Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af North
Jeg håber på noget lignende i weekenden

Romero
Fosu Mensah - Lindelöf - Bailly - Williams
McT - Fred
Dalot - Mata - Rashford
Ighalo

Jeg tror også Chelsea kommer til at spare deres vigtige spillere efter at både vi og Leicester vandt - deres trup er dog mere bred, så der er ikke så stor niveauforskel på spillerne.
Skrevet af WilliamB
Men i det scenarie, jeg ridsede op, vil det være fuldstændigt ligemeget om Chelsea så lammetæver Wolves 5-0 i sidste runde. De ville stadig ende på 5. pladsen.


Det forstod jeg skam godt. Jeg tror mere min kommentar handler om at hvis Liecester slår Spurs vil United være afhængige af at et sløjt Liverpool hold kan slå Chelsea hjemme, hvilket jeg tvivler på. Man kan selvfølgelig håbe at Liverpool tager kampen mod Chelsea seriøst, når nu de får pokalen efter kampen.
Jeg tror at det er mere realistisk at satse på hjælp fra Tottenham og Wolves, men de to kampe kan godt gå hen og være afhængige af hinanden.
Jeg ville bestemt heller ikke være ked af det hvis det var på bekostning af Lampards "unge" drenge anført af de to wonderkids Giroud og Willian at United kom i CL, jeg tror bare det er mere realistisk at det bliver på bekostning af Leicester.
FCK KBHSV
Skrevet af Slettet(371505202608)
Kunne man forestille sig at United smider reservespillere/ungdomsspillere i kamp i de resterende EL kampe hvis man formår at kvalificere sig til CL via ligaen? Man har jo tit set at de engelske klubber ellers bruger EL til at kvalificere sig til CL. Man kan nemt få en situation hvor der kun vil være 3-4 uger til ny sæsonstart i PL ellers, og tænker at der godt kunne bruges en pause. Hvad siger fans af denne klub til det?
Skrevet af Toggle
Danmarks søn
Det kan man da sagtens forestille sig. Omvendt så tror jeg at det vigtigste for denne klub lige nu er at kvalificere sig til CL sidestillet med at de unge skal prøve at vinde pokaler. Det er en god læring at vinde pokaler og vænne sig til det.

Og til alle jer lyseslukkere herinde. Hvorfor skal vi ikke bare gå efter at komme i top4 OG vinde FA cup OG vinde EL?
LUHG
Skrevet af Slettet(371505202608)
Interessant. Personligt håber jeg selvfølgelig på at United kommer uden alle deres bedste spillere i en evt. Kvartfinale mod FCK. Aner bare ikke hvordan man tænker om det i United, derfor jeg lige ville høre hvordan nogle af jer fans så på det :)
Skrevet af trannel
Det kommer ikke til at ske at der stilles så vildt med reserverne i en FA Cup semifinale.

Når kampen mod CFC er overstået har United spillet ni kampe på en måned. Det er ikke et mere presset kampprogram end det typisk er i PL omkring december og januar og det er endda efter en tre måneder lang pause. Så burde udbrændtheden heller ikke være mere udtalt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nymodens fodboldspillere har da heller ikke respekt for gerningen. Sidder på Instagram og kører rundt i stedet for at sidde på pubben og tyre bajere ned. Det skulle ikke undre mig, om Pogba kørte direkte til frisøren !?@!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes egentlig de danske kommentatorer fik talt meget fint om Lindelöf/Zaha-duellen, men jeg kan se på engelske forums, at der har været enormt meget postyr over det, og United beskyldes derigennem for VAR-tække endnu en gang.

Sky Sports´ Ref Watch er som oftest bare en række krumspring for at give dommeren ret, men til trods for den tendens er jeg egentlig enig i deres udlægning:

If you look back at it, I think Lindelof just about gets the ball. When Zaha goes to step over it, Lindelof then takes the opportunity to kick it... Zaha brings his leg back down because that´s his natural movement and that´s when the collision occurs. But Lindelof at that point plays the ball.

