Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Hvorfor er Shaw blevet så stor? Er han ude af form eller er det bare sådan han er blevet i United.
Skrevet af Mkarner
Var det 4. eller 5. gang at Fred spiller den lige i skoen på en Tottenhamspiller?

Det jo intet nyt, det som regel ligegyldigt hvilket hold United spiller mod, så spiller han dem som regel til modstanderen.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af KasperK
Havde helt glemt at Pochetino går ledig.
Burde være en no-brainer
Skrevet af Toggle
En masse spørgsmål:
Kan det tænkes pogba er hæmmet af corona virus?
Kan det tænkes at maguire er hæmmet af sin fængselsstraf?
Kan det tænkes at den korte præsæson har gjort at truppen mentalt og fysisk er nedladet?
Hvad mener man om fx shaws udtalelser om manglende spiller indkøb? Når selv spillerne hungrer efter nyindkøb og intet sker, det må sgu være ligeså demotiverende.
Og ift Don tidligere kommentar. Har vores forsvar egentlig set bare nogenlunde ud mens degea har været bageste skanse?

Sidst men ikke mindst. Tiden lige nu er der til at gøre voldsomt ondt økonomisk på glazer familien. Så boycot alt merchandise.
LUHG
Skrevet af AaBager
Er det ikke det samme mønster der går igen? Utd gør det godt til sidst i en sæson, redder CL, den forbandede ledelse tror alt er godt, smider pengene i egen lomme i stedet for i holdet, elendige præstationer, manageren fyres og det hele starter forfra.

Findes der ingen kompetente mennesker i den sportslige ledelse?
Skrevet af fedefynboen
fy for en begmand
Skrevet af Acheron 3
Hvis i er smarte så beholder i Smalling i stedet for at sælge ham eller låne ham ud igen. Han vil være den mest driftsikre forsvarsspiller i truppen.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af NiPutoCaso
Fed kamp.
Godt spil og man kan tydeligt se angrebs idéerne, den mangler bare lige et enkelt hak.
Forsvaret er konsekvente, virker rolige på bolden og erfarne i positionsspillet.
Midtbanen fungerer godt sammen, det er de rigtige spillertyper vi har til denne stil.
Landsholdet Manchester United FC København
Skrevet af uden_benskinner
alt er så forfærdeligt, at man ikke ved hvor man skal begynde... men mourinho besindede sig og undlod at hovere hvilket var pænt af ham...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af KPinchy
Det er vel den sløjeste præstation jeg nogensinde har set fra United. Fuck jeg er træt af den her klub pt. Ud med hele ejerkredsen og den øverste ledelse.

Man fantaserer jo om hvad Det kunne være blevet til Hvis fansene havde haft mulighed for at købe den tilbage i 00´erne. Man får jo nærmest fysisk kvalme af at se på Woodward. Og fuck de latterlige Yankees: sjælløse pengegriske røvhuller
Skrevet af trannel
Vi kan jo diskutere herfra og til juleaften hvem der bærer ansvaret for den generelle tilstand i klubben. Men der må dog efterhånden være enighed om at alle dele af klubben ikke er godt nok. Manager, spillertrup og sportslig ledelse. Alt børe være oppe til diskussion. Det nytter ikke bare at frifinde OGS. Det nytter ikke bare at købe et par nye spillere. Det nytter ikke bare at fyre Woody. Det alle dele i klubben der skaber det her morads.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
Trannel
Hvem står for at ansætte manager og købe spillere?
LUHG
Skrevet af TheUnitedWay
Så (heldigvis) ikke denne nedsabling. Men ALLE har et ansvar.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Mkarner
Lad os tage spillerne sådan generelt, dagens kamp ændrer billedet selvfølgelig.

De Gea: Udskældt og har til tider sit høje niveau, tror dog hans udstråling er hamrende usikker og gør forsvaret dårligere end det er.

AWB: Startede som en kæmpe chef, men har sidenhen vist hvor hans kompetencer er henne, og det er nærmere et bundhold end i en klub som United, har nogle momentvise kampe. Er fremragende 1 mod 1, men hans positionering og hans offensive spil er decideret dårligt.

