Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Chelsea, titel-kandidaterne, har ellers lige hentet en keeper der passer på de parametre ;)
Skrevet af Muggedreng2
Hvis vi absolut skulle give henderson den monster kontrakt, hvorfor helvede solgte man så ikke Romero??

Der sidder tæt på Alexis Sanchez penge på 2 målmænd der ikke spiller hver uge


Fordi det var Everton der bød på ham og vi ikke ville sælge ham til en konkurrent.
Jeg synes også det er totalt tåbeligt og faktisk mega disrespektfuldt overfor en god soldat der uden at brokke sig har tjent os godt. (Romero)
Skrevet af Muggedreng2
Chelsea, titel-kandidaterne, har ellers lige hentet en keeper der passer på de parametre ;)

Øh nå da, hvorfor står han så ikke for dem? :)

Spøg til side jeg mener Henderson har alle de kvaliteter der skal til for at han om et par år er verdens bedste keeper. Han har størrelsen, han har reaktionsevnerne og han er verbal.

Er for øvrigt meget uenig med dig i at de har hentet en keeper der er på niveau med Henderson og De Gea...
Skrevet af fedefynboen
Jeg er enig med dig Mugge

Romero fortjener absolut ikke ris. Han passer sine ting uden at kny og har gjort det rigtig godt, når han har været brugt. Med ganske få undtagelser.

Men en bizar situation med 3 så dygtige keepere er det da.
Svært ikke at tænke at måske den kvalitet kunne findes andre steder også, for at sikre yderligere intern konkurrence.
Skrevet af Lynild
Haha det er god banter gutter.

I er velsignet med tre gode keepers, og det må være fedt at se om der er noget ved Henderson - han får vel en række kampe nu.

Romero ligger lidt som han har redt. Bedre løn fremfor spilletid. Han kunne sagtens stå fast i en topklub.
Skrevet af Lynild
Men eksemplet med Mendy var at mindre kunne også gøre. De har selvfølgelig også hentet Silva i samme ombæring. Det har ikke skadet.
Skrevet af Don_Millionaire
Det er jeg med på, men han findes jo ikke.


Det er da noget værre vrøvl. Selvfølgelig gør han da det.

At De Gea er top 2 i verden som shotstopper er også vildt overdrevet. Folk skal simpelthen til at revurdere deres holdning til De Geas nuværende niveau. Han er længder fra den målmand vi så for 4-5 år siden.
Skrevet af Pindhunden
Det er meget sjældent at jeg sidder og nørder presspil og spillernes positionering, men på Twitter faldt jeg lige over en fyr, som kritiserer specielt Freds og Greenwood presspil mod Southampton - og viser nogle klip for at illustrere pointen.
https://twitter.com/AbdelrahmanRyan/status/1333772926848524291?s=19

Hovedpointen er, at Fred bliver trukket alt for meget ud af position og går i pres på Southamptons venstreback og centrale forsvar, hvilket efterlader et gabende hul på midtbanen.
Jeg ved selvfølgelig ikke, hvad OGS har instrueret spillerne i, men hvis man presser med to angribere, er det bemærkelsesværdigt, at de lader begge backs stå frie i stedet for at "skære banen i halv" og presse med en angriber centralt og en i boldsiden.
Det er mange år siden, jeg selv spillede konkurrencefodbold, og der var taktikken ikke så sofistikeret. Men jeg må give fyren, at vores pres ser skidt og forkert ud i de situationer, han viser i klippene.

Skrevet af Muggedreng2
NU synes jeg at Fred i alt fald imod Southampton var en af banens bedste spillere, og presspillet sad da lige i skabet imod dem, specielt i 2. halvleg..

