Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Touché Connie_Lingus

Var nok lige en kende for frisk med de to bemærkninger.

Tror dog at behovet for flere spillere til hver plads er et must, i hvert fald set over en sæson og ikke mindst med henblik på skader, som uvægerligt kommer.

Enig så langt, at det vil være bedst at stille flest af de samme hver gang, hvis det var muligt og forudsat den enkelte spiller kunne agere i flere scenarier. Som Pool gør og hidtil har haft held med. Men sæsonen er lang endnu og også de kan komme på bagkant med flere skader på bærende spillere.
Er bare overbevist om at tempoet i kampene og mængden af kampe umuliggør det over tid, hvorfor det synes fornuftigt at forberede sig på den situation.
Ved at integrere andre spillere løbende kan man det og meget hviler i så fald på managerens evne til at jonglere med truppen. På en måde hvor alle føler sig set og med på holdet så at sige.
Ikke nogen helt let opgave, men jeg tiltror andre end Ferguson den kapacitet. Juryen er fortsat ude omkring OGS hvad det angår, i hvert fald som jeg ser det.
Leipzig var skidt, men så må han sgu se at få det lært, nordmanden.

Kan sagtens se hvorfor du studser over paradokset i bemærkning 2.
Det er fordi jeg ikke gjorde helt klart hvad jeg mente, tror jeg. Også her synes jeg at stammen i videst mulige omfang skal spille de fleste kampe og at andetvalgene må acceptere de forhold, stadig med øje for at holde folk "varme".
Som Fergie evnede. Blot mener jeg at den opgave er endnu sværere i dag end i Fergies tid og at betingelserne derfor ikke er helt de samme.

Men du har ret. Det er svær nød at knække og uendeligt let for mig sådan bare lige at "kræve".
Som holdet ser ud pt. synes jeg der er tre oplagte pladser at rotere på.
Wan-B når der skal angribes, især på hjemmebane. En af de defensive 6´ere og derfor også en 8´er, så trekanten kan vendes til lejligheden. Og en angriber for at holde dem alle på tæerne.
Mener derudover at det er bedst at stille med de samme to CBs og en midtbanemand stort set hver gang. For at sikre en akse på midten og derved nogle automatismer, som en vis landstræner kom for skade at betegne det.
Tror altså vi dybest set er enige, med den lille forskel at jeg mener at behovet for at implementere er større, end du åbenbart gør.

Punkt 4 volder ingen kvaler for mig, da jeg er helt enig.
Rom blev ikke drukket på en dag og tålmodighed er ikke bare en dyd, men en nødvendighed
Easy does it, som jeg ser det.
Skrevet af Battlegoat
Henderson

Wan bis Linde Mag Telles

Pogba Bruno matic

Green Martial Rash

Beek må igen se til fra bænken, tror ikke ole rater ham særlig meget overhovdet
Skrevet af Pindhunden
Interessant opstilling i dag:
- vi spiller med tre fremme
- Pogba skal vise, at han kan spille som holdende midtbanespiller sammen med Matic
-Henderson spiller i stedet for De Gea
Skrevet af Slettet(130902220507)
Vi tager den lige igen totti..

Jeg snakker IKKE om at sælge hverken Fred Obiwan eller Mctominay, blot at de ikke på nuværende tidspunkt er dygtige nok til at være faste startere på et mesterskabshold.

@Fynboen

Nej fodbolden har udviklet sig meget i de sidste 15 år. Jeg tror sågar Fergie var med til at kickstarte det. Du har en pointe med at implementeringen er vital og det er ikke fordi jeg ikke forstår argumentet for at have 2 spillere til hver plads som har forskellige styrker.
Jeg har da heller ikke noget imod det på et par pladser men det på et vis antal pladser skal der være verdensklasse spillere som er sikre på at starte hver gang, en Rooney, en Ronaldo, en Rio osv. Jeg tror egentlig vi er enige om det meste.
Skrevet af fedefynboen
Om opstillingen, så hæfter jeg mig mest ved valget af Matic.

Skønnes han vigtig ved dødbolde pga. luftstyrke?
Eller er det for det vurderes at han ikke udfordres omkring fødderne og er bedst til at fordele bolde fremad af de tre valgmuligheder?

Derudover håber jeg at se at Telles endelig byder ind med noget brugbart offensivt.
Skrevet af Don_Millionaire
Matic er vores bedste 6´er med fødderne, hvor skræmmende det end lyder, så det er vel derfor han starter. Så kan Fred gemme kræfterne til weekenden, hvor der skal jagtes en masse bolde.
Skrevet af Don_Millionaire
Så meget for at kræve Henderson på målet. Det er jo ikke bedre end De Gea det der.
Skrevet af TheUnitedWay
Forfærdelig boldbehandling. Men hvad i helvede laver Maguire også? Ingen grund til at spille den bagud.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af North
Håbløst simpelthen...

Sikkert nederlag vi stirrer ind i
Skrevet af KPinchy
Det er simpelthen indbegrebet af middelmådighed. United har muligheden for at spille sig op var det er rigtig sjovt, endda med en kamp i hånden; og så laver vi sådan noget lort
Skrevet af Pindhunden
Horribelt, men Maguire sælger ham også ved at spille den til hans dårlige fod fra få meters afstand
Skrevet af T-United
Jeg har længe sagt, at man skal passe på med at ønske at skifte de bedste spillere ud med andre... nu har alle der har skreget på Henderson forhåbentlig fået noget perspektiv på det ønske.
Fin keeper men det er bare ikke let at være målmand for United.

At drage Maguire ind i forklaringen på den brøler er ikke i orden. Uniteds målmand skal selvfølgelig kunne håndtere sådan en bold. Det er jo fordi han fejlvurderer situationen.
Skrevet af Poboy
Flot...jeg kan se vi virkelig har lært noget, efter vi har set det samme mønsker gentage sig kamp efter kamp...modstanderen presser fra start og scorer hurtigt...det er virkelig flot arbejde med truppen fra trænerstabens side...godt at se taktiske fremskridt...elendigt af Henderson

Måske tænker OGS vi har bedst chsnce for at vinde når vi kommer bagud...bare utrolig skuffende
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af Slettet(562310210908)
Med De Hea på mål havde vi også været bagud for han var aldrig kommet ud blå hjørnesparket i den klump af spillere tæt på stregen. Pinen blev blot udsat et minuts tid.
Skrevet af KPinchy
Hvis vi ikke vinder den her kamp, så får jeg en hjerneblødning. Vi taler om en modstander der har fået et point i hele denne Premier League sæson. Det kan fandme ikke være rigtigt, at de overbetalte primadonnaer gang på gang skal skuffer os
Skrevet af FrancescoTotti
@Connie

Igen??? Jeg har lige læst dine kommentarer igen og det lader altså til at du har lidt svært ved at udtrykke dig hvis du tror at du på noget tidspunkt skriver at du ikke vil sælge dem. I din første kommentar skriver du en hel masse spillere du mener "skal smutte". I anden kommentar at de ikke er gode nok til start-elleveren. Men det er selvfølgelig en smart måde at komme ud af en diskussion hvor man har vejet en af Premier Leagues bedste højrebacks for let.
Skrevet af TheUnitedWay
Nøøj vi er ringe.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Battlegoat
fuck mig obiwan igen sidder han sutter linde i røven i stedet for at dække hans egen halvdel
Skrevet af anders.hede
Husk at oddse - United er gode til at sejre fra dårlig start
Skrevet af Battlegoat
fantastisk bold fra Lindelof
annonce
0