Bailly: Kæmpe bæst fysisk (dog skadet i tide og utide). Tager mange chancer i sit spil og man ved aldrig hvor man har ham, hans koncentrationsniveau er svingende.

Maguire: Burde være styrmanden, han er dog hamrende langsom, og værst af alt virker han som om han vil klare det hele selv og stoler slet ikke på sine medspillere. Ved 1-1 målet i dag hiver han i Shaw så han ikke kan cleare den ordentligt. Derudover hvad laver han egentlig med hans hovedstød 2 gange ved 1-1 målet?

Shaw: Stor fan, dog virker han igen overvægtig og ude af form. Når han er i form synes jeg han er hamrende vigtig da han har godt gennembrud med bolden og er god til at time sine løb.

Pogba: Skandale, han er så hypet som noget kan være, han er så nem at dække ud af en kamp.

Matic: Han havde lige en opadgående formkurve men har sidenhen vist at hans alder har indhentet ham, især hans pasninger til medspillere mangler ofte fart og tager derfor alt tempo ud af angrebene.
Bruno: Startede også som lyn og torden, han er enorm langsom men er eminent til at løbe rigtigt, han har dog ofte nogle elendige afleveringer.

Greenwood: Han har sin smidighed som gør ham farlig, han tager ikke så meget ansvar endnu, og alligevel er det ham som tør forsøge sig med skud udefra.

Rashford: Han viser momentvis sin styrker, men han virker så hæmmet når han ikke får tid på bolden overfor sin direkte modstander. Presser de på ham så taber han ofte sine direkte duel.

Martial: Har virkelig nogle styrker, men han er tit og ofte ude af kampene og er ikke særlig synlig.

Sidst vil jeg bare sige at Fred bør blive fyret, behøves ikke engang at skulle uddybe, kæft hvor er han dårlig.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af trannel
"Hvem står for at ansætte manager og købe spillere?"

Matt Judge og Ed Woodward.

Hvis du mener Woody er en idiot der bare skal ud, så er han vel det i kraft af han tager dårlige beslutninger og driver klubben elendigt. Så skal der også kigges på Spillertruppen og managerposten for det er jo netop der hans inkompetence afspejles.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mr. Pink
"Synes de sidste mange kampe at han har virket lad og uengageret."

Sådan er Pogba 80% af tiden
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af uden_benskinner
jeg har svært ved at se, hvordan solskjær og spillerne skal komme op af det her dybe hul som de er ved at grave. det er svært at se hvordan united ikke skal undgå at blive ydmyget i champions league lige om lidt, og det er svært at se hvem der skulle erstatte glazers, hvis de endelig var villig til at sælge klubben. hullet op til liverpool og city er nu så stort, at det ikke længere nytter noget at tale om det. united er i frit fald, og ingen på - eller omkring - holdet kan desværre løfte sig selv op ved egen hjælp længere.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Trannel
Jeg mener ikke at Woodward skal ud for good. Men han skal sættes fra bestillingen omkring alt det sportslige. Lad os få en sportsdirektør der kan lave en strategi for fremtiden. Lad os få en ind der samtidig kan udpege de spillere der hører til strategien så vi ikke skal se flere indkøb a la fellaini, dimaria, falcao, find selv på flere. Ja, vi har talt om det i mange sæsoner nu. Woodward har det overordnede ansvar hvorfor det først og fremmest er ham og ikke Ole der skal have tæsk
LUHG
Skrevet af Poboy
Det er let at være bagklog...specielt med aftenens præstation in mente, men baseret på sidste sæsons afslutning, burde der være nogle klokker der ringede for en eller anden klubben.

Jo vi sluttede sæsonen flot som helhed, men snublede over linien, med nogle præstationer der ikke var særligt gode. Var det træthed?...måske lidt, men det var også tydeligt, at modstanderne havde fundet ud af, at dæmme op for vores midtbane og især Fernandes.

