Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
"man bliver nødt til at sætte foden ned, hvis man ikke kontinuerligt skal betale overpriser for spillerne, men behøvede det lige at være ved en ung spiller med kæmpe potentiale (høj videresalgsværdi)"

Pally
Jeg føler mig ret overbevist om at det her spiller en rolle og skal man vise alverden, at nu går den ikke længere, så er en højt profileret handel vel stedet at gøre det
Kan også være en del af strategien, at trække historien i langdrag, netop for at hamre budskabet ind overalt.
Det passer næppe en ærekær revisor, at blive smågrinet af, når man er i winning-winning-winning business´en.
At gøre noget ved problemet er svært at være uenig i, men mon ikke at der var andre måder at gøre det på. Vil man Sancho, har man formentlig skudt sig selv gevaldigt i foden. Han er i hvert fald blevet hængt til tørre i processen. Måske han blev anset for et nummer for grådig. De høje lønninger søges nok også begrænset i videst mulig omfang.
Af den grund ser vi nok logikken i at anskaffe sig ikke én, men to potentielle fremtidige 7´ere i vinduet. Mislykkes den ene, kan håbet hænges på den anden.
Unge himmelstormere indeholder formentlig også langt større mulighed for værditilvækst, end en max dyr Sancho.
Alt i alt synes jeg ikke at det er ufornuftigt at lade Sancho fare.
Spillemæssigt her og nu selvfølgelig jo og som støtte til en truet manager ligeså.
Men sådan opererer profitdrevne stik-i-rend-drenge åbenbart ikke.
Der er kun winning for at citere en vis Trump og det er ikke på grønsværen
Skrevet af Mr. Pink
"ledelsen yderligere ønsker at "sælge" cavani til fans som en verdensstjerne ved at give ham trøje nummer 7, fortæller mig at marketing afdelingen har været på overarberjde igen, for at forsøge at overbevise fans om, at cavani sføli er et verdensklassekøb. men lad os nu se, måske cavani viser sig at blive værdifuld til trods for han ikke har spillet bold i mere end et halvt år."

Jeg er meget imod at Cavani får nr 7.

Når det er sagt, så var Teddy Sheringham vist et ret godt køb i sin tid?
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(130902220507)
5-3-2 Kontra 4-3-3

Vi har de sidste kampe, Luton undtaget, set holdet blive mød med hæjt og intenst pres på boldholderen allerede ved CB, hvilket som regel har medført boldtab lidt længere oppe på banen hvor "guldbolden" eller stikningerne forekommer. Derudover boldtab på en del håbløse afleveringer midtbanen imellem for at dæmme op for presset.

Når vi taber bolden så langt nede i kæderne er der pres på forsvaret med det samme og her er overblik, koncentrationsevne, placeringsevne, adræthed og acceleration vitalt. Ikke styrke, hovedspil, tacklinger, evnen til at aflevere op i banen osv.
Hverken Bailly, Lindeløf, Maguire eller Jones har alle fem ting. Bailly har ikke koncentrations- eller placeringsevne, Lindeløf har overblik, men mangler ligeledes koncentrationsevne samt speed og adræthed. Maguire mangler enormt meget adræthed og acceleration og Jones er et kapitel for sig selv.

Når nu vi ikke har det kunne en 5 back kæde med to offensive backs samt en forholdsvis hurtig Shaw som CB, være løsningen. Shaw er alligevel 185 og Telles er 182 så hovedspillet mangler lidt men det kan Maguire ordne. Offensivt vil Williams og Telles være fri til at rykke op og sende indlæg ind efter en Cavani som er de andre angriber overlegen i hovedspillet samtidig med at rashford/Greenwood kan rykke i hullerne omkring ham. En kreativ midtbane kan ligeledes accepteres da man må formode at der er mere lukket bagtil end i en 4-3-3.

Endnu et problem med 4-3-3 er at vi ikke har en Carrick. Matic er dygtig til nogle ting, men kan overspilles ved højt pres og er desuden for gammel til at spille hver kamp.
De to andre yder ingen dækning for foravaret da deres spilforståelse og placeringsevne er for ringe.

