Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
JohnHenry

Enig så langt, at vi ikke skal hente "verdensstjerner" til alle pladser
Et begreb, som der i min optik, er gået voldsom inflation i
Journalister og andet godtfolk er ikke karrige med den slags nonsens. Jeg mener der højest er en håndfuld af dem på et givet tidspunkt
Johann Cruyff var én, Pogba eller Fernandes er ikke


Vi har, stadig i min optik, ingen som er i den kategori, men har en del som kandiderer
Mener heller ikke at det er optimalt at have mere end max. et par stykker af dem, ud fra devisen "for mange kokke"
Nej hellere fuld plade af meget kapable spillere, som er sultne og som er købt pga. deres spidskompetencer i forhold til strategi og mangler på holdet
Sådan tror jeg vi er bedst stillet
Skrevet af andib
Det hele gentager sig igen. Hvis vi overhovedet får gennemført en transfer, så kommer det sikkert først til at ske efter sæsonstart. Der er simpelthen ingen undskyldninger for at agere på den måde, når man økonomisk er øverst i fødekæden og ikke er afhængige af en dominoeffekt af transfers, som skal ske, før man kan købe ind., City, Chelsea og Tottenham har allerede handlet....
Liverpool har købt en forholdsvis billig græsk reserveback, Tottenham har købt PEH og så er der selvfølgelig Chelsea, der var nødt til at handle indenfor en kort tidsperiode i forhold til Werner, da Werners frikøbsklausul var tæt på at udløbe.

Det kan IKKE sammenlignes med et køb af Sancho. Det tænkes sandsynligvis i flere spillere end Sancho og derfor giver det da god mening, at Woody vil forsøge at opnå den bedst mulige pris.

Man kan med rette anklage ham for, ikke at være hurtig nok med Bruno Fernandes, når han alligevel ender med at betale fuld pris.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af fedefynboen
andib

Hvordan er situationen omkring Thiago?
Skrevet af Don_Millionaire
Man kan med rette anklage ham for, ikke at være hurtig nok med Bruno Fernandes, når han alligevel ender med at betale fuld pris.


Men det endte han ikke med at gøre. Woody fik det som han ville have det - nedslag i prisen og United kom med i CL.
Skrevet af Don_Millionaire
Når nu Dortmund ikke gider have vores penge, kan vi så ikke bare sende dem mod Leipzig, og spørge om de sender Upamecano den anden vej? Han er jo alt for vanvittig og ville passe perfekt ind ved siden af slaphead!
Skrevet af Pindhunden
Jeg troede ikke, at Upamecano var så god med bolden, som han var her til aften. Det var ret imponerende i alle facetter af spillet. Så ja, han ville være en super signing. Igen er bøvlet jo nok, at en central forsvarer ikke er første prioritet.

Jeg holder i øvrigt fast i, at vores ledelse tager alt for få sportslige hensyn, når han trækker handler ud i månedsvis for at spare 5-10 pct af en handelssum. Det gik lige med at få CL, men vi kunne lige så godt have manglet pointene, som vi fx ikke fik først i januar.

Man kan desuden heller ikke lægge en strategi, hvor man forhandler i månedsvis og samtidig siger, at man først vil købe andre spillere, når der er afklaring om Sancho. For så får vi jo ikke købt andre i tide til sæsonstart, hvor arbejdet begynder, og hvor man så selvfølgelig skal have sine medarbejdere til rådighed.

Så enten betaler man det fulde beløb for Sancho eller også forhandler man om flere spillere samtidigt. Der er ikke tid til nøl.
Skrevet af Grønne
Upamecano var intet mindre end vanvittig igår. Årh, hvor var han imponerende.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Og desværre ekstrem dyr nu med den nye kontrakt, men ellers en perfekt makker til Maguire og helt sikkert et bedre køb end Koulibaly, både i forhold til form, alder og potentiale.
Skrevet af T-United
Det virker som om, nogle fans betragter penge i United som matadorsedler... som om det er ligegyldigt hvad ting koster, og at det ingen konsekvenser kan have, hvor mange man bruger og hvor hurtigt.
Ingen af os har adgang til finanserne lige nu og her, som Woodward skal agere efter, og derfor giver kritikken af, at handlen med Sancho ikke er gået igennem ingen mening.
Hvad nu hvis der ganske enkelt ikke er så mange penge til transfers, som Dortmund vil have? Kan Woodward spare nogle procenter på prisen eller lave en smart betalingsstruktur, kan det måske give andre muligheder.
Manden bliver kritiseret for KUN at have forstand på penge - og særligt at sørge for at United har flest muligt af dem - men når han måske forsøger at agere økonomisk smart/fornuftigt, tager han ikke nok sportslige hensyn. Problemet er bare, st vi ikke kan adskille det sportslige og økonomien, selvom det ville være rart, for så kunne man jo bare købe uden konsekvenser.

