Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kroesus
Jeg besøger kun bold og reddit i fodboldregi, og jeg har ikke set nogen der sviner ham til, men derimod forholder sig kritisk til hans indsats på banen.

Det skal dog siges at hans stats fra 1. halvleg var (rigtig) gode, men at det ikke resulterede i noget offensivt.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af fedefynboen
Kroesus

Det understreger vel blot hvor utilstrækkelige personlige stats er til give det fuldstændige billede.
Relationer er skrællet bort og når de nu en gang er en væsentlig faktor, så efterlades man bestemt ikke klogere ved at referere til stats.
Det var jo bestemt til at få øje på mod West Ham, at Pogba spillede elendigt i den første halvleg og med ham kollegerne.
Skrevet af FrancescoTotti
Selvom at ipolpopogba virker en smule nedladende i sin kommentar, er jeg enig i at 80-90 millioner er urealistisk.

Jeg tror man skal være glad hvis bare man kan finde en klub der er interesseret, samtidig med at Pogba er interesseret i klubben, men jeg ingen idé om hvor varmt et navn han er blandt trænere i 2020. Han er jo blevet spottet sammen med Zidane og jeg mener da også at jeg har læst rygter om interesse fra Juve.

Jeg er også enig med Mini Raiola, på trods af at jeg synes han er en klaphat, i at det er bedst for begge parter at slutte samarbejdet og at hvis man kan få lidt millioner for ham inden kontraktudløb, er det jo at foretrække. Jeg tror aldrig han bliver en succes i United, jeg vil dog huske ham for den ene fantom kamp han havde mod City.
Skrevet af Pindhunden
Jeg magter simpelthen ikke mere palaver med Pogba. Han tager så meget fokus, frivilligt eller ufrivilligt, fra alt andet. Personligt håber jeg på, at vi har tilstrækkeligt med x-faktor rundt om på banen til, at vi slet ikke har brug for ham. Hvis vi kan få 50 mio i det nuværende marked - eller bytte ham med en super 6´er - så bør vi gøre det. Tager gerne Casemiro i bytte.
Skrevet af fedefynboen
Meget enig Pindhund

Prisen er lidt underordnet i forhold til alt kunne forbedre holdets integritet og sammenhold. Kan vi få en 6´er med overblik i bytte, så jadak!
Også selv om der skal lægges til.
Lad os håbe scouts er på opgaven og at revisoren ikke nok engang forkludrer det hele.
Skrevet af Kroesus
fedefynboen

Det var nu et forsøg på at give noget nuance. Stort set intet virkede i den første halvleg og Pogba skal ikke stå med ansvaret for det alene på trods af, at han var vores primære kreatør. Der var spillere der præsterede værre end ham, og jeg tænker særligt på Martial og DVB.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af fedefynboen
Helt enig omkring Martial Kroesus
Han var frustrerende at se på.

Om DvB mener jeg han var fejlplaceret og derfor ikke alene skyldig i at spille skidt.
Problemet var også lidt at ingen skabte plads ved at løbe i dybden og så endte DvB med en nærmest uløselig opgave. Han er jo ingen kreatør på den måde, men dybt afhængig af at nogen vil spille bold med ham.
Det hjalp unægteligt at en løbevillig Rashford kom ind og at Fernandes overtog taktstokken
Skrevet af fedefynboen
Kunne mon PSG ikke være et emne for Pogba?
Juve skulle jo efter sigende være i knibe økonomisk og så er der vel bare dem og Real tilbage, hvis en fair pris skal opnås
Skrevet af Kroesus
Barcelona er vel teoretisk set også en mulighed selvom det langt fra er oplagt.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af andib
Barcelona er vel teoretisk set også en mulighed selvom det langt fra er oplagt.
Hvordan?!? De er da om nogen presset på økonomien. De skal spare 43% i lønninger i forhold til lønningerne sidste år.

Det er klart, at bliver Messi solgt for et obskurt beløb, så kan det komme på tale. Ellers ikke.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Kroesus
Det var også med tanke på skulle Messi forlade klubben.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Inuk.
Den klaphat til Raiola skal sgu da ikke diktere hvem klubben skal sælge. Nej lad Pogba ryge ind og ud af holdet hvis det skal være på den måde. Den løsning fungerer det jo fint for holdet pt.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
"Nej lad Pogba ryge ind og ud af holdet hvis det skal være på den måde. Den løsning fungerer det jo fint for holdet pt."

Det er jeg så ikke helt enig i Inuk
Mener at forstyrrende faktorer i hierarkiet aldrig er af det gode og sådan en vil Pogba fortsat være.
Skal mandskabet fungere, må alle trække på samme hammel
Var Ferguson stadig manager, ville franskmanden ha´ været historie for længst og mon ikke OGS der er på linje med sin protegë.
I hvert fald er det med, når jeg tænker at trænerteamet hellere ser hans hæl end hans tå og i forhold til at jeg tror det er Woodward der kræver at Pogba spiller for prisens skyld.
Skrevet af Muggedreng2
Har ikke nær så meget kendskab til hele Pogba sagen som andre herinde. Men var Pogbas bror og Raiola ikke ude for lang tid siden og sige nøjagtig det samme og man har stadig holdt fast i ham. Hvorfor? har man bare ikke kunne sælge ham eller har man troet man kunne løse det?

@Vince..Skal man stole på Fabrizio Romano som vel nok er en af de mest seriøse transferseksperter så VAR Pogba røget til Juventus havde verden stadigt været foruden en bette pandemi...Tror også det er i den sammenhæng man skal se købet af VdB som jeg synes fungerer sindsygt godt med Bruno

Skrevet af fedefynboen
Den køber jeg ind på Mugge

Nå, sandhedens time for CL i aften.
Jeg forestiller mig en 4-4-2 med Rashford og enten Martial eller Greenwood på top og med Fred, McT, Fernandes og VdB på midten
Skrevet af TheUnitedWay
Uha det bliver en gyser. Jeg tror også på en 4-4-2 diamant. Det bliver nok Rashford og Martial på toppen. Spørgsmålet er om Pogba eller Fred skal spille, men DVB, McT og Bruno er selvskrevede.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Mr. Pink
Glæder mig til, at Pogba smutter. I min verden må han gerne tage Martial med. Han bliver desværre aldrig det, vi alle havde håbet på, han ville blive.

Martial og Pogba virker som spillere, der skal nurses på en ganske særlig måde, da deres mentalitet bestemt ikke er gearet til modgang (ifølge min vurdering)
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af #GGMU!
Hvis Martial smutter, hvem skal vi så have som ny spidsangriber/kant?
Skrevet af fedefynboen
Forstår synspunktet Pink

Men vil det ikke være halsløs gerning at skippe Martial, før en kapabel substitut er i pipelinen?
Skrevet af fedefynboen
Hehe GGMU

Du kom mig vist i forkøbet
annonce
0