Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Speaking of bias´d Yildis

Ja, din forklaring giver fin mening og jeg er naturligvis også bias´d
Men ikke nødvendigvis kun i forhold til United

Spillet og dets udvikling, set fra en offensivspillers perspektiv, betyder nok så meget for mig.
Derfor rangerer Michels og hans protegé Ivic så højt i min bog

Om Matt Busby, så erindrer jeg ikke om han taktisk var blandt de bedste. TVbold var nærmest ikke eksisterende på vore breddegrader i hans tid og taktisk var der ikke stor forskel på engelske hold dengang.
Men jeg er 100% enig i at tiltroen til de unge, er en vigtig del af Uniteds DNA og det skal han vel primært roses for at indføre.
Det helt samme kan så også siges om Michels og Ajaxkulturen, selv om de i højere grad end os er tvunget til det, fordi de lever af at sælge talenter

Apropos Michels og Ivic, så ser jeg en del lighedspunkter mellem dem og Ferguson/OGS.
Ikke så meget på taktisk udvikling, men på stort set alle andre områder, som er nok så væsentlige. Mandskabsbehandling og inklusion af de helt unge ikke mindst
Skrevet af Yildis
Ja, Busby har formentlig ikke revolutioneret taktisk, som Michels gjorde det med totalfodbold eller som Nereo Rocco og Helenio Herrera gjorde med catenaccio. Men han byggede noget, et fundament, som en af verdens største klubber er bygget på i dag. Præcis ligesom Chapman i Arsenal, Bernabeu i Real Madrid og Busby i Liverpool. Det rangerer for mig mindst lige så højt som det taktiske aspekt.

Jeg må tilstå, at jeg ikke kendte meget til Ivic, men kan læse, han var noget af en nomade i sin trænergerning, lidt a la Bela Guttmann. Jeg har da respekt for eventyrlyst og at søge udfordringer, men det rangerer trods alt højere hos mig at være committed til sine klubber i længere tid og skabe noget unikt der.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
Om Ivic

Han var jo Michels afløser i Ajax og byggede videre på dennes idéer
Tænker at resten af fodboldverdenen blev opmærksom på hvad de havde gang i, med Ajax´s tre mesterholdstrofæer i starten af 70´erne. Som jo gjorde en ende på catenaccio stort set.

Ajax er i dag ikke stedet hvor de højeste lønninger findes og noget tilsvarende var det vel også dengang.
Så når Anderlecht (og andre) fristede med en større løncheck, så forstår jeg Ivic
Og så var han jo jugoslav og havde derfor næppe noget større tilhørsforhold til Holland og Ajax.

Det sagt, så beundrer jeg da også de managere og spillere, som vægter klubfølelse over at tjene kassen. Men den slags tilgang er nok ved at dø ud hos de fleste
Skrevet af Battlegoat
Smalling er tætter på at være på vej tilbage til roma @romano
Skrevet af T-United
Det ville være fantastisk for alle parter, og den bør blive til noget. Det kan give plads i truppen til en ny CB, hvis OGS ønsker det. Og forhåbentlig kan de betale en fornuftig pris, selvom klubberne i Italien ikke virker til at have det store råderum.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tror stadig ikke ret meget på en CB dette vindue. Jeg synes langt fra det er vores største behov.

Sky Sports er jo de sidste 10 år gået hen og blevet noget være skrald med hensyn til troværdighed om transferrygter. James Cooper har dog i de sidste par år vist sit at være mere velinformeret end Balague og resten af kollegaerne, og han virker ikke til at skyde ethvert rygte afsted som en historie. Han siger i går, at det ikke er overgangssummen til Dortmund, der udgør et problem, men derimod kravene fra Sancho og hans agent. Det strider jo lidt imod hvad Romano tidligere har sagt, men jeg synes egentlig Coopers historie giver bedst mening.

Vi undrede os jo over, at der ikke blev købt spillere før van de Beek, når Solskjær og co. nu havde meldt ud, at man var klar til at udnytte sin markedsposition. Hvis problemet i virkeligheden er, at agenthonoraret er pebret og at Sancho (som allerede tjener styrtende med penge i Dortmund) vil have markant mere i løn end vi betaler Rashford og Martial, for eksempel, så kan jeg godt begynde at forstå, hvorfor der ikke sker mere.
Skrevet af fedefynboen
Jeg synes jo stadig at United skal finde en anden CB, før man endegyldigt sælger Smalling
At han foretrækker at fortsætte i Rom, frem for evt. i regnfulde Newcastle, kan jeg til gengæld godt forstå

Dilemmaet er løst, næsten, ved at lande Upamecano. For kan han dominere feltet i luften, hvis Maguire er skadet/har karantæne?
Det spørgsmål udestår fortsat
Skrevet af Slettet(100838201910)
Cooper nævner i øvrigt også, hvad der giver god mening, at Upamecano ikke er et egentligt mål dette vindue pga. kontraktforlængelsen med Leipzig. Man holder mere øje med ham med henblik på de kommende vinduer.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Er agenthonoraret ikke fastsat som en max. procent af overgangssummen?
Og hvis det er, så må det da være Sancho som vil pine det sidste pund ud af United.
Ved sgu ikke om jeg egentligt ønsker ham, hvis det er tilfældet.
Og hvis det gør OGS loren ved ham, giver det fin mening for mig
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tja, han tjener allerede omkring £200.000/ugen i Dortmund. Nu kommer United og står klar til at betale over £100 mio. for ham i overgangssum, så er det vel ikke hverken uhørt eller odiøst, at han så går til forhandlingsbordet med et mindset om, at han burde stå til en lønforhøjelse. Jeg synes ikke han piner nogen ved det.

