Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OT261999
Sancho er for dyr. Vi har ingen garanti for, at han reelt præsterer i PL. Hvis vi skal have Messi, så skal det være på en fri transfer. Ingen overgangssum.
"Manchester United FC. The Greatest of English Football"
Skrevet af Grønne
Det er jo ikke realistisk at hente Messi, synes jeg. Hvis han vælger at skifte, så bliver det med garanti til City, da han har et godt forhold til Pep.

Jeg kunne også godt forestille mig at det kun går ned af for Messi nu. Indenfor 2 år, måske 3 år, så spiller han enten i USA eller hjemlandet. Det ville ikke overraske mig. Så det ville være rigtig dumt at hente ham
Skrevet af Don_Millionaire
Om det ligefrem er dumt, at hente verdens bedste fodboldspiller, ved jeg nu ikke, men er enig i at det er bedre at tænke langsigtet.

Jeg er dog også med dem, der tror at det her ender med at han bliver, og at det her blot er en måde at få præsidenten til at gå af.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nogen der kan huske Pilib de Brun (Phil Brown)? Kæmpe klaphat, som blev lidt kendt i kølvandet på Pogba-transferen, som han havde en finger på pulsen af (eller bare gættede rigtigt), og nu forgæves forsøger at forblive relevant.

Sad man og var lidt nysgerrig på vores transferplaner og om vi overhovedet har nogen, så er han dagens mand i skysovs. United har nemlig mailet dem til ham!

Hold kæft, hvor er det dumt, mand.

https://twitter.com/Malachians/status/1298400114378076160?s=20
Skrevet af Grønne
Goal, RMC og andre medier erfarer vi skulle have budt 25mio pund på Badiashile og det var blevet afvist promte. Såfremt det er sandt, så er det da rart at se der bliver gjort bare en lille bitte smule på transferfronten.
Skrevet af Muggedreng2
Sancho er for dyr. Vi har ingen garanti for, at han reelt præsterer i PL. Hvis vi skal have Messi, så skal det være på en fri transfer. Ingen overgangssum.

Du er med på hvad Messi skal have i løn ikke?

For øvrigt hvad har du af garanti for at Messi gør?

Jeg vil hellere have en spiller vi kan have "glæde" af de næste 10 år end en som måske kan forstærke os 1 max 2 år

Skrevet af fedefynboen
At hente Messi vil medføre at OGS´s setup skal laves helt om
Han er blind passager defensivt og kræver/forventer at spillet lægges an til ham
Det dur simpelthen bare ikke

Man kan ikke kuldkaste, hvad ligner en fremtidigt holdbar strategi, for én spiller.
Slet ikke en, hvis fremtid snart er bag ham og som meget vel kan "drukne" i tempo og fysik i England i mange kampe

Woodward vil sikkert øjne muligheden for at sælge et par trøjer, så der kan blive til et par golfkøller mere.
Men er man til fodbold i England, ikke mindst på sigt, så er det det glade vanvid at hente Messi
Det er holdet og strategien, ikke en given spiller, som alle dage må være prioriteterne

Skulle det være fedt, at vågne efter et mesterskab og indse at vi igen skal opleve 8-10 års strategiforladthed og medfølgende frustration?
Not so much!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Dean Henderson forlænger til 2025.

"Like a new signing"-memes incoming.
Skrevet af Don_Millionaire
Fedt at De Gea får en reel konkurrent næste sæson. Forhåbentlig højner det niveauet på positionen uanset hvem af dem der starter.
Skrevet af Battlegoat
Fra et økonomisk synspunkt komplet idiotisk aftale
Skrevet af OT261999
Mon ikke Henderson bliver kørt i stilling som 1. Valg stille og roligt og så blivr De Gea solgt om et års tid, hvorefter Dean overtager på fuld tid.
"Manchester United FC. The Greatest of English Football"
Skrevet af Don_Millionaire
@Battlegoat

Isoleret set giver aftalen fin mening, men når man ved at man samtidig har verdens bedst betalte målmand, så er der virkelig mange penge bundet op på den position.

Skrevet af Røret
Battle:
Hvad mener du?
Hans løn er lige så høj som Lingards, det vel ikke helt dumt :)
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der bliver lavet rigtigt mange fornuftige handler rundt omkring, lyder det til. Doherty skulle være på vej til Spurs for £15 mio., Tonali til Inter for €30-35 mio., Gabriel til Arsenal for €30 mio.-ish.

Det er jo ikke fordi, jeg ikke godt kan se, at økonomien er usikker og vi brugte mange penge sidste år (omend vi faktisk også solgte lidt ud for en gangs skyld), men det er ikke ret længe siden Solskjær sagde, at man var klar til at udnytte et marked, hvor cash is king. Og der er bare totalt dødt på rygtebørsen ud over ham stopperen fra Monaco, som ikke rigtigt er til salg.
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, det virker meget mærkeligt, og det er som om at vi bliver nød til at kunne sælge lidt ud, før vi kan rykke på noget.

Jeg kan ikke huske hvor jeg læste det, men hvis man ser tilbage på de sidste 6-7 sæsoner, er der konsekvent blevet investeret i holdet, når vi ikke har kvalificeret os til CL, mens der næsten ikke er blevet investeret noget, så snart vi har været med i CL. Ved ikke hvor meget man skal ligge i det, men det bekræfter da tesen om, at Glazers kun er ´in it for the money´.
Skrevet af T-United
Det er en ret speciel situation, synes jeg.

