Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Skal alle kampene spilles i Tyskland? Kan man komme på stadion til den tid eller er det fortsat lukket land? Nogen der ved noget?
LUHG
Skrevet af trannel
Tvivler stærkt på det bliver med tilskuere. Er der overhovedet styr på hvilke kampe der afvikles på hvilke stadions?

Jeg er ret nervøs for at det ekstra eventyr her kommer med en regning i den nye sæson. Så meget desto mere vigtigt er det at der købes væsentlige forstærkninger ind.

Hvad skal man egentlig kalde den sæson vi har været igennem? Der var vel et før og efter Bruno og i det mindste sluttede vi med et højdepunkt. Laveste pointtal til en tredjeplads nogensinde i PL siger også noget om hvor billigt det var til salg, men det kunne vi sagtens have formøblet en af de forrige sæsoner, så det er vel en eller anden form for fremskridt. I det mindste er vi også klogere på hvem der ikke har formatet til at være United spillere: Sanchez, Smalling, Jones, Dalot, Rojo, Mata, Lingard, Andreas er alle nogen vi kan sælge uden kvaliteten i truppen forringes, hvis der hentes er par fornuftige spillere. Bailly kan også ryge samme vej, da han alligevel er ubrugelig, da han går i stykker hver gang han spiller. Ikke at vi nødvendigvis skal af med alle nævnte, men: Rojo, Andreas, Jones og Lingard, Sanchez så jeg især gerne meget langt væk.

Af indkøb er der tre overskyggende prioriteter: Højre kant, defensiv midtbane og midterforsvar. Sancho, Ndidi og Upamecano er mine favoritter til de tre positioner. Alle tre er nok urealistisk, men to kan også gøre det til en start.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mathews
Derudover betyder det imo også en del at vi igen overhaler scouserne

Hvis det er det samlede titelregnskab der hentydes til, er det da noget mere sigende at tage et kig på, hvilke titler det drejer sig om, og så vurdere heraf. Temmeligt naivt at sidestille en snoldet EL- eller Carabao Cup med en PRL- eller CHL-titel i det samlede regnskab.

Og tillykke med placeringen i øvrigt, I klæder CL noget bedre end Leicester. England skal have de bedste repræsentanter med i turneringen, og der er United uden tvivl i blandt.
Skrevet af North
Jeg ville normalt gå efter de fleste titler. Men denne sæson er ikke normal.

Og jeg frygter virkelig at EL slutspillet i August vil koste mange point i ligaen som følge af, at vi ikke får den samme friehed og ferie som de øvrige klubber.

Liverpool må pt. græde tørre tårer over at de røg ud af CHL. De står perfekt til at vinde PL igen i den kommende sæson.
Skrevet af Ego2020
Jeg tænker, den smalle kerne på holdet er en større udfordring end en Europa League turnering, hvor vi burde kunne klare første hurdle uden en eneste fra den faste start ellever, og hvor den næste modstander jo heller ikke ser specielt skræmmende ud - så kernen behøver først så småt være tilbage om et par uger eller tre.

Til gengæld får en trup, der havde svært ved at holde 37 dage i post-corona tempo, nok RIGELIGT at se til, hvis vi får en hel sæson i samme tempo...

Sancho er selvfølgelig en no-brainer, hvis han er til at købe for penge, men ellers er det vel mest midtbanen, der har brug for nyt blod: forsvaret er ganske funktionelt målt på indkasserede mål, og det er jo ikke så meget DER, vi løber tør for strøm undervejs - det er midtbanen og kreativiteten oppe foran.
Skrevet af fedefynboen
Vi kommer ikke uden om at indse at det vil tage at antal vinduer, før der er 2 kapable spillere til samtlige pladser

Lige nu er der maksimalt 3 pladser, hvor det er tilfældet, Lindes, Pogbas og De Geas.
For de to førstnævnte er alternativerne heller ikke i par (Bailly, Fred, McT).
Ser ikke Brandon Williams være god nok - i hvert fald ikke som vb. Ser heller ikke Mata være en god nok substitut for Fernandes
For de tre forreste gælder det, da de er fleksible i forhold til pladserne, at en enkelt tilføjelse i første omgang er nok
Der resterer altså 7 i min optik, forudsat selvfølgelig at alle fortsat er til rådighed

Vi ved at vintervinduet traditionelt er et svært vindue og at tilkomne her ofte ikke kan benyttes i pokal- og Europaturneringer
Det betyder så igen at det vil tage 3 sommervinduer før truppen er komplet, forudsat at akademiet ikke leverer brugbart gods, plus en god vintertransfer