Når modstanderne presser højt, og vi ingen tid får på bolden, falder korthuset sammen. Det har de andre hold luret, og uanset om modstanderen hedder Brighton, Crystal palace eller Tottenham, er det grundlæggende samme taktik de kommer med...og som Southampton mf. Kom med i slutningen sidste ssæson...læg pres på midten og boldholderen, så opstår usikkerheden med det samme.

Matic er god når vi er bold styrende sammen med Pogba, men under pres hvor boldsikkehed, overblik og evnen til at sætte en tackling ind er afgørende, er de 2 for dårlige. Det skaber mange løb mod vores forsvar, hvor Maquire er langsommere til at vende end en supertanker, og Lindelof ikke har overblikket til at dække for ham. Bailly er kold og varm og Shaw har aldrig haft sine styrker i det forvarsmæssige. Læg dertil at Bissaka gik helt kold i slutningen af sidste sæson, og stadig ligner en der kunne bruge 2 måneders ferie.

Der mener jeg OGS simpelthen ikke er sin opgave voksen. Når man ser et mønster igen og igen, og man ikke formår at komme med et modsvar..en ny strategi, er man bare ikke dygtig nok. Jeg har også svært ved at forstå flere af hans startopstillinger samt især hans udskiftninger i løbet af kampene...også i aftenens kamp hvor indskiftningerne virkede lidt formålsløse.

Derudover virker de fleste af spillerne til at have en svag psyke. Der skal ikke megen modgang til før de falder sammen...hvor er viljen, kampånden og lederskabet. Skal de holdes i hånden kampen igennem? Er OGS en god nok motivator?

Vi har en trup der burde spille med om top 4...hvis vi havde en klasse CB, men alligevel ikke det rigtige hold...et rigtigt hold!

Jo ledelsen er gode til at tjene penge men ret naive ift. Det sportslige og Glazers er en flok gribbe, men man kommer ikke udenom, at der er investeret mange penge i truppen de seneste år....med utroligt mange dårlige investeringer som resultat.
Dog er man også nødt til at få vendt udviklingen ift. De overpriser vi efterhånden er vant til at betale for spillere...vi betaler let 20-40% mere for en spiller end andre klubber...´The united tax´ som det kaldes. Den situation har vi bragt os selv i, og det er en svær situation at komme ud af....men man forsøger som det er set aktuelt både ift. Telles og Sancho forhandlingerne. Det gør så, man muligvis mister nogle spillere man gerne havde set i klubben, men det er vigtigt at få vendt udviklingen.

Jeg tror ikke på Ole er en ´yes man´ som nogle siger, men han er en gentleman og holder sin utilfredshed inden for hjemmets 4 vægge. Han vil klubben det bedste og jeg tror på hans filosofi vedr. Det sportslige.

Jeg er efterhånden dog i tvivl om, han magter opgaven som manager...der er tydelige tegn på, han ikke magter at få det ud af den nuværende trup han burde. Uanset skal han have chancen for nu, men det vil være klogt af united at få hentet de nødvendige spillere i denne sæson, for jeg tror ikke næste sæson bliver med CL, og så bliver det svært at lokke de rigtige spillere til.

...lorte fodboldaften...

"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af uden_benskinner
jeg står som sådan bag solskjær stadig, og mener det er woodward der er den egentlige årsag til denne gigantiske ydmygelse i dag.

men når det er sagt, så forstår jeg ikke at solskjær ikke udviser noget som helst temperament i dag, men blot sidder flegmatisk og kuet som en anden irettesat kostskoleelev på sidelinjen.

havde spillerne vist samme indstilling under ferguson, så var der faldet brænde ned øjeblikkeligt. solskjærs passitivitet er faktisk dét, jeg mindst kan forstå hos ham... men hvis i dag var udtryk for solskjærs generelle opgivenhed ift klubben og de mange manglende nødvendige indkøb, så bør han indgive sin egen opsigelse i morgen, så andre med mere hår på brystet kan komme til i stedet.
gik i seng efter første halvleg
annonce
0