Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Utroligt at kritikken af DDG fortsætter. Han har stået rigtig godt hele sæsonen.


Utroligt at du bliver ved med at forsvare ham. Han har kostet spandevis af point de sidste mange sæsoner.
Skrevet af Poboy
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af T-United
@Don
Du mener ikke, han har stået godt den her sæson?
Skrevet af Don_Millionaire
Jo, han har da stået helt fint, hvis man forventer at han skal stå som en målmand der er over middel. Det er dog ikke det jeg forventer, og med den løn han får udbetalt, er mine forventninger at han står som en af verdens bedste. Det er han ikke engang tæt på at gøre.

Man kan jo ikke forvente at en målmand over middel gør noget ved de 2 mål i dag, men en verdensklasse målmænd skal kunne gøre mere. Ved det første mål forventer jeg, at han som det mindste går ud og prøver at bokse bolden, eller laver en magisk refleksredning. Ved det andet mål har han hånden på bolden, og hvis han havde været verdensklasse havde hans hånd været stærk nok til at slå bolden ud til siden. Det er meget små ting, men det er det der adskiller dem der er gode, fra dem der er verdensklasse. Sådanne eksempler kan man finde flere af i sæsonen, hvor man egentlig ikke kan klandre ham, hvis man vurderer at han ikke burde præstere på et niveau der er mere end over middel.

Det kommer jo nok bare ned til at vi vurderer ham ud fra et forskelligt grundlag. Jeg synes han skal præstere som en af verdens bedste på baggrund af hans løn. Du mener at han skal præstere bedre end de sidste par sæsoner hvor han har været et flop.

Er det så sikkert at Henderson kan gøre det bedre? Nej, selvfølgelig ikke. Jeg håber dog at der viser sig at De Gea er skadet, så vi nu kan se hvad Henderson kan over en længere periode. Hvis det viser sig at han ikke er en opgradering, er det på tide at vi kigger os om efter en klassekeeper, og så komme af med De Gea, så vi kan få brugt de lønkroner langt bedre.

Man skal husk på at de enorme lønninger vi bruger på spillere, der ikke spiller op til det de skal, er lønkroner vi kunne have brugt andre steder på banen. For eksempel på Sancho som vi jo glippede fordi vi fedtede med pengene.
Skrevet af andib
Man skal husk på at de enorme lønninger vi bruger på spillere, der ikke spiller op til det de skal, er lønkroner vi kunne have brugt andre steder på banen. For eksempel på Sancho som vi jo glippede fordi vi fedtede med pengene.
I skal også huske på, at Man Utd står i en position næsten ligesom Chelsea med Kepa. Man Utd kan ikke bare komme af med De Gea, for der ikke rigtig klubber, der er klar på at tage den løn. Både Real Madrid og Barcelona skal spare rigtig meget på deres lønkroner og det var to af de klubber, som jeg kunne se overtage. Måske Navas snart skal væk fra PSG og de kunne finde på at købe ham.

Ellers kan Man Utd evt. komme til at "hænge" på ham indtil kontraktudløb i 2023.

Angående Bruno Fernandes tidligere, så var det forkert at mig at skrive, at han stadigvæk kunne blive et godt aktiv for Man Utd. Det er han naturligvis allerede og har været det fra starten af. Det var mere et svar på fedefynboens kommentar på, at han ser en Bruno Fernandes, der fra tid til anden spiller lidt for meget for sig selv.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Don_Millionaire
Du har ret, og jeg tror da også, at han bliver tæt på umulig at komme af med, når hans kontrakt er så enorm. Jeg appellerer bare til at man gør forsøget nu hvor man har en mulig arvtager i klubben.
Skrevet af Muggedreng2
For mig har det intet at gøre med De Geas kvaliteter på målet. Han er en af verdens absolut bedste shoot stoppere, men gør han sit forsvar bedre, giver han dem ro?...

I min verden nej...hans evner i feltet og til at kommandere sit forsvar er stort set ikke eksisterende ud fra de kampe jeg ser, og det skaber bare for megen uro i et i forvejen ganske svagt fungerende forsvar.

Når vi så tænker på han ikke bare er en af verdens højest betalte målmænd men DEN højest betalt, så kan man altså godt tillade sig at forlange lidt mere presence end han giver os.

Jeg husker særligt en situation i går som et eksempel på forskellen mellem Deano og De Gea...Southampton får muligheden for en kontra og en lang bold spilles i dybden...Deano er forudseende og er straks ude og sparke bolden ud af kommunen (foregår ca. midt mellem målfelt og midterlinie. Den havde De Gea aldrig løbet ud til han var blevet stående afventende i sit felt.

Tror jeg så vi kommer af med DDG ...næh...ville jeg hellere have Dean Henderson i målet, jeg tror ikke det gør den store forskel, andet end at Henderson er bedre i feltet.

De 2 mål i går kan man dog under ingen omstændigheder klandre De Gea for. Det første er elendig zonemarkering af Rashford der tager sig en ekstra feriedag, det andet er bare godt sparket...
Skrevet af Pindhunden
Jeg er da ikke sikker på, at Henderson kan gøre det bedre end De Gea men hvis han får chancen i nogle kampe nu, vil jeg holde øje med, om Hendersons kommunikation og udstråling hjælper forsvaret. Ikke kun de specifikke redninger.
Nu ved jeg godt, at disse elementer er svære at vurdere fra sofaen, men lad os håbe at kloge folk giver os et indblik.
Skrevet af andib
Det er naturligvis også et sats man tager, når der skrives kontrakt. Ved at give ham ekstra meget i lønposen, så sikrer man sig jo selvfølgelig også, at andre holder snuden væk, men på den anden side, så bliver de spillere bare næsten umulig at komme af med.

