Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mercenary
Briter på ferie... Scum of the earth.
Lose all to save a little
Skrevet af Inuk.
#scousebusting :o
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Pindhunden
Lad os håbe, at Maguire har holdt lav profil, men blot har været ramt af, at fylde englændere vil provokere en kendis.
Men han virker som typen, der godt kunne have stillet sig imellem, hvis han gamle venner var i problemer i en slåskamp.

Men historien udstiller de manglende indkøb endnu mere. Klubben bliver kendt på de forkerte ting.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Maguire, din store flødebolle.
Skrevet af North
Nu må vi vente at høre hvad der reelt er sket.

Men det kan være noget der fører til fratagelse af anførerbindet.

Men når han er blevet anholdt er han næppe helt uskyldig. Som topsportsmand har man altså en forpligtelse til at holde sig ude af den slags problemer.

Skrevet af han_solo
Nu har OGS en god undskyldning for at give Bruno det anførebind han fortjener.
UTD
Skrevet af T-United
Man må bare sige, at hvis Maguire reelt har været part af en batalje med politiet, så er det et kæmpe problem for hans position i klubben. Utroligt hvis det er sandt.
Skrevet af Toggle
Jeg synes ikke at lindelof formår at skabe ro på sine medspillere nok nærmere det modsatte da han er så pivringe i duelspillet at andre skal klare skærene for ham. Bevares det er nogle ok stats for en forsvarsspiller og Lindelöf er en habil forsvarsspiller der kunne forstærke ethvert hold fra den nederste halvdel. Han har ikke rigtig nogen spidskompetencer, han er vel egentlig bare ret middelmådig.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, HVIS Maguire har har været så tykhovedet i en brandert på en græsk ferieø, at han har stukket først et par landsmænd og derefter en politimand en flad, så skal han selvfølgelig fratrækkes anførerbindet på stedet. Uanset hvor få ledere der så i øvrigt er på det her hold.

Han er naturligvis uskyldig til det modsatte er bevist, men det er bare sjældent politiet lægger en i håndjern efter et barslagsmål, hvis man bare har stået passivt og set til.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fra BBC:

Statement: ´A case file was opened against the trio for the occasional offenses of violence against officials - court officials, disobedience, bodily harm, insult and attempted bribery of an employee.´
Skrevet af T-United
Nu må vi se, om han bliver dømt for noget, men hvis jeg blev bedt om at nævne 100 spillere i PL, der kunne finde på det, anklagen går på, ville han ikke være blandt dem. Virkelig et major fuckup og disrespekt for den klub, der har gjort ham til den dyreste forsvarsspiller og betaler hans tårnhøje løn... hvis altså han er skyldig.
Skrevet af T-United
Der begynder nu at komme rygter om andre venstrebenede offensive spillere til højrekanten... både Brooks og Costa indtil videre. Er det blot for at presse på Sancho-handlen, eller har vi reelt øjnene på andre... hvad tænker I?
Skrevet af FrancescoTotti
Hvor ville jeg gerne have set United mod Inter i finalen i aften. Øv.
Skrevet af Inuk.
Altså, han blev arresteret, lagt i håndjern og blev kørt til stationen. Hvorefter han angiveligt begyndte at tæve løs på politi med videre. Come on.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tør godt sætte en flad 5´er på, at hvis der er blevet stukket håndmadder ud, så har de sgu nok ikke været i håndjern på det givne tidspunkt.
Skrevet af Pølse
https://twitter.com/brfootball/status/1296820054953263105

Harry Maguire and two others have had a Greek police case file opened against them in relation to ´offenses of violence against officials - court officials, disobedience, bodily harm, insult and attempted bribery of an employeeSkrevet af Bosse1983
Jeg forstod det sådan at deres minibus var blevet stoppet efter noget tumult da diskotekerne lukker. Politiet anviser chaufføren om at følge dem til stationen. Da de ankommer der sviner Maguire og følge politi og chauffør til, og nægter at gå med ind på stationen, hvor det så udvikler sig til en fysisk konfrontation af en art. Tærsklen for "assault" når det er tjenestemand i funktion er jo lav i alle lande, så der skal jo ikke mere end et skub til. Bøvet er det uanset at sætte sig i den situation, når man er Maguire.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Toggle
Så blev lukaku også matchvinder i en finale. Ufattelig ringe at det ikke var os der løb med den
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Bosse
Du glemmer dog, at han så i 11. time har indset, at hele affæren er så torskedum, at den kunne være taget ud af et afsnit af The Inbetweeners, så han forsøger at tale sig ud af situationen ved at stikke politimanden et par euro sedler, hvorefter han også bliver sigtet for bestikkelse.

Magen til klaphat, altså
Skrevet af Bosse1983
Ja, jeg hørte der var bestikkelse med også, men håbede jo lidt for ham, at det var en dumskalle fra hans prollecrew.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0