Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af North
Dejligt med Van de Beek. Godt supplement til Bruno og Pogba. Det giver bedre mulighed for rotation mv.

Angående Sancho handlen, så er jeg okay med at den venter til vinter. I min bog er vi først klar til at kæmpe med om PL i sæsonen 21/22.

Nu håber jeg blot, at OGS og Woodwaard finder en kompetent midterforsvarer og/eller en 6er.
Skrevet af fedefynboen
Kan sagtens følge din logik Don_M

Men er manglende info ikke hvad United har været gode til i snart en rum tid?
Det er en god idé at holde kortene tæt ved kroppen og forhindre prisernes himmelflugt. Ligeledes er det fornuftigt, at eventuelle nye ikke får fornemmelsen af at de er andetvalg, eller tredje for den sags skyld.

Hvad angår Grealish/Maddison som alternativer til Van de Beek på 8´er position, så mener jeg at det er ingen af dem. Begge er for ensidigt offentsivt mindede, som jeg ser det og kan derfor ikke tiltros det intense tilbageløb særligt ofte.
Det kan hollænderen derimod.

Du har dog ret i at Sanchohandlen ikke behøver at være død, men at United, i det mindste, har sat foden ned i forhold til Dortmunds krav og laver en klassisk "walk-away"
Vi kunne fint bruge ham, det er der ingen tvivl om og hentes han, så er det bare super
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror heller ikke, at United har opgivet Sancho. Men mine forhåbninger omkring handlen er ret lave, så for mit vedkommende er den så godt som død.
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://www.espn.co.uk/football/soccer-transfers/story/4170326/man-united-target-leipzigs-upamecano-after-sealing-van-de-beek-deal-sources

Mark Ogden snakker om Upamecano nu. Den tror jeg ikke på, desværre, men det er da rart, at man endelig kan læse lidt transferrygter i sin frokostpause igen.
Skrevet af Pindhunden
Sad lige og så efter lidt stats på Donny van de Beek. Jeg synes, at hans stats afspejler, at han spiller en relativt offensiv 8´er i Ajax, som jo har al boldbesiddelsen. Niveauet i den hollandske liga taget i betragtning, er det - ud fra stats - lidt svært at blive klog på, hvad han kan bibringe til vores hold: https://www.planetfootball.com/quick-reads/comparing-donny-van-de-beeks-19-20-stats-to-man-utds-current-midfielders/

Min egen vurdering, når jeg har set ham spille, er dog, at han kommer med nogle egenskaber, vi ikke har mange af i truppen: Relationelt rigtig stærk, En god offensiv pres-spiller, spiller simpelt og hurtigt med få berøringer, løber dybt fra midtbanen, løber mange meter og er god til at komme til kvalificerede afslutninger i feltet.

Han er ikke den store dribler og er heller ikke en særlig fantastisk duelspiller, men jeg tror, at han taktisk er god og vil kunne stå rigtigt på banen både offensiv og defensivt.

Alt i alt er han god tilføjelse til midtbanen, fordi han kan nogle lidt andre ting og giver Ole større muligheder for at variere udtrykket. Og ja, så han selvfølgelig bare en bedre indskifter end de øvrige muligheder på bænken.
Skrevet af fedefynboen
Meget enig i karakteristikken af Donny Van de Beek Pindhund

Han er det nærmeste vi kommer en "ny" Paul Scholes
Spiller fint i små rum og de relationelle evner er i top, givet fordi han ikke er en dribler og fordi han er fra Ajaxskolen.
Og så kommer han ofte i feltet sent, fuldstændigt som Scholes i sin tid.
Det kaster mål af sig.
Skrevet af Inuk.
Fynbo.

Skal vi ikke lige vente til hvordan han kommer til at spille sig på holdet inden vi kalder ham den nye Scholes? :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
I øvrigt en kort bemærkning om Sancho fra ovenstående link:

But with United continuing to make slow progress in their attempts to land priority target Jadon Sancho from Borussia Dortmund due to the pay demands of the England winger and his representatives....
Skrevet af Don_Millionaire
https://www.espn.co.uk/football/soccer-transfers/story/4170326/man-united-target-leipzigs-upamecano-after-sealing-van-de-beek-deal-sources

Mark Ogden snakker om Upamecano nu. Den tror jeg ikke på, desværre, men det er da rart, at man endelig kan læse lidt transferrygter i sin frokostpause igen.


Handlen vi alle vil se gå igennem.
Uanset om vi får købt ham eller ej, er det da dejligt at se, at det er de rigtige spillere vi bliver linket sammen med. Fandme noget af et fremskridt, hvis man tænker tilbage på dagene hvor det handlede om Schneiderlin, Perisic, osv.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg tror man skal passe på med at undervurdere Donny Van De Beek.

