Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KPinchy
Uagtet hvor slatten Pogba har været, så ser det sgu vildt ud at man kan skifte ham og Cavani ind mod Chelsea
Skrevet af KPinchy
Mon ikke det er James og fred der ryger
Skrevet af #GGMU!
Han kan passende tage Shaw ud også, han virker færdig!
Skrevet af North
Frygtelig udskiftning. Vores defensive anker ud - kan nemt koste en scoring imod.
Skrevet af #GGMU!
Fred har simpelthen været god idag! Sammen med AWB min MotM.
Skrevet af North
Øv. Vi kunne godt have vundet, men jeg er alt i alt meget tilfreds.

Vi ligner et fodboldhold og det er vigtigt at tage med. Chelsea var i dag også kommet for at lukke ned efter deres mange defensive fadæser.

De havde en god målmand i dag der piller Rashford to gange.
Skrevet af Don_Millionaire
Vi skulle have vundet den her. Chelsea ville ikke meget i dag, men det er jo et godt resultat for dem, så man kan ikke sige noget til det.

Mange gode defensive præstationer igen, og Fred står igen ud.
Skrevet af Battlegoat
Jeg syntes det var en skuffende kamp, første 60min var vel bare spild af tid Ingen turde noget.

James er virkelig langt fra United niveau, Mata i første halvleg havde 1 god aktion. Luke shaw nægtede at løbe overlap i anden..


Skrevet af North
Jeg håber Telles spiller på onsdag, så Shaw får et hvil - det ligner det at han trænger til.

Ligeledes bør Bruno starte ude og så evt. Pogba i den fremskudte rolle. Vi er nødt til at passe på spillere, der har vist at de rammes af træthed nemmere end andre.

Så derfor mod Leipzig

De Gea

AWB - Tuanzebe - Lindelöf.- Telles
Fred - Matic
Greenwood - Pogba - Martial
Cavani

Man kunne også brunge Donny i stedet for Fred, men det er nok lige at stramme den. Med to kampe om ugen, så er det ligeså meget friskhed som så meget andet der bliver afgørende for resultaterne.
Skrevet af Toggle
Synes vi spiller en god kamp. De første 30min mest i chelseas favør, men hele 2. halvleg var da en lang vandring mod deres mål.
Meget imponeret over mctominay og wan bissaka i aften. Maguire og lindelof med en fin kamp også. Fred kommer jeg nok aldrig til at holde af - han kommer i vejen for meget, men det er så også det. Det ligner at han har stegepander på fødderne - elendige førsteberøringer, og så er der ikke mange fremadrettede afleveringer med adresse på.

Havde været fedt hvis cavani havde startet sin unitedkarriere med at score på sin første boldberøring.

I øvrigt var VAR igen håbløs. Hvordan man ikke kan se maguires knus igennem og så 1min senere kigge rashfords igennem forstår jeg simpelthen ikke.
LUHG
Skrevet af TheUnitedWay
Synes det er vildt VDB ikke kom ind, og Telles end ikke på bænken.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af uden_benskinner
resultatet lidt skuffende, og united mangler stadig lidt kreativitet og fantasi på den sidste trediedel af banen. det var mærkeligt at se cavani i en united trøje, der går lidt inden jeg vænner mig til det.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af T-United
@Inuk
Så bare fordi Maguire var Mourinhos ønskespiller, kan han ikke også have været OGS’? Pep ville have haft ham også men havde ikke råd. Han var eftertragtet, fordi han er klasse.

Og Sancho var på blokken hele sommeren, men handlen skete ikke, fordi United ikke kunne være med på den struktur i betalingen, som Dortmund krævede. Mit gæt er, at det skyldes Corona.
Skrevet af gandalf
"Pep ville have haft ham også men havde ikke råd..."

Pep får altid alt hvad han peger på, FFP eller ej, så den køber jeg ikke ...
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
Skrevet af fedefynboen
"Meget imponeret over mctominay og wan bissaka i aften. Maguire og lindelof med en fin kamp også."

