Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af T-United
Nej, det her handler ikke om nye spillere. Det handler om ikke at være klar til at spille for United.
Skrevet af Grønne
Jeg bliver rasende af at se på Lindelof - og James for den sags skyld. De er slet ikke trøjen værdig og har slet ikke det niveau man kan forvente af en United spiller.
Skrevet af YouKnowIt
Så meget kritik af Lindelöf i dette ekkokammer, men ingen nævner Maguire? Han har jo været en omvandrende skandale i dag - både med og uden bolden. Hans positionering i dag har være katastrofal, og han har i den grad en stor andel af, at Lindelöf har set dum ud i flere situationer, fordi han bliver hængt til tørre af makkeren.
Skrevet af Muggedreng2
det gør det da ...spillere der ikke koMMer på et bUNdHold starter for os
Skrevet af Muggedreng2
Så meget kritik af Lindelöf i dette ekkokammer, men ingen nævner Maguire? Han har jo været en omvandrende skandale i dag - både med og uden bolden. Hans positionering i dag har være katastrofal, og han har i den grad en stor andel af, at Lindelöf har set dum ud i flere situationer, fordi han bliver hængt til tørre af makkeren

a vaffor eN fisk

det Må skU NæsteN være det dUMMeste iNdlæg Jeg Har set til dato

HaN koster os alle 3 kasser
Skrevet af YouKnowIt
a vaffor eN fisk

det Må skU NæsteN være det dUMMeste iNdlæg Jeg Har set til dato

HaN koster os alle 3 kasser


Du skriver de dummeste ting hver dag, så din mening tager jeg nu ikke så tungt.
Skrevet af Geddar , moderator
"det Må skU NæsteN være det dUMMeste iNdlæg Jeg Har set til dato"

Haha!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af #GGMU!
De penge man angiveligt vil smide til Porto efter Telles, kan man smide til Dortmund efter Sancho..

Shaw virker klar, så ingen grund til at hente en dyr reserve.

Enig med jer andre, Lindeløf spillede måske ikke verdens bedste kamp, men det gjorde Maguire godt nok heller ikke, han fortjener sgu ligeså mange høvl!

Upamachano ville uden tvivl pynte i det midterforsvar.

Midtbanen var godt nok utilgivelig ringe idag!

McT syntes jeg ikke bidrog med så meget, som kommentatorerne mente.
Pogba er det ingen grund til at bruge ord på, han var der bare ikke idag..
Bruno løb og løb og løb, men det blev bare ikke til noget.

Rashford skal til at op i gear!
Martial ligesom Bruno, forsøgte, men de markerede han tæt, CP fortjeneste!
James.......
Greenwood så frisk ud, fik dog bare heller ikke rigtigt pladsen, igen CP´s fortjeneste.

DVDB så Spændene ud, og virkede motiveret, skal starte inde iatedet for Pogba/McT næste gang.

En virkelig ringe åbningskamp, men CP skal også have ros for at lukke os ned, og trække tempoet ud af vores spil... videre til næste kamp!
Skrevet af Muggedreng2
aMeN altså vi Har eN spiller der koster 3 kasser og så sidder der gUddødMig eN koger af raNg og MeNer der er HaNs Makkers skYld...

Skrevet af Mc86
Skuffelsen efter at have været vidne til sådan en omgang er enorm. Tror skuffelsen er større end den havde været hvis der var kommet en mørk baby ud til fødslen i sidste uge.. FFS..

Der er bare ALT for mange der spiller uden engagement. Og Rashford fortsætter hvor han slap. Trænger til en måneds ferie.
Og så skal Matic åbenbart spille for at sikre lidt struktur på den midtbane.
Skrevet af Grønne
Rashford skal også stoppe med at lege Ronaldo og tro han er ih så åh så god - for han har eddermame lang vej igen. Det er irriterende at se på.
Skrevet af Pindhunden
Det her føles desværre som mere end et enkelt nederlag. Det føles som gentagelsen af gamle fejl og en generelt nedadgående spiral. Ikke mindst fordi konkurrencen bliver hårdere og hårdere, og det dur ikke at lade åbenlyse fejl bestå.
Jeg tror vitterligt, at top 6 bliver svært at nå i år. I hvert fald, hvis vi ikke køber nyt blod.
Skrevet af uden_benskinner
well, dette nederlag kommer ikke som nogen egentlig overraskelse, når man vælger ikke at opdatere truppen med nye spillere, der kan komme med lidt tiltrængt ny energi. og nu begynder snakken igen om solskjær har evnerne, fordi the glazers sidder på deres hænder igen-igen, og man får desværre deja-vu til hele sidste sæson om og om igen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Fed start!

McT med fra start? Why?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af ilpolpopogba
Upamachano ville uden tvivl pynte i det midterforsvar.

Og showet fortsætter. Endnu en til listen
la vecchia signora
Skrevet af Slettet(300654210904)
Ilpolpo@

Hvad er egentlig pointen med dine indlæg?

On topic:

Jeg synes godt man både kan diskutere OGS og ledelsen.

Vi slutter sidste sæson i top 4 med røven i vandskorpen, med en pointhøst der i 9 uf af 10 sæsoner havde betydet en placering mellem 5 og 7. Men en CL kvalifikation blev det til, og det kan i sig selv være meget værd. Jeg var derfor af den opfattelse at, ledelsen nu stod med et kæmpe ansvar. Hvis der skulle bygges videre på 3. Pladsen, så krævede det et par kvalitetstilføjelser, hvis ikke det skulle blive til 1 skridt frem og 2 tilbage, som har været historie hver gang man har kvalificeret sig til CL siden 2013. Uanset hvad man mener om OGS, så mangler truppen bredde og på 2-3 positioner et gevaldigt kvalitetsløft. Det har de indtil videre ikke leveret. Man kan ikke forvente at komme tættere på City eller Liverpool, og i det hele taget ikke andet end en 4.plads, uanset hvad træneren hedder, hvis ikke det sker noget.

