Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Men hvis man som mig tror på, at Woodward overlader de sportslige beslutninger til dem med den faglige viden om det.

Hvad så? Hvad sker der hvis man tror du på det?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Inuk
Med fare for at afbryde diskussionen, hvorfor skærer du selv 2. halvdel af hans sætning væk, for derefter at spørge, hvor den blev af? Det virker ærlig talt jævnt dumt.
Skrevet af Toggle
Man kan som klub ikke ligge helt i toppen hele tiden.
Det går da ellers meget godt for Bayern, Juventus, Barcelona, real Madrid, atletico Madrid, city og chelsea her post david Gill. Måske med et par få svipsere imellem. Så det passer ikke hvad du her postulerer.

Stil dig selv spørgsmålet: hvorfor har mourinho den nedsmeltning i transfer vinduet for 2år siden? Han manglede en midterforsvar fordi dem der var til rådighed var skandaløs ringe. Hvad fik han? Var det mourinho eller Woodward der fuckede det op?
Det er offentligt kendt at manageren giver Woodward en liste af transferemner. Det er Woodwards ansvar at få det til at ske. Har han været en succes til det?
Det er offentligt kendt at det er Woodward der står for at udpege ny manager. På 8år er der skiftet 4 gange (5 inkl giggs) . De 4 der er kommet ind har haft spillestile i øst og vest. Har Woodward været en succes til at udpege ny manager?

Er du tryg ved at ham der har det overordnede ansvar i vores klub ikke har en fodboldtrænerlicens og dermed faktisk ikke har den fjerneste forstand på det fodboldmæssige?

Det er en spændende diskussion. Woodward er pisse god til at lande kommercielle aftaler. Rent sportsligt er han en kæmpe katastrofe. Og hvorfor i alverden skal Woodward roses for et mesterskab?
LUHG
Skrevet af Inuk.
LaP.

Jeg spørger fordi jeg finder det interessant. Vores nye ven kommer med sine tanker om hvordan tingene fungerer, det finder jeg interessant især da vedkommendes tanker bygger på en tro. Ikke på diverse fakta som er lagt frem under diverse interviews. Så det spørger jeg til.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af FrancescoTotti
Skrevet af T-United
Prøv nu at hør her, gutter.

Selvfølgelig har Woodward det absolutte ansvar for den sportslige udvikling af klubben. Det har jeg vist aldrig skrevet, han ikke har., ligesom jeg i øvrigt heller aldrig har skrevet min egen holdning til manden. Jeg vælger bare at vurdere ham på en anden måder, end I andre gør. Jeg  tager med i betragtning, at klubben efter SAF stod et ekstremt svært sted af flere årsager.

1. Ingen var under SAF og Gill i tvivl om, hvem der gjorde hvad. Nu skulle en ny organisation bygges op.
2. Fodboldklubbers succes kører i cyklus. Ikke kun for United men for stort set alle. Da SAF stoppede, havde man et hold, der var toppet, uden nogen nævneværdig genopbygning var påbegyndt.
3.Herefter har man ledt efter den rigtige vej frem, og her har Woodward hyret nogle forkerte mennesker. Men ingen af dem kunne man ud fra et fodboldmæssigt synspunkt på forhånd have afskrevet som fiaskoer. Jeg kunne i hvert fald ikke, men måske er I klogere end mig? De har så hver især haft deres egne ideer, hvilket har besværliggjort processen, og her kan man med rette kritisere Woodward, fordi han måske ikke har haft en ide om, hvad han ville. Det er ud fra den frustration, at ideen om en sportsdirektør kom frem, men den er jeg ikke selv overbevist om, for hvilken garanti har du for, at det havde virket i den situation, klubben var i? Hvem havde man fyret, hvis sportsdirektøren ikke var lykkedes med at finde den rigtige træner, eller hvad hvis sportsdirektøren havde sagt sit job op?

Diskussionen om Woodward evner på transfermarkedet er interessant, fordi det er offentligt kendt, at de forskellige managers har afleveret en liste af emner, han gerne ville have tilført holdet. LVG har været kritisk efterfølgende, fordi han ikke fik sine førsteprioriteter... men ingen af os kender jo de lister. Hvad nu hvis LVG gerne ville have Mbappé, Neymar, Ronaldo, Varane og Veratti? Så er det måske ikke sandsynligt, at han får sine spillere. Det er bl.a. derfor, jeg ikke er kritisk, for vi ved det simpelthen ikke. Vi ved dog eks. fra Moyes, at vi var rigtig tæt på at lande Bale, da han var manager... dengang Bale stadig var attraktiv. Altså en spiller Woodward forsøgte at hente uden held. Men ville I forvente, at vi bare lige henter Bale fra Real Madrid? Det vindue endte skidt, og vi fik Fellaini, men måske havde Woodward arbejdet på Bale og lignende store mål, og til sidst måtte han gå efter Fella.