The referee deems that Lindelof has played the ball and the VAR has gone with the on-field decision but it´s not clear and obvious.The referee´s got the best view and I don´t think VAR would ever overrule that decision.


https://www.skysports.com/football/news/11095/12030597/ref-watch-should-crystal-palace-have-been-awarded-a-penalty-against-manchester-united
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg synes bestemt heller ikke at der var straffe, men problemet opstår jo, når vi kan gå et par kampe tilbage, og se at Bruno får et ikke eksisterende straffe. Så er United en stor nok klub til, at der vil være meget harme fra diverse grupperinger. Det er tildels forståeligt, da jeg også ville hade at se et modstanderhold blive forfordelt, hvis man kan sige det sådan, men det er bare forkert at pege fingre af United. Der er utallige eksempler på fangrupperinger, der kommer op med konklusioner såsom, "at United selvfølgelig er det hold der filmer mest", eller, "den og den dommer favoriserer United". Ekstremt unuanceret og søgt.

Det kan godt være at United har været heldige i mange situationer, og det kan da sagtens være, at der er enkelte dommere der dømmer til Uniteds fordel, men det burde i langt højere grad sætte fokus på 2 helt enorme problemer, som er; for dårligt uddannede dommere, samt brugen af VAR.

Dem der troede VAR ville løse problemerne, og fjerne alle fejldomme, har forhåbentlig ændret mening. Man skal blot have fulgt med i amerikansk sport, for at vide, at der blot kommer endnu flere gråzoner, og fejldispositionerne slipper vi ikke for. Hverken i dag, eller om 30 år, når VAR er blevet en normal del af sporten.
Skrevet af trannel
Jeg forstår godt Crystal Palace er lidt trætte af det. Offside er jo så marginalt at det er umuligt at dømme. Der kunne nu også godt være dømt straffe til Zaha, selvom Lindeløf snitter bolden først. Havde det været omvendt var jeg hvertfald utilfreds.

Generelt giver jeg så ikke en skid for en eller anden opgørelse der viser United har fået annulleret flest mål mod sig med VAR. Det er jo netop meningen at mål der skal annulleres af en grund bliver dette. Udover Brunos straffe mindes jeg heller ikke at de øvrige straffespark vi har fået skulle være forkerte, så kan ikke se problemet. Hold kan jo bare lade være med at begå straffespark mod os.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nej, regulære fejldomme som Brunos straffe mod Villa er selvfølgelig for ringe - men det er jo heller ikke ligefrem normalen.

Og helt enig med trannel. At vi har "vundet" flest point gennem VAR-afgørelser er jo ikke et udtryk for bias, korruption eller noget i den dur. Det betyder sådan set bare, at vi ville være blevet bortdømt mere end noget andet hold uden VAR.
Skrevet af Toggle
Leeds er tilbage. Nøj jeg glæder mig til at se kampe mod dem igen
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
West Ham foran!

EDIT: Ja, det bliver fedt, Toggle!
Skrevet af fedefynboen
Ja, det ser ud til at West Ham reelt er sikret efter idag
Fint for os, men nu nok alligevel værd at holde et vågent øje med deres monster oppe foran

Helt enig omkring Leeds, de har været væk alt for længe og Brentfords danskerkoloni ser ud til at følge dem. Kravet er vel blot et kryds i morgen, da bundproppen venter hjemme i sidste kamp
Bliver sjovt at se hvordan Frank & co. klarer det
Skrevet af Pindhunden
Antonio må godt være i karantæne, skadet eller på bænken mod os. Han er godt nok lidt af en mundfuld. West Ham har en del typer, der kan skabe problemer for os, selvom vi selvfølgelig er favoritter.
Men fedt at de tilsyneladende nu har klaret frisag.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis Moyes er en kammerat, så sender han gutterne på en 4 dage lang druktur inden vores møde i næste runde.
Skrevet af Inuk.
Moyes er ligeglad om hans spillere drikker, bare de træner igennem med 120% intensitet fra morgen til aften.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af uden_benskinner
omvendt kan sejren for west ham frigive en masse ro og dertilhørende energi, så de kan spille mere frit og uden pres mod united, det er i min bog slet ikke sikkert at det bliver nogen nem kamp.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis Spurs holder føringen, eller sågar vinder med en pind mere, kan det ende med, at vi med en storsejr over Wham, er så godt som sikre på CL, da det i så fald vil betyde, at Leicester skal vinde over os med flere mål. Det er trods alt svært at se, så lige nu skal vi bare håbe på Spurs kører dem over.
annonce
0