Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yildis
Det husker jeg da i hvert fald, at Rio gjorde fra tid til anden. Han var temmelig sikker på bolden og førte den ofte fremad, mens Vidic var lidt mere no-nonsense ved siden af. Det var jo det, der gjorde deres makkerskab så fremragende, at de havde forskellige styrker. Havde man i stedet haft to Rio-typer eller to Vidic-typer havde det ganske givet ikke været en lige så stærk duo.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
Jeps Pink, det gjorde de
Rio med rimeligt godt overblik og med lejlighedsvise rush fremad
Hvad især Stamm også havde på repertoiret.
Vidic derimod, var "bare" en fremragende kriger.
Det er dog rigtigt at man aldrig forventede en Michael Carrick aflevering fra nogen af dem.

Kan man tolke dit spørgsmål derhen, at du finder det lidt ligegyldigt om der kommer offensive inputs fra CBs? Jeg kan sige at jeg gør ikke og da især da vi har en back, som bidrager med absolut ingenting fremadrettet.
Skrevet af Grønne
En ny højre back må efterhånden også stå rimelig højt på ønskelisten. Det AWB bidrager med offensivt er minimalt - og yderligere kan han ikke indgå i et-to kombinationer, hurtigt spil eller lign. Hans teknik begrænser virkelig meget. Jeg var fan af ham i starten grundet hans defensive evner en-mod-en, men vi ville kunne få så meget mere til vores spil, hvis vi fik en højre back, der kunne spille med offensivt også.
Skrevet af FrancescoTotti
Jeg forstår kritikken af AWB jeg er dog ikke enig. Jeg tænker at i stedet for st købe en højreback der er god offensivt, giver det mere mening at købe en rigtig god højrewing, fx Sancho men mindre kan også gøre det.
Skrevet af Don_Millionaire
Synes vi burde give AWB noget mere tid. Han er trods alt stadig meget ung, og er kun i hans anden sæson i en stor klub. Første sæson skulle han lære at tilpasse sig, og i den her har han skulle stabilisere sit spil, hvilket til tider har været lidt svært for ham.
Det burde være muligt for ham at udvikle spillet med venstrepoten, hvilket jeg ser som den største svaghed, da han ikke bruger den til andet end at støtte på.
Hvis ikke det kan lade sig gøre over de kommende sæsoner, er det fint med mig, at se efter er alternativ, men synes det er helt fair at give ham mere tid.

Det ville dog være en god idé at hente en billig backup, lidt ligesom vi har gjort med Telles i den anden side. Ser bare helst ikke at vi går ud og køber en ny starter kaliber spiller, da det sandsynligvis vil blive en bekostelig affære, og der mener jeg at penge skal prioriteres andetsteds.

At få en bedre højrekant foran ham vil helt klart hjælpe, og synes kampen i går var et godt eksempel, da det blev langt bedre da Rashford blev rykket derover i anden halvleg. Greenwood mangler stadig meget at gå på, og når han bliver sat sammen med AWB, kommer det til at se helt skidt ud, når det er en defensiv modstander vi skal bryde ned. Der går det bedre når der er mere plads.
Skrevet af Mr. Pink
"Kan man tolke dit spørgsmål derhen, at du finder det lidt ligegyldigt om der kommer offensive inputs fra CBs? Jeg kan sige at jeg gør ikke og da især da vi har en back, som bidrager med absolut ingenting fremadrettet."

Ja, det kan du godt.

Ja, Rio var god på bolden, men jeg husker det ikke som reglen frem for undtagelsen at han slog vilde afleveringer eller gik med frem - nærmere omvendt.

Desuden mener jeg, der bør hentes talenter til venstre og højre black. Obi Wan og Shaw er ok indtil talenterne er grydeklar
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af fedefynboen
"Synes vi burde give AWB noget mere tid."

Naturligvis Don_M
I nogle kampe er han super og kan lukke hvem som helst ned. Men mest når vi står lavt, i de mere åbne kampe udfordres han på teknikken, placeringen og måske især boldøjet.
Han kommer ofte skævt til bolden og kan ikke få skridtene til at passe.
Åbenlyst et problem når der skal spilles offensivt.

Men er målet at ha´ 2 kvalitetsspillere, helst med forskellige spidskompetencer, til alle pladser, så giver det fin mening at hente en offensiv back.
Om det så lige skal være det vigtigste lige nu er en anden sag
Skrevet af Don_Millionaire
Men er målet at ha´ 2 kvalitetsspillere, helst med forskellige spidskompetencer, til alle pladser, så giver det fin mening at hente en offensiv back.
Om det så lige skal være det vigtigste lige nu er en anden sag