Woodward har det endelige ansvar, det er der ingen tvivl om. Det, jeg siger, er bare, at af beslutninger med direkte indflydelse på det sportslige har han ganske få... de er til gengæld store. Og træffer han forkerte beslutninger, er konsekvenserne tilsvarende store... det følger med CEO-titlen. Og derfor er det også hans ansvar, når Moyes, LVG og Mou fejler. Naturligvis.

Men jeg køber ikke ideen om, at Woodward har vurderet transferemner ud fra sin egen sportslige faglighed. Han kan have vurderet den ud fra en økonomisk faglighed, og så er der jo en reel chance for, at nogle emner er umulige for ham at hente.

På et tidspunkt skal en CEO selv eller klubbens ejere tage konsekvensen, hvis ikke en klub som United får succes. Hvornår den skæring er, ved jeg ikke, men lige nu ser det ud til at gå i den rigtige retning, og måske var det rekrutteringen af OGS og hans vision for holdet, der var vendepunktet.

Jeg synes, det bliver et nyttesløst grundlag at diskutere på, når man gerne vil kritisere manden med det ultimative ansvar, når det går dårligt, men ikke vil rose... faktisk stadig kritisere... når det går godt. Så ryger al objektivitet, og det kommer slet ikke bag på mig, at objektivitet ikke fylder meget hos Uniteds fans. Derfor mit første indlæg.

Kald mig gerne studentikost, men jeg forsøger blot at nuancere en debat, der efterhånden er trættende at høre på. Både kritikken af Woodward og Glazers.
Skrevet af fedefynboen
"Er du tryg ved at ham der har det overordnede ansvar i vores klub ikke har en fodboldtrænerlicens og dermed faktisk ikke har den fjerneste forstand på det fodboldmæssige?"

Toggle, jeg er da enig med dig i budskabet. Helt sikkert.
Men jeg mener nu også at det er muligt, at ha´ forstand på fodbold også uden trænerlicens
Det handler nok mest om interesse og refleksion

Og her har vi formentlig misæren
Woody er bare ikke tilstrækkeligt interesseret i kerneforretningen, han vil hellere sikre sine herrer størst mulig profit og sig selv i samme ombæring
Det er naturligvis et problem, når man er CEO i så stor en biks, hvis forretningsmodel ikke primært er finansielle transaktioner

Det er ganske umuligt at ha´ to så forskellige kasketter på samtidigt. Enten underprioriteres det ene, eller også udføres dårligt arbejde i begge.
Gennemført tåbeligt

Men det illustrerer jo også, hvad det virkelig er Glazers og dermed Woody vil
Flere golfkøller på Cayman Island, juhuu!
Skrevet af fedefynboen
"og her kan man med rette kritisere Woodward, fordi han måske ikke har haft en ide om, hvad han ville"

T-United
Jeg tror nu nok at Woody har vidst hvad han ville, det var bare ikke kerneforretningen der fik hans fokus.
Det er altså en enormt problem, hvis man som CEO ikke forstår sin kerneforretning
Hvad du jo også her selv siger

Beviserne for min påstand er mange
Det funker bare ikke med en sportschef med det helt forkerte fokus heller
Skrevet af trannel
"Jeg synes, det bliver et nyttesløst grundlag at diskutere på, når man gerne vil kritisere manden med det ultimative ansvar, når det går dårligt, men ikke vil rose... faktisk stadig kritisere... når det går godt."

Jamen det går stadigvæk ikke godt. 66 point er jo langt under det niveau United skal være. Det var tydeligt at alle i United i sommer var indstillet på at Maguire og Bruno skulle hentes. Så bruger man en hel sommer på at betale det Maguire koster, mens Bruno får man først i slutningen af januar. Der findes ingen andre klubber der sejler sådan rundt i deres indkøb af spillere.

Hvordan synes du det går med Sancho? Det er han jo også ved at ødelægge nu. Fair nok hvis man ikke vil betale hvad man mener er en overpris, men det er samme sang hver gang. Man går all in og kommer langt i forhandlingerne, og så pludselig er det som om Woody finder ud af at de krav den sælgene klub har faktisk er reelle krav, og så kommer det her dødvande.