Greenwood derimod er slet slet ikke disciplineret nok til at spille kant, med tanke for hvor ringe han er til at løbe med tilbage og positionere sig i det defensive spil. Detk kan han naturligvis lære, men det er nok hans 9er gen der taler imod det...
Skrevet af Don_Millionaire
Vores pres er ofte meget ustruktureret, og har været det gennem hele Solskjærs periode, hvilket jeg ser som et af de største problemer. For mig at se er problemet, at vi ikke spiller et særlig struktureret angrebsspil, men istedet spiller med meget frihed, for at give de af vores spillere med de bedste individuelle færdigheder de bedste forudsætninger. Det har så bare den bagdel at når vi mister bolden, så står vores spillere ikke i positioner, hvor de kan lave et struktureret pres. Da de 6 forreste stort set får lov til at flakke rundt på banen, vil de som oftest ende i nogle yderpositioner, hvor det ikke er muligt for dem at indgå i et pres, der er til gavn for hele holdet.

Den måde hvorpå vi spiller med utrolig stor kreativ frihed, er helt sikkert med til at fremme nogle dele af vores spil, men det er også med til at sætte os tilbage på andre parametre. Der er ingen tvivl om at Bruno Fernandes er som skræddersyet til den her måde at spille på, og jeg tror ikke at du finder en position, der passer ham bedre. Han besidder enorme individuelle kvaliteter samtidig med at han er en sublim presspiller. Vi har bare ikke nok af hans type, og derfor skal vi have anskaffet os bedre spillere til den måde at spille på, hvis vi vil blive bed med at bevæge os fremad.
Her tænker jeg mere specifikt på 6´eren, hvor Fred godt nok er blevet markant bedre, men stadig har sine mangler i det opbyggende spil, og nogle gange i sin positionering. Synes egentlig at hans presspil er rigtig godt, men som du også har fundet frem til, er det bare ikke altid at han forstår at placere sig rigtigt.
Derudover er 9´eren utrolig vigtig. Med Cavanis indtog har vi en midlertidig løsning, da han er en langt bedre presspiller end Martial. Er slet ikke i tvivl om at vi vil få et langt bedre udtryk, hvis vi fremadrettet kan spille med ham på den plads, da han leverer et langt større arbejde end franskmanden, og det er hvad vi har brug for, hvis vi vil spille på denne måde.
Sidst har vi også brug for en opgradering på højrekanten, da det ikke nytter noget at stille op med en så langsom spiller som Mata. Vi har brug for en spiller med en høj arbejds radius, og mere fart. Det kan sagtens vise sig at være Greenwood, men indtil han er kommet op i omdrejninger, så er det også et svagt punkt i forhold til presspillet.

Så i min optik har vi brug for bedre spillere, der kan være med til at gøre op for de taktiske mangler som Solskjær har.
Skrevet af Muggedreng2
Enig det er jo netop derfor vi skal bruge en højre wing som Sancho :)

Som jeg har skrevet tidligere så er Sancho meget mere end "blot" en oplægger og målscorer han er samtidigt dygtig i presspillet.

DvdB er også godt skolet fra Ajax, så han mestrer det høje pres og er meget disciplineret

Men netop Fred mener jeg da er skide god i presset, at han så engang imellem bliver fanget ude af position i lørdags skyldes da mere Greenwood er elendig i det defensive end Fred er.

Skrevet af T-United
For mig var Fred banens bedste spiller mod Southampton. Han drev os fremad i anden halvleg - både med godt presspil og en stribe af kloge afleveringer, der åbnede dem op og gav plads til vores spillere.

Højrekanten vil blive ved med at være et problem, indtil vi ansætter en bedre spiller - eks. Sancho. Greenwood skal ikke spille der på sigt, og mon ikke han er klar til 9eren, når Cavani ikke er hos os længere om halvanden sæson (jeg tænker, vi forlænger med ham).
Ind med Sancho, og så har vi en offensiv bestående af Rashford, Marial, Sancho og Greenwood med Bruno som en fri spiller. Det er i min verden en super stræk offensiv med plads til udvikling. En stribe unge spillere, hvor de ældste nærmer sig deres bedste alder - altså om et par år.

Vi mangler dog stadig en ægte verdensklassespiller til at erstatte Matic, McT og Fred. De kan hver især være fine backups, men ingen af dem er gode nok som startere på 6eren. Jeg har ikke lige nu et navn, men kommer den rigtige dér sammen med Sancho, så har vi et forrygende hold. Og så skal Linde måske også erstattes, men for mig er de to andre positioner mere presserende.
Skrevet af T-United
Spændende kamp i aften, hvor et point er nok. Man kan bare ikke spille efter et point mod PSG.

