Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Læste dette :

Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
Sancho situation after Zorc words.
Manchester United find it "unusual" that Borussia Dortmund insist they work through an agent, not through them directly. This has always been a problem of the negotiations.
Man Utd are also frustrated at the pace of the discussions

Sancho situation. Borussia Dortmund made it very clear by their side. They´re asking €120M without add ons or Jadon Sancho will not leave this summer. BVB are convinced he can stay one year more - as Zorc said today
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Yes, det er Marco Lichtsteiner i dette tilfælde.

Det her er ikke slut endnu. Hvis det virkeligt var, så havde Woodwards samlede journalist-korps skrevet et eller andet om, at United havde trukket sig, så klubben kunne redde ansigt udadtil. Det har vi set hver eneste gang, vi er blevet afvist af en spiller, eller ikke har kunnet få en handel igennem.
Skrevet af uden_benskinner
yildis, min kommentar skal ses i lyset af, at både medier og fck-fans fik det til at se ud som om det var en meget lige forestilling, hvilket jeg synes er at skævvride billedet af kampen ret så betragteligt. resultamæssigt spillede fck lige op med united ja, men spillemæssigt var de ret meget på hælene.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Til taktik-nørderne: https://breakingthelines.com/tactical-analysis/tactical-analysis-manchester-uniteds-post-lockdown-revival/

Fin artikel. Jeg syntes dog skribenten undlader at skrive om presspillet og den defensive formation. Hvilket er en af grunden til at vores offensiv har været overvejende effektiv og forvirrende på modstanderne da vi typisk falder ned i en 442 med Bruno som skyggeangriber, han deltager ihvertfald ikke i presspillet på midtbanen selvom han typisk opererer som offensiv midt i boldpossesion.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hmm.. Hvordan tænker du, at den defensive form gør offensiven mere effektiv i denne del af spillet? Ikke at jeg er uenig - bare nysgerrig.
Skrevet af uden_benskinner
ja god og informativ artikel faktisk, jeg skal til at holde øje med om der er ligheder med bayern münchen i måden united pt. spiller på.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Hmm.. Hvordan tænker du, at den defensive form gør offensiven mere effektiv i denne del af spillet? Ikke at jeg er uenig - bare nysgerrig.

Flere spillere opererer i forskellige områder afhængig af om vi er med/uden bold. Det betyder også deres direkte modstandere skifter i takt med de skifter områder. Så selvfølgelig har det en betydning.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men er det en ændring ift. tidligere? Artiklen handler jo om, hvad vi gør anderledes her i sæsonafslutningen.
Skrevet af Inuk.
Selvfølgelig. Bruno bruger jo ikke kræfter på at jagte alt på samme måde som Lingard altid gør.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Tak, for en god, informativ og illustrativ artikel
Det er seriøst og godt arbejde

Tænker at tanken om denne måde at bringe angriberne i spil på, var affødt af den påtvungne 5-3-2 formation praktiseret mod Pool, Chelsea og City

Taktikken er ikke hvad jeg har slået til lyd for, som jo var to ligestillede 8´ere, som med indbyrdes variation skulle muliggøre fremspil gennem midten

Det er snarere en tilbagevenden til den oprindelige defensive trekant, med Pogba positioneret som 6´er i den indledende fase. Men med den forskel at han løser sig fra den position og deltager mere aktivt længere fremme

Idéen har virket, indtil nu i hvert fald. Men jeg frygter også lidt at det hele bliver lidt for stationært - igen.
Som værktøj i kassen, er det dog bestemt brugbart, men skal ikke (efter min mening) benyttes konsekvent.
Vi skal være uforudsigelige, hver enkelt spiller helst og især taktisk
Vi skal kunne variere samme taktik efter behov også i enkelte kampe, hvor det sander til
Lærer vi (OGS) også det, er vi nået rigtigt, rigtigt langt.

Meget kan virke bedre end f.eks. i går, især hvis Shaw bliver sin skade kvit og kan tilbyde sine "innerlaps", som beskrevet i artiklen
Og som jeg gerne så udvidet også til at være brugbare længere tilbage på banen, hvad også kan give overtal, momentant i hvert fald.
Han vil ikke holde bredden, som skitseret. I stedet vil han kunne medvirke til hurtig penetrering midtpå og derved også skabe mere plads til Rashford
Sidstnævnte er lidt blevet et offer på taktikkens alter.
Ikke nogen god idé grundlæggende at fratage ham muligheder, han skal kunne bringe sine løb i anvendelse for rigtigt at blive farlig.

Noget tilsvarende kan siges om Pogba og heller ikke begrænsninger for ham, er i vores interesse i min optik
Der har været et par kampe her senest, hvor han ikke har været en trussel personligt og det er ikke optimalt. For meget overlades til Fernandes og så bliver vi, hvis vi ikke evner flere måder at spille på og kan veksle mellem dem, igen for let læselige.

