Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
God pointe pindhund

Han fik, accepterede og forstod at bruge taktstokken
Langt mere end Eriksen nogensinde kommer til
Vi manglede den offensive dirigent med mod på livet og det gør vi så ikke længere

Håber man ser mine udtalelser ikke som en kritik af portugiseren, men som ros til en ellers meget udskældt nordmand
Skrevet af Klodike
men forstår heller ikke din sidste kommentar.

Nej, det er der heller ingen der forventer.


Hvor modent.
Skrevet af Muggedreng2
Mange priser Fernandes ankomst, men jeg mener at ændringen primært skyldes nordmandens stædige tro på spillestilen og at han holdt fast, selv om spillerne til at gennemføre den savnedes

@Fynbo

Det er jo faktisk slet ikke rigtigt det du skriver her, Ole holdt da ikke fast i en taktik han bare ville have gennemført,han gjorde som jeg har skreget efter hele sæsonen, nemlig vendte midtbanen.

Bruno har haft en MASSIV impact, men jeg mener også at Matic´s genfødsel og Pogba villighed til at spille disciplineret har gjort en afgørende forskel og det vil jeg faktisk også tilskrive Bruno, han har ganske løftet alle på holdet.


Skrevet af TheUnitedWay
Jeg vil nu sige Bruno har løftet de andre spillere, og skabt fornyet energi på holdet. Greenwood og ham har hevet de andre op, så vi faktisk spiller en god gang fodbold. Problemet er stadig bredden som er meget tynd flere steder. F.eks. er et godt spørgsmål om vi skal satse på Matic som førstevalg eller hente en spiller som Neves til den position? Og så må Greenwoods flotte præstationer ikke få os til at droppe Sancho eller en anden højre wing, der er vi også tyndt besat.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Muggedreng2
https://www.youtube.com/watch?v=rKJeRiv_Nz0

Faldt for øvrigt over denne video med Brandon Williams (meget ydmyg fyr)..

Jeg forstår INTET af den kritik han har fået herinde, han burde da være alt vi elsker.
Han er fra Manchester, kommer fra en familie af fans og kan rent faktisk spille fodbold.

Som jeg ser det bliver han bedømt på sine sidste kampe hvor han (modsat Luke Shaw) åd sig selv for holdets skyld (og hvor vi for øvrigt holdt buret rent i den ene og hvor han var helt uden skyld i det mål WHU scorede). Det var jo tydeligt for enhver at han var hæmmet over den øjenskade han fik imod Southampton. Brandon er en kriger der stiller op når der er brug for ham, uden at skele til hans eget helbred stort set. (For øvrigt lidt ligesom Rashford)

Jeg rater ham meget højt, og bare at se der er nogen der foreslår vi sælger ham er helt i skoven af idioti, vi taler om en knægt der lige er fyldt 19, som har hele pakken både offensiv flair, speed, god teknik og god i defensiven.
Skrevet af trannel
Hvem er det der gerne vil sælge ham?

Skal han bedømmes anderledes end andre fordi han er fra Manchester?
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af fedefynboen
"Det er jo faktisk slet ikke rigtigt det du skriver her, Ole holdt da ikke fast i en taktik han bare ville have gennemført,han gjorde som jeg har skreget efter hele sæsonen, nemlig vendte midtbanen."

Mugge, kunne det tænkes at han hele tiden har ønsket at vende trekanten og blot ventet på at ha´ gode nok spillere til rådighed?
Og så i øvrigt indstille resten af holdet på det, så automatikken var klar til den dag

Er det tilfældet, hvad jeg bestemt tror, så har han vel holdt fast
Eller hur?
Skrevet af fedefynboen
100% enig trannel

Ingen ønsker at sælge Williams. Jeg ser ham bare ikke som et godt valg på vb
Og er man fra månen eller langbordistan, så er det også i min optik fuldstændigt underordnet. Bare man er god nok og har noget holdet kan bruge

