Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg forstår ikke den bløde mellemvare heller det gav jo også bagslag imod Norwich, hvor han også "forsøgte" spare spillerne men måtte ende med at spille hele batteriet fordi vi ikke skabte et skud på mål i den kamp. Altså enten viser man de unge (eller reserverne) tillid og sparer stort set hele start 11eren, eller også stiller man stærkest, den gyldne middelvej kan i DEN grad vise sig at blive dyr (koste top4)


Men vi bliver jo nød til at spare spillere? Og hvis vi spiller udelukkende med reserver, så ved vi jo hvordan det går, så ved ikke helt hvor du vil hen?

Den gik til nøds mod Norwich, men den gik ikke mod Chelsea, hvilket vel bare viser at vores bredde ikke er god nok. Hvis det er det vi snakker, jamen så er vi jo helt enige.

Jeg vil gerne se argumenterne til at stille med Rashford og Jamen som 2 front angribere, 2 spillere der bare ikke kan lide nogen former for fysik (begge er kyllinger i nærkampe) og som stort set alle andre end Ole (åbenbart) også ved ikke kan agere opspilsstation.


James og Rashford var ikke gode, men det er også lidt forkert den måde du stiller det op på. Det var jo aldrig meningen at de skulle spille targetangribere der skulle kunne holde i bolden. De skulle derimod falde ud på siderne, hvor de så kunne komme i løbe dueller med Chelseas forsvarsspillere. Præcis som det var tilfældet i mange af de andre topkampe vi har spillet. Forskellen var bare at Lampard valgte at spille med 3 i bag, samtidig med at der blev presset højt, så den distribution der var tiltænkt, skete aldrig, og så er det at vi ser de her utaknemlige bolde blive spillet op til Rashford og James, som de tydeligvis ikke kan håndtere. Men det var mere et spørgsmål om at vores plan ikke lykkedes i fase 1, og det har igen noget at gøre med besætningen, når vi skifter ud. Rashford har tidligere spillet fremragende i den rolle, så kom ikke og sig, at det ikke kan lykkedes.
Skrevet af Inuk.
Imorgen har vi chancen for at lægge presset over på Chelsea. Er det i øvrigt første i sæsonen? Anyway det bliver spændene at se hvordan drengene griber kampen an.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af #GGMU!
Bliver Aston Villa i Premier League, kunne det tænkes at de kunne bruge Gardner på midtbanen på en lejeaftale evt. i en byttehandel med Grealish?

Evt. En Chong på leje, så han kunne få noget fast spilletid og se om han har niveauet, eller talentet ikke rækker? :-)
Skrevet af Toggle
Mugge
Hvor har du din statistik fra? Jeg mindes vi havde et frispark indenfor rammen da vi spillede 352. Derudover siger skudstatistikken ikke altid noget om chancer da en chance også kan være stor uden at den ender i en afslutning på mål. Det så stadig ud til at vi holdte chelsea i skak med 352 omend vi hverken producerede det helt store eller havde bolden meget.
LUHG
Skrevet af Inuk.
Gomes havde været perfekt som lejespiller til Villa. Ufatteligt han forlod klubben.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Når man ser hvordan vores hold er blevet presset på 12.-16. manden i truppen her på det sidste, så er det tydeligt at en spiller som Grealish ikke er en prioritet, og at han nok nærmere var et alternativ, hvis det ikke var muligt at hente Sancho. Jeg har hvert fald svært ved at se, at man både skulle hente Sancho og Grealish, før man henter en ny 6´er eller forsvarsspiller.

Men det handler selvfølgelig også om hvem der er ledig, og hvis man ikke kan få de kandidater man gerne vil have på 6´eren og til forsvaret, så er det jo fair at man bruger pengene på Grealish. Jeg synes dog at der er masser af spillere vi kan hente til de to pladser.

Det sagt, så er jeg ret vild med Grealish, og vil ikke have noget imod hvis han kommer.
Skrevet af Muggedreng2
James og Rashford var ikke gode, men det er også lidt forkert den måde du stiller det op på. Det var jo aldrig meningen at de skulle spille targetangribere der skulle kunne holde i bolden. De skulle derimod falde ud på siderne, hvor de så kunne komme i løbe dueller med Chelseas forsvarsspillere. Præcis som det var tilfældet i mange af de andre topkampe vi har spillet. Forskellen var bare at Lampard valgte at spille med 3 i bag.

Jamen når de nu stiller med 3 i bagkæden så er det vel ikke så forkert det jeg siger eller?

Kigger man på Lampards foretrukne opstilling er det da PRÆCIS med 3 i bagerste geled, så det burde da ikke overraske Ole? Når han så ser "hey de spiller rent faktisk med 3" hvorfor korrigerer han så ikke op til kampen, og sætter f. eks en Ighalo sammen med Rashie i front, det havde da givet os et helt andet angrebspunkt på banen at arbejde ud fra.