Jeg ved heller ikke, om det nødvendigvis gør Solskjær loren ved ham. Det er nok snarere Woodward og co., og det er jo ikke fordi, det ikke er til at forstå. Det er fanme mange penge at give en ung spiller.

Så jeg ved ikke, om der er nogen bad guys her (udover agenten - de er altid bad guys og især når de kræver en rigeligt stor bid af kagen), for jeg kan da godt se sagen fra begge sider.
Skrevet af fedefynboen
UEFA bør gøre noget ved de agentforhold, så meget ligger fast
Skrevet af T-United
Det er i hvert fald svært st forestille sig Sanchos lønudvikling, hvis han starter på 300.000 pund om ugen. For ikke at tale om resten af holdet og kommende indkøb. Han kan ikke ligge højere end 200.000 på nuværende tidspunkt, hvilket også er vildsomt højt for en my ung spiller i klubben. Men han er jo formodentlig af en kaliber, hvor han skal honoreres som Rashford og Martial.. altså omkring de 200.000.
Skrevet af KasperK
Alene det at Sky både publiceret transfer-rygter OG udbyder transfer-betting gør dem komplet utroværdige.
Pt er der odds 1.5 på at vi henter Upamecano mod eksempelvis 2.10 på Messi til City.
Den er i øvrigt faldet voldsomt de seneste dage (Upamecano).
Skrevet af Bosse1983
Det er vel almindeligt anerkendt at Sky indirekte manipulerer odds via deres Transfer Centre. Nu er det småt med faktiske IKT´er derude, men dem hos Sky er det udelukkende via platformen, hvor der skydes med spredehagl i almindelig, mens eksempelvis Messi og andet får en disproportionel andel af opmærksomheden. Til det hele gik af hængslerne med Messi, var det næsten en måned med Sancho-rygter, selvom der absolut ingen udvikling var. Sancho fylder så 20% af deres rygtestrøm, hvor der ind fra højre kommer bekræftede handler de slet ikke har nævnt forinden. Et bizart teater de kører.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af T-United
Daily mail (yes I know) skriver nu, at United arbejder på løn- og agentpakke til Sancho og hans lejr, før de vil lægge det første officielle bud til Dortmund. Spændende om der kommer mere til det rygte andre steder fra.
Skrevet af fedefynboen
Det er rigtigt, at han har haft en del skader og at han er 29 år gammel
Ligeledes er det sikkert rigtigt, at han nok ikke er en Kanté eller en 6´er af den kategori. Han går dog ikke af vejen for at tackle. Slet ikke.

Men der er også klart, at han med bold, er en af verdens bedste dybe playmakere, hvad kampen i går atter beviste.
Der er overblik, erfaring og placeringsevne. Der er ro på klatten. Der er relative kompetencer der batter. Der er præcise fremlægninger, som bryder kæder.

Sådan én har vi savnet længe, men hvis Thiago kommer til, er det et overstået kapitel.
I guder hvor jeg gerne ser spanieren i den røde trøje og de sorte bukser også selv om han kun har 3-4 år i sig.
Så må Matic evt. træde til, hvis en mere defensivt orienteret 6´er er påkrævet
Skrevet af Battlegoat
syntes folk bliver ved omkring thiago, troede han var på vej til liverpool.
med vdb virker den handel noget forkert i min verden.

jeg tror stadig på sancho kommer, han har været 1 priotet hele tiden.
Skrevet af fedefynboen
Battle

Jeg ser jo stadig at der hentes 2 mere, så Thiago udelukker ikke Sancho, hvis det holder stik. Det er det ene.
Var Liverpool Thiagos eneste eventuelle mål, var den kontrakt så ikke underskrevet for længst? Det er det andet.

Nej jeg tror vi er interesserede i spanieren og for mig vil det nu heller ikke gøre noget, hvis vi kan drille Pool lidt i den forbindelse. Tværtom.

Som jeg skrev betragter jeg heller ikke Thiago som en decideret konkurrent til hverken Van de Beek eller Pogba. Nej, det er som 6´er/dyb playmaker primært og han kan så alternere for en 8´er, skulle det være nødvendigt
I takt med at Upamecano synes at blive udskudt et vindue eller to, giver en spiller til 6´er positionen også så meget mere mening nu.
Med Thiagos ankomst vil vi også undgå at Pogba kommer for langt tilbage i banen og i stedet bruger ham, hvor han er bedst og evt. spiller lidt bredere end set senest.
Skrevet af Don_Millionaire
Thiago som 6´er. Så har man også hørt det med.
Skrevet af fedefynboen
Don_M

Nu ved jeg ikke om du ser en 6´er som en afrydder eller en opbygger, selv om jeg tror det første.

Må jeg minde om at Uniteds seneste gode 6´er heller ikke var nogen skraldemand.
Han er nu en del af trænerteamet og ved hvad han taler om.

Og så kan jeg forstå at du ikke så Thiago spille i går. Havde du gjort det, ville du være klar over at det på ingen måde er uhørt.
Han afløste Busquets ved halvleg som 6´er, var langt bedre defensivt og styrede Spanien til nærmest dominans mod Tyskland.
Du kan grine alt du vil. Jeg ved bedre og det er jeg aldeles overbevist om at Michael Carrick også gør.

Tror du virkelig at United kan forsvare sig til succes?
Jeg gør ikke, kan jeg tilføje
annonce
0