Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Toggle

Du har helt ret, det er grufuldt at se Maguire for tiden.
Overblik og placeringsevne har aldrig været i top, men siden hans tåbelige standard-britiske adfærd på feriesteder ovre på "øen Europa", har det været helt galt.

De mindre begavede af slagsen er til fals for drømmen om "England rule the Waves" og Victoriatidens hæmningsløse udbytning af alverden. Maguire synes at være et klokkeklart eksempel på den absurde tankegang, som jo også har bragt UK ud af EU.
Og som uvægerligt vil mindske den britiske arbejderklasses ellers absolut rimelige krav og forventninger.
Tåberne forstår det ikke og Boris og City of London gnider deres griske hænder i forventning om "storhed". Vorherre til hest!
Trump er ikke alene.

OGS må ha´ flere tanker omkring det. Skal Maguire være anfører? Skal han overhovedet spille?
Newcastle i morgen. Med Andy Carroll i feltet, må Maguire vel nødvendigvis spille.
Ellers synes jeg det var på plads at gi´ ham en pause, vel vidende at makkerparret Bailly/Lindelöf er en "accident waiting to happen"
Omkring anførerhvervet, synes jeg også at problemet er - hvem ellers?
Fernandes har været nævnt, men heller ikke han synes oplagt. Anføreren skal i min optik ha´ to egenskaber/roller. Han skal gå forrest i fight og vilje og han skal være positioneret, så han har overblik. Begge dele taler for Maguire og ikke for portugiseren, men hans personlige aktuelle form er voldsomt problematisk.
Så OGS ender nok med både at lade ham spille og være anfører.
Ikke nogen særligt god situation, som bare kommer oven i en del andre ditto i vores klub.
Skrevet af Don_Millionaire
Fernandes har skudt den historie ned allerede samme dag. Og der bliver ikke langt fingre imellem.

Det kunne Pogba lære noget af.


Forskellen på en spiller der vil klubben det bedste, og en spiller der kun vil sig selv det bedste.

Glæder mig til den dag den primadonna ikke er i klubben længere. Længe skal man lede for at finde en mere overvurderet fodboldspiller.
Skrevet af Slettet(311049211002)
@Totti

Jeg aner simpelthen ikke hvordan du kan læse mit indlæg som en hyldest til City, eller at jeg dømmer United som ude af top 6, eller som et hold på vej ned i den næstbedste række.
Ser jeg United som favoritter til mesterskabet? Nej. Det jeg sgu ikke. Ser jeg en 2. plads som som godkendt. Ja det gør jeg sgu. Og det er min holdning, også selvom lige præcis denne sæson nok på ingen måder kommer til at minde om noget vi har set før. Punktum herfra i forhold til at jeg synes en 2. er godkendt.

Skrevet af T-United
Nå, så står vi overfor den vigtigste kamp siden Leicester sidste sæson... en absolut must win hvis vi skal hænge på og få noget selvtillid i truppen til en hård og spændende periode med mange svære kampe.

DDG
AWB Linde Maguire Shaw
Matic Pogba
Bruno
Lingaard Greenwood Rashford

Er mit bud på startformationen. Hvis Cavani er klar spiller han i stedet for Lingaard, og Greenwood rykker ud til højre.

Jeg tror vi hiver den hjem 3-1.
Skrevet af Mc86
@United.

Jeg siger ikke, at du ikke får ret i din forventede spartopstilling, men så burde OGS simpelthen få sig en fyreseddel for det.

Som Einstein sagde engang "Definitionen på sindsyge: At gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat."

Nu har han (stort set) spillet med den opstilling de tre foregående PL kampe, og vi er blevet spillet ud af banen i hver eneste kamp.
Der bør ændres formation og/eller spillermateriale.
Det vil være en decideret hån mod de folk der sidder på bænken, at lade særligt Pogba starte. Ligeledes egentlig med Maguire og Shaw, men førstnævnte er sikkert fredet i kraft af anførerbind og det faktum at vi ikke har en fuldgod reserve..

Jeg tror vi maksimalt tager 1 point - desværre :-(
Skrevet af NiPutoCaso
Så vi har forlænget kontrakten med Pogba.
Ihvertfald udløst klausulen, så han nu er her 2 sæsoner mere... Uforståeligt, med mindre det er for at prøve at tjene på ham, men det virker næsteb umuligt
Landsholdet Manchester United FC København
Skrevet af Røret
Jeg synes det ville være fuldkommen vanvittigt ikke at udnytte klausulen, og det kommer som ingen overraskelse.
Pogba var fri til at tale med andre klubber fra januar af, hvis ikke den blev udnyttet, og salgsværdien minimeres jo mod udløb af kontrakten (ved du jo nok godt). Så uanset om man vil beholde ham eller sælge, så skal den udløses.
Skrevet af fedefynboen
Røret

Det må bero på at man enten forestiller sig han opper sig spillemæssigt og giver valuta for pengene.
Eller at man seriøst tror på at nogen (Real?) punger ud for ham.
Begge dele forekommer en anelse naivt med historikken in mente, men synes i tråd med revisorens tankegang.
I min optik er det at smide gode penge efter dårlige og man var bedre tjent med at få det lidt for ham man nu kan få og i stedet investere i en spiller, som VIL United og som bakker påstanden op på banen.
Som til eksempel Upamecano, uden selvfølgelig at vide om han vil United.
I den sammenhæng er Uniteds adfærd grotesk pt.
Revisorens konstante behov for at skabe overskrifter, er i den grad i vejen for at skabe et hold, som managere og spillere virkeligt VIL.
Det er ganske enkelt uhørt tåbeligt
Skrevet af fedefynboen
100 % enig mc86

Hvis ikke en spiller som Van de Beek spiller i dag, må han føle sig røvrendt og OGS vil med et nederlag UDEN forsøg på ændringer, save sin egen gren over.
Det kommer ikke til at ske, så dum kan han ganske enkelt ikke være
Skrevet af Røret
Fynbo:
Som jeg læser det så ville du være villig til at lade ham gå på en fri transfer?
Jeg tror nu på at det ikke nødvendigvis behøver være Real og en halv milliard, og jeg tror nu også at Pogba kan bidrage positivt til vores spil i den her sæson (1: der skal ikke så meget til. 2: Pogba er nok i top 3 af mest talentfulde spillere i vores trup. 3:man holder ham nok minimum til næste sommer).

Med det sagt så så jeg nu også gerne, at han blev skippet afsted, og jeg håber ikke på, at han så ensidigt bliver valgt til startopstillingen, når han performer som han gør pt.

Jeg kunne godt se ham indgå i en kamp om 10’eren i stedet for en 6/8’er. Hvis man nu holder fast i nuværende opstilling(...).
Skrevet af T-United
Mc
Det er nogenlunde samme opstilling, der gjorde os til et af de bedste hold sidste sæson. Jeg synes, folk er alt for hurtige til at dømme den ude. Det har været elendigt her i starten, men spillet var faktisk bedre mod Spurs indtil udvisningen. Der var det bare horrible individuelle fejl af vores to centrale forsvarsspillere, der gav Spurs momentum inden da.
Skrevet af T-United
Det kan også være en mulighed at rykke Bruno en plads frem og så spille med Donny på hans normale plads med Pogba og Matic bagved
Skrevet af fedefynboen
"Som jeg læser det så ville du være villig til at lade ham gå på en fri transfer?"

Som udgangspunkt naturligvis ikke
Men jeg vurderer, at så længe han ikke giver United valuta for de mange penge han allerede har kostet, så må man på et tidspunkt "cut the losses"
Signalværdien om at performance for klubben må overskygge trangen til at cashe in, skal i min optik være fremherskende. Alt andet er ødelæggende for omklædningsrum og for at blive taget seriøst af alle fra managere, over spillere og til fans.

Som sagt. Dum idé at smide gode penge efter dårlige og er konsekvensen at man må bogføre et stort tab, så er det i min optik også en slags investering.
Èn der sætter tonen og som giver mere mening i en klub, der drømmer stort, end revisorens hidtige eskapader.

Jeg tror ikke på at Pogba kan ændre sig. Han er en møgforkælet, selvcentreret, halvdum snothvalp for at sige det lige ud. Afsted med ham. Penge eller ej.
Skrevet af Mc86
Jeg synes du er for langsom til at dømme den ude.
Spillet har i den grad haltet lige fra 2-2 kampen mod Southampton. Vi har med andre ord spillet 12 betydningsfulde kampe siden "det gik godt" - og den eneste rigtig gode kamp var mod Brighton i pokalen.
Synes du har lavt ambitionsniveau hvis du synes man bare skal holde fast, fordi det gik fint tilbage i juli måned.
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis Solskjærs fortrukne formation ikke er godt nok til at vi kan vinde fodboldkampe, så skal han ikke være vores træner. Det holder simpelthen ikke.

Jeg stemmer også for at vi holder fast i formationen og konceptet, for hvis man først giver op på det, er man jo ikke kommet nogle vegne. At der skal ændres på spillerne er selvfølgelig oplagt, og Pogba kan simpelthen ikke blive ved med at starte.
Skrevet af Don_Millionaire
Noget helt andet. Er det held i uheld at vi ikke fik Sancho?
Synes efterhånden at Calvert-Lewin ligner en spiller der kan blive verdensklasse, og jeg er ved at være der, at jeg langt hellere ser os smide 100 mio. efter ham.

Vi skulle selvfølgelig have haft et alternativ til Sancho i det netop overståede vindue, men det er jo en helt anden snak.
Skrevet af TheUnitedWay
Så vil jeg hellere have Sancho for de penge.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Inuk.
Noget helt andet. Er det held i uheld at vi ikke fik Sancho?
Synes efterhånden at Calvert-Lewin ligner en spiller der kan blive verdensklasse, og jeg er ved at være der, at jeg langt hellere ser os smide 100 mio. efter ham.


Enig, truppen skriger efter en ægte spids.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, jeg må sige at jeg er ret enig i Paul Scholes´ udtalelse, om at Sancho blot er mere af de typer vi allerede har. Det ville selvfølgelig ikke være dårligt at kunne sætte ham på en højrekant, men jeg ville nu foretrække at vi endelig fik en rigtig 9´er, og det ligner Everton knægten sgu.
Skrevet af Grønne
Enig med DonM

Calvert-Lewin skal købes inden han hypes op og ender med at koste spidsen af en jetjager.
annonce
0