Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Razz
Det giver god mening ikke at erstatte Foster og en ny målmand er vel først aktuel, når Van der Sar træder tilbage, så det bliver nok først efter næste sæson.

Rodwell og Suarez ville gøre mig glad, når nu Milner må antages at være et umuligt projekt.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Kemosabe
Hvorfor tror du Milner er umulig, Razz?

Pga City? Jeg tror du undervurderer Man Udt´s tiltrækningskraft en smule. Vel er City umulige at matche finansielt, men hvis først spilleren er klar over, at SFA vil have ham, er jeg overbevist om, at han ville insistere på at blive solgt til Man Udt.
Skrevet af Bosse1983
"Pga City? Jeg tror du undervurderer Man Udt´s tiltrækningskraft en smule. Vel er City umulige at matche finansielt, men hvis først spilleren er klar over, at SFA vil have ham, er jeg overbevist om, at han ville insistere på at blive solgt til Man Udt."

Men i den sidste ende er det jo klubben der skal godtage et bud og på trods af Uniteds appeal, har den personlige økonomi vel også noget at skulle have sagt.

Rodwell er rigtig spændende, men på trods af det åbenlyse potentiale, synes jeg allerede nu, at det er voldsomme priser der er tale om, for en spiller der vel reelt ikke kan ses som en forstærkning, hos de 5-6 største klubber. Endnu, selvfølgelig.

"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Razz
Kemosabe, det er klart at Uniteds appeal i forhold til City er at der er en vis garanti for titler (eller at spille med om dem).

Rodwell er meget spændende, men kan ikke nu forstærke United, men på sigt (inden for 2 år) vil han kunne og til den tid er prisen formentlig ret meget højere end nu.

Milner derimod ville kunne gå direkte ind på holdet.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Kemosabe
"Men i den sidste ende er det jo klubben der skal godtage et bud og på trods af Uniteds appeal, har den personlige økonomi vel også noget at skulle have sagt."

Jo, det har du da ret i, Bosse. Klubben og spilleren skal selvfølgelig nå til enighed, men spilleren kan jo true med at sætte sig i hjørnet og surmule, hvis han ikke får sin vilje, eller score et selvmål, som en vis franskmand måske/måske ikke gjorde.

Om Milner er den slags spiller, ved jeg ikke. Noget kunne også tyde på at Villa og MoN ikke bukker under for spiller-pres (jf. Barry til Liverpool), så måske ville han blive hængende, hvis ikke den rette mulighed åbnede sig.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hmm, godt nyt for NTD - skidt for sådan nogen som mig.

http://news.bbc.co.uk/sp…8691007.stm

Hmmm, det er for mig at se rigtigt skidt nyt. Nu står det helt klart for mig, at der ikke er penge i kassen til nye spillere af den kaliber, der er brug for.
Han siger selvfølgelig det med, at vi satser på unge spillere, for at skjule det faktum, at der bare ikke er penge i kassen til de £15m+ spillere, som vi angiveligt har brug for, hvis vi vil lege med om rigtige titler i næste sæson.

Jeg kan kun sige 1 ting til det: Red Knights ind NU!!!
Skrevet af Scotty
Milner er bestemt ikke den slags spiller.

City eller United? Jeg tror han vil basere sit valg udelukkende på mulighederne for fast spilletid. Med andre ord; hvis Ferguson "garanterer" ham en halv startplads, så vælger han med 99% sikkerhed (forbehold for at City tilbyder ham 500.000 pund om ugen) United.

Bortset fra det så tror jeg gerne han snupper minimum en sæson mere i Villa. Mindst..
Skrevet af Bosse1983
"Jo, det har du da ret i, Bosse. Klubben og spilleren skal selvfølgelig nå til enighed, men spilleren kan jo true med at sætte sig i hjørnet og surmule, hvis han ikke får sin vilje, eller score et selvmål, som en vis franskmand måske/måske ikke gjorde.

Om Milner er den slags spiller, ved jeg ikke. Noget kunne også tyde på at Villa og MoN ikke bukker under for spiller-pres (jf. Barry til Liverpool), så måske ville han blive hængende, hvis ikke den rette mulighed åbnede sig."

Jeg har selvfølgelig ingen forudsætninger for at udtale mig om han er typen der tuder sig til et skifte. For den type spillere synes jeg dog at det er reglen mere end undtagelsen, at de går efter pengene. Det ville også være atypisk for SAF at hente folk ind med den indstilling.

Meget kan ske, jeg havde også indtryk af at Kolo var en vellidt og sympatisk fyr med klubhjerte, inden turen gik til City. Ikke at jeg synes mindre om ham nu, men skiftet overraskede lidt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Inuk.
Joe Cole Joe Cole Joe Cole Joe Cole.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Cabra
Hvad siger folkens til en Zlatan? Barcelonas formodes at være klar til at sælge og Zlatan skulle angiveligt foretrække et eventyr i England.

