Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Coppell
1) Ibrahimovic blev købt for cirka £40m. Plus Eto´o. Det er en slags penge.

Og hvilken handel. Eto´o scorede 39 mål i sin sidste Barca-sæson og var en dominerende figur. Hvad har Zlatan scoret? Højest 20 i en sæson, hvor Barca har lavet en zilliard mål. Og specielt dominerende har han sgutte været.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Klejne
Ikke at jeg mener Zlatan ikke har været noget skuffende, men lige en rettelse:

Zlatan har i 41 kampe scoret 21 mål, og lavet 10 assist. 1 af målene var i cuppen, 4 i europa. Eto´o scorede året før 36 mål i 52 kampe.(Har ikke assis-dato på Eto´o, men der er nok meget lig Zlatan) Og, så vidt jeg ved, alle med fuld spilletid, modsat svenskeren.

Sidste sæson scorede Barca noget mere - (Hvilket faktisk taler for at Eto´o gjorde det noget bedre. Man scorede 105 i ligaen, og 18 i CL. Cuppen ved jeg ikke.)

Man har i år scoret 98 gange i ligaen, og de andre ved jeg ikke, så det er ikke fordi at man ligefrem er gået amok i en målrus. 5- og 6-0´erne er i højere grad udeblevet.

Zlatans statistik er en klassisk case om at forventninger giver malurt i bægeret. Mange angribere ville være mere end glade for at have en sæson med 41 kampe og dertilhørende 21 mål, 10 assists. Men i dette tilfælde skuffer det, og falder nok i virkeligheden en 5-8 stykker fra det optimale.

Zlatans problem er i virkeligheden ikke hans målratio - den er OK - det er snarere hans noget ideløse(Tangerende til elendige) spil i perioden januar-maj. Med undtagelsen af ugerne omkring arsenal-kampen. Omend skader kan tilskrives noget af "æren"

Jeg tror at man i DK gør noget ekstra ud af at hate på en - generelt (og lidt unuanceret) set - arrogant svensker.

Det skal også påpeges at Eto´s afgang kom da han:

1): Ikke ønskede at forlænge på de vilkår klubben fremlagde og havde 1 år tilbage.
2): Var meget uskarp det meste af foråret (Groteskt nok indhentede Forlán ham med godt 5 eller lign. mål i løbet af denne tid. For endeligt at overhale ham)
3): Havde skabt sig umanerligt i Rjikaards sidste sæson. Så meget at han var til salg meget af den sommer Pep trådte til, indtil Pep (formegenlig) lossede ham i bollerne.

Det var ganske enkelt ikke gunstigt at lade ham spille året ud, og risikere dårlig stemning og en bosman denne sommer.


Men nok om det.

Som afslutning: At Kalde Villa afdanket eller snarligt afdanket er groft malplaceret og direkte forkert (egentligt ville jeg gerne bruge grimmere ord, men det tror jeg ikke vil fremme debatten), han er 28,5 år gammel - and still going strong. Der findes meget få klubber i verden, der ikke ville blive betydeligt styrket af hans tilgang. Og Jeg tæller Manchester United som en af dem. (Men bestemt ikke den mest oplagte, da Villa heller ikke er et bæst på hovedstød(ifht. 4-4-2), og at Rooney trods alt er den rette for klubben generelt, og i 4-5-1´eren)


Shit, det blev sgu længere end ventet.


Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Scouse-free
Det er en fin handel for Barcelona, men det ville være hovedeløst at købe Villa til den pris, hvis det var United. Han har hele tiden spillet i den Spanske liga, som han kender fint. Og nu hvor han efterhånden er tæt på de 29 år, så har man lidt svært ved at forestille sig at han kan få plads til tilvænning af en ny liga. Noget Berbatov ikke engang skulle, men alligevel blev prisskiltet for stort for ham.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Klejne
Det kan jeg godt se logikken i - jeg følte bare du nedskrev ham en hel del tidligere.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Not That Duncan
Det er et nogenlunde balanceret indlæg, Klejne.

Ibrahimovic kunne jo også næsten kun skuffe, når han dels ville blive sammenlignet med en særdeles stærk afslutning af Eto´o (som heller ikke selv kun genskabe sin form i Inter) og dels var behæftet med et så uforholdsmæssigt højt prisskilt. Det er jo strengt talt ikke Ibrahimovic´s, at Barcelona betalte så meget for ham.

Jeg har i øvrigt intet mod arrogance hos fodboldspillere, når de vel at mærke har noget at have det i. Der er formentlig også mange, der elsker Eric "I am not a man" Cantona på grund af og ikke på trods hans arrogance. Det giver dog sig selv, at hvis man kobler en arrogant holdning koblet med bristede forventninger, så kører det ikke så fantastisk.
Skrevet af Razz
Ja ja Duncan. Den eneste grund til at du har set dig sur på Zlatan er, at han var med til at ødelægge din "er der nogensinde nogen af de byttehandler, der er blevet til noget" påstand
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Not That Duncan
Ha ha ha - det er fuldstændigt korrekt set.