Opstilling

DDG (hvis han forhåbentlig bliver klar)
AWB Linde Maguire Telles (hvis klar)
Fred Matic
Mata Bruno Rashford
Martial (hvis klar, ellers Cavani)
Skrevet af Grønne
Spændende kamp i aften, hvor et point er nok. Man kan bare ikke spille efter et point mod PSG.

Opstilling

DDG (hvis han forhåbentlig bliver klar)
AWB Linde Maguire Telles (hvis klar)
Fred Matic
Mata Bruno Rashford
Martial (hvis klar, ellers Cavani)


Synes Cavani fortjener at starte foran Martial uanset om Martial er klar - for Martial har ikke været så god. Cavani giver mere som 9´er og efter hans fornemme præstation mod Southampton synes jeg han har spillet sig op til at fotjene chancen i start elleveren. Og så må Cavani alt andet lige have den ekstra portion motivation mod PSG, da det er hans tidligere klub.
Skrevet af Pindhunden
Fik i set Diallo, som blev skiftet ind mod Midtjylland i går? Han spillede mere centralt, end jeg havde forestillet mig.
Som spillertype ser han mere ud til at være en Messi-type end bare en kant, som er hurtig og udfordrer. Han er selvfølgelig ikke i nærheden af Messi som 19-årig, og han virkede lidt forsigtig. Men han kan noget med sin venstrefod og kan også løbe dybt.
Jeg kan dog ikke helt se, hvad vi skal med både ham og Pellestri fra januar. De har klart et stort potentiale og kan begge spille højre kant (selvom de på sigt måske ender med at blive bedre centralt). Men vi har ikke rigtigt spilletid til begge to, så måske en af dem skal lejes ud i et halvt års tid. Hvad tænker i?
Skrevet af T-United
@Grønne
Enig, men jeg er simpelthen i tvivl om, hvorvidt han endnu kan spille en fuld kamp eller bare 70 minutter.
Skrevet af T-United
Jeg så desværre ikke Diallo, men jeg har rigtig svært ved at se, hvad vi skal med dem begge.
Og særligt hvis Sancho stadig er et transferemne. Det er jo ikke fordi, vores offensive spillere ligefrem er gamle i forvejen.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg kan dog ikke helt se, hvad vi skal med både ham og Pellestri fra januar. De har klart et stort potentiale og kan begge spille højre kant (selvom de på sigt måske ender med at blive bedre centralt). Men vi har ikke rigtigt spilletid til begge to, så måske en af dem skal lejes ud i et halvt års tid. Hvad tænker i?


Jeg tror det har noget at gøre med de nye regler der kan indtræffe med Brexit, og de komplikationer det kan medføre ved fremtidige transfers. Hellere få dem begge ind nu, end slet ikke at få dem, og så må vi se hvad de hver især kan drive det til. Det er jo ikke ligefrem fordi det er de to spillere der har den store betydning i transferregnskabet.

Hvis man ser på vores rekruttering til akademiet, er der også hentet kraftigt ind fra udlandet gennem de sidste par år. Det er jeg sikker på også har noget med Brexit at gøre.
Skrevet af T-United
God pointe med Brexit, men det understreger jo også netop vigtigheden af at få de bedste britiske spillere - herunder Sancho.
Og ja, der er hentet rigtig meget ind til akademiet de sidste par år. Jeg ved ikke, om de andre klubber har gjort det samme, men det kan jo vise sig at være rigtig klogt om et par år.
Skrevet af Don_Millionaire
Kunne forestille mig at man i City og Chelsea har gjort nogenlunde det samme, og så er det jo blot et spørgsmål om hvem der har gjort deres hjemmearbejde bedst. Der har vi heldigvis en god track record i forhold til at fostre førsteholdsspillere, så lad os håbe det fortsætter.
annonce
0