Spørgsmålet er så om han passer ind, og om han har for mange stjernenykker. På papiret lyder en duo med Rooney og Zlatan ualmindelig skræmmende. På den gode måde vel og mærke.
Skrevet af ThePostmann
Zlatan i United? Aldrig i livet.
\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
Skrevet af Alsen_RedDevils
Jeg er klar på Zlatan, hvis prisen er rimelig.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Cabra
Zlatan i United? Aldrig i livet.

Hvorfor? Hvorfor ikke tænke lidt ud af boksen en gang i mellem?

Er også med på det, hvis prisen er rimelig. Og så kan vi også få solgt Berba.

United mangler helt gennemgående en profil som fylder noget. Ligesom Ronaldi gjorde det. En som kan lidt ud over det sædvanligt og ikke kun boldflytteri og et stort løbepensum. Gerne også en spiller som har en ekstraordinær personlighed.
Skrevet af ThePostmann
@Cabra

Fordi jeg mener ikke Zlatan er det som United mangler. Og specielt ikek hvis Ferguson går over til at spille en 4-3-3, med Rooney som enelig angriber, så vil det da være spild af penge at købe ham. Og så tror jeg slet ikke Zlatan vil passe ind på Uniteds hold. Ferguson går også meget op i at ingen spillere skal være større end holdet, og jeg kunne godt mistænke Zlatan for at have høje tanker om sig selv.
\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
Skrevet af Cabra
@Postman

Selvfølgelig kan Zlatan inderordne sig. De problemer var noget han sloges med i hans Ajax-tid. Tiden i Italien har modnet ham meget. Både som fodboldspiller og som person.

Men det er rigtigt at han ikke er den typiske personlighed, men det er ligeså meget en styrke og kan ikke se at han skulle være så besværlig at Ferguson ikke ville kunne få styr på ham.

Synes vi mangler en rigtig profil i United. En som er anderledes og en som skelner sig ud fra mængden.
Skrevet af Coppell
Jeg siger nej tak til Zlatan any day - and twice on sundays.
Som jeg argumenterede for i Barca tråden er han groft sagt en krukket version af Berbatov. Langsom, doven, teknisk sublim plus det løse. Og sporene fra Barca skræmmer. Han fylder 29 til efteråret og er dermed under et år yngre end Berba.

Jeg så hellere yngre, mere sultne og ukrukkede spillere hvorfor jeg osse håber at vanvidsrygterne om Ribery til omkring 50 mio pund må være en monster rapand. Jeg magter ikke at se på en sur og arret franskmand, der egentlig hellere ville være i Spanien. Mon ikke Real panikkøber ham, hvis Barca virkelig får både Villa og Fabregas.

Milner er ikke noget dårligt bud. Rodwell, Suarez, di Maria, Dzeko eller Cardozo heller ikke. Lidt ligesom dengang Chelski droppede Shevchenko taktikken og i stedet købte folk som Essien og Drogba. Morgendagens megastjerner.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af ThePostmann
@Cabra

Jeg tror ikke på at Zlatan kan indordne sig. For mig virker han som en altid vil sætte sig selv højest, istedet for at kæmpe for holdet. Zlatan er overhovedet ikke min type spiller, og håber for guds skyld ikke han kommer til United.

Du har da ret i at noget anderledes ville være godt. Jeg synes bare Zlatan vil være for anderledes. Iøvrigt tror jeg slet ikke at det Ferguson kigger på en angriber. Hvis United går over i at spille 4-3-3 eller 4-5-1 bliver der ikke plads til en ny angriber.

Istedet for tror jeg han kigger på noget til midtbanen, som muligvis godt kunne trænge til et frisk pust rent kreativt. Enten Centralt, eller på kanten.
\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
Skrevet af Cabra
Jeg regnede heller ikke med at ideen ville blive godt modtaget. En rimelig pris er selvfølgelig også en forudsætning.

Hvorfor skal det partout være typer som ikke kan noget udover det sædvanlige eller er noget ud over det sædvanlige? Lidt jante-lov i United?

Jeg synes nu han gør det fint i Spanien, taget det i betragtning at det ikke er nemt at tilpasse sig systemet i Barcelona som udefrakommende. Vi så eksempelvis imod Arsenal, hvor kold og resolut han kan være.
Skrevet af ThePostmann
@Cabra

Tror ikke det er janteloven der spiller ind. Zlatan er bare for meget af det gode, og imo er han ret overvurderet. Så meget ekstraordinært er der altså heller ikke over ham på en fodboldbane. Og så kan jeg heller ikke se hvad United skal med en ny angriber.

\"If the Arsenal players don´t like being tackled, they should go and play basketball or netball or one of the other games.\" - Joey Barton
Skrevet af Cabra
Og så kan jeg heller ikke se hvad United skal med en ny angriber.

En klub som United skal have to velfungerende angrebsspilere. Vi har kun Rooney. Ideen er at vi solgt Berba, simpelthen fordi han ikke fungerer.
annonce
0