Til mit forsvar bygger den antagelse dog på, at byttehandler normalt forhindres af alle mulige gode årsager, som Barcelonas ret forbløffende £40m givetvis har løst. Man kan jo betale sig fra meget.
Skrevet af Bosse1983
Hleb var jo sådan set på NTD´s side og gjorde sit til at forpurre det. Han blev dog ganske hurtigt knust og fejet til side, samtidig med at man hånende prissatte hans kompetencer, ved at smide 3 mio. euro mere i puljen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nu ved jeg godt det er lidt et wild shot. Men jeg læste lige, at West Ham var ude efter Thierry Henry. Kunne han ikke være en fin mand at hente, hvis han kan fås til småpenge?
Skrevet af ScouserTommy , moderator
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Scouse-free
Mere afdankning? Nej tak.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Elbartel
Når så ryger Mourinho til Real, må indrømme det ikke gør mig specielt glad, kunne godt tænke mig at se ham i United, han virker helt klart som den mest kompetente afløser for Ferguson.

Men vi kan vel altid satse på at Mourinho kun får to sæsoner i Real og Ferguson stopper der.

Skrevet af uden_benskinner
mourinho i man utd nej tak - det er pindsvinefodbold af værste skuffe, det er ikke klubben værdigt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Nu er det jo ikke fordi, at Real Madrids trænere ligefrem holder i årevis. De defensive ryger ud efter et år eller to uanset hvad de så vinder. Det samme vil nok ske for Mourinho.

Mourinhos spillestil er vel i øvrigt ikke så forskellig fra Fergusons efterhånden. Det er kun i Champions League, at han virkelig går i skyttegraven og spiller beregnende. I ligaen skal hans hold nok komme frem over stepperne, da de alligevel er overlegne mod 9/10 modstandere.

Jeg ved dog ikke om jeg kunne se ham i United. Han er nok den, der bedst kan tage presset ved at afløse Ferguson, men han vil nok skabe for meget ballade under Glazers ejerskab. Jeg antager ikke, at transferpengene ligefrem vil strømme ham i møde som han er vant til.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
Skrevet af uden_benskinner
der er bare så meget ved mourinho´s personlighed, der byder mig imod. han er lidt af en charlatan, weekend avisen kaldte ham en "nedringet charmør", hvilket jeg synes opsummerer hans personlighed godt.

ingen tvivl om at mourinho er en dreven taktikker, men jeg kan ikke se ham for mig i man utd. han er alt for flamboyant og krukket.

hvis det handler om at håndtere et pres fra medierne, så er det kun en meget lille del af jobbet...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Not That Duncan
Under alle omstændigheder er det vel først aktuelt, når Ferguson vælger at stoppe.

Derudover efterlader snak om værdige måder at vinde mesterskaber mig fuldstændig kold. Sidste sæson blev eksempelvis båret hjem på de defensive dyder uden, at det af den grund gjorde ondt i hjertet at blive mestre.
Skrevet af Caracola
http://www.madridista.dk…=1&id=12479

21 trænere på 20 år. I det tidsrum har I haft én.

Bare rolig, I skal nok få Mourinho, hvis det skulle blive aktuelt.
Til sammenligning har Manchester United haft 17 managers siden 1903
Centrale midtbanespillere med mere skæg end fart.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror heller ikke Mourinho får lang tid i Real. Så det er da fint, at de frikøber ham nu, så vi kan få ham gratis, når han ikke længere er ønsket i Real (fordi de ender på 2. pladsen i ligaen, og kun kommer til finalen i CL).
Jeg tror under alle omstændigheder, at Barca tager endnu et mesterskab - med Villa købt, og muligvis en eller flere af de rigtigt gode spillere på vej, kan jeg ikke se, at Real skulle kunne overhale dem.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Der er vel ikke noget, der tyder på, at hans ophold i Madrid IKKE skulle blive en succes. Manden er en omvandrende succes, og han er vel skræddersyet til Madrid i dets nuværende forfatning. Nu kan han få lov til at styre Galacticos 2.0 i 2-3 år og så vende snuden mod Manchester.

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Old Trafford , bold.dk
Mourinho skal nok blive en succes, men han er ikke nogen langsigtet Real Madrid-træner medmindre han lægger sin spillestil radikalt om og går efter at vinde 10-9 i stedet for 1-0.

Capello har vundet et par mesterskaber med dem, han er blevet fyret to gange for at spille for kedeligt. Jeg kan slet ikke se at det skulle blive anderledes med Mourinho.

Real Madrid trænger til at vinde, det gør de sikkert nok med Mourinho. Men når de så har vundet, så vil de også gerne spille fodbold som Barcelona, og så ansætter de en anden.
\"If Kenny hadn\'t pissed away £35m on the geordie lump we would have had the funds to secure Dempsey and possibly be be in the running for van Persie.\"
annonce
0