Men jeg synes godt nok det er tyndt, at skyde skylden på manglende transfers, når man taber helt fortjent til Crystal Palace, i en kamp hvor man dårligt har et godt angreb, samtidig med at Palace har chancer til et par mål mere. Det retter Sancho ikke op på, og jeg er stadig bekymret for de manglende automatismer på holdet, det visionløse, langsommelige spil og det manglende genprespå holdet, og hvor tit den enkelte spiller er helt i vildrede når han har bolden, fordi han enten ikke ved hvad han skal gøre med den og ofte er der slet ikke har nogle muligheder, andet end at starte helt forfra. Man prøver desperat at spille bolden ud nedefra hver eneste gang, men det kræver mere end en beslutning om det, det er også noget der skal læres på træningsbanen og United bringer sig selv i problemer konstant, fordi de ikke kan spille sig ud af bare et sporadisk pres. Man er stadig ikke i stand til at bryde et betonforsvar op. United skaber vel ikke en chance i dag. United lever i min optik alt for meget på individuel kvalitet og alt for lidt på kollektivet, og det synes jeg falder tilbage på træneren, uanset hvor uduelige Lindelof og James er. Resultatet men ikke mindst præstationen er udtryk for mere end mangel på kvalitet i min bog. Man kan da håbe det bliver bedre med et par kampe mere i benene, men jeg er skeptisk, uanset om man ender med Sancho eller ej. Jeg vil meget gerne have ham og hans kvalitet, men han løser ikke nogle af de fundamentale udfordringer der er, omend han selvfølgelig giver højrekanten et ordentlig kvalitetsløft.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Det lignede bare tendensen fra de sidste PL kampe samt EL kampene....post corona honey moon er ovre. Vores største stjerner på papiret som Pogba , Rashford og Maguire er helt væk, Fernandes´ honey moon er også ovre, Lindeløf har jeg ikke ord for, vi scorer slet ikke nok mål osv....Sancho til en milliard havde ikke ændret noget idag. Vi har ingen ledere på banen og OGS er da også et totalt demotiverende sten ansigt på tribunen at se på. Gad vide hvornår CP sidst scorede tre mål på udebane, tvivler også på Zaha nåede at score to mål for os i samtlige sine kampe og så er det åbenbart en naturlov at DDG ikke skal have lov at redde et straffe. Hold kæft det er en stor pil nedad lige nu
Skrevet af trannel
Det bekymrende er vi endegyldigt ser i dag, at der er tre spiller i offensiven og det er bredden. Der er ingen der kan komme fra bænken. Den ene er 18 år og skal lige finde ud af hvad livet som prof. fodboldspiller indeholder. Rashford er blandt de bedste i verden når han er bedst, men bundniveauet er skræmmende lavt. Martial er en klassisk medgangsspiller. Når det ruller er han god. Ellers er det op ad bakke.

Det er det vi har. Intet andet, som i intet andet. Det kan umuligt gå godt en hel sæson. Det er bundnaivt at bilde sig selv andet ind.

Det var sat op til at fejle i dag med en tumultarisk forkortet pre-season fyldt med møgsager, Corona og manglende indkøb. Det her hold er overhovedet ikke klar til sæsonstart. Præcis som frygtet. Nu har vi allerede brugt en af de kampe sæsonen hvor det er utilgiveligt at smide point. Det kommer til at koste i sidste ende.

Så kan vi da godt sidde og svine individuelle spiller ovenpå indsatsen i dag, men det der, var der jo ingen af de 11 på banen der kunne være bekendt. Men så at sige der ikke skal hentes spillere og det ikke har noget med manglende indkøb at gøre er satme en skør konklusion. Problemet er jo netop at der er ingen trussel for at det får konsekvenser at leverer en sådan præstation. Det der er på bænken er for ringe. Der er ingen konkurrence om pladserne. Det avler en usund kultur. Lindeløf spiller jo også næste gang, ellers kommer Bailly bare ind og laver et tåbeligt straffespark og får 3-4 måneder lang skade og så spiller Lindeløf igen efter det. Rashford kan spille som han gjorde i dag i hver eneste kamp hele sæsonen og alligevel skal han starte hver gang, for der er intet andet at skyde med.

Jeg frygter en reprise af sidste sæson.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af uden_benskinner
lindeløf i dag var jo involveret i alle 3 mål, hvis der stadig er nogen som seriøst ønsker at forsvare ham, så begynder det at blive patetisk.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(300654210904)
Trannel @

Hvis det er mig du hentyder til, så siger absolut ikke at der ikke skal købes ind. Selvfølgelig skal der købes ind, og ledelsen har fejlet big time, hvis ikke der sker noget inden den 5 oktober, og man kan også sagtens argumentere for at det skulle være sket inden sæsonstart. Jeg forbander Glazers og Woodward lige så langt væk, som hovedparten gør.

Men isoleret set så synes jeg ikke så jammerlig en præstation, hvor man dårligt kan mønstre et gennemspillet angreb, element skyldes at der ikke er købt ind. Og jeg synes præstationen var værre end resultatet. Jeg synes så sandelig ikke det eneste der manglede i dag var kvalitet, og det var ikke en isoleret hændelse. Palace lignede et hold, der viseste hvad de ville og hvor alle kendte deres roller. United det modsatte. I min verden lider United holdet af strukturelle problemer, der ikke ALENE løses på transfermarkedet. Det er langt fra det samme, som at der ikke skal køber ind.
annonce
0