Men OK, alle taktikker skal indlæres og det gøres ikke i en kamp eller to
Håber variationen er med i strategien
Fortsættelsen bliver spændende at følge
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://breakingthelines.com/data-analysis/an-analytical-look-at-bruno-fernandes-in-possession/

Der er faktisk en artikel fra i går på samme side om Fernandes´ position - men det er så fra et offensivt synspunkt.

---
Vores mange straffespark er nu også kommet journalisterne for øje:

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-penalties-copenhagen-result-uefa-europa-league-fernandes-a9664226.html

Her forsøges det bl.a. at besvare, hvorfor vi får så mange straffespark. Journalisten har dog overset den omstændighed, som de øvrige klubtråde for længst har opdaget. At det er en sammensværgelse og Sir Alex har haft fast plads i VAR-rummet til alle vores kampe. I stedet argumenterer han helt misforstået for, at det er fordi, vi spiller med højt temposkift i angrebsspillet.

Han har dog helt ret i det her:

United should revel in this special knack of winning penalties that Solskjaer has helped to develop but they cannot afford to become dependent upon it. History suggests it seldom lasts forever.

Og det er sådan noget, der bekymrer mig ved en kamp som den i går. Det er simpelthen uholdbart, hvis der skal et straffespark til at score mål. Derfor kunne jeg godt frygte et tilbageslag i næste sæson, hvis vi ikke får en mand som Sancho ind.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis man keder sig i aften og skal se Sevilla - Wolves, så kan jeg anbefale at holde lidt øje med Diego Carlos i Sevillas forsvar. Skulle vi hente en ny CB, så ville han nok være min favorit, omend han sikkert er skidedyr.
Skrevet af Don_Millionaire
Fra en spansk klub midt under en pandemi. Tvivler på han er særlig dyr.

Det man skal holde sig for øje, er at han i en forholdsvis sen alder er slået igennem på top niveau, og man har reelt set kun 1 sæson at vurdere ham på. Det kan være pga. mange ting, men tror han er meget afhængig af at ende i det helt rigtige setup, ellers fejler han. Det kan man selvfølgelig sige om mange spillere, men tror ham her kan ende som en ny Michu, hvis der da er nogen der kan huske ham. Dermed ikke sagt, at han ikke kan passe ind hos os.
Skrevet af Elmbaek
Ja vanvittigt fræk af en journalist at lede efter logiske forklaringer for antal straffespark, når nu der er gode, konspiratoriske teorier i omløb om snyd og sammensværgelser. Og tilmed har han den frækhed at indikere, at der endog kan være et element af tilfældighed over dette, med Crystal Palace som eksempel. Fyha. Man skulle jo tro han var ude på at skabe nuancer og oplysthed i debatten (man må straks slå korsets tegn her på bold.dk...).
Skrevet af uden_benskinner
sevilla spillede fuldstændigt wolverhampton ned i 2 halvleg, jeg tror ikke at sevilla blir nogen nem kamp desværre.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg så nogen, der kaldte Wolves for fodbold-dementorer den anden dag. Det var ikke helt forkert i aften. Godt organiseret men de gav ikke meget til underholdningen.

Sevilla bliver uden tvivl en rigtig svær modstander. Jeg kan sagtens se os tabe her.
Skrevet af Don_Millionaire
Har Wolves ikke bare været en hypet version af et Mourinho hold igennem den sidste lange periode?
I utrolig mange kampe står de med 5 på linje nede bagi, og deres spil består mest af alt af at lukrere på modstanderens fejl.
Jeg er efterhånden ikke imponeret, og virker mest af alt til, at diverse eksperter snakker positivt om dem, fordi de har et forholdsvis lille budget, og på den led kæmper over deres vægtklasse, men sandheden er jo, at det er noget af et indspist koncept de kører.

Det var godt for fodbolden at Sevilla vandt den kamp, men er da enig i, at vi nok ikke står så godt til dem. Glæder mig dog til at se os mod et spansk hold.
Skrevet af uden_benskinner
kampen mod sevilla blir i min optik en lille generalprøve på, hvordan united står rustet til næste sæson. den måde de pressede wolverhampton ned på egen trediedel var skræmmende, og med en hjørnesparks-statistik der sagde 10-0 til sevilla. maguire og lindeløf får uden tvivl deres sag for mod de lynhurtige teknikere i sevillas angreb.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Yildis
Sevilla bliver ikke nogen nem opgave, og det kan også sagtens ende med at blive endestationen. Dog må man formode, at de vil komme længere frem og efterlade mere plads i omstillinger, som netop passer godt til United. Mod FCK var der perioder, hvor der stod 10 hvide i eget felt, og det har vi overordentligt svært ved at åbne op. Det kunne godt gå hen og blive en spændende kamp...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce
0