@Toggle fair nok, jeg var måske lidt for beløjet da jeg så på statistikken, men så vidt jeg husker var det skud ikke engang tæt på. Jeg har dog svært ved at se at vi med 6 chancer imod os holdt dem i "skak".

For øvrigt med vores forsvarsfejl in mente kunne det være interessant at se en xG fra kampen er der nogen der kan finde den?

Skrevet af Muggedreng2
Bliver Aston Villa i Premier League, kunne det tænkes at de kunne bruge Gardner på midtbanen på en lejeaftale evt. i en byttehandel med Grealish?

Gardner er han ny? ham har jeg ikke hørt om før :)

Mener du Garner så skal vi KRAFT STELJME ikke bytte ham væk for en type spiller vi i forvejen har 2 af. Garner er CDM og kan blive afsindigt god på den position.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Garner er er stort talent, helt sikkert, men øhm.. Så har vi trods alt heller ikke set mere fra ham i de voksnes rækker.

Jeg tænker egentlig en lejeaftale ville være godt for ham. Han er alt for god til U23-rækken, men nok næppe god nok til at spille på vores midtbane, når han ikke har fået mere spilletid, end det har været tilfældet.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Stor kamp i aften. Endnu en mulighed for at hoppe ind i top-4.

Dem plejer vi jo at bottle, men det må simpelthen ikke ske i aften. Jeg gruer dog for Antonio overfor Lindelof og Maguire. Han kan flytte Lindelof efter behag, og Maguire er på røven, hvis han bliver fanget i en løbeduel. Jeg gruer for, om De Gea skal tabe det på jorden for os for andet år i træk.

Vi skal simpelthen vinde, men den her sæson begynder efterhånden at minde utroligt meget om sidste år. Forfærdelig sæsonstart. Fantastisk comeback mod slutningen af sæsonen. Vores konkurrenter står i kø for at sætte point til. Skal vi så ende med at smide det igen til sidst?
Skrevet af uden_benskinner
jeg gruer i den grad for kampen i aften, united skal nok fucke det op, hvis ikke lindeløf, så de gea. eller pogba som pludselig taber hovedet fordi han overvurderer sig selv.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Antonio er nærmest den værst tænkelige spiller for Lindelof at komme op imod. I de sidste par kampe har Lindelof haft ét fuck-up per kamp. Overfor Antonio i hans nuværende form, ville jeg nærmest føle mig lettet, hvis vi kan holde det til ét.
Skrevet af uden_benskinner
det er især i hovedspillet at lindeløf er en mcdonalds-klovn til at forsvare, hver gang en høj bold kommer ind i feltet, så kigger man desperat efter maguire fordi lindeløf sjældent beregner boldens naturlige nedfalds bane normalt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hmm, jeg synes mere bare han har problemer mod fysiske angribere i det hele taget. Høje bolde som lave bolde. Hvis de kan gå på kroppen af ham og flytte ham, er han i problemer, og Antonio slår mig som typen, der kan bænke 2x Lindelöfs kropsvægt.

Vi må håbe, at Maguire (og måske Matic) kan hjælpe ham, men Maguire har heller ikke set for godt ud siden coronapausen. Han har vel nærmest også kostet flere mål end Lindelöf.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg er åbenbart jubeloptimist, for jeg føler mig ret sikker på, at vi kører en sikker sejr hjem. Synes vi er et helt andet sted end vi har været før, og en kamp som i aften ser jeg slet ikke som en udfordring som vi har set det tidligere. Det kan da godt være at spillet bliver lidt hakkende, men når vi ser på måltavlen efter +90 minutter, er jeg ikke i tvivl om, at vi vinder med minimum 2 basser. Vores individuelle klasse er så meget bedre end tidligere, og hvis spillet ikke fungerer, er det den der gør at vi vinder.

Fik jeg lige lavet det ultimative jinx?

Skrevet af Don_Millionaire
Kigger man på Lampards foretrukne opstilling er det da PRÆCIS med 3 i bagerste geled, så det burde da ikke overraske Ole? Når han så ser "hey de spiller rent faktisk med 3" hvorfor korrigerer han så ikke op til kampen, og sætter f. eks en Ighalo sammen med Rashie i front, det havde da givet os et helt andet angrebspunkt på banen at arbejde ud fra.


Opstillingen kunne stadig have fungeret, hvis distributionen i fase 1 havde været bedre, men den var elendig, og derfor endte det med at være terror for øjnene. At sætte Ighalo ind havde imo ikke ændret på meget når vi var så dårlige med bolden.
Skrevet af fedefynboen
Jeg ser anderledes på det u_b

Når der kommer et højt indlæg, ved begge CBs, at det er en opgave for Maguire
Derfor søger Linde de områder, hvor en nedfaldsbold sandsynligvis kan havne, for at gardere for Maguire.
Sådan har han altid ageret. I United, som på det svenske landshold

Selv om hver spiller har et personligt ansvar, lægges for CBs vægt på samarbejdet, mere end noget andet sted på banen.
Linde er prime mover, når en spiller angriber langs jorden og Maguire tilsvarende ved høje bolde.

