Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Pink

For begge gælder det stadig, synes jeg, at de er gode når de andre har bolden.
Stor arbejdsiver og de sparer ikke sig selv. Fin indstilling.

Men men, derfra og til også at kunne sprede de rigtige bolde og være omdrejningspunkt i det fremadrettede, er der fortsat et pænt stykke vej.
Det sagt er de begge absolut anvendelige og ikke mindst hvis truppen tilføres en erstatning for Matic, som kan hvad Fred og McT ikke kan. Endnu i hvert fald.
Skrevet af andib
@Braumelaume

Du kan også bare se på den tråd her, hvor Egos skriver til La Pioche, som netop er "brugeren" med det nummer som du skriver.

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=2765077&start=1710
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Acheron 3
I har mistet jeres VM-vindende midtbaneterrier fra 60´erne, Nobby Stiles.

Skt. Peter bør finde benskinnerne frem.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Inuk.
Fred mindede mig lidt om Butt på dennes gode dage, her der og alle vegne. Vinder bolde når man som modstander troede man var sikker på bolden. Må være enorm irriterende at spille overfor.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Men til gengæld fødder som stegepander uden ret meget klister på. Og sådan var det også mod leipzig. Elendige førsteberøringer hele tiden. Havde også nogle rigtig dårlige afleveringer flere gange i første halvleg hvor vi blev fanget i farlige omstillinger. Dette blev dog en del bedre i 2.halvleg. Jeg foretrækker dog bigmac til hver en tid. Men ham indrømmer jeg også at have et mancrush på.
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
Ditto mht McT
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Toggle
Jeg er vild med ham. Denne her gør ikke mit mancrush mindre. Simpelthen en vild attitude. Kan kun drømme om at en spiller som pogba havde samme indstilling.

https://bit.ly/3kLgSbR
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Det er jo ikke sådan, at jeg ikke er helt enig i at de to herrer begge har den rigtige red devils´ attitude.

For mig er der dog problemer med begge også. Ingen af dem fungerer som alene 6´er og de har derfor brug for enten hinanden, eller for Matic.
Hvad så igen gør at trekanten på midten må være den defensive variant.
En af grundene til det er også at Pogba enten ikke forstår eller gider den nødvendige arbejdsmængde. Han var dog ganske ihærdig mod tyskerne, hvad var positivt.

Måske den analyse også er OGS´s og det derfor blev 4-4-2 mod Leipzig, hvor det var klart at heller ikke Van de Beek blev brugt fornuftigt.
Kunne vel se for mig den samme formation mod Arsenal i morgen og også at det giver succes.
Men vi vil fortsat have problemerne mod de lavt stående hold, for de stegepander Toggle omtaler, sidder jo også i nogen grad på McT og den defensive trekant er i den situation ikke nogen god idé.
Vi mangler Carrick´s overblik og gennemskærende afleveringer på 6´er plads, for at løse den knude.
Skrevet af Toggle
Men jeg ved godt du ikke er fan af statistikker men vi kan ikke løbe fra at de kampe hvor fred, bigmac og Bruno har startet på midtbanen i denne sæson er vi ubesejret. Jeg synes i øvrigt ikke at bigmac har stegepander, han er bare ikke så dygtig i det fremadrettede pasningsspil men der har carrick tidligere været ude og sige at det arbejder han hårdt med ham på at blive. Vi må krydse fingre
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Toggle

Jeg må nok erkende, at jeg gav den hvad den ku´ trække hvad det angår.
Bolden springer ikke fra McT på mystisk vis, som den gør for Fred med regelmæssige melleumrum. Han holder langt bedre fast i den.
Og så er det at du har ret i at den fremadrettede aflevering halter gevaldigt. Den penetrerende især, men også somme tider den kortere version.
Der må gerne lægges en del på dér. Bliver han bedre til det, kan han udvikle sig til at kunne spille alene 6´eren

Når du nu nævner at vi er ubesejrede, så giver det bestemt mening med de to, men ubesejret er ikke helt godt nok i min optik. Kampe skal vindes og det må alle dage for United være målet, uanset hvem man møder.
Det må formationen så også bære præg af, om ikke andet, så i løbet af kampen
Skrevet af Toggle
Faktisk gør fred og McTominay også Bruno bedre
https://oldtraffordfaithful.com/fred-mctominay-partnership-best-for-bruno-fernandes-stats-show/

Hvad der kunne være en sjovere statistik kunne være at se hvilken trio på midtbanen der skabte mest. Men ved ikke om det giver helt mening med de få kampe der trods alt er spillet.
Jeg synes dog sagtens det kan give god mening at bytte fred med VDB
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Toggle

Synes den her statistik på aldeles glimrende vis illustrerer, hvorfor jeg er så valen over for det fænomen.

For lille datamængde, utilstrækkelig bredde mht. til arten af kampe. Vi har bortset fra Palace, kun mødt hold som vil spille bold og det er unægteligt noget andet end at skulle nedbryde et "lille" hold på OT.

Nej, for mig er det pundits og useriøse journalister, som forsøger at "bevise" egen eksistensberettigelse og gøre sig fortjent til hyren (opnå clicks).
Hvis ønsket er at forstå mere, hvad jeg tror det er for de fleste, så er det ikke her den forståelse opnås.

Det eneste jeg godt kan lide ved artiklen/statistikken, er at fokus er anderledes end vanligt. Almindeligvis er statistik i fodboldsammenhæng meget individualiseret og har intet øje for relationer og sammenhænge. Det ændres der lidt på her, men for mig er øjnene i kampene fortsat langt mere værdifulde.
Er meget enig med dig i at det bredere perspektiv er bedre for forståelsen for hvad gavner holdet mest. Og alle vi, som selv spiller eller har spillet, ved udmærket at tillid til andre spiller en afgørende rolle for hvem man afleverer til og hvem man stoler på kan udfylde en given rolle.

Derfor er mine egne betragtninger, hvad nogen anser for mavefornemmelser, i alt væsentligt stadig king for mig.
Sagt selvfølgelig i respekt for at andre søger viden/forståelse som det nu falder dem bedst
Skrevet af FrancescoTotti
Spændende opstilling. Jeg kan slet ikke regne formationen ud.
Skrevet af Røret
Det ligner en diamant som mod Leipzig
Skrevet af Don_Millionaire
Det er da ret tydeligt at det bliver en diamant.
Skrevet af Røret
Don M:
Ja, så venlig kan man også være :)
Skrevet af Don_Millionaire
Well, det var den nøjagtig samme opstilling vi spillede med for få dage siden, og hvis man brugte 2 minutter på det store internet, vil man kunne se at det også er i en diamant de fleste har linet den op. Derudover er der vel ikke så mange andre muligheder med de spillere der er på holdkortet.

Det blev måske lidt spids, men synes efterhånden at niveauet herinde er så faldende, at man ikke bare skal acceptere alt.
Skrevet af Røret
Og det i hvert fald også den opstilling vi havde inden startfløjtet, så krydser vi fingre for, at den fungerer ligeså godt som i onsdags.

Kommentatorerne fatter det heller ikke...

God kamp!

Edit: og imens vi tror vi er så kloge, så ligner den sgu en 4231, Pogba på venstrekanten
Skrevet af Battlegoat
Hvorfor er maquire altid så uorienteret, han har alt spild foran ham???
Skrevet af Don_Millionaire
Pogba er på venstre side i diamanten. Ligesom i onsdags.

Synes det er ret tydeligt at Greenwood og Rashford ligger på toppen med Bruno bagved.
annonce
0