Eneste ulempe er at vores angreb bliver lidt smallere i en-mod-en situationerne. Til gengæld tror jeg vi får mindre stilstand og markant mere bevægelse foran boldholder i en 5-3-2.

Det er klart at det er en aden udgave en Mous betonbus jeg snakker om med en 5-3-2 og dens succes afhænger i den grad af vores back evne til at løbe op og ned i 90 min. Samt vores evne til at lukke af bagude. Men jeg synes den er et forsøg værd.
Skrevet af Inuk.
Med Cavani i truppen vil jeg bare beholde den nuværende opstilling. Dog vil jeg smide Pogba på bænken og Bruno ned på Pogbas plads mens jeg ville sætte Cavani på Brunos plads. En hurtig 9´er i Martial, en mere stationær 10´er i Cavani og en Bruno på den centrale midtbane til at styre slagets gang. Pakker modstanderne sig sammen kan man sigte efter Cavani. Presser modstanderne højt kan man sende Martial afsted med en stikning.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Ofte har jeg syntes at retorikken herinde har været alt for fokuseret på at bebrejde den ene eller anden for alverdens ting.
At finde syndebukke, så at sige. Helt defekt har det oftest været på kampdage.
Det er, i min optik, alt for let, når man ikke samtidigt angiver løsningsmodeller.
Og det bidrager ikke stort, men øger blot frustrationen.

Uden at udpege nogen bestemt som "skyldner(e)" i den tilstand, vil jeg gerne ha´ lov at rose alle de, som nu i stedet fokuserer på hvad bringer vores hold ud af dødvandet.
Det synes jeg der er perspektiv i og det både aftvinger respekt og retfærdiggør hvad egentlig var grunden til at jeg i sin tid besluttede at deltage.
Det handler om at blive "klogere", at udvide perspektiver og forståelsesrammer

Tak for det gutter, der er håb for fremtiden. Både for United og for tråden.
Med andre ord, jeg bifalder alle de som tør udstille sig selv og stille spørgsmål og forslag. Der er ingen holdninger, som er forkerte. Ingen af os forstår alt og ingen kan kalde sig ekspert i modsætning til andre.

Alle bidrager, hvis man altså tør, til en bredere forståelse for os alle
Thumbs up!!!
Skrevet af Inuk.
Så blev Bailly vist skadet
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Pindhunden
Så fik Pogba lige kvajet sig igen og udtaler, at hans drøm er at spille for Real Madrid. Fantastisk timing, npr man æige har tabt 6-1........

Jeg havde i forvejen argumenteret for, at Pogba må på bænken og erstattes af De Beek. Og hvis det ikke er nok, at Pogba har spillet skidt, så kan Ole da bruge den udtalelse til at sætte ham på bænken.

Hans fysik gør, at han altid vil komme til at se lidt lad ud, men hvor ville jeg dog gerne se en kamp, hvor Pogba ligner en mand, der vil spille for os. Han får jo heller ikke et skifte, hvis han ikke performer bedre.
Skrevet af fedefynboen
Pindhund

Jeg tror faktisk, at det er en rettidig udtalelse
Han gøder vandene i Madrid, som øjner de kan få ham "billigt" til januar.
United har ikke forlænget med ham, som han ønskede og indstillingen er derefter

At Real så nok køber katten i sækken, er deres hovedpine
Vi kan til gengæld få Upamecano og det er et godt bytte i min optik
Van de Beek må dog nok indstille sig på at en fast plads først bliver aktuel, når Pogba er på plads i Madrid.
Skidt for os på den korte bane, men godt på den længere
Skrevet af Muggedreng2
Mon ikke det er vores totale mangel på at vise vi VIL være de bedste, der har gjort at den kære Pogba er demotiveret.

Jeg kan i alt fald sagtens forstå ham, det har lort og lagkage transfer vindue er da det samme som at sige "Vi er palle ligeglade med at vinde noget vi skal bare have penge i lommen"...

Sjovt som folk bliver ved at spise vores kære klubs spins...så smider de lidt krummer med Poch som træner efter en ydmygelse, så smider de lidt "lækre" spillerhandler ind i puljen efter en total mangel på kvalitet i det netop overståede transfervindue..