Jeg tror, at Woodward forsøger at få den bedst mulige handel, fordi det er godt for klubben. Og måske ender han med at betale fuld pris, men så har han da i det mindste forsøgt. Sancho er 20 år... om han kommer en måned før eller senere gør ingen forskel i et samarbejde, der måske skal vare 15 år.

Og så har jeg ikke engang nævnt Corona, hvis impact ingen af os kender. En situation hvor klubben - og dermed Woodward - i øvrigt har ageret med totalklasse.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Men hans forhandlings strategi giver bare ikke mening, han skulle jo have brugt medierne til at fremføre argumenter såsom at økonomien måske ikke er til det, eller at de kigger på andre spillere.

Ved at gå ud og sige at man havde en forholdsvis god økonomi trods corona og derefter tydeliggøre at Sancho var første prioritet samt eneste højrewing man var i dialog med har man jo givet Zorc alle kortene i pokerspillet.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg ligger nok et sted mellem Pindhunden og T-United.

Forstår ikke at snart hele vores fanbase allerede er gået i panik, nu hvor den igangværende sæson endnu ikke er afsluttet. Specielt ikke når det omhandler en rekordhandel i en tid med Covid-19. Er der nogle rekordhandler der ikke er trukket ud i månedsvis? Frit fra hukommelsen kan jeg da hvert fald huske, at handlerne der involverede Bale, Cristiano, Neymar og Pogba trak ud i månedsvis, og blev transfersager, fordi sådan er det bare med sådan nogle mega handler, hvor der er så mange detaljerne, der skal på plads.

På den anden side, er historikken ikke med Woodward, og tiltroen til at det her bliver et godt vindue, vil med dagene der går, blive mindre og mindre. Hvis Sancho handlen går i vasken, frygter man lidt at vores andre prioriteter også går galt, og i så fald vil det være en katastrofe nu hvor vi rent faktisk er ved at få stablet et hold på benene, der kan spille op med de bedste.

Som situationen er nu, vil jeg dog mane til besindighed, og lidt mindre panik ville gavne alle.

Skrevet af fedefynboen
Meget enig Don_M

Hvis nu det er, som jeg tidligere har foreslået, at United vil annoncere den største handel først (af hensyn til at kapre nyhedsstrømmen og til spilleren selv), så kan det da sagtens være at andre handler allerede er på plads
Vi ved at OGS har sagt at han forventer et tilsvarende niveau som sidste sommer og der var tre handler

Derfor vil jeg som Don_M også mane til besindighed og ro
Mit tip er at vi får Sancho og mindst én af de øvrige forventede
Vi ved også at Van der Saar er sportschef i Ajax og mon ikke at Woody kan ha´ held med at bede om den lille tjeneste det er at afvente Sanchohandlen, før den handel offentliggøres

Der er også et hensyn til at færdiggøre den løbende sæson. Derfor er der tid endnu før truppen skal geare op til den næste og vil spillere som Pereira og Lingard performe, hvis de aner at tiden i Manchester er omme?

Udover Van de Beek, har jeg også en fornemmelse af at Thiago spøger i kulissen
Og så er vi ved at være der

Som andre var jeg også imponeret af Upamecano i går
Bomstærk, forbavsende god med bolden og med lyst til også at blande sig længere fremme. Han ville være en klar opgradering af Linde/Bailly pladsen.
Men han er givet ekstremt dyr og så garderer han vel heller ikke for Maguire, som jeg vil mene er den mest påkrævede plads at hente substitut til
Forudsat at Smalling bliver i Italien, ellers er situationen en anden
Skrevet af Muggedreng2
Hør her der er altså noget vi her misser ...

1 . Dortmund har IKKE brug for at sælge Sancho og han har 3 år tilbage af sin kontrakt
2. Dortmund har fra første rygte meddelt at HVIS de skulle sælge Sancho så blev det til deres pris ellers kunne klubberne glemme det

Hvad er der ved den her handel der signalerer at Woody ikke kendte til de forhold før han begyndte at forhandle, hvis vi ender med pi...n i postkassen er det da UTROLIG ringe Due diligence...

Lad os nu lege med tanken at vi ikke havde 120 mill EURO (Hvilket jeg ikke køber overhovedet) så ville det da være mere end stupidt at bruge 2 måneder af et transfervindue på at hente ham.

Sådan en handel som denne her har jo været i gang i flere måneder før vinduet er gået i gang, eller det burde den i alt fald være...
Skrevet af T-United
Helt enig i at der selvfølgelig skal handler til, hvis ikke vinduet skal være en fiasko.

Ift. Woodward strategi så har jeg følgende bud på, hvad de har tænkt:
De ved, at de skal ud og købe minimum en svinedyr spiller. Ergo kan de ikke sige, at klubben er hårdt presset på økonomien, for så vil det efterfølgende være uansvarligt at lægge de beløb vi hører om. Samtidig skal de fortælle, at klubben har muskler, så de ikke får kritik for st bruge penge, men det vil andre klubber selvfølgelig bruge imod dem.

