Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Grønne
Imo duer det ikke med Pogba, Bruno Fernandes og Thiago som 6´er.
Skrevet af Mr. Pink
Nej, den konstellation vil være for offensiv.

Thiago, Beek og Pogba ville kunne fungere?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Don_Millionaire
Så vil du smide vores bedste spiller på bænken?
Skrevet af Battlegoat
formationskifte kunne det vel godt lade sig gøre. (ikke at det noget jeg er enig i)

De Gea
AWB Linde Mag Shaw
Thiago
Beek Pogs
Bruno
Martial Rashford
Skrevet af Mkarner
Jeg vil nu give Fynbo ret.

Thiago er en fremragende spiller, og i Bayern er han altså brugt som defensiv midtbane, og han er utrolig dygtig til at læse spillet og til at tackle, hovedstød og fysisk er han ikke så stærk, men han ville sagtens kunne indgå i en Fernandes og Pogba/VDB formation, da især Fernandes også er god i det defensive, og hvis Pogba spiller så giver han det fysiske, og hvis VDB spiller giver han løbene igennem kæder.

At jeg så ikke tror Thiago kommer er noget helt andet, men ligesom Xabi Alonso ikke var en stærk duelspiller, så havde han den samme presence som Thiago har, nemlig roen i det defensive og ikke løber rundt som en hovedløs kylling.
Derudover så har Thiago i hans hovedstødsdueller en 51/49 i tabte/vundne (rimelig pænt for en spiller som er 174cm), igen fordi han faktisk er god til at læse spillet.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af TheUnitedWay
Vi kan stadig nå at hente Ruben Neves til den defensive midtbane.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af trannel
Det er fascinerende, at ingen overhovedet lige stopper og dvæler ved om United spiller på samme måde som det spanske landshold eller Bayern München, inden man udnævner Thiago til ny 6´er i United.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mkarner
Selvfølgelig spiller de ikke på samme måde, Bayern har større kvalitet hele vejen rundt, men en spiller som Thiago er netop en af grundende til dette. Goretzka hjælper virkelig til Bayerns system, da han giver den fysiske presence på midten. Det er dog tydeligt at United under OGS vil spille med hurtige kanter som kan trække ind og backs der kommer i løb, det kræver at man har en midtbane spiller som både har roen og overblikket til at holde på bolden og også kan læse spillet uden bold, her er Thiago bare fænomenal ift. andre spillere, og det vil også betyde meget for Bayern hvis han smutter fra dem.

Goretza/Pogba har lidt den samme fysiske statur, Goretza er lidt mere løbevillig, hvor hans teknik så er lidt under Pogba, Pogba løber dog også meget, hans problem er hans koncentration. Shaw/Davies er nok samme niveau alt i alt, Davies har haft en smuk sæson, så det mere om det pga. holdets sammenspil eller om han kan holde niveau. Wan-Bissaka er håbløs offensivt, og samtidig er Uniteds problem i højre side, hvor Gnabry holder høj standard og stabil ret ofte, hvorimod United er utrolig ustabile.

Tilbage til Thiago, så fungerer han altså som 6´er, han er ikke nogen Essien/Makelele/Kante type som løber rundt, han placerer sig bare korrekt stort set altid.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af fedefynboen
Det er også min største reservation McKarner

Vi ved at mange PL klubber, bringer flere hovedstødsstærke folk i feltet ved hjørne, frispark etc.
Der er ikke megen hjælp at hente hos Thiago dér og i forvejen er Maguire hængt rigeligt op på det område.
Møder vi sådan et hold, vil det nok fortsat være bedst at ha´ Matic som 6´er.
Også selv om serberen af og til er lidt tung bag i og det er svært at få en avis under ham, når han letter.
Men i Europa og mod boldspillende PL hold, er det fortsat en rigtigt god idé at hente ham, synes jeg.

Men, men. Som sagt er det bare en forhåbning (min mere end andres øjensynligt).
Vel stadig mest sandsynligt at Pool henter ham. Desværre.

trannel

Jo, lidt gør vi. Spanien spiller med Enrique som landstræner ofte med lange bolde og sætter den meget mere på spil end tidligere.
I hvert fald var det sådan de spillede forleden mod Tyskland
På den led minder det en del om dagens United
Skrevet af Inuk.
Hvis Solskjaer henter Thiago så er det fordi Solskjaer mener Thiago kan gøre Solskjaers system stærkere og ikke fordi Solskjaer har en våd drøm om at spille som Bayern.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Naturligvis Inuk

United skal ikke kopiere nogen som helst. Heller ikke Bayern.
Vi skal være et unikt brand, med fokus på fart, bevægelse og teamspirit
Fuldstændigt som tidligere, bare opdateret til 2020+ bold

Der er jeg helt rolig i forhold til hvad OGS vil
Skrevet af Mr. Pink
"Så vil du smide vores bedste spiller på bænken?"