Hvornår vågner folk op?
Skrevet af uden_benskinner
pogba viser endnu en gang hvor stupid han i bund og grund er. lad lejesvenden over dem alle snart være fortid i united, for alles skyld.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af TheUnitedWay
DVB er fast mand efter den tåbelige udtalelse fra Pogba.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(130902220507)
Vil gerne af med pogs hvis det betyder at upemecano og ikke mindst Sancho vil være muligt. Men vi skal nok ikke regne med mere end 60 mio. £ for ham pt.
Hvis vi samtidigt kan komme af med Romeros løn og måske Lingard eller Rojo sku man da tro at der var 150 mio. £ til indkøb når vi nu ikke har brugt det vilde i sommers. Spørgsmålet er om det er nok til de to, om ejerne ikke hellere vil putte dem i lommen, om klubberne vil sælge til januar og om spillerne overhovedet vil hertil med de manglende ambitioner der bliver udvist. Måske kunne de to spillere overtales med lovning om at den anden spiller også kommer så man lokker den ene med den anden.
Skrevet af uden_benskinner
pogbas udtalelser om real madrid som hans største drøm gør det ihvertfald lidt nemmere for solskjær at erstatte ham i start11´eren med van de beek, det tror jeg flertallet af united fans vil sætte stor pris på. pogba har simpelthen ikke respekt nok for klubben til at forvente at den fortsat bakker ham op - hverken på eller uden for banen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Jeps, det er helt sikkert u_b

Men, men. Ikke sikkert at OGS reelt bestemmer det
Mon ikke Woody vil ha´ et ord indført og sikre størst mulig transfer for franskmanden
Sportsligt håbløst, men vi kender jo alle hans prioriteter.
Sidder Pogba på bænken, vil Real nok forsøge at presse prisen længere ned, end revisoren bryder sig om.
Det er aldeles defekt, som det har været længe.
Stemmer for at rulle stodderen i tjære og fjer og sparke ham ud af byen, den forbandede maddike.
Skrevet af Inuk.
Mon ikke det er vores totale mangel på at vise vi VIL være de bedste, der har gjort at den kære Pogba er demotiveret.

Ligesom da han var væk et halvt år, skulle opereres, skulle alligevel ikke opereres, fik så 2 kampe, hvorefter han fik den operation, som han ikke skulle have haft, men som han skulle have til at begynde med.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Ja, det var sgu et besynderligt forløb Inuk
Hvis ikke Uniteds lægestab er helt talentløse, så må det skyldes eksempelvis kontraktspørgsmål, motivationsspørgsmål eller begge dele

Men affæren har jo baret været én i en lang række, hvor Pogba har vist at for ham tæller kun Pogba. Ikke stor respekt for hverken klub eller holdkammerater, men masser af tid foran spejlet.
Han spiller sådan, han er en møgforkælet barnerumpe
Dur ikke, væk!
Skrevet af KnockOut
Upemecano bliver der helt sikker stor rift om, han skulle også være på den 2 spiller liste som Lampard har, Rice og Upemecano, og i har Sancho og Upemecano mens andre klubber også skulle være klar til at smide de 60mil i release, bliver spændene hvem der får ham.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Toggle
Kan kampene frem til næste landskampspause blive endestationen for Ole?
17. oktober Newcastle (ude, PL)
20. oktober PSG (ude, CL)
24. oktober Chelsea (hjemme, PL)
28. oktober RB Leipzig (hjemme, CL)
1. november Arsenal (hjemme, PL)
4. november Istanbul Basaksehir (ude, CL)
7. november Everton (hjemme, PL)

I øvrigt har jeg aldrig forstået at hvis en manager position hænger i en tynd tråd hvorfor man ikke vælger at skifte inden en landskampspause som denne. De næste to-tre kampe kan vi reelt stå med ingenting.
LUHG
Skrevet af Inuk.
7 sikre sejre :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Pete2
Der har kun været en der har turdet sætte Pogba på bænken og åbent sagt han mangler attitude - Mourinho
annonce
0