I stedet skulle han nok satse på at konkurrere med Wan-B (og Ethan Laird) om hb pladsen og evt. tillægge sig og holdet et bedre offensivt output. Og dermed et reelt alternativ
Dalot kommer aldrig til at kunne forsvare og da han heller ikke performer offensivt, er hans dage talte. Klubben må så finde en venstrebenet vb, der kan konkurrere med Shaw
Men det er ikke første prioritet lige nu. Om et par vinduer er det mere relevant

Hvordan bedømmer de som kender akademiet Lairds offensive kvaliteter?
Skrevet af han_solo
.
UTD
Skrevet af Muggedreng2
Mugge, kunne det tænkes at han hele tiden har ønsket at vende trekanten og blot ventet på at ha´ gode nok spillere til rådighed?
Og så i øvrigt indstille resten af holdet på det, så automatikken var klar til den dag

Er det tilfældet, hvad jeg bestemt tror, så har han vel holdt fast
Eller hur?


Det har han da ikke når han konsekvent har spillet med 2 defensive midtbanespillere
Skrevet af Muggedreng2
Ingen ønsker at sælge Williams. Jeg ser ham bare ikke som et godt valg på vb
Og er man fra månen eller langbordistan, så er det også i min optik fuldstændigt underordnet. Bare man er god nok og har noget holdet kan brugeJa men det er jo slet ikke sådan hverken United som klub eller for øvrigt de fleste fans definerer sig selv. Det ER vigtigt at vi har spillere der kommer igennem akademiet. Det var jo NETOP også en af de store udfordringer Ole blev bedt om at få styr på da han overtog roret. (Altså hvordan vi konverterer flere spillere fra egen avl til 1. holdet)

For øvrigt så forholder I jer slet ikke til det ubestridte faktum at Williams spillede selvom han tydeligvis ikke var klar, og at han før det havde leveret så gode takter at han i enkelte tilfælde faktisk havde slået Luke Shaw af start 11eren.

Han har da et langt bedre output end Wan Bissaka som vores modstandere nu har luret som det svage led i vores opbyggende spil.
Skrevet af Muggedreng2
Hvordan bedømmer de som kender akademiet Lairds offensive kvaliteter?

Han er ikke helt på niveau defensivt, men hans offensive kvaliteter fejler satme ikke noget, hvilket 1 mål og 3 assists i 15 kampe i denne sæson, hvor han ydermere ikke har været på 100% på noget tidspunkt, må siges at være ret ok.

Som jeg har hørt det er Lairds helt store problem at han er vokset eksplosivt og det har desværre ført til at en del af hans sæson er ødelagt af muskelskader.

Laird er en eksplosiv spiller der er god med bolden og ikke dårlig i det defensive. Og så er han en ledertype på banen.

Kan han holde sig skadesfri kan jeg sagtens se ham kæmpe med om den højre back med Bissaka næste sæson.

NU er det så ikke Laird der nævnes som det største talent pt. men derimod Teden Mengi
Skrevet af Don_Millionaire
For øvrigt så forholder I jer slet ikke til det ubestridte faktum at Williams spillede selvom han tydeligvis ikke var klar


Er du læge?

Såvidt jeg er orienteret, er det ikke noget problem at spille med et blåt øje. Det har man set masser af gange.
Willams så ret middelmådig ud her i de resterede kampe, men er det ikke også forventeligt med så ung en spiller, at han svinger i niveau?

Ligesom alle andre skal han kritiseres, hvis ikke han leverer, men blot fordi man kritiserer en spiller, er det ikke ensbetydende med, at man vil have ham solgt med det samme. Nu hvor du er ude efter andre, kan du så ikke lige finde den bruger herinde, der har ønsket ham solgt?

Føler mig ret sikker på, at størstedelen af alle i denne tråd ser en god fremtid for Williams, men at han samtidig har ting der skal arbejdes på, og et bundniveau der skal hæves. Fuldstændig normalt for en ung spiller.
Skrevet af Muggedreng2
Han spillede middelmådigt i 2 kampe hvor vi lukkede 1 mål ind der IKKE på nogen måder kunne pinnes på ham, han får i øvrigt den højeste rating af ALLE i Leicester kampen (7,61) efter en pasnings % på 89 og med 91 berøringer var han den spiller der var mest på bolden, hans defensive stats fra den kamp var også bedre end selv Viktor Lindeløf som jeg havde som MoTM, så måske er kampbilledet et lidt andet end det I forsøger at tegne.