Jeg køber i øvrigt heller ikke noget som helst om at fodboldklubber kører i cyklusser. Bizar deterministisk logik bare at lægge ned over et helt fænomen. Det er helt klassisk studentikost. Man vil forsøge at forklare et enormt stort og komplekst fænomen som ikke rigtig lader sig forklare med nogen enkelt teori eller årsagssammenhæng, men så i stedet hænger man sit hat lidt på en af de utallige floskler menneskeheden har opfundet. "Det går op og ned".

Men hvis du mener, at man ikke må tillade sig at have lidt større forventninger til en af verdens største fodboldklubber kan skrabe mere end 66 point sammen syv år efter at Fergie stoppede som manager, så er vi bare uenige om ambitionsniveauet. Du vælger Arsenal tilgangen hvor en hel fanbase blev lullet så meget i søvn at fjerdepladser var at sidestille med en PL titel. Den vælger jeg ikke.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af T-United
Jeg er ikke uenig i, at vi ikke præsterer, som vi forventer... det har vi ikke gjort i nogle år. Jeg vil bare gerne nuancere og sige, at vi vandt mesterskabet for syv år siden, hvorefter både manager og CEO stoppede. Den slags MÅ have konsekvenser. Woodward blev udnævnt til ny CEO og skulle ansætte en manager og i stedet for at finde en selv - sikkert fordi han kendte sine egne begrænsninger ift. sin fodboldfaglighed - rådførte han sig led SAF, der anbefalede Moyes. I mine øjne et ret fornuftigt greb, men også en forkert beslutning.

At fodbold kører i cyklusser - at ting går op og ned - er ikke min opfindelse og heller ikke noget, der ikke er belæg for at sige. SAF snakkede selv ofte om det, og på den her fine side, hvor vi lige nu debatterer, kan du se de forskellige ligaers stilling 20 år tilbage. Ingen hold har ligget i toppen hele vejen. Juventus og Bayern er de mest konsistente særligt i de sidste ti år, men i perioden har Bayern været nede på 4.pladsen, og Juventus - efter de kom op fra deres tvangsnedrykning - endte flere sæsoner som nummer 6. Det er fint, du ikke tror på, at ting går op og ned - og at det er floskelfyldt. Men det er også sådan, det hænger sammen. Og særligt tydeligt er det i England, hvor man kan argumentere for, at konkurrencen er hårdere, og at udsvingene derfor er tydeligere. Se stillingerne igennem for de sidste tyve år, og så vil du se, at ingen hold konsekvent er i toppen. Selv Barca og Real har haft udsving.

Når det er sagt, så ville jeg også ønske, at United var kommet hurtigere tilbage til toppen, men kombinationen af SAF og Gills afgange og et hold der var i slutningen af sin cyklus (om du tror på det eller ej) har åbenbart været vanskelig at komme over. Men lige nu ser fremtiden lysere ud end under nogle af de tidligere managere.

Og det der med kritikken af en ongoing transfersag... det kunne måske godt trænge til at blive studentikoseret lidt. Det er simpelthen så underligt så hurtigt at fare i flint over, at en handel på op mod 100 mio. pund på bagkant af Corona ikke er gået igennem endnu. Du beror dig på et hav af rygtesmede, der hver især har deres egne og modsatrettede meldinger. Undskyld, men det er da plat.
Skrevet af uden_benskinner
sir alex ferguson gjorde alt rigtigt indtil han anbefalede moyes. det var hans første og eneste kæmpe fejltagelse. blot fordi man er fra skotland er det desværre ingen garanti for, at man også er et træner-unikum nummer to...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Sten_H
skal man sammenligne Moyes med Solskjær, så endte Moyes med 65 point og Solskjær med 66 point.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af T-United
Benskinne
Der viste sig at være en fejl, og diskussionen herinde har gået på, hvorvidt Woodward gør sit arbejde ordentligt. Jeg mener ikke, man endnu kan bedømme ham, mens andre har dømt ham siden hans første dag i sædet. To forskellige tilgange. Ift. Moyes så lyttede Woodward til den mest ikoniske manager i fodboldens historie... han benyttede sig altså af en andens fodboldfaglige vurdering. Jeg synes, det er fornuftigt lederskab. Men det er jo altid lettere at være kritisk efterfølgende, når man kender udfaldet.