Med historikken og udtalelserne in mente, er det forståeligt at Linde sådan lige sniger sig ind på side 4 her.
For mig var han ikke bare Uniteds, men banens bedste. Måske i konkurrence med Thiago.
Suverænt overblik og positionering og tryghedsskabende i boldbesiddelse, krydret med fine raids frem i banen. Libero-style.
Og hans direkte modstander, Timo Werner, rørte vel knapt bolden.
Jeg har før været efter ham, fordi jeg har syntes han tager for lidt ansvar og så at sige gemmer sig lidt.
Ikke i går og ikke mod PSG. Det må gerne fortsætte.
Har også efterlyst at Maguire accepterer at være "forstopper", i stedet for at ville bestemme. Det er svenskeren langt bedre til og udkommet er et bomstærkt forsvar.
Som i går.
Lindelôf skal såmænd nok fortsat begå bommerter, men med den rigtige arbejdsfordeling, vil de minimeres.
Selvfølgelig må en spiller som Tuanzebe skæve lidt langt efter spilletid, men som back-up for Maguire, er han bestemt relevant.
Ikke for Linde. Han er en helt anden type, som jeg mener er et must at ha´, vil vi være med blandt de bedste.
Skrevet af Don_Millionaire
Lindelöf spillede en rigtig god kamp, ligesom resten af forsvaret, men lad os nu ikke glemme at de også blev beskyttet af en bomstærk midtbane. Så snart vi begynder at starte med lidt mere offensivt indstillede midtbanefolk, vil vores forsvarsspillere også blive udfordret mere individuelt, og her har vi jo set hvad det betyder. Lindelöf vil sandsynligvis komme i problemer igen, og for alle os der ikke har et man-crush på ham, er det nødvendigt at se en 10-15 kampe i træk af det her, førend vi kan konkludere noget. Indtil da må svenskeren acceptere, at der sidder en dygtig akademi spiller på bænken, der vil stille tvivl om hans niveau. Den tvivl må han så konsekvent modbevise, ligesom det ser ud til at De Gea er igang med at gøre med den konkurrence han er blevet mødt af i form af Henderson.
Skrevet af fedefynboen
Stop nu det man-crush gylle Don_M
Det er jo ikke tilfældet.
Ren analyse af hvad jeg mener der behøves, for at vi kan blande os med de bedste
Er der en bedre end Linde derude, så er jeg helt med på det
Bare ikke det mest iøjnefaldende problem for nuværende

Jo, Linde vil komme i problemer igen. Helt sikkert. Som i øvrigt også alle de andre bagude, når vi åbner os lidt mere.
Men det er jo en af omkostningerne ved at satse, hvad jeg også mener vi bør gøre.
Mere end tilfældet er nu. Hvo intet vover.......!

Synes det er interessant at du åbenbart konsekvent mener at det er svenskeren, som skal føle sig truet af Tuanzebe og ikke Maguire.
Tror det skyldes at mange, ikke mindst de som selv har været defensivspillere, gerne ser 2 jernmænd, som individuelt klarer sig godt i dueller.
Og derved nedprioriterer effekten af et godt makkerskab, som i min optik er med 2 forskellige typer. Fordi det er nok så vigtigt hvad sker, når bolden er erobret og hvordan man positionerer sig. Som teknikere almindeligvis er bedst til.

Det har længe været tilfældet, at Linde klarer sig bedst i Europa, hvor jeg mener vi skal være gode og mod hold som selv vil spille bold. Fordi han er god langs jorden.
Problemerne opstår oftest mod hold som Palace og der kan han så passende hviles