Det kan alle vel blive enige om, men når folk nævner det nu, så må man jo gå ud fra at de mener det er en prioritet, og der ser jeg nu hellere at vi køber en ny stopper og en højrekant, inden vi kigger andre steder.
Skrevet af fedefynboen
For ikke at snakke om en 6´er Don_M
Skrevet af uden_benskinner
united skal have en hurtig centerback, primært som erstatning for lindeløf. det vil betyde alt hvis united ønsker at forblive i top-4.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af TheUnitedWay
Vi har jo Bailly og Tuanzebe som er hurtige, Linde er dog bedre til at læse spillet.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Grønne
Jeg forstår de indslag, der er kommet på baggrund af mit indlæg om AWB. Det jeg mener med mit eget indlæg, er, at en ny højreback efterhånden må stå højt på ønskelisten - men ikke højst. Grundlæggende synes jeg en spiller til vores højre kant er aller øverst på ønskelisten, men jeg synes bare AWB har vigtige mangler i sit spil. Eksempelvis kan han kun bruge højre skøjten, han har ingen teknik, hans boldøje er ikke godt etc. Personligt slår han mig bare ikke som den type spiller, der kan udvikle de mangler han har. Jeg tror stadig, at han om et års tid vil være hæmmet af hans teknik og hans manglende bidrag til offensiven vil stadig være at påpege. Jeg håber selvfølgelig jeg tager fejl.

Vi er også bare for nemme at læse for en modstander mht til AWB. I og med han ikke bidrager med noget offensivt særlig tit, så er det nemt for vores modstander at gardere sig mod ham. De ved jo som regel der kun er en på vores højre side, der kan være farlig - og det er ikke AWB.
Skrevet af Grønne
Og Liverpool smider point i aften. Ja tak!
Skrevet af KPinchy
Sikke en dejlig forsinket julegave
Skrevet af TheUnitedWay
Bruce har ikke glemt sin gamle klub ;)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Mr. Pink
Rart
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
De er igang med at implodere fuldstændig i liverpool tråden. Og så ser man skrevet at vi pludselig er favoritter til mesterskabet. Ja, det er da klart vi er det? Den ligger vel fortsat lige til højrebenet for liverpool vil jeg mene - og så i en periode hvor de rent faktisk mangler deres vigtigste spiller så ligger de fortsat nr 1. Og så er city jo slet ikke kommet igang, men det kan være at deres lange juleferie hjælper på det.

Jeg vil dog ikke afskrive os overhovedet. Vi er med deroppe når sæsonen slutter og jeg tror på at vi kan gå hen og blive mestre. Men derfra og til at gøre os til favoritter er der sandelig langt. Tak for en nytårsgave til scouserne og så lad os gå op på 1.pladsen i morgen.
LUHG
Skrevet af FrancescoTotti
Ja det er virkelig grinagtigt og underligt at man mister selvtilliden så hurtigt. Jeg har i hvert fald ikke glemt kampen mod Tottenham og jeg går stadig og venter på at vi taber og ryger ind i en dårlig periode, som vi har gjort de sidste 5 sæsoner eller mere. Mit håb er dog at vi får samlet nok point ind inden, så vi ikke ryger helt uden for top 4.
Kampen mod Liverpool bliver virkelig vigtig og kan vi slå Aston Villa først og sidenhen Liverpool er vi virkelig godt kørende.
Skrevet af fedefynboen
Toggle

Sådan ser jeg også situationen. Ikke favoritter, men i høj grad contenders.
Og ja, i Pooltråden er der gang i den. Man taler om United-held, om bortdømte straffespark som aldrig var etc.
Sørgeligt med tanke på, at held jo klart også var en del af deres eget run sidste sæson og at de faktisk ligger nummer 1 stadigvæk.

For os selv, vil jeg jo sige at kriteriet for succes i indeværende sæson, ikke nødvendigvis er at blive mestre, men at være tilstede i kampen.
Bedømt på det hul vi var i, vil det være en sæson før hvad jeg havde turdet håbe på.
Sker det, må alle vel anerkende OGS som en dygtig manager og for en gangs skyld en godt set investering af Woody. Velsagtens denne gang godt rådgivet af Fergie.

Men, men. Foråret bliver et meget komprimeret program. Bred trup, flittig rotering og en god portion held vil i min optik afgøre mesterskabet og der kan man da sige at Pool pga. skader og smal brug af trup i hele sidste sæson, må være en smule på bagkant. Det kan være deres downfall. I hvert fald skal vi ikke opgive ævred, selv med et nederlag på Anfield.
Med sejr i morgen og kryds i næste kamp ligger vi godt til og så vil det ikke gøre noget om City løber ind i et par skuffelser
Skrevet af T-United
Jeg så en del af Liverpools kamp i går, og de skabte rigeligt til at vinde. Men de er tydeligt ramt af noget træthed i beslutninger og energi, der lige nu gør, at vi har en chance. Så længe de ikke har et midterforsvar med kvalitet og stort set bruger Mane, Firmino og Salah fuldt i alle kampe, vil vi kunne presse dem. Det holder de simpelthen ikke til hele sæsonen. Det er også derfor, de smider point nu.
Desværre er Thiago klar igen, og han bliver en gevinst for dem i kampe som den i går. Tydeligt en dygtig spiller.
annonce
0