Chelsea er på en spending spree af de store, men det var jo også forventeligt efter deres transferkarantæne. De får mange spillere, der skal integreres. Ziyech og Werner erstatter Willian og Pedro... det er vel en styrkelse af holdet, selvom vi jo mangler at se dem i England. Chilwell virker som en klar forstærkning, og Havertz bliver det nok også, når han kommer. Men få klubber vil have næsten 2 milliarder at spendere i det her vindue, så det er svært at følge med der.

City har styrket sig på et par positioner, men jeg vil alt andet lige mene, at de indtil videre er svækket ift. sidste sæson. Sané og Silva er væk, og de har fået Torres og Aké ind. Kan ikke se Aké slå Laporte af, selvom han er en fin spiller.

Arsenal har fået Willian, der er en fin spiller, og så er der rygter om Gabriel. Den går sikkert igennem, men det er jo ikke to spillere, der løfter Arsenal ind i top fire.

Spurs har hentet PEM og Joe Hart, men jeg har svært ved at se, at de er et væsentligt forstærket hold. Stadig dybt afhængig af en skadesplaget spidsangriber.

Liverpool har købt en venstre back til bænken og linkes med Thiago, men stadig mest et rygte.

Så alt i alt bortset fra Chelsea, så sidder vi nok mest som frustrerede over, at der ingen rygter er, mere end at vi sakker bagud ift. konkurrenterne.

Vi må gøre status, når vinduet lukker, og der er immervæk lang tid til endnu.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kan ikke se Aké slå Laporte af, selvom han er en fin spiller.

Jeg tror heller ikke det er meningen, at han skal slå Laporte af. Han skal nok snarere sørge for, at Fernandinho ikke skal spille stopper igen lige foreløbigt.

Du har dog selvfølgelig ret i, at de andre (udover Chelsea) heller ikke gør det store. Men de gør dog noget. Det er selvfølgelig i sig selv lidt frustrerende, at vi intet gør, men det føles især sådan, fordi vi havde meldt ud, at vi var klar til at udnytte vores position i et svagt marked. Det er jo at stikke blår i øjnene på folk.

Vi er prisgivet af at have et stærkt akademi, så det er da langt fra utænkeligt, at seniortruppen får tilføjelser som Mengi og Laird til den kommende sæson. Men det rykker jo bare ikke rigtigt noget oppe på de forreste pladser, hvor vi ser ultratynde ud igen.
Skrevet af T-United
@Don
Her er fakta fra Transfermarkt... så kan du selv vurdere :-)

Sæsonen 13/14 ender vi nr. 7 og køber til sæsonen 14/15 for 195 mio pund.
14/15 ender vi 4 og køber til 15/16 for 156 mio pund
15/16 ender vi 5 og køber til 16/17 for 185 mio
16/17 vinder vi EL og køber til 17/18 for 198 mio
17/18 ender vi nr. 2 og køber til 18/19 for 83 mio
18/19 ender vi nr. 6 og køber for 214 mio pund.

Der er da et par sæsoner, hvor vi kvalificerer os til CL, hvor der bliver smidt store penge afsted.
Man kan også vælge at sige, at klubben i langt de fleste sæsoner bruger pænt mange penge. Faktisk henover perioden samlet set indkøb for godt 1 milliard pund.

Så som forretningsfolk er de selvfølgelig interesseret i at tjene penge, men mit spørgsmål er, hvor stort skal beløbet til indkøb af spillere være, før vi er tilfredse? Jeg synes personligt at lidt mere end en milliard pund over 6 år er ok.
Skrevet af T-United
@LaP
Jeg er helt enig i, at vi skal have forventninger, når klubben melder ud, som de har gjort.
OGS brugte sågar ordet "udnytte", hvilket kan have været en fortalelse/fejl pga. manglende sprogkundskaber, det ved jeg ikke.

Men jeg har valgt, at jeg vil gøre status, når vinduet lukker, fordi der kan ske så mange ting endnu. Vi er vant til mange rygter, men lige er der ingen - det behøver dog ikke betyde, at vi ikke er i dialog om spillere.

Ift. vores akademi, så har jeg faktisk ikke de store forventninger om, at der kommer spillere op, der får markant spilletid. Måske lidt FA cup-lir hist og pist.
Skrevet af Vince71
@LaPioche
Jeg tror du rammer den meget godt. Ole og Woodward (Så vidt jeg husker) var vist begge ude og tale United en smule op økonomisk i disse corona tider. Og allerede der satte man nærmest sig selv op til at fejle. Nogle gange skal man passe på med de der store armbevægelser. Det kunne også sagtens være derfor at en klub som Dortmund er så svær at forhandle med, da i jo faktisk har sagt i har pengene. Det hjælper næppe på priserne.

Hvor meget var det i øvrigt at Dortmund ville have for Sancho. Var det ikke omkring 900m? Det kunne man vel godt købe en 2-3 gode spillere for. I har jo allerede et godt hold, som har vist et rimelig stabilt niveau i en længere periode, så forstår ikke man ikke henter ind til bredden og bliver endnu bedre. Er de spillere i er interesseret i bare umulig at få fat i?
annonce
0