Jeg hæfter mig ved, at det lige nu ser ud som om, United er på vej den rigtige vej. Et ungt og dynamisk hold, der får publikum op af sæderne.”, og som har tegningen til en stamme op gennem kæderne. Jeg undrer mig over, hvorfor det aldrig lykkedes LVG eller Mou at skabe det, og måske havde Woodward en rolle i det, men det ved vi af gode grunde ikke. LVG er kritisk over for Woodward, men jeg har nu heller aldrig hørt en fejlslagen manager sige, at det helt og holdent var hans egen manglende evner, der var årsagen.

Moyes fik 65 point, og OGS 66, men vi kan nok godt blive enige om, at holdet er lidt mere spændende at se på nu? Og i øvrigt er pointtotalen i sig selv jo ikke interessant, selvom man ikke vinder et mesterskab med 66 point. Men du kan også få 99 point uden at vinde det.
Skrevet af fedefynboen
Det er jeg så ikke enig i u_b

Fergie glemte at fremtidssikre United. Det var en fejl
En stor en som vi fortsat lider under.
Han havde formentlig sin eget sidste mesterskab i kikkerten, frem for at gøre hvad han ellers altid havde gjort.
Identificere holdets mangler, nu og i morgen, og ha´ rettidig omhu

Resultatet blev det dødvande vi først nu er på vej ud af
Er ret sikker på at Fergie har indset det og derfor helhjertet rådgiver om èn som sig selv. Solskjær.
Moyes var en smutter med de betingelser han havde at gøre med
Skrevet af trannel
"Jeg er ikke uenig i, at vi ikke præsterer, som vi forventer... det har vi ikke gjort i nogle år. Jeg vil bare gerne nuancere og sige, at vi vandt mesterskabet for syv år siden, hvorefter både manager og CEO stoppede. Den slags MÅ have konsekvenser. Woodward blev udnævnt til ny CEO og skulle ansætte en manager og i stedet for at finde en selv - sikkert fordi han kendte sine egne begrænsninger ift. sin fodboldfaglighed - rådførte han sig led SAF, der anbefalede Moyes. I mine øjne et ret fornuftigt greb, men også en forkert beslutning."

Selvfølgelig har det konsekvenser. Men det må ikke have de konsekvenser at vi i syv år end ikke har været i nærheden af mesterskabet.

"At fodbold kører i cyklusser - at ting går op og ned - er ikke min opfindelse og heller ikke noget, der ikke er belæg for at sige. SAF snakkede selv ofte om det, og på den her fine side, hvor vi lige nu debatterer, kan du se de forskellige ligaers stilling 20 år tilbage. Ingen hold har ligget i toppen hele vejen. Juventus og Bayern er de mest konsistente særligt i de sidste ti år, men i perioden har Bayern været nede på 4.pladsen, og Juventus - efter de kom op fra deres tvangsnedrykning - endte flere sæsoner som nummer 6. Det er fint, du ikke tror på, at ting går op og ned - og at det er floskelfyldt. Men det er også sådan, det hænger sammen. Og særligt tydeligt er det i England, hvor man kan argumentere for, at konkurrencen er hårdere, og at udsvingene derfor er tydeligere. Se stillingerne igennem for de sidste tyve år, og så vil du se, at ingen hold konsekvent er i toppen. Selv Barca og Real har haft udsving."

Selvfølgelig er der udsving. Men vil du seriøst sammenligne nogle af de få udsving de andre store klubber har haft med den kæmpe deroute United har været inde i? Nærmest pinagtigt du for at understrege din pointe må inddrage hold der har været tvangsnedrykket og tvunget til at sælge sine bedste spillere. Manchester United har post Fergie været skræmmeeksemplet på at man kan gøre vitterligt alt forkert. Nu vil du sidde og hylde manden der har været ansvarlig for den kæmpe rodebutik fordi vi slutter en sæson med 66 point og en Fa Cup semifinale. Det er nærmest trolleri. Om ikke andet så et forsøg på at finde et eller andet ledigt standpunkt fordi det er sjovt at stille sig i opposition til noget.

Jeg er helt med på at der er vind i sejlene og der er grund til at være positiv. Men det har vi set før. Mourinho sluttede sæsonen med 81 point og vandt EL. Det gik ret hurtigt i vasken.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af uden_benskinner
i en traditions storklub som united skal en sportsdirektør ikke have 7 år i sædet uden bare at være i nærheden af et mesterskab - også selv om det er post-fergie. alene af den grund synes jeg ikke, at woody fortjener nogen stor ros eller anerkendelse. han virker ikke til at have fingeren på pulsen, han nøler med alle transfers så man får dårlige nerver, jeg ser ham gerne udskiftet for at få en de facto langt mere foboldkyndig ind på hans plads.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Man skal ikke sammenligne point på tværs af sæsoner. Det giver ikke ret meget mening.