Det burde være ladsiggørligt, men det indebærer også at de mest nødvendige pladser besættes først
Her er der så divergerende opfattelser. Nogle foretrækker at styrke defensiven først. Andre, som jeg, at offensiven i stedet prioriteres
Ingen af valgene er uproblematiske, men af hensyn til holdets fortsatte udvikling, finder jeg det essentielt at vi kan score mål og helst mange.
Skader og karantæner kan ødelægge tegningen og vil givet gøre det. Formnedgange og behov for hvile ligeså

Kan derfor ikke nå anden konklusion, end at rækkefølgen for nytilgange må være følgende:
7´er og 8´er
CB og 6´er
Backs
Og endnu en midtbanespiller (Mata er historie snart)
Der er selvfølgelig muligheden for at akademiet kan levere varen, som eksempelvis en af backs, men derudover finder jeg ovenstående skitse som værende den rigtige måde at gribe tingene an på

De største problemer ved mit forslag er:
1 - Matic skal holde en sæson endnu (måske kun en halvsæson, ved et godt vintervindue)
2 - Maguire skal igenigen spille hver gang, til næste sommer (med mindre Smalling kommer tilbage)
3 - vi må undvære gode angrebsbacks (Shaw frataget) en rum tid endnu

Altså kedelige udsigter, men alternativet er i min optik værre. At vi ikke kan spille op gennem midten og skabe chancer nok. Det vil være dræbende for udviklingen.

Enig med trannel i at alle de han nævner, skal erstattes. Rækkefølgen er dog på ingen måde irrelevant. Desuden spiller kontraktlængder en vigtig rolle. Hvem indbringer mest og hvornår er salg bedst. Det vil revisoren givet betinge sig.

Har nogen det komplette overblik over dette?
Skrevet af Inuk.
Vi ved at vintervinduet traditionelt er et svært vindue og at tilkomne her ofte ikke kan benyttes i pokal- og Europaturneringer

Reglerne er ændret. Bruno står noteret for 8 kampe i EL denne sæson. 5 for Sporting CP og 3 for os.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Det vidste jeg ikke Inuk - tak for det

Men det gælder vel kun i Europa.
I England vil en spiller vel fortsat ikke kunne bruges i pokalturneringer om foråret, hvis han har spillet for en anden engelsk klub i efteråret?
Skrevet af uden_benskinner
jeg synes ikke williams var så ringe i går, som mange vil gøre ham til. han har naturligvis ikke shaw´s niveau, og han er højrebenet også, men han kæmper med ild i blikket og gør sit bedste, og mens matic spillede en forfærdelig 1 halvleg var det takket være williams, at der stadig var en nogenlunde bevægelig midtbane, da både pogba og bruno stod alle andre steder end dér hvor de burde være. williams kæmper det bedste han har lært, og selv om han ikke får leveret så mange bolde til rashford (som fx shaw ville have gjort), så synes jeg stadig han har en stor og vigtig værdi for holdet.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Nej, indstillingen fejler ingenting u_b

Problemet er at han er højrebenet.
En vb bør være venstrebenet. Det gør livet langt lettere
Frem for at løbe ind i problemer, løber man lettere væk fra dem med bold
Der bliver så også tilsvarende mere plads til at være offensiv
Skrevet af Mrkasaw
Jeg har haft nogle heftige diskussioner med en kammerat der er Liverpool fan, og jeg selv holder med United. Han mener at Van Dijk er bedre end Ferdinand og Vidic nogensinde har været og det er jeg bare ikke enig i, jeg ser Van Dijk som en lettere arrogant spiller der tror han er bedre end han egentlig er. Dertil skal han vel spille på dette niveau i flere år før han overhovedet kan sammenlignes med Ferdinand og Vidic. dog skal det siges at jeg ikke ser alt for mange Liverpool kampe så jeg har egentlig nok ikke helt styr på hvor god Van Dijk er, men ville lige høre hvad i andre tænker omkring det?
Skrevet af Klodike
Jeg har haft nogle heftige diskussioner med en kammerat der er Liverpool fan, og jeg selv holder med United. Han mener at Van Dijk er bedre end Ferdinand og Vidic nogensinde har været og det er jeg bare ikke enig i, jeg ser Van Dijk som en lettere arrogant spiller der tror han er bedre end han egentlig er. Dertil skal han vel spille på dette niveau i flere år før han overhovedet kan sammenlignes med Ferdinand og Vidic. dog skal det siges at jeg ikke ser alt for mange Liverpool kampe så jeg har egentlig nok ikke helt styr på hvor god Van Dijk er, men ville lige høre hvad i andre tænker omkring det?


