde cirkel, og vi var så tæt på. Men enig vi burde lukke kampen tidligere.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Jeg er enig lapioche. Vores store problem i går var de kæmpe chancer som rashford og martial ikke scorer på. Det skulle som minimum have kastet to mål yderligere af sig og have dræbt kampen. Vi kan sagtens sidde og diskutere hjærnesparket. Men når vi dækker zone på hjørnespark så er det fandme vigtigt at spillerne flytter sig ift bolden. Det udstiller derudover igen igen Lindelöfs manglende kompetencer som forsvarsspiller og det er til trods for at han i øvrigt havde spillet en stort set fejlfri kamp. Han er desværre bare altid god for en kikser og det vinder man ikke mesterskaber med.
Jeg tror at sejre i de næste to kampe og en uafgjort i den sidste er rigeligt til at ende 3er når man samtidig ser på leicester og chelseas slutprogram
LUHG
Skrevet af Battlegoat
Selvom linde er slap som en flue, så ser Maguire sku for dum i den situation ved målet igår, løber frem og takler en medspiller også flyver bolden 3m over hovedet på ham
Skrevet af Muggedreng2
Mata er en klog spiller, så jeg er sikker på han i en enkelt kamp mod elendige Bournemouth kunne have bidraget. Og så kunne man jo have taget ham ud efter 60 min hvis der var behov for A kæden.

dU så godt kaMpeN iMod NorwicH ikke der var roteret og det gik slet slet ikke vi skabte ikke et forsøg på Mål før Hele arseNalet koM iNd efter eN lille tiMes tid
annonce
0