Lige nu tror jeg, at Woodward lader tiden gå lidt - og planter historier om, hvordan Dortmund går til forhandlingerne - og så slår han til på et tidspunkt, når det kan forsvares, at han har kæmpet for prisen. Smed han det fulde beløb på dag 1, kunne han komme i mediestorm pga. Corona.
Skrevet af Iskoldere
Lad mig starte med at slå fast, at jeg virkelig håber, at United få hentet Sancho og gerne en eller to mere.

Men skulle det ikke være muligt at hente Sacho i dette vindue, så vil jeg absolut foretrække, at klubben ikke bare køber det første og bedste alternativ.

I min verden lader det til, at United og Ole er ved at ramme rigtigt i forhold til indkøbene. Jeg ville f.eks. være ked af, at Grealish eller Dybala bliver hentet ind, hvis det blot er fordi, man ikke kunne lande andre spillere.

Så kan det godt være, at United er tyndest besat på højrekanten. Men hvis det er muligt at bruge pengene på en kvalitets centerback, der passer ind i konceptet, i stedet i dette vindue, så synes jeg, at man skal gøre det i stedet for at hente Douglas, Coman eller en tredje.

United har været på en deroute siden Ferguson, og jeg kan godt overleve et år mere, hvor vi ikke spiller med om mesterskabet, hvis det til gengæld betyder, at klubben står bedre rustet til sæsonen efterfølgende.

Så jo, måske ville et transfervindue uden forstærkninger være en fiasko. I hvert fald på den korte bane. Men på den anden side kan det måske også ende med at være det rette at gøre, så vi ikke ender med endnu en Di Maria eller endnu være Sanchez.

Ellers kan man jo selvfølgelig bare sprænge banken og købe Mbappe og håbe på, at der kan falde lidt coronarabat af :-D
Skrevet af Don_Millionaire
Hør her der er altså noget vi her misser ...

1 . Dortmund har IKKE brug for at sælge Sancho og han har 3 år tilbage af sin kontrakt
2. Dortmund har fra første rygte meddelt at HVIS de skulle sælge Sancho så blev det til deres pris ellers kunne klubberne glemme det

Hvad er der ved den her handel der signalerer at Woody ikke kendte til de forhold før han begyndte at forhandle, hvis vi ender med pi...n i postkassen er det da UTROLIG ringe Due diligence...

Lad os nu lege med tanken at vi ikke havde 120 mill EURO (Hvilket jeg ikke køber overhovedet) så ville det da være mere end stupidt at bruge 2 måneder af et transfervindue på at hente ham.

Sådan en handel som denne her har jo været i gang i flere måneder før vinduet er gået i gang, eller det burde den i alt fald være...


Ja, det ville være stupidt at bruge 2 måneder på at få ham i hus, hvis man kunne gøre det på en uge.
Men helt ærligt, hvor mange megahandler kommer i hus, indenfor meget kort tid?

Som tidligere nævnt har jeg svært ved at huske, at sådan nogle lignende handler ikke altid har trukket ud, og blevet til langvarige transfersagaer, der har strakt sig over flere måneder.
Jeg har simpelthen svært ved at tro på, at der er nogle der bare lige kan få sådan en i hus, uden at det trækker ud.

Men det er selvfølgelig klart, at det altid bare er nemmere at køre Woodward bashing.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Forstår slet ikke at man kan vlre imod et Grealish indkøb, han er en leder på banen, fantastisk fodboldspiller og er hårdt arbejdende.. Klart at vi ikke skal give 80 mio pund for ham, men hvis han er tilgængelig i nærheden er de 50 vil det være en klasse signing samt gøre os mindre sårbare overfor en evt. Skade eller formnedgang hos Fernandes.
Skrevet af Esbjerg - fan
Grealish er fantastisk - kan stort set alt - er faktisk pænt hurtig - kan lave mål - laver mange assists - kan sætte en mand af på meget lidt plads - tiltrække opmærksomhed fra mange spillere, hvilket skaber rum omkring ham - og får tilkæmpet sig utrolig mange frispark omkring feltet. Kan spille alle 3 pladser oppe foran og kan ligge som 10´er - han arbejder stenhårdt også defensivt.

Så tænker da United skal være glade, hvis de kan tiltrække ham.
Skrevet af Don_Millionaire
Enig. Grealish er en fantastisk spiller og vel at mærke en af de spillere der kreerede flest chancer i hele ligaen. Er klar over at hele spillet også var bygget op omkring ham i Villa, men der skal alligevel noget til at kunne bære det ansvar, specielt med de holdkammerater han har.
Skrevet af uden_benskinner
men spørgsmålet er nu, med brunos ankomst, om united overhovedet har brug for grealish nu, eller skal han blot være én til bredden på holdet..?
gik i seng efter første halvleg
annonce
0