Der var nogle United-fans, der brokkede sig lidt over, at Solskjær ikke var nomineret til årets manager i ligaen. Det fik mig til at reflektere lidt over sæsonen, og jeg nåede frem til, at det her var en jævn sæson. Pivhamrende elendig start - god afslutning, og vi ender omtrent der, hvor jeg havde forventet, og som vel var kriterierne for en acceptabel sæson.

Hvad så med næste år? Jeg er ikke så naiv, at jeg tror, vi lukker hullet op til City og Liverpool, men omvendt kan man jo heller ikke bare stille sig tilfreds med status quo. Målsætningen må for mig være en komfortabel placering som nr. 3, hvor vi kommer tættere på de øverste end på sub-toppen under os. Så må stenene være lagt til at spille med om mesterskabet i 21/22-sæsonen. Og så skal vi selvfølgelig videre fra gruppespillet i CL.
Skrevet af trannel
"Man skal ikke sammenligne point på tværs af sæsoner. Det giver ikke ret meget mening."

Det er nu et bedre sammenligningsgrundlag end placering i ligaen. Mener det var fremme at intet hold nogensinde er blevet nr. 3 med 66 point.

Den her sæson illustrerer meget godt at placeringen er godkendt. Pointtotalen er dog langt fra.

Selvfølgelig skal OGS ikke nomineres til noget som helst. Det er jo ikke forårets manager.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af T-United
Jeg har jo ikke på noget tidspunkt skrevet, at jeg er tilfreds med tingenes tilstand. Og da slet ikke at jeg hylder Woodward. Det nytter ikke noget i en diskussion, at du tillægger mig holdninger, jeg ikke har givet udtryk for for at styrke din egen position.

Jeg har heller ikke skrevet, at det går fantastisk i klubben, og at vi stensikkert er på vej det rigtige sted hen, men det ser fornuftigt ud lige nu, og måske - som jeg også har skrevet flere gange - har Woodward fundet svaret. Hvis ikke så skal han selv eller Glazers selvfølgelig drage konsekvensen på et tidspunkt. Jeg ser da ikke Woodward på posten om fem år, hvis ikke vi er blevet mestre til den tid. Men hvis vi bliver det om et par år, vil jeg sige, det er et ok stykke arbejde at have fundet løsningen efter 5,5 år... altså det tidspunkt hvor han ansatte OGS. Selv Klopp skulle bruge 4-5 år på at bygge sit hold op, og det tog Liverpool 25 år at finde løsningen. Inden SAFs afgang havde vi 20 år, hvor vi konstant lå i toppen... i syv af de år var Glazers ved roret, hvor vi vandt mesterskabet fem gang. De forfærdelige Glazers. Jeg kæder vores nedgang sammen med SAF og Gills afgange... sjovt nok var det efter de stoppede, at vi har været nede. Ikke efter Glazers kom til.

Det er ikke trolleri at have en anden holdning end dig, og jeg vil mene, jeg argumenterer min sag. Om du så er uenig i argumenterne er din egen sag. Jeg kan bare konstatere, at du vist endnu ikke har svaret på, om du vil rose Woodward, hvis vi bliver mestre inden for de næste tre år? Eller vil du kun kritisere ham, så snart du har noget at hænge din egen hat på... eks. en forhandling om en megadyr spiller i det mest usikre marked i mange mange år? Vi endte med at give prisen for Maguire og Bruno, men sad du med i forhandlingsrunder, eller vælger du at danne din holdning ud fra rygter i pressen? Jeg vælger ikke at have en holdning til noget, jeg i bund og grund ikke har nogen forudsætning for at vide noget om.
Skrevet af trannel
Jeg kan da ikke tage stilling til hvad jeg vil i fremtiden. Men at en så sportslig inkompetent mand har fået lov at sidde med det ansvarsområde så længe i klubben er over min fatteevne.

Han har nærmest intet gjort rigtigt på det sportslige plan i syv år. Han begår de samme fejl gang på gang.

Jeg forstår dog ikke du overhovedet vil starte en diskussion om det når -> "Jeg vælger ikke at have en holdning til noget, jeg i bund og grund ikke har nogen forudsætning for at vide noget om."

Må jeg anbefale et abonnement til The Athletic, hvis du gerne vil opnå nogle forudsætninger til vidne. Det er ret godt.

@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0