Næh.

Enten skifter du formation eller også skal Fernandes naturligvis have pauser
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Mkarner
Jeg er også en af dem som har tiltro til OGS. For første gang siden Ferguson er der nemlig en træner som kan tænke langsigtet og ikke indenfor trofækabinettet, og derudover så er fodbold underholdning. Underholdning har der ikke været meget af under LvG eller Mourinho og under Moyes der var det engang i mellem sjovt at se, men kvaliteten af spillerne var der bare ikke.
At United henter "stjerner" som Sanchez, Mhikitaryan, Di Maria, Schweini, Falcao er også en del af problemet. Spillere som mere eller mindre allerede inden ankomst er enten i efteråret af karrieren eller som ser sig andetsteds indenfor 2-3 år (Di Maria, Lukaku, Pogba).
Lejesoldater skal ryddes ud af truppen, og så skal man have spillere som måske mangler 5% ift. den elite af verdensstjerner, men som kæmper for sine medspillere, noget som OGS virker til at få implementeret. Engang imellem er der svipsere for nyindkøb af tvivlsom kvalitet også, det vil der altid være, da de istedet for 5% mangler 15% for at komme op til de øverste.

Liverpool har gjort det under Klopp, alle kunne da se at en Robertson ikke skulle spille i Hull, men han var så afgjort ikke nogen Marcelo, men han tilbyder noget helt andet som ikke mange ville gøre på den back.
Problemet med denne måde som vi selv så under Fergusons afsked, er at de spillere som stod sammen i tykt og tyndt førhen, hvis deres bindeled var deres manager som forlader dem, jamen så forsvinder motivationen en smule og muligvis mister de 10% af deres fysiske form, pga. dette, hvilket er meget på topnivaeu. Når Klopp forlader Liverpool vil de nok få lidt samme problem, da der ikke findes den personlighed som han har. Man skal altid have nogle spillere med x-factor i topklubberne, da de som regel altid er oppe omkring eliten når det kører for dem, men at have 5 af dem på ét hold, det ødelægger fuldkommen synergien på holdet.

Igen trækker vi lige Pool ind, som har deres X-factor i Salah og Mané og til dels Firminho. Mané er dog også fantastisk til at arbejde for holdet, samme med Firminho, som så mangler målnæsen, som Mané og Salah heldigvis besidder for dem. Klopp falder jo heller ikke ind i de her "verdensstjerne" indkøb, da han netop ser kollektivet frem for individualitet, en spiller som Fabinho som var en kæmpe skandale det første ½ år, er nu en af de bedste midtbanespillere i verden. Han var god i Monaco, samme med Bakayoko, og af de to var Bakayoko jo den klart mest iøjefaldende men som er faldet igennem nu.

Tilbage til Manchester United, så er det netop dette vi har brug for, en opryddelse af truppen og ud med egoerne, som pt. nærmest kun tæller Pogba pt.
Jeg ser VdB som en spiller som netop giver den energi til holdet, en indpisker som gerne tager det ekstra løb for sine holdkammerater.

\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af fedefynboen
"For første gang siden Ferguson er der nemlig en træner som kan tænke langsigtet og ikke indenfor trofækabinettet, og derudover så er fodbold underholdning"

Vil nu mene at Van Gaal også havde flerårig udvikling i tankerne, men han spillede bare alt for langsomt og udkommet var alt andet end Unitedlike.
Moyes, ja guderne må vide hvad han havde i tankerne. Formentlig havde han rigeligt at gøre med, at befinde sig i en klub langt over hans formåen.
Og Mou. Ja, han skal bare på museum. Fantastisk for ham, at Spurs hyrede ham. Den havde jeg ikke set komme. De var nok, som Woodward, blevet forblændet af de manglende pokaler. Det kommer de til at fortryde.