Jeg mener dog man har et problem hvis man ikke kan se at et stort set lukket øje, hæmmer en spiller. Det er jo i realiteten heller ikke umuligt at spille med et brud i rýggen men det betyder da ikke man er på 100% ???
Skrevet af Don_Millionaire
Han var ringe mod Chelsea og var meddelagtig i 2 mål. Hvis man ikke er klar, skal man ikke melde sig klar, men jeg tror nu også du overdriver det, fordi du ikke vil acceptere at han bliver kritiseret. Virker lidt mærkeligt.
Vil du i øvrigt ikke lige finde den bruger der har sagt han skal sælges? Det mangler du at svare på.
Skrevet af fedefynboen
Mugge

Jeg tror vi alle deler den opfattelse af at akademiet skal være leveringsdygtig
og at spillere derfra skal vises ekstra tillid
Det er måden at fremelske talenter på - de skal kunne tro på det

Men det må nu engang også være sådan, at en spiller udefra bedre, så skal han bruges
Kun hvis de vurderes lige, kommer akademifortiden dem til hjælp

Jeg forstår derfor heller ikke opstandelsen
Han skal bare arbejde videre og finpudse sine kompetencer

Lige nu er han bare ikke førstevalg noget sted på holdet og det må han så leve med
Om det er ham eller Fosu-Mensah som spiller den vb i Shaws fravær, er hip som hap
Ingen af dem er velegnede til tjansen, sådan er det jo
Men, som du siger, arbejdes der hos begge og sådan skal det så også være

Skal man være realistisk, må man nok affinde sig med at han aldrig bliver førstevalg noget sted og i stedet må finde sig i at være i poolen med overflodsspillere
Ikke nødvendigvis skidt, John O´Shea fik en fremragende karriere, selv om han aldrig var førstevalg.
Noget tilsvarende tror jeg Williams skal håbe på, men det betyder så nok også at han skal udvide repertoiret og gøre sig aktuel flere steder end på vb
Skrevet af Don_Millionaire
Det er jeg så til gengæld uenig i. Jeg kan godt se Williams slå Shaw af på den venstreback, men det kræver selvfølgelig at han hæver sit niveau, så han kan levere konstant gode præstationer, som vi tidligere har set fra ham. Han er stadig meget ung, så helt at afskrive ham som en mulig starter, er i min optik alt for tidligt.
Skrevet af fedefynboen
Men han er højrebenet Don_M
Det er altså et handicap

Har man nogensinde set en venstrebenet hb?
Nej vel, det illustrerer hvad problemet går ud på
Længere fremme på banen er det ikke et issue nødvendigvis
Men som back er det

Man er bare ikke retvendt i ret mange situationer og man beskytter bolden indad
Hvor det i langt de fleste tilfælde er sikrest at beskytte udad
Og som iøvrigt skaber mere bredde på holdet og mere plads til at slå en god aflevering

Der er så uendeligt få spillere, som kan føre bolden med begge ben og Williams er ikke en af dem. Afleveringer med kejten er ikke den største udfordring, det kan de fleste lære. Nej, det er at beskytte bolden i bevægelse og at ha´ lige god balance i den "forkerte" side også
Det skal man lære fra helt lille og det gør ikke mange
Skrevet af Don_Millionaire
Denis Irwin fungerede nu meget fint, omend jeg anerkender, at spillet har ændret sig siden da. Jeg mener bare, at Williams har vist et så højt topniveau i nogle kampe, at man ikke skal afskrive ham på den plads.
Skrevet af trannel
Jeg har svært ved at se Williams nogensinde blive førstevalg på venstreback, hvis altså målet er at vinde ligaen, men mindre kan også gøre det. Der er bestemt plads til en O´shea lignende rolle, hvor han kan dække begge backpladser fra bænken.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0