Man kan altså meget let pege på en enkelt spillers fejl, hvor det ofte er samarbejdet, der har svigtet og hvor ansvaret derfor ikke er let at placere i alle situationer
Jeg vil derfor hævde, at mange af de fejl der har været tilskrevet svenskeren, har haft Maguire som en væsentlig faktor, måske endda i situationer den direkte årsag
Deres samarbejde var en tid lang super godt. Men det var mens Maguire havde overskud og ikke var skrøbelig mentalt som nu

Linde bliver perpleks, når hvad han forventer ikke sker og det er her han laver sine fejl. Samt selvfølgelig i direkte duel med et hovedstødsmonster.
Det har ikke været tydeligere, end i en kamp i sidste sæson, hvor han dannede par med Jones. Linde lossede bolden op ad banen, hver gang han fik, for at skynde sig med i stedet at fokusere på at gardere for utilregnelige Jones

Fodbold er teamwork og hvad det angår er svenskeren ingen liability
Tværtom er han pålidelig og gør hvad han kan.
Kort sagt er jeg langt mindre tryg ved hvad Maguire gør og ikke gør lige pt.

Ikke mindst med udsigten til møde med Antonio. Her skal Linde nok klare sig, når han kan bestemme indgrebet og Maguire må prioritere at søge den fysiske kontakt, når det er påkrævet. I det samarbejde har han ikke været sig selv i efterhånden nogle kampe, selv om klovnen Peter Kjær roste ham til skyerne forleden
Skrevet af Muggedreng2
Garner er er stort talent, helt sikkert, men øhm.. Så har vi trods alt heller ikke set mere fra ham i de voksnes rækker.

Enig det kan der dog være flere grunde til, der er forlydende om han har lavet en drengestreg sammen med Greenwood og Gomes som de har lagt på sociale medier. Det kan også forklare hvorfor hverken Gomes eller Garner har fået chancer i år. Jeg skal ikke gengive hvad den er her, men det er ikke noget de får bifald for i LGBT miljøet i krænkelsesæraens tegn

Jeg tænker egentlig en lejeaftale ville være godt for ham. Han er alt for god til U23-rækken, men nok næppe god nok til at spille på vores midtbane, når han ikke har fået mere spilletid, end det har været tilfældet.

Nu var det så mere fordi den gode GGMU foreslog vi tilbød Garner som en del af en købesum til Aston Villa for Grealish og her er mit svar stadigt et rungende NEJ
Skrevet af Muggedreng2
Opstillingen kunne stadig have fungeret, hvis distributionen i fase 1 havde været bedre, men den var elendig, og derfor endte det med at være terror for øjnene. At sætte Ighalo ind havde imo ikke ændret på meget når vi var så dårlige med bolden.

For at denne havde kunnet lykkes havde det krævet kvalitet på midtbanen samt fra vores backer.Den ene var tydeligvis ikke klar til at spille (Williams) og den anden har jo netop sin svaghed når han kommer under pres (AWB)

Med den viden havde det da hjulpet med en fysisk stærk angriber, der kunne holde i bolden, såfremt vores forsvar kom under pres og derfor var nødt til at losse lange bolde fremefter.

Denne kamp må vel også efterhånden have slukket lyset for dem der mener Scott McTominay er den næste world beater på CDM pladsen samt at Fred er lige så god eller bedre end Pogba. De er boldflyttere den ene med en elendig første berøring, den anden med problemer når han bliver presset.

For øvrigt kan jeg slet ikke se hvilken berettigelse en spiller som James har i start 11eren, han er totalt overflødig i både opspil (uden end product og uden evner i linkup spillet) samt i presspil (han fylder intet og taber alle fysiske dueller)
Skrevet af Don_Millionaire
Denne kamp må vel også efterhånden have slukket lyset for dem der mener Scott McTominay er den næste world beater på CDM pladsen samt at Fred er lige så god eller bedre end Pogba.


Det er der jo vitterligt ikke nogen der har hævdet. Der er nogle der har udtrykt optimisme omkring McTominay, og at han kan blive en værdifuld rotationsspiller, men der er da aldrig nogle, der har hævdet at han er den næste worldbeater på den defensive midt.

Det der med Fred, er vidst også bare noget, der foregår inde i dit hoved.

For øvrigt kan jeg slet ikke se hvilken berettigelse en spiller som James har i start 11eren, han er totalt overflødig i både opspil (uden end product og uden evner i linkup spillet) samt i presspil (han fylder intet og taber alle fysiske dueller)


Er alle ikke enige om det?
Det betyder jo ikke, at han ikke kan vise sig, at være fin at have i truppen.
annonce
0