Så er jeg klar over, at man kan forsøge at overtale en spiller til at skifte i stedet for at sidde en kontrakt ud, da det aldrig kan være godt for en spiller ikke at spille (som Özil i Arsenal), men hvis man står med en guldrandet kontrakt i en forholdsvis sen fodboldalder, så kan jeg egentlig godt forstå, at man ikke har lyst til at skifte.

Klubberne har jo selv været med til at give spilleren den dyre kontrakt. Det ved I også med Sanchez, der heller ikke var nem at komme af med.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af uden_benskinner
nu har de gear været 7-8 år i united (eller længere), og han er stadig den mest usynlige profil på holdet, hvilket fortæller alle at hans selvtillid og leder-egenskaber desværre er langt under middel. at han ikke er en målmand af schmeichel eller van der sars kaliber er vel objektivt betragtet okay, men hans lange historik i klubben burde have udviklet ham til en udtalt leder på banen nu, hvilket desværre ikke er sket.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Pindhunden
Uden-benskinner: Helt korrekt. Vi kommer ikke til at få noget nyt fra De Gea lige meget hvor lang tid vi giver ham. Han leverer nogle store refleksredninger med hænder og fødder, men på rigtige mange parametre er han altså den bløde mellemvare i topfodbold.
Han bliver aldrig rigtig god i feltet, i sin kommunikation og i sine lederegenskaber - og så mangler han efter min smag en grundlæggende aggresivitet, som gør, at han står defensivt i målet i stedet for at komme tættere på afslutter for at lukke vinkler.
Jeg er klar til at give Henderson chancen, fordi han har redskaberne til at blive bedre end De Gea.
Skrevet af JohnHenry
Så er Cavani (måske) i problemer med de gamle mænd i FA
https://theathletic.com/news/edinson-cavani-negrito-united-latest/CJBVwM3hVn8q
Skrevet af Battlegoat
Målmands situationen i United er helt til grin, vi har 3 af premiere league 10 dyreste målmænd. Hvis vi absolut skulle give henderson den monster kontrakt, hvorfor helvede solgte man så ikke romero??

Der sidder tæt på Alexis Sanchez penge på 2 målmænd der ikke spiller hver uge
Skrevet af Toggle
En sejr i den kamp vi har i hånden og så er vi på en delt 3.plads. Det er dælme tæt i denne sæson.
Kunne det være ideelt for os at have en stribe kampe her i december hvor vi ender med at score sejrsmål i fergie time. Jeg tænker det må give et kæmpe boost på selvtillidskontoen at kunne præstere det flere gange så man kan få lidt af den gamle moral tilbage hvor alle tror på den helt frem til slutfløjtet.

Jeg har aldrig været ret stor degea fan. Han er en god shot stopper men jeg synes faktisk jeg er mere tryg ved vores forsvar når romero og nu henderson står i mellem stængerne. De har bare så meget mere tilstedeværelse. Jeg tror fortsat på at degea kan ende med at smutte til Madrid igen og skal vi æde lidt af lønkagen i den sidste del af kontrakten så lad os da gøre det. Hans evner som målmand passer meget bedre til spansk fodbold end til engelsk og derfor tror jeg sagtens han går hen og bliver en kæmpe succes dernede hvis det ender i et skifte. Og vi trænger efterhånden vel snart til lidt fornyelse på den position.
LUHG
Skrevet af Aka101
Var du heller ikke fan, da han var verdens bedste?
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af andib
Hvorfor skulle Real Madrid egentlig købe De Gea? De har en målmand, der er med i kåringen om at blive den bedste og han er et år yngre end De Gea?

Han skulle have været solgt inden Real Madrid købte Courtois.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af fedefynboen
Jeg vil nu mene at De Geas evner som shot stopper kan være ganske rare at ha´ i europæisk bold, hvad vi jo også håber at gøre os i.

I PL har han bestemt ikke altid imponeret og måske var det en idé at fravige ideen om een førstekeeper.
De keepere er jo fra en anden planet end alle andre spillere, men det berettiger ikke til særstatus i min optik.
Nogle spillere er gode i visse kampe og ikke i andre, det bør en manager ta´ højde for og De Gea må så æde den kamel.

Vores forsvar kunne være så meget bedre med en målmand, som dominerer sit felt og som dirigerer sine forsvarere. I PL ellers et stort problem.
Skrevet af Mr. Pink
Aka101.

Pointen er, at de fleste hellere vil ha den næst- eller tredjebedste målmand, hvis vedkommende fylder meget mere på og uden for banen.

United har brug for sådan en personlighed nede bagfra
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Don_Millionaire
Pointen er, at de fleste hellere vil ha den næst- eller tredjebedste målmand, hvis vedkommende fylder meget mere på og uden for banen.


Øhh, nej. Det er sgu ikke den pointe jeg vil frem til, og håber da heller ikke at det er sådan andre har det.

Jeg vil have en målmand der er på højde med De Gea, der hvor han er bedst, men samtidig er bedre på på de områder, hvor han er dårlig. Og gerne til en billigere penge, tak!
Skrevet af Mr. Pink
Det er jeg med på, men han findes jo ikke.

Jeg vil sgu hellere have en, der er bedre som leder og kommunikation og så måske ikke er top 2 i verden som shotstopper.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce
0