Fergie var fantastisk for United, fuldstændigt som jeg også mener OGS er det.
Indtil videre i al fald, så må tiden vise om han magter at jonglere med en trup, der indeholder langt mere kvalitet, end set de senere år.
Dog slækkede skotten på fremtiden i sit sidste år, vel i virkeligheden de sidste to. Det sidste mesterskab, lå ham nok for meget på sinde. Det var ikke helt godt.
Men rådet om at hyre Moyes, var dog værre i min optik
Heldigvis synes han nu, hvor han ikke længere har noget personligt i klemme, at være en særdeles god mentor for OGS. Og vel også tungen på vægtskålen i forhold til at reducere revisoren til forretningsfører.
Fint fint makkerpar de to.

OGS har ikke Klopps charme og slet ikke de kridhvide bisser.
Men mindre kan gøre det og personligt er jeg helt for, at han på intet tidspunkt forsøger at stjæle fokus fra hvad det handler om.
Den form for "kedelighed" er aldeles velplaceret, synes jeg.
Holdet er stjernen, ikke manageren og ikke enkelte spillere.
That´s the Red Devils´ Way - bravo kære nordmand
Skrevet af Mkarner
Vil nu mene at Van Gaal også havde flerårig udvikling i tankerne, men han spillede bare alt for langsomt og udkommet var alt andet end Unitedlike.


Både ja og nej, altså Van Gaal tænkte da langsigtet i opryddelsen og især ungdomsarbejdet, som han også har været kendt for, men man hentede så alligevel Di Maria, Bastian Schweinsteiger, Falcao og Victor Valdes af stjerner. Spillere som igen var enten kortsigtet eller lejesoldater. Schweini var nok en spiller som gav mening på grund af hans erfaring til et ungt hold, men de 3 andre burde være scoutet bedre ift. langsigtet.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Inuk.
Det er da også umuligt at planlægge fremtiden for Man United når man er igang med at føre Holland til VM bronze.

Så hudt jeg visker fløj LVG mere eller mindre direkte til USA efter VM2014 for at slutte sig til holdet, som allerede var gået igang med forberedelserne til den nye sæson.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Mkarner

Ja, det er besynderlige nyerhvervelser. Især når man kender til Van Gaals brug af yngre spillere ellers.
Tiden i Barca og Bayern har for ham nok medført at resultater har været king i stedet og forsøget på at skyde genvej til umiddelbar succes førte til anskaffelse af aldrende, tvivlsomme "stjerner".

Svært også at gennemskue hvor meget Woodward har været den "skyldige" og hvor meget var Van Gaals eget valg.
På tidspunktet hvor hollænderen kom til, var både trup og akademi nærmest udsultet og det var ingen let situation at befinde sig i.
Alt skulle gøres på samme tid og helst føre til resultater omgående

Der har du ret i at OGS heldigvis har været mere konsistent i sin tilgang og det er ikke alene godt for United, men pinedød nødvendigt.

Af den grund var det nok en glimrende idé ikke at hyre et "managernavn", som havde et renommé at forsvare. For OGS befandt sig i en kun marginalt bedre situation end Van Gaal, da han ankom og han kunne tåle ikke at ha´ umiddelbar succes

Der er nok grund til at rose Ferguson for den nuværende genrejsning, lige så meget som OGS. Nordmanden ville næppe ha´ fået så lang snor uden en del lobbyisme på direktørgangen af Fergie.
Heldigvis har fodboldfornuften vundet indpas, på bekostning af profittænkning.
Eller vel rettere, uden det første næppe heller mulighed for det andet.
Lad os håbe at akademiet bliver prioriteret endnu mere fremadrettet
Skrevet af KasperK
Så blev det Greenwoods tur til at lave skandale.
Ham og (heldigvis) Phoden er smidt af landsholdet for at invitere damer med på hotellet efter kampen mod Island.
Hold kæft, jeg troede han var klogere .
Phil Phoden har endda kæreste og barn. Flot
Skrevet af Slettet(100838201910)
Fuck, hvor er det dumt. Selv hvis vi lige glemmer for en stund, at der er corona i omløb og de her hoteller skulle forestille at udgøre en eller anden isolations/karantænezone, hvem i alverden tager så damer med op på værelset under sin første A-landsholdssamling...?!
Skrevet af KasperK
Lige præcis. Ekstrem elendig dømmekraft.
Man må tilmed formode, at de skærpede regler er blevet understreget overfor spillerne.
(Edit: sky skriver at de er tvivlsomme til kampen.
EB at de er smidt helt hjem.
Kan ikke forestille mig andet end det sidste)
annonce
0