Som jeg ser det er han mindst lige så god som Grealish, og så er han endda et år yngre. Jeg er enig med dem der mener at det her betyder at Grealish IKKE får den drømme transfer han i DEN grad har fortjent. Så flot at Aston Villa...stort tillykke til dem :/ eddermame lousy behandling af en mand der lige har tjent dem en milliard.

Om Donny så er hans kvaliteter: Han er løbestærk, pisse god i presspillet, god på bolden og målfarlig. Han kan spille alle plader på midtbanen inkl. 6´er selvom det nok ikke er der han er bedst.

Uanset hvad giver han os den ekstra dimension på midtbanen vi mangler fra bænken af når Pogs og Bruno har en dårlig dag, eller skal spares.

KOM SÅ SANCHO ....kom så Badaishile så begynder det sku at ligne noget...

Jeg tror ikke en dørk på Sancho handlen er død, så var det meldt klart ud fra både os og Dortmund.

Jeg tror DVDB handlen snarere er et udtryk for at Sancho handlen ER færdig, men at vi ikke har "købt" ham endnu. Altså at vi er enige med Dortmund om hvordan handlen skal strikkes sammen og hvordan betalingen skal være, og vi derfor har kastet os over vores "øvrige" transfermål.
Skrevet af fedefynboen
Don_M

Forskellen fra tidligere, er at vi nu ved hvad vi vil og at vi har en manager med forståelse for klub, traditioner mv.

Det er så meget lettere at pin pointe den/de rette spillere, når strategien er på plads.

Og ja, med Sancho og Upamecano ligner det sgu noget. Liverpool skal i hvert fald ikke føle sig sikker på at slutte den kommende sæson foran os med dem ombord
Fin drøm, men næppe mulig med mindre tanken om et par golfkøller mere skrottes for nuværende.

Inuk

Da har naturligvis ret i at de Beek først skal vise sit værd. Det gælder alle nyindkøb, uanset tidligere meriter.
Men som type er han spot on i min optik og intet vil glæde mig mere end at finde en ny Scholes. Så ja, der er et element af ønsketænkning i det fra min side, men det gælder vel for os alle i forhold til hvem som helst vi måtte ønske os

Skrevet af Elmbaek
@mugge
Helt enig i din analyse af Sancho situationen. Sådan tolker jeg det også. Så måske allerede denne eller næste uge.
Skrevet af T-United
Men hvis Sancho-handlen er lavet, hvorfor annoncerer de den så ikke?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Har Dortmund ikke mere eller mindre meldt ud, at handlen er død?
Skrevet af T-United
Jo, af flere omgange, men de gjorde vist det samme, da de solgte Dembele. Men det kræver nok, at Sancho selv bliver en aktiv del af forhandlingen.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Hvis man kunne lande Upamecano i dette vindue vil det sammenlagt med Beek være ganske godkendt, situationen taget i betragtning. Begge vil være startere relativt ofte og øge den kvalitative bredde i truppen.

Jeg tror nu heller ikke på Upamecano efter at han signede en ny deal.
Angående Sancho tror jeg ikke at det bliver til noget, han er simpelthen for dyr.

Er der forøvrigt nogle der kender Camavinga fra Rennes. Han er 6´er og hevet ind i den franske A trup som erstatning for Pogs?
Skrevet af Grønne
Van De Beeks far bekræfter han skifter til United. Dejligt indkøb.
Skrevet af andib
Jo, af flere omgange, men de gjorde vist det samme, da de solgte Dembele. Men det kræver nok, at Sancho selv bliver en aktiv del af forhandlingen.
Jo, men han var også en kælling, og strejkede for at skifte. Det lyder det ikke til, at Sancho vil gøre i dette vindue.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Mads 10H
Jeg er synes vi burde gå all in på Camavinga, han har hele pakken, han er knap 18 år og en af de vigtigste spillere på et sup top hold i Frankrig.
Som 16 årig blev han man og match mod PSG i cup finalen med en afleveringsprocent på 100!!!
Han spiller 6er positionen, hvor han vil kunne dele med matic i år og næste år som 18 årig eje positionen og så vil han, formentlig være i klubben de næste 15 år...
Skrevet af Mathews
Han spiller 6er positionen, hvor han vil kunne dele med matic i år og næste år som 18 årig eje positionen og så vil han, formentlig være i klubben de næste 15 år...

Camavinga spiller rigtigt nok som den dybe CM for Rennes, men han er langt mere 8´er end han er 6´er. Han har bestemt ikke sine forcer i det defensive, så at sætte Camavinga ned på DM for United med Fernandes og Pogba foran, ville være selvmord ift. balancen på holdet.

Den snak giver vel heller ikke rigtigt mening, når I nu henter VdB. Desuden, hvor mange udlændinge ser du blive i én og samme PRL klub i 15 år?
annonce
0