I mine øjne har Van Dijk noget af det højeste topniveau, som jeg nogensinde har set i en CB. Dog vil jeg sige, at gennem karrieren er han ikke i nærheden af hverken Ferdinand eller Vidic, da de har været på toppen i langt flere år, men jeg mindes ikke at have set en CB være så god i sin prime som Van Dijk, altså siden han kom til Liverpool.
Skrevet af Inuk.
Van Dijk er da lige begyndt at præstere på dette niveau. Kom igen når han har vundet en CL og PL Double.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Klodike
Van Dijk er da lige begyndt at præstere på dette niveau. Kom igen når han har vundet en CL og PL Double


Han har da præsteret på dette niveau i 2,5 år? Intet tyder på, at han skulle gå ned i kadence lige foreløbigt, men forstår heller ikke din sidste kommentar. Vi snakker vel om de nævnte midterforsvarere på det individuelle plan, mens du nævner, hvad Rio og Vidic har opnået med resten af holdet.
Skrevet af Inuk.
men forstår heller ikke din sidste kommentar.

Nej, det er der heller ingen der forventer.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Michael Owen:
I think another tell-tale sign was when they won [at Leicester].

"Yes there was celebrating, yes there were handshakes and all the rest of it but there was no crazy celebrations, there was a steely determination-look from Ole Gunnar Solskjaer as if: ´This is the bare minimum. Hang on a minute, we´re Manchester United, top four is bare minimum for us´.

Det er lige præcis det her der er vigtigt. Hvordan ser folk Ole´s fortsatte United karriere? Det er ikke meget længere end tilbage i december/januar at de fleste herinde havde en våd drøm om poch. Er det stadig sådan?

Og så kunne det godt se ud til at snakken om en DoF er på blokken igen.
https://bit.ly/3g6Sm2P
LUHG
Skrevet af fedefynboen
"Det er lige præcis det her der er vigtigt. Hvordan ser folk Ole´s fortsatte United karriere? Det er ikke meget længere end tilbage i december/januar at de fleste herinde havde en våd drøm om poch. Er det stadig sådan?"

Jeg havde det sådan dengang
Men da nordmanden lykkedes med først at skabe teamspirit og da spillestilen blev mere og mere tydelig, ændrede det sig, jeg kunne genkende "min" klub
Nu er jeg bare en glad fan, som synes at OGS er det bedste der er sket United siden Fergie. Vi spiller moderne bold, hvad skal til, hvis vi vil være med helt oppe

Mange priser Fernandes ankomst, men jeg mener at ændringen primært skyldes nordmandens stædige tro på spillestilen og at han holdt fast, selv om spillerne til at gennemføre den savnedes
Vil derfor mene at også andre spillere med tilsvarende styrker som Fernandes, havde opnået tilsvarende succes
Men som du selv citerede. Fortsat stædig determination: Der er intet vundet - endnu
Kun mindstemålet er nået

Spørgsmålet er nu om ikke OGS snart har overhalet pogs med flere længder
Skrevet af Battlegoat
Mange priser Fernandes ankomst, men jeg mener at ændringen primært skyldes nordmandens stædige tro på spillestilen og at han holdt fast, selv om spillerne til at gennemføre den savnedes
Vil derfor mene at også andre spillere med tilsvarende styrker som Fernandes, havde opnået tilsvarende succes


jeg syntes du sylter bruno noget her, som om typer som ham bare er noget der hænger på træerne, en ting er hans kvaliter. men hans vinder mentalitet er helt enestående og det har virkelig smittet af på alle omkring ham.
Skrevet af fedefynboen
Korrektion noteret og anerkendt Battle
Hans slags hænger ikke på træerne, men jeg holder nu fast ved at OGS har banet vejen for hans impact
Fernandes passer som fod i hose og hosen er strikket af nordmanden
Skrevet af Pindhunden
Hans udstråling og lederegenskaber gør en stor forskel for netop vores hold, så det gør Fernandes til det helt rette køb. Hvis du bad Eriksen spille 10´er med ligeså stor risiko (læs: procentdele af afleveringer, som er vinderbolde), så ville han også levere mange assists og skabe mange chancer.
Men Fernandes´ personlighed og opskruet tempo er et helt afgørende supplement til en ellers lidt langsomtspillende og passiv midtbane.
annonce
0