Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af T-United
@Inuk
Jeg er ikke ovenud lykkelig for Woodward, og jeg er også ærgerlig over, at Sancho ikke kom til i det her vindue.
Ift. Maguire så kender jeg ikke detaljerne i forhandlingerne, da Mourinho var på posten. Men var vi decideret i forhandlinger om ham, var det da ikke godt nok, at han ikke kom til året før.

Jeg vælger dog at se lidt anderledes på klubbens situation end I andre. Jeg tror ganske enkelt, I tildeler Woodward for meget kredit, hvis I tror, han alene (på ryggen af Glazers) er årsagen til, at vi lige nu er et stykke fra, hvor vi gerne vil være.

Jeg tror, du blander det at argumentere sammen med noget andet - uden jeg dog kan komme frem til, hvad det skulle være. Bare fordi jeg ikke giver mig i en debat (og holder fast i noget, du er uenig i), er det vel ikke det samme, som at jeg ikke evner at blive klogere? Mine indlæg i debatten omkring hvordan klubben drives er ofte svar på holdninger - som dine - der ligger i den anden ende af spektret end mit. Jeg ved også, hvor I står, så der er jo ingen forskel på vores tilgang - altså udover at vi er uenige, og du (og andre) har tilbøjelighed til at blive personlige, når I hører holdninger fra andre, der er FOR langt fra det, I selv synes.

I må altid mene, hvad I mener, men jeg vil også forbeholde mig retten til at mene, hvad jeg mener - og i øvrigt fortælle det.
Skrevet af andib
Ærgerligt, det var ellers en af få brugere i denne tråd der kunne bidrage med noget saglig debat, men man forstår vel efterhånden godt hvorfor.
Jeg kan kun være helt enig, desværre.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af uden_benskinner
trist hvis la pioche har forladt os, jeg vil savne alle hans nøgterne analyser og gode links.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af TheUnitedWay
Æv La Pioche havde som oftest fornuftige indlæg som bidrog positivt til debatten.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Inuk.
Jeg tror ganske enkelt, I tildeler Woodward for meget kredit, hvis I tror, han alene (på ryggen af Glazers) er årsagen til, at vi lige nu er et stykke fra, hvor vi gerne vil være.

Van Gaal, Mourinho og Evra har alle sagt det samme, nemlig at Woodward og hans højre hånd alene står for transfers. Selv Van Gaal gik så langt og afslørede at det eneste han havde at sige om transfers var at han skulle blive enige med chefscout Marcel Bout om hvem de skulle anbefale som potentielle indkøb. Resten er optil Matt Judge og Woodward.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af T-United
Problemet er bare, at man heller ikke alene kan bruge succesfulde eller fejlslagne transfers som årsag til klubbens nuværende tilstand.
Og i øvrigt synes jeg heller ikke, at man kan bruge det, at Glazers trækker penge ud af klubben som argument... der bliver brugt masser af penge på transfers. Det argument lever dog også i bedste velgående.

Men som du skriver, har jeg mange gange skrevet, hvad jeg tænker er en væsentlig del af årsagen - og jeg vil jo nødigt efterlade dig med det indtryk, at min holdning skulle være den eneste rigtige, så jeg lader være med at gentage.
Skrevet af Inuk.
En stor del af kritikken handler jo ikke at der bliver brugt for lidt, men at der bliver brugt forkert.

