Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af cabra.
Jeg tror, at det er vigtigt for os at Liverpool vinder over Arsenal i aften, så de fortsat har muligheden for at hive en pointrekord, når de møder Chelsea.
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, det vil nok være det bedste for os, og så må Wham også gerne vinde over Watford på fredag, så de sandsynligvis er reddet, når vi skal møde dem.

Det resterede program ligger til vores fordel, og nu skal det bare udnyttes!
Skrevet af uden_benskinner
enig cabra, den kamp kan faktisk være nøglen til uniteds top-4, men derudover tror jeg faktisk ikke, at liverpool ønsker at hjælpe klubben yderligere.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af cabra.
Jeps, men Liverpool er tilsyneladende gået på sommerferie, de er helt væk jo - og nej, spillerne bliver i hvert fald ikke motiveret af muligheden for at hjælpe os i CHL.

Så bliver det med al sandsynlighed den sidste kamp mod Leicester, som kommer til afgøre det hele - og jeg tror faktisk ikke, at vi klarer den, hvis vi står og skal bruge 3 point i den kamp. Forhåbentlig bliver udgangspunktet, at vi i stedet skal undgå at tabe.
Skrevet af KPinchy
Jeg er så lalleglad og naiv at jeg tror på at kampen mod southhampton var et wake-up-Call, så holdet kommer i gang igen. Jeg siger at vi vinder vores tre sidste kampe
Skrevet af Grønne
Jeg må indrømme, jeg er lidt luren ved aftens kamp efter præstationen mod Southampton. Noget i mig siger vi enten får en overbevisende sejr eller også spiller vi uafgjort - det er enten eller.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Af positive nyheder er det fantastisk, at Inter ser ud til at have fået lidt gang i Alexis igen. Han lignede godt nok en non-mover på et tidspunkt, men det ville være fantastisk - også for Alexis selv - hvis Inter og Conte er interesserede i en permanent handel. Mon ikke også Woodward er til at tale med i så fald.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi har et problem i aften på venstre back, hvis både Shaw og Williams er ude. Shaw kan jeg næsten ikke forestille mig spiller, hvis han fik et vrid og en hævet ankel med hjem fra sidste kamp. Hvis Williams blot har fået en flænge, tror jeg, han spiller. Han er en hård negl, så et par sting kan ikke holde ham fra banen. Er der hjernerystelse eller lignende, skal han selvfølgelig ikke spille, men det har jeg ikke hørt noget om, skulle være tilfældet. Kan ingen af dem spille, må det næsten være noget med at hive Dalot ind på venstre back, og selvom han har spillet rigtigt gode kampe der for Porto, så ville det gøre mig lidt nervøs til så vigtig en kamp, når han ikke har spillet i kampene op til.
Skrevet af Muggedreng2
Hvis ikke de 2 herrer spiller så vil jeg helt sikkert foretrække Ethan Laird eller Teden Mengi....har NUL fidus til Dalot overhovedet..
Skrevet af Don_Millionaire
Synes ikke det lød så alvorligt med Shaw eller Williams, og tror på at en af dem starter. Hvis ikke, er jeg heller ikke sikker på, at det bliver det store problem, for Palace har intet at spille for, og har set elendige ud på det sidste. Vi kommer til at køre dem over, og der skal bare stilles op i stærkeste, så vi kan indhente Leicesters målscore.

Onde tunger vil selvfølgelig sige, at Southampton heller ikke havde noget at spille for, men med den måde deres sæson har formet sig på, er de nok mere opsatte på at slutte godt af, kontra Palace der har været sikker i forhold til overlevelse meget længe. Jeg har svært ved at se os få problemer i den kamp.

Skrevet af Inuk.
Vi kommer til at køre dem over, og der skal bare stilles op i stærkeste, så vi kan indhente Leicesters målscore.

Den må køres hjem på beslutsomheden og fandenivoldskheden. Fysisk virker de til at være udbrændte, ihvertfald de stærkeste 11.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Tvivler på, at de er decideret udbrændte, men det er da klart, at de er mærket efter det hårde program. Præcis ligesom alle andre hold er, og det er jo også derfor både Chelsea og Leicester, er så svingende.

Vi kommer til at køre aftenens kamp hjem, fordi vi slet og ret bare er et klasse hold.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mon ikke også, der bliver roteret lidt fra midtbanen og frem? Jeg kunne ikke fortænke Solskjær i stille med den samme opstilling, som havde været så suveræn en håndfuld kampe i streg, men når træthedstegnene nu kunne ses forleden, så ville det undre mig, hvis der ikke kommer 2-3 ændringer i aften.

Jeg kan sagtens se Greenwood få et hvil for eksempel. Tony Martial er simpelthen for varm i øjeblikket til at vi kan sætte ham på bænken og han leder en gruppe, som jeg først tror, man vil spare, hvis sejren på et tidspunkt ser sikker ud.

Jeg synes ikke ligefrem vi skal snylte en FA Cup semifinale, men vores 3 resterende PL-kampe er langt vigtigere for mig end kampen mod Chelsea i weekenden, så hvis en spiller som fx Pogba kun kan spille én af kampene, så ville jeg spille ham i aften mod Palace.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg tror det bliver meget tæt på samme opstilling som vi har set i de sidste mange kampe. De eneste jeg tænker der kan blive skiftet ud, er Shaw, Matic, og Greenwood. Ellers tænker jeg man foretrækker at køre på, og afgøre kampen hurtigt, for så at kunne spare kræfterne.

Programmet er desværre sammensat sådan, at vi får 2 dages mindre hvile end Chelsea, så jeg har svært ved at se, at den kamp ikke bliver nedprioriteret en smule.
Skrevet af Inuk.
men det er da klart, at de er mærket efter det hårde program. Præcis ligesom alle andre hold er,

Jeg tvivler på nogen af de andre hold har haft den samme startopstilling 6 kampe i træk.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Ikke desto mindre, ser du også masser af spillere på de andre hold være mærket, præcis ligesom vores er det. At gøre det til et problem udelukkende for os, er noget søgt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tvivler på nogen af de andre hold har haft den samme startopstilling 6 kampe i træk.

Indtil videre har Solskjær jo bare valgt holdet ud fra en devise om "never change a winning team".

Når ingen af de andre hold har valgt den samme startopstilling i de sidste 5 runder, er det jo også fordi de ikke har præsteret lige så godt. Jeg var da i hvert fald blevet knotten, hvis Solskjær ikke havde fundet anledning til at skifte ud i startopstillingen efter et nederlag til West Ham. Men efter en 5-2 sejr over Bournemouth? Not so much.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Mit gæt er tre skift i aften, Williams for Shaw , McT for Matic og James for Greenwood (så egentlig hellere Ighalo istedet for James, men nok ikke nu der skal flyttes rundt med Rashford og Martial)
Skrevet af Battlegoat
gætter på 1 udskiftning, williams eller dalot for shaw
Skrevet af Mc86
Jeg gætter også på 3 point. Primært baseret på vores og deres form samt det faktum at vi på stort set alle pladser er bedre end dem.
Gætter på Williams på VB.
Håber på McT i stedet for Matic, Ighalo i stedet for Rashford (Martial på kanten).
annonce
0