Tilbage står at du har ret i at problemerne for forsvarerne øges, når vi åbner os.
Men også at du helt undlader at forholde dig til det strategiske/taktiske i at ha´ to forskellige typer som CBs og i stedet forfalder til billig name-calling.
Hverken sobert eller synderligt informativt
Jeg har intet crush på Lindelöf, men derimod et stort et på Man U, som jeg ønsker alt det bedste for.
Skrevet af T-United
@gandalf
Det tog mig ikke mange klik på googl at finde den her artikel, der vist ganske fint understøtter mit udsagn

https://www.skysports.com/football/news/11679/11777604/pep-guardiola-admits-man-city-couldnt-afford-harry-maguire
Skrevet af Don_Millionaire
@fynbo

Selvfølgelig har du et man-crush på Lindelöf. Du fremhæver ham konsekvent efter hver kamp, og det selvom han bare har spillet middelmådigt.
Der er dog ikke noget i vejen med at have et man-crush på enkelte spillere, og jeg har da også nogle jeg forsvarer mere end andre. Ligesom det er tilfældet med mange andre brugere herinde.

At Tuanzebe skulle være den samme type som Maguire, er jeg ret uenig i, og at de ikke skulle kunne komplimentere hinanden, er jo uvist for os alle, når de ikke har spillet sammen over længere tid.

Grunden til at jeg hellere skifter Lindelöf ud end Maguire er ret simpelt. Sidstnævnte er en bedre forsvarsspiller og står langt bedre til de udfordringer der kommer i PL. Om du vil det eller ej, så spiller man stadigvæk med indlæg, og her er slaphead bare uundværlig, når alternativerne er hvad de er.
Derudover er han mindst på højde med Lindelöf, hvad angår spillet med fødderne, selvom svenskeren var virkelig god på bolden i går. Problemet er bare, at det er meget meget sjældent, at han tør være så modig i sit spil, og før det ændrer sig, så har jeg svært ved at ændre holdning til at han skulle være bedre på bolden.

Men som sagt, hvis Lindelöf spiller 10-15 kampe som den i går, er jeg klar på at hoppe med på dit man-crush, men indtil da, er han til eksamen hver gang, for han har efterhånden fået sine chancer i vores klub.
Skrevet af fedefynboen
"Selvfølgelig har du et man-crush på Lindelöf. Du fremhæver ham konsekvent efter hver kamp, og det selvom han bare har spillet middelmådigt."

Og du fremturer Don_M med name-callingen - fortsat uden belæg. Det er jo en lodret løgn, du her lægger for dagen.
Jo, jeg fremhæver ofte svenskeren, men selvfølgelig ikke når han også i min optik har spillet skidt. Som mod Crystal Palace.
Men ganske enkelt fordi jeg synes at han som type er et must og fordi koret af Lindehaters er så højtsyngende og, som jeg ser det, aldeles forudindtagede
Der er derfor også en udtalt mangel på at rose ham, når han spiller godt, hvad jeg så kompenserer lidt for. Så måske, også som tidligere nævnt, er der et problem når man tidligere har udtalt sig meget kategorisk om hans evner og betydning.
Der er vist noget med stolthed, men det er der nu også med integritet.

Og så konstaterer jeg at du fortsat ikke forholder dig til værdien af at ha´ 2 forskellige typer i midterforsvaret, men i stedet fastslår at i PL er behovet for 2 jernmænd stort
Det er bestemt også lettere at kalde folk, som mener noget andet, diverse nedladende ting som "bevis"
Ja, PL er anderledes end alle andre ligaer, fordi indlæg er så ofte anvendt og fordi fysiske angribere traditionelt gør sig her. Ikke mindst hos de "små" hold.
Men for en klub som Man U, er det også vigtigt at kunne gøre sig ude i Europa
Synes som tidligere nævnt, at Linde kan sidde over i nogle af de kampe og så kan vi jo se om Maguire og Tuanzebe kan indgå i et samarbejde, som er på højde med Linde/Maguires.
En god trup i Man U regi bør omfatte ca. 20 relevante spillere, som alle kan gøre en forskel. Nogle i bestemte typer kampe, som Linde. Og så er det op til manageren at stille rette hold til rette kamp. Desuden spilles mange kampe og slitage på enkelte spillere skal gerne undgås.
annonce
0