En professionel reserve som Romero er f.eks. heller ikke afsat. Selv om Solskjaer har valgt sine 3 målmænd og Romero er ikke en del af dem. Romero har altid været professionel og altid leveret varen. Takken for at være loyal overfor klubben er at han er placeret i en venteposition hvor han ikke er en del af PL eller CL truppen. Tilgengæld trækker han helt sikkert sin fine hyre som en af de 10 bedst betalte målmænd i PL uge efter uge, måned efter måned. Det er da uansvarlig omgang med klubbens penge. Men det har man tilsydenladende råd til, bare ikke købe ønskespillere til tiden.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af TheUnitedWay
Det er vel en blanding af for lidt og forkert. Vi har set hvad der sker når vi henter middelmådige spillere som f.eks. James eller has-beens som f.eks. Sanchez.
Det handler om en balance hvor man finder spillere med potentiale, som samtidigt er gode nok til at de kan gøre en forskel fra dag 1. Det er derfor jeg personligt er mere glad for VDB og Telles end Cavani, i det netop overeståede transfervindue.
Og så må man sige at man ikke henter Sancho som både er god fra dag 1, og med potentiale, er ikke godt nok.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af andib
Det er da uansvarlig omgang med klubbens penge. Men det har man tilsydenladende råd til, bare ikke købe ønskespillere til tiden.
Men er det ikke ofte storklubbernes lod? Man henter spillere og udstyrer dem med en kontrakt, som mange andre hold ikke har råd til at give, og derfor kan de mindre klubber selvfølgelig ikke være med ift. lønninger. Derfor ryger disse spillere ofte gratis, når deres kontrakter udløber.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af T-United
Vigtig kamp i aften - den bør kunne vindes, men vi skal være helt klar og holde højt tempo. Ellers bliver det en super svær kamp.
Skrevet af KasperK
Synes det lugter lidt af et x i aften.
Leipzig ubesejrede på udebane siden februar (11 kampe er det vist) og vi har vundet 1 af de sidste 6 hjemmekampe.

Vil være tilfreds med 4 point for de første 2 kampe.

Spændende om Donny får lov til at være med i dag og om Tuanzebe dår lov til at følge op på sin flotte kamp i sidste uge.
Skrevet af FrancescoTotti
Don_

Jeg er helt enig i at Tuanzebe leverede en fantom præstation i Paris, men for mig er det også den eneste rigtig gode kamp vi har set fra ham. Hans alder taget i betragtning er det næppe realistisk at erstatte Lindeløf med Tuanzebe før om et par sæsoner. Tuanzebe skal selvfølgelig have flere kampe, og der er vist rigeligt at tage af, men jeg er helt sikker på at han vil lave fejl og der tror jeg bare at Lindeløf er mere stabil, på trods af at han ikke er god nok til at bringe United tilbage i toppen af poppen.
En indslusning af Tuanzebe er kærkommen og det ville være fantastisk med endnu en midterforsvarer der rent faktisk er klar til at spille kampe.
I min optik har vi dermed Lindeløf, Maguire og Tuanzebe der kan rotere (Maguire er nok selvskreven så længe han er klar) og det synes jeg ikke er nok. En klassemidterforsvarer ved siden af Maguire ville være at foretrække, så vi har Lindeløf og Tuanzebe til at rotere i de mindre kampe. Skulle det vise sig at Tuanzebe er den verdensklasseforsvarer vi har ventet på i mange sæsoner, er det selvfølgelig bare super, men han mangler at vise meget mere end én enkelt pragtpræstation. Stabilitet over en sæson er ikke sådan at kimse af.
Skrevet af Battlegoat
Lineup

De Gea
Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw
Matic
Pogba, Fred
Van de Beek
Greenwood, Martial
Skrevet af Pindhunden
Spændende hvilken formation vi har i dag. Jeg synes ikke, at spillerne er til en 4-4-2 (De Beek og Pogba på hver side af smal midtbane), 4-3-3 (pogba eller De Beek som den ene angriber) eller 3-5-2 (Matic trukket ned i det centrale forsvar).
Tror mest på den første, men kan ikke helt se, hvordan de stiller rigtigt op.
Skrevet af Battlegoat
vi må se, de har selv sat det op som en diamant.
Skrevet af TheUnitedWay
Ja det ligner en 4-4-2 diamant. Men hvorfor i al verden er Telles ikke med! Er han skadet?
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Toggle
.Stabilitet over en sæson er ikke sådan at kimse af.
Desværre er hans første hele sæson i United jo næsten denne, hvis han kan holde sig skadesfri
LUHG
Skrevet af Battlegoat
man kan sku ikke se van de beek har trænet med holdet løber enten i vejen for dem allesammen eller os er der ingen der stoler på ham.
Skrevet af TheUnitedWay
En ok start, uden vi for alvor bliver farlige.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Mc86
Pogba er i